- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Esqs
tag
válasz
salieri. #236673 üzenetére
Igen, mindenhol azt írják róla, hogy ETA 2824-2: https://www.google.com/search?q=T035.207.11.116.00
-
Esqs
tag
-
ricsik
őstag
válasz
salieri. #192364 üzenetére
Mint minden szakmában sok a kókler, nem törődöm, szarok rá, hozzá nem értő.
Szerintem sajnos semmit sem tehetsz, úgy is letagadja, nem tudod bizonyítani.
Én elemcserére vittem, szétesett a kezében, kiesett a korona. Nem tudta megcsinálni, küzdött vele fél órát.
Elvittem szakszervizbe 5 perc alatt, ingyen megcsinálták. Azóta jó.
Köszönöm Citizen szerviz. -
seiko
senior tag
válasz
salieri. #31129 üzenetére
Mivel nem koronazáras, szerintem a korona alap helyzetében húzható a szerkezet.
Túlhúzni nem fogod, ezt az automaták úgynevezett csúszókuplungja megakadályozza.
A korona első kihúzott állásánál a dátumot, a második kihúzott állásnál (másodpercstop) az időt lehet állítani.
-
Mariner
tag
válasz
salieri. #31129 üzenetére
Kategorikusan nem jelenteném ezt így ki. Ha normális helyen csináltatod, akkor a szervíz magában foglalja a tömítések cseréjét, valamint a szervízelés utáni nyomáspróbázást is, aminek a sikerességét jegyzőkönyvvel igazolják is. Ekkor nem kell aggódni, megmarad az óra vízállósága.Sajnos sok esetben a szervízben/órásműhelyben ezt felszerelés hiányában, ha akarnák sem tudnák elvégezni, de ennek ellenére elvállalják. Emiatt áznak be szinte rendszeresen, elemcsere után, az úszásra (is) használt órák.
-
Miamiquake
aktív tag
válasz
salieri. #30797 üzenetére
Én ezt a Tissot találtam ami a legolcsóbb Automata.
De vannak nálam ügyesebb emberek is esetleg kedvezménnyel a zsebükben.
-
seiko
senior tag
válasz
salieri. #30606 üzenetére
Azért az a nagy kérdés, hogy mikori gyártás.
Mert állásában is öregszenek a kenőanyagok, csak ezt nem hirdetik.
Nyugaton az üzletek vállalják a nullrevíziót, de ez itthon elképzelhetetlen.
Főleg, ha kedvezményesen jutsz hozzá.
80-90 ezer Forint már jó ár érte, ha fémcsatos, akkor plusz 10 ezer. -
-
WiZARD
addikt
válasz
salieri. #30580 üzenetére
kb 40 óra járástartaléka. Tehát ha nem hordod legalább minden másnap, akkor érdemes lehet forgató szerintem. Legalábbis én utálom mindig állítgatni, felesleges nyüstölése a koronazárnak/tömítésnek.
Talán legolcsóbb és legegyszerűbb forgató a conradban van, aztán onnan felfele a csillagos ég a vége.
Elvileg nem árt, ha túl sokat megy a forgató, de én jobban szeretem a szükségesre korlátozni/állítani. (végső esetben, ha a forgatón nem lehet állítani, akkor valami időkapcsolóval párszáz forintból könnyen megoldható) -
WiZARD
addikt
válasz
salieri. #17461 üzenetére
pesze, egy átlagosan használt, nem leharcolt órát nagyon szépen fel lehet polírozni...
nekem 3 év után voltak apróbb karcok bőven az Omegámon, aztán jött egy kis baleset is. A baleset nyomát eltűntették, és a többi részét is felpolírozták, olyan lett mint új korábanmiután a Tag-nál már megvolt az értékcsökkenés, így ott nyilván későbbiekben kevesebb lesz, mint más óránál amit te veszel meg boltban, és kihozod a boltból már használt...
-
WiZARD
addikt
válasz
salieri. #17432 üzenetére
a tag árából az előző tulaj elbukta már az új-használt közti különbséget, a certinánál te fogod benyelni.
ha jó állapotú a tag, akkor felpolírozva teljesen újszerű lesz.tisztán anyagi/befektetési szempontból lehet hogy a tag-ot venném...
hogy melyik tetszik jobban, az szubjektív, neked kell eldönteni. -
seiko
senior tag
válasz
salieri. #17436 üzenetére
Az első helyet néztem én is.
Találkoztam már olyannal, hogy a Pólusban az egyik üzletben még a régi, egy másikban már az új áron volt kirakva ez a típus.
A kettő között majdnem 20ezer Ft különbség volt.
Remélhetőleg ez esetben is erről van szó!
Egy telefont, vagy mailt mindenképpen megér a dolog!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- Samsung Galaxy Watch 7 44mm E-sim / Gyári Garancia 2026.10.22-ig
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest