- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
futizoli
tag
válasz
"_Maverick_" #256207 üzenetére
Köszi, csak tok és bezel csere történt.
-
futizoli
tag
válasz
Rastaman17 #256155 üzenetére
-
futizoli
tag
válasz
zoarden #240438 üzenetére
Vidám, viszont számomra óriási csalódás ez a szíj. (CNS Vintage Tropic 2.0 Petrol)
Soha nem volt még ennyire merev szíjam, a bakancsom talpa rugalmasabb. Amikor megjött majdnem kihajítottam az ablakon, teljesen fröccsöntött műanyag hatású. Nem szoktam tapasztalat nélkül bevásárolni, erre ebből most vettem egy halommal. Elcsábított a leárazás. A meranomos szíjak után nehezen, de valahogy talán megszokom. -
futizoli
tag
válasz
Polarstar #240427 üzenetére
Köszönöm!
hallador: köszi, eredetileg spanyol fórumozók projekt órája, én alkatrészenként vadásztam össze. Meranomon pár hete árultak 13 darabot ebből a számlapból, mutatóim némileg eltérnek az eredetitől. Szerkezet a jól bevált 2415.01, picit mahinálni kellett rajta. A szendvics tárcsa vastagsága miatt szinte nem látszottak volna ki a tengelyvégek, így a füstkarikát is leszorító távtartó/naptárt fixáló lemezt le kellett szerelni. Naptár nélküli szerkezet lévén nincs jelentősége a meglétének, így anélkül már szépen szerelhetőek a mutatók, minden a helyén.
5-ös kezelő: köszi -
futizoli
tag
-
futizoli
tag
Buyalov A67, nem Vostok. Már ismert frankó szíjjal, jobb csattal, zafírral, Nh35 szerkezettel, elbaszott dátumablakkal, eredeti 1967-nél kedvezőbb áron
A67 -
futizoli
tag
Kösz srácok a véleményeket.
meglep, hogy az elsőt senki sem említi, a 'natúr fém mellett/mögött ő a befutó. Talán. Holnap már lehet a pévédés.
-
futizoli
tag
válasz
xcvbxcvb #236998 üzenetére
Akkor én is 'licitálok a legutóbbi órámmal...
Bár már engem sem foglalkoztat annyira a pontosság vadászat, mégis megnyugtató ha szépen teszi az óra a dolgát..
Két hét alatt 3 másodpercet mászott el mindenféle mókolás nélkül. Napközben hordom, este leteszem. Egy másodperc körül mocorog előre és vissza. Mérés nélkül szabályoztam, hétvégén megnézem mit mutat a program.
-
futizoli
tag
válasz
5-ös kezelő #236551 üzenetére
4.5 euró, teljesen jó. 916-os szuperluminovás szendvics számlap is érkezett tőlük a napokban, szépen világít.
-
futizoli
tag
válasz
dzsi23 #236540 üzenetére
Biztosra akkor mehetnél, de ez bármelyik óránál igaz lehet. A legtutibb pedig ha magunk szervizeljük, megfelelő anyagokkal, mindenre odafigyelve. Ezeknek az alap vostok, seiko szerkezeteknek a szerelése simán tanulható. Persze kell affinitás, szerszámok, idő. Utóbbi időben többször rendeltem a németektől csak szerkezeteket. Nagyító alatt megnéztem a látható tengelyvégeket, mind olajban futottak, szóval a fentieknek picit ellentmondva úgy használom, ahogy megérkeztek. Jóvanazúgy.
-
futizoli
tag
-
futizoli
tag
a hivatalban fejvesztés terhe mellett maradhat el utalás, tehát szigorúan 234831>234829
-
futizoli
tag
megtalálta zsák a foltját
-
futizoli
tag
méghogy titanium
1967 -
futizoli
tag
válasz
5-ös kezelő #233963 üzenetére
Küldtem pár képet. Szerintem passzol hozzá, bár picit markáns megjelenést kölcsönöz az apró toknak.
-
futizoli
tag
Talán valakit érdekel, Vostok Classica , még egy darab..
-
futizoli
tag
válasz
5-ös kezelő #231533 üzenetére
Nem, a 'rendes neptunra gondoltunk.
Neptune SE 960727 -
futizoli
tag
válasz
futizoli #231513 üzenetére
Na ennyi volt, el is fogyott...
5-ös kezelő: ha nincs készleten nincs mit tenni sajnos. Amit zez-zez linkelt nagyon jó minőségű mutató, sokat rendeltem már tőlük. Rá kell szánni azt az összeget. A kékeszöld számlapos Neptun 'élőben gyönyörű, sokkal jobban szeretem a sima zöld számlaposnál.
zez-zez: fekete nekem is jól jönne, bár én mostanában inkább színesben utazom.
-
futizoli
tag
Ha esetleg valaki ritkán elérhető narancs Neptunra vágyik, most még egy-két óráig megveheti. Most kaptam értesítést...
Neptune SE 960743 -
futizoli
tag
válasz
Ruszki #231414 üzenetére
Szia, Vostok Classica 690B21.
-
futizoli
tag
válasz
fakekorom #231409 üzenetére
Köszönöm, dehogy titok!
Meranomról vettem, pár hete véletlen akkor néztem rá az oldalon amikor éppen volt készleten. Hiába vagyok feliratkozva az értesítési listára, semmilyen jelzést nem kaptam. Annyian vannak rá bejelentkezve, hogy csak a 'sor legelejét értesítik ilyenkor. Szerencsém volt. Most 11600 rubel az ára, én picit jobb áron jutottam hozzá mivel barátnőmnek is vettünk egyet, (-2x580 rubel) valamint egy korábbi sérült tokkal érkezett óra miatt is volt 2000 rubel jóváírásom. -
futizoli
tag
momcrew, trassher, Taylor79: köszönöm!
-
futizoli
tag
válasz
Amatőr123456 #231337 üzenetére
Nem lesz meleg, jó a réz, lakkozott vagy műanyag szigetelésű mindegy. Lényeg, hogy távolítsd el a végekről a lakkot, szigetelést. Én kb. 2mm vastag, tömör, egyeres műa. szigetelésű rézvezetéket használok, úgy 8-10 menetet képezve. Tegyél egy próbát egy mágnesezett csavarhúzóval..
-
futizoli
tag
válasz
Amatőr123456 #231311 üzenetére
Szívesen. Valamilyen hengeres tárgyon feltekersz pár menetnyit a vezetékből, a forrasztópáka végén rögzíted a pákahegy helyén. Használatkor bekapcsolva tartod a pákát és 2-3x szép lassan egy irányba áthúzod az órát a nyíláson. Átmérőt a lemágnesezendő alkatrészhez, szerszámhoz, órához igazíthatod.
[kép] [kép] [kép]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- iPhone topik
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen TV-t vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- World of Warships
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Synology NAS
- Milyen légkondit a lakásba?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BMW E39 540i - V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- EZVIZ CS-EB8-4G-2K-PS(kit)
- iScooter i9 2022 használt (olvass leírást!)
- Kodak PD460 Instant Dock Printer / Számla és Garancia
- Apple iPhone 12 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest