Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToBeY
nagyúr
válasz
@mriya@ #237278 üzenetére
Ebben milyen szerkezet van?Mert a design eléggé tetszik acél-fekete kivitelben.
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
@mriya@ #237250 üzenetére
Webshopról nem tudtam, Aliról jön cca. 180 dodóért. Reménykedem, h ez lesz az igazi, egyetlen, mindennapos óra - de akkor mikor veszem fel a többit?
Dzsi23 :
Szerintem a mostani Paganik simán elférnek ebben a topikban is, minőségre rendben vannak. [link] Most ezzel szemezek, tok 38 mm, 48 mm L2L határeset. -
SOAD19
addikt
válasz
@mriya@ #237249 üzenetére
"Amúgy simán, rázva/keverve is felhúzható.
"
Én inkább kerülöm, ezt a felhúzási módot. Tavaly írtam is, hogy a SW200-asomnál 40-50 mp. rázás során 4-5 mp. sietést produkált, szedett össze. És ha jól rémlik, nem állat módjára ráztam, próbáltam kíméletesen, szeretek vigyázni a cuccaimra.
-
fagyalllo
őstag
válasz
@mriya@ #237058 üzenetére
Persze, nagyon jól működik. Nekem mindkét órám két percnél kevesebb idő alatt szinkronizált, ami az egy perces dcf77 jel miatt azt jelenti, hogy azonnal elkapta és nem szakadt meg, folyamatos vétel volt.
Polarstar: mert alig keres valaki ott órákat, nincs sok értelme hirdetni
-
zolnagy
őstag
válasz
@mriya@ #237048 üzenetére
Sajnos nyugati ablakunk nincs. Egy ÉNYirányú, ami inkább É.
Most kipróbáltam szabadban mozgás közben többször is szinkronizálni, negatív. Még addig se jut el, hogy a W-re ugorjon a mutató, R-en marad, majd 1-2 perc múlva “Error” üzenet. Gondolom, ha W-re sem tud ugorni, akkor ez van. Nem véletlenül írja a használati, hogy le kell tenni és ott hagyni a művelet alatt.@xcvbxcvb, gondolom nem nekem ment volna.
-
Sir Pocok
őstag
válasz
@mriya@ #236946 üzenetére
Én innen hallottam:
A cheap quartz that looks like a million $$$!! Karl Leimon Moonphase
-
gipsztigris
addikt
válasz
@mriya@ #236857 üzenetére
A legszélső lyukba éppen be tudtam kapcsolni.
A mostani M1ó szíj 85/130 mm-es és az utolsó lyukba van akasztva.
#236860fagyalllo
Citizen óriási kevenc volt!Nagy, jól átlátható számlap, jól olvasható mutatókkal. Nem mellesleg még szép is! Ha nem lett volna integrált szíja, talán még most is meg lenne.
-
lenox
veterán
válasz
@mriya@ #236809 üzenetére
Nyilvan, de ugy ertettem, hogy van-e esetleg olyan reszlet, ami nem targya a szerelemnek, a maradekot meg egy azota kijott ujabb modell is tudja. Mert pont ilyet mar eleg nehez szerezni (azt is csak hasznaltat, random allapotban), de pl. ilyet:
https://www.alange-soehne.com/en/timepieces/saxonia-outsize-date/saxonia-outsize-date-381026
Kb. fele annyiert lehet ujat venni. Az aktualis hasonlo:
https://www.alange-soehne.com/en/timepieces/richard-lange-pour-le-merite
az sajnos x2.
-
lenox
veterán
válasz
@mriya@ #236789 üzenetére
Pont ebbe? Big date-es Saxonia fele annyiert is van.
https://www.alange-soehne.com/en/timepieces/saxonia-outsize-date/saxonia-outsize-date-381026
Vagy jott ki iden 2 uj oroknaptaras (nekem a korabbi platina van):
https://www.alange-soehne.com/en/timepieces/langematik-perpetual
Vagy van uj cabaret is. Mondjuk az limitalt, tehat nem tul olcso.
De az acel Odysseus meg kifejezetten megeri, kb. 3x-os a street price.
-
-
zolnagy
őstag
válasz
@mriya@ #236748 üzenetére
Nem értek hozzá, de ez a pattintós megoldás elég gagyinak tűnik nekem ahhoz képest, hogy egyik sem olcsó óra, illetve 10 bart ígér. Régebben olcsóbb órákon láttam ilyen pattintós hátlapot, amiben cseréltem elemet, de nem tűntek megbízható megoldásnak. Persze én csak mint laikus nézem ezt, lehet, hogy a fenti óráknál megoldották valahogy jól.
-
-
dzsi23
addikt
válasz
@mriya@ #236628 üzenetére
Szép ez a kis digi Roamer,
tudnak ezektudtak ezek régen izgalmas órát csinálni. Mehet ez is a többi közé. -
dzsi23
addikt
-
dzsi23
addikt
válasz
@mriya@ #236565 üzenetére
"Zafír+wr100+olcsó+tetszik. Mi kell még?!"
Tudom, költői kérdésnek szántad, de néha elgondolkodom, hogy mi kellene még nekem, hogy végre megtartsak egy órát.
A zafír nekem nem fontos, a wr100 sem, max. nem viszem vízbe, olcsónak sem kell lennie, ha ár-érték arányban rendben van. Tetsszen, ez természetesen elengedhetetlen, de ezer óra van, amik tetszenek, és 90%-ban a vásárlásig sem jutok, nemhogy a megtartásig.
És vajon miért egy 40-50 dolláros kínai óra az egyetlen, ami évek óta megvan, és nem tudok megválni tőle. Volt már olcsóbb, drágább, jobb és rosszabb órám is, mindnek mennie kellett. Mi van ebben, ami a többiben nincs? Valószínűleg a "wow-faktor", ami nem csak az első kézbevételkor meg, hanem évek után is, valahányszor ránézek, és nem tudom megunni. Ha nem egy olcsó kínai lenne, talán nem is keresnék másikat (jaja, sznob vagyok), de jó lenne már találni egy komolyabb órát, aminél ugyanezt érzem.A keresés folytatódik...
-
andrew01
tag
válasz
@mriya@ #236527 üzenetére
Képen megfogott engem is ez a Casio anno, aztán néztem vidiket róla.. elképesztő gagyinak hatott a szíj rajta. Aztán élőben is láttam boltban, kicsinek tűnt, így ránézésre meg se kívántam hogy felpróbáljam.
Haverom próbált hasonlót, Edox delfin volt.. amilyen gyorsan felvette, úgy is vette le "ez már idétlenül vékony" jelmondattal és nekem sem tetszett rajta.. akkor mondtam neki Casioban is van hasonló (erre utalva), ha nem akarna egy vagyont rákölteni
[Youtube-Edox] Amúgy az 9.7mm, de a tok kialakítása olyan, hogy a fele vastagság eltűnik a kézen kb. -
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kedvenc zene a mai napra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- iPhone topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vezetékes FEJhallgatók
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest