Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fagyalllo
őstag
válasz
#97571072 #231544 üzenetére
Olcsóbb telefonnal.
-
andrew01
tag
válasz
#97571072 #231493 üzenetére
Én be vagyok oltva az ilyen integrált szíjas órák ellen, de cimborám meg imádja, plussz ő kék mániás (én meg zöld) így volt már szerencsém felpróbálni egy kék prx-et. Ez sem fogott meg, nem is állt jól, meg ezek ugye általában merev végszemekkel jönnek így ennek is a l2l-ja 52mm-re nyúlik. De neki nagyobb csuklója is van, neki jól áll.
Poén, hogy tegnap futottam bele először egy olyan modellbe, ami már engem is megpiszkált:
De szerintem csak a zöld szín miattEz amúgy már szolidabb 38mm-es, ám a 400dodós kickstarter árat kicsit sokallom érte.
-
válasz
#97571072 #231394 üzenetére
A New Yorki helyszinelőket a Kobold támogatja, ott is le szoktak bukni az indokolatlan óramegjelenéssel.
Ugye az egy amcsi cég, ide minek hozzanak. Felveszi az ottani piac is. Szoktam nézni a filmeket is órás szemmel.
Azt tudom, hogy George Clar népszerű épület átaakítós építész pl szereti a Ball-t. -
dzsi23
addikt
válasz
#97571072 #230863 üzenetére
Egy forintot nem tennék rá, hogy bármiben változik a minőségellenőrzés. Ettől függetlenül minőségben léphetett feljebb, pl. az már pluszpont, hogy normális csatja van (bár a felesleges "búvárhosszabbítót" ebből sem tudták kihagyni, és az pont gagyibb lett). A prémium szót pedig csak viszonylagosan érdemes értelmezni.
#230843 rozsgyi:
Azzal tisztában vagyok, hogy nem kicsik, fémszíjjal nem is próbálkozom, de gumival talán beleférhet. A Bulovádhoz viszonyítva milyen ezeket viselni? -
dzsi23
addikt
válasz
#97571072 #230486 üzenetére
Gondolom, ha mindenkire alkalmaznák, akkor hatványozottan nőne a feldolgozási idő, szal inkább örüljünk, hogy nem vámolnak minden csomagot... de tervben van/volt, asszem...
De ha mindenképp perkálni akarsz, akkor válassz normális futárszolgálatot, és ők garantáltan vámolják.A Tisellem esetén is 100% volt, mert a UPS hozta.
-
dzsi23
addikt
válasz
#97571072 #230398 üzenetére
"Általában megbízható miyotákat tokoznak úgyhogy nem hiszem, hogy gond lenne velük."
Szinte az összes divatórában Miyota vagy Seiko (esetleg Ronda, stb.) werk dolgozik, ennyi infó alapján mindegyik ajánlható lenne (részemről van is köztük ajánlott, főleg női vonalon), de általában nem a szerkezeten buknak el.
-
Ruszki
senior tag
válasz
#97571072 #230300 üzenetére
Köszi!
Én néztem saját, meg egy-két oldalt de nem találtam semmi konkrétumot.
Hát igen a videóban itt van!
A logó lecserélését/eltüntetését nem nagyon értem.
De itt tartva a kezemben még a régi Casio MDV106-1A-ot a lünettákon és a logó eltávolításán - mind a számlapon és mind a hátoldalon kívül nem látok semmi változást!
De ha visszahozná ezt a szériát logó nélkül akkor meg lenne bocsátva.
-
fagyalllo
őstag
válasz
#97571072 #230188 üzenetére
Korábban volt olyan hír, hogy csak garis órák javítását vállalják, fizetősben nem, de aztán ez megdőlt, egy ismerősöm is vitt hozzájuk valami régi Orientet, megcsinálták.
Alkatrészt a Seiko se szórja mindenkinek, én arra gondoltam, hogy ők megrendelik és beszerelik, ami még elérhető alkatrész régi órákhoz. -
SOAD19
addikt
válasz
#97571072 #229775 üzenetére
Legközelebb odaírnád a link mögé zárójelben, hogy origos link?! Nem akarom növelni a látogatottságát, annak a szenny oldalnak, még akkor sem, ha nem politikai tartalmú az adott cikk, mint ezesetben.
Tudom, hosszan rányomva a linkre, kirúgja, hogy mire mutat, de lusta vagyok. -
fagyalllo
őstag
válasz
#97571072 #229567 üzenetére
Bevallott és ezerszer kitárgyalt téma az árak emelése, ezzel párhuzamosan a kerülőutas, gazdaságos források is apadnak, ez van.
Kvarc kronókban most az SSB mecha-kvarcokat tolják, vannak is nagyon jól sikerült és népszerű formák, de tényleg kár a kétkörös SNN-ért.kulu22: Akkor nem tudom, ennél mélyebben nem ismerem a lelkivilágukat.
-
dzsi23
addikt
válasz
#97571072 #229459 üzenetére
A Traska luxus vagy Suzuki?
Empsepo #229456:
Nem annyira indusztriális a CW, mint a kérdéses Tissot, de ami a szerkezetből látszik, az igen, mert kb. pont olyan, mint ahogy kijött a gyárból, nem nagyon mókolták a kinézetét. Leolvashatóságban szerintem a Tissot sem rossz a kék mutatókkal; nincs az előírva, hogy olvashatatlan legyen, ami szkeletált.Az más kérdés, hogy a CW nekem is jobban bejön, azaz a CW bejön (a lünettát leszámítva), a Tissot meg nem.
De ha már csontváz, nekem ilyen kellene.. valaki nem tud olcsón?
-
-
Amatőr123456
csendes tag
válasz
#97571072 #229162 üzenetére
Ne viccelj, miért is vettem volna magamra, de zavar ha bárki általánosít. Én úgy vagyok ezzel, hogyha valaki alacsony ajánlatot ad, az még mindig jobb, mintha a kutya sem érdeklődik a termék felől. Ez soha sem zavart, megköszöntem és max. nem neki adtam el. Ha termék keresett, és jó ár/érték arányú, akkor úgyis lesz rá jobb ajánlat. Van amit relatíve "olcsón" is adtam csak vigyék, mert még mindig jobb volt mintha a lomtalanításkor dobtam volna ki. Minden annyit ér, amennyit hajlandó valaki adni érte. Van amikor az eladó rosszul lövi be az árat, és tényleg a felét sem éri a termék, szerintem ilyenkor nem kell megsértődni egy alacsonynak gondolt ajánlaton.
-
Amatőr123456
csendes tag
válasz
#97571072 #229149 üzenetére
A Jófogással nekem semmi bajom, sokat vettem és adtam már ott, annak ellenére, hogy agyhalott sem vagyok.. Nem szabad általánosítani, és belemenni kétes üzletekbe. Mindenütt vannak mindenféle emberek. Ez is egy piactér, ahol alku van, megegyezés nem mindig...A piacgazdaság már csak ilyen. Aki ezt nem vállalja, az nem lesz része.
-
rbalint88
addikt
válasz
#97571072 #228904 üzenetére
Covid+karacsony= tobbszoros csomagmennyiseg. Igen, csuszas lesz. Az egyik partner futarceg azt mondta, hogy naluk tavalyig kb 150ezer volt a rendes havi csomagszam, iden 200-250ezer, a november-decemberuk meg a tavalyi kb 500ezer/ho helyett 800ezer csomag/honap... szoval ja, pusztuljanak a gazdagok es mocskos kapitalistak, mit vasarolgatnak itt ossze-vissza....
-
zez-zez
tag
válasz
#97571072 #228811 üzenetére
A forrasztással az a baj, hogy a lágyforrasztás nagyon gyenge, lehet erőltetni a dolgot, de azzal nő az esélye hogy az ember megégeti a számlap színét. A ragasztás pedig egy késnyszermegoldás amit lehet kulturáltan is kivitelezni. Ilyesmi munkákra én G-S hypot használok. és elégedett vagyok az eredménnyel.
-
-
Szilágyi84
senior tag
válasz
#97571072 #228256 üzenetére
Egyszerű a helyzet inkább megvárja , hogy elmenjenek érte mivel lusta vagy kényelmes vannak érdeklődők tud válogatni és gondolom nem kenyérre vagy csekkre kell, ezért ráér neki nyugiban. A vidéki viszont szinte rá van kényszerülve a postázásra általában. Amúgy én se szeretek postázni és nem boltból postázva vásárolni se szívesen csak , ha nincs más megoldás.
-
-
csabulaxi
senior tag
válasz
#97571072 #228204 üzenetére
Ez az?
[RTL-Különleges órák és az elfolyó idő a XXI. században ]Eléggé kis sablonos alibi műsor. A tata nekem nem túl szimpi.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P71 - i7-7820HQ I 64GB I 512SSD I FHD I Nvidia 6GB I W11 I Cam I Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest