Hirdetés
- MWC 2025: Most akkor van vagy nincs kék Nothing Phone (3a)?
- iPhone topik
- Mobil flották
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor Watch GS Pro - strapacska
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- MWC 2025: Ilyen élőben a Galaxy A36 és A56
- One mobilszolgáltatások
- Nem maradt titok a Galaxy A26, A36 és A56 kapcsán
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jolti
senior tag
válasz
jolti #236953 üzenetére
Köszönöm szépen a válaszokat!
Igazság szerint mind a kettő tetszik.
A casio felé hajlok, pedig van itthon már két casio...
Tetszik a zafír, meg, hogy fényevő, de a legfőbb, hogy nem kis mp. mutatós! A rendes nagy mp mutató megy' körbe.
Tetszenek a chronograph órák, viszont utálom rajtuk a kis mp mutatót.
De amúgy nagyon bejött az a festina is. -
terra052
őstag
válasz
jolti #127177 üzenetére
Én kérnék mindenkitől elnézést, félrement a kérdésem, nem erre vonatkozott, nem akartam flame-et, tényleg, most kérem is, hogy feledjük el. Amúgy is elméleti a kérdés (az eredeti), gari idő alatt japán órát nem vittem még szervizbe.
Lezárnám az offolást ez ügyben, köszi mindenkinek -
@mriya@
őstag
válasz
jolti #127146 üzenetére
Nem is azzal van a gond, ha valaki külföldön-külföldről vásárol, hanem azzal hogy előtte itthon akarja összefogdosni a kiválasztott terméket egy szaküzletben, és ha meghibásodna a termék, itthon is akarja ingyér javíttatni, és még magyar nyelvű leírást is a hazai forgalmazótól kíván kapni.
És még ő van felháborodva, ha az esetleges feltételek teljesülésének hiánya miatt ajtót mutatnak neki. -
Mercutio_
félisten
válasz
jolti #127046 üzenetére
Gondolkodtam, hogy fatert meglepem egy ilyennel
Emlékszem, hogy valami hasonlót hordott a '70-es években.
Viszont azt tervezem, hogy muternak is vennék egy "ugyanolyan", csak női verziót, ez viszont ennél a modellnél nem működikSkacok, esetleg indulhat a - nem elszállt árakkal operáló - brainstorming?! Fater sofőr, muter max a konyhakertben végez fizikai munkát
-
TimeCenter
tag
-
szbalogh
addikt
válasz
jolti #126538 üzenetére
Az egyik titok a kémia
Ha nem stroncium-aluminát alapú hanem cink-szulfidos, akkor 1-2 óra múlva semmi fénye. A másik pedig a jó szemcseméret. Ha nagyon apró, akkor alig világít. Volt nekem is hasonló kreatív boltban beszerzett festékem de nagyon gagyi volt. Azt kell megtudni, hogy milyen összetételű a belekevert por és akár jó is lehet.
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
jolti #124376 üzenetére
Pedig pont ez a politikai ""elit"" él nagyon jól abból a pénzből, amit elrabol a szegényebbektől. És mivel övék a főszügyész, a főbíró, a főzsaru - nincs mitől félniük. Vajna nem aggódik az adó miatt, csak az átlagember. Csak az a bűn, amire Döbrögi és társai azt mondják, h az.
-
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
jolti #124042 üzenetére
Nekem sem a futtatott tetszik, csak picit a bronzra hasonlított. Az meg Csiga óta bejön
.
Nekem is ma jött három küldeményem, de a tartalma inkább a kínai órás topikba illik, meg az elemlámpásba. Óra ügyben nem tudtam dönteni, h a kb. 180 dodós Getatos Radit vegyem, v a 85 dodós Manbus alapot. Submersible klón is játszott, de a mutató miatt valszeg felejtős. És amúgy is minek. -
WiZARD
addikt
válasz
jolti #124057 üzenetére
60€+posta körül van zafír, csere ~3ezer ft.
Az óra árához képest drága.Búvárokra jellemző, hogy a lünetta miatt, aránylag kicsi a számlap. Épp ezért tud teljesen máshogy mutatni azonos átmérő mellett egy búvár lünettás óra, és egy anélküli.
41mm Omega vs 40 mm Fortis
44mm Steinhart, 45.5mm Omega, 47mm Steinhart
-
Deskdiver
senior tag
válasz
jolti #123899 üzenetére
Még egyszer köszönöm mindenkinek.
42mm
(#123904) vadászcsiga Igazából nekem sem volt létkérdés. Nem mondom ,hogy minden héten járunk ,de színházba és vacsorázni tökéletes lesz. Csak a magam örömére. Az emberek 99 százaléka úgyis lexarja milyen óra van rajtam.
(#123905) squir Nem Spirit.
SRP703K1 Spirit szériából azt hiszem még nem is láttam egyet sem élőben. Látva ennek a minőségét ,most már kíváncsi vagyok egyre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Új F Speed ZTECH Z-02 elektromos robogó 2 év jótállással
- 16" Brock alu felni Continental TS830P 205/60 téli gumi szett, 5x120
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- Honda FRV 2.2 dizel Executive
- JVC Autós Fejegység /// Újszerű // Számla + Garancia
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H INTEL I9-14900HX RTX 4080
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 48TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v3,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
- HPE Apollo 4200 Gen9 132TB+400GB rack szerver - E5-2620v4, 128GB RAM, 2x25G NET, 4GB RAID/ZFS, ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest