Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsi23
addikt
válasz
djeperto #206819 üzenetére
Nahát... tavaly rövid ideig nálam pihent ez a kínai óra. Nem volt vele baj, csak nem nőtt a szívemhez, így megváltam tőle. De eddig azt hittem, egyedi volt a dizájn... mégsem.
-
squir
aktív tag
válasz
djeperto #206502 üzenetére
Nekem volt olyan G-m, amin ezek a b@zi ki digi kijelzők voltak. Soha többet!
Nem volt háttérvilágításuk (bár ez tudtommal típusonként változhat, ilyen kis méretűnél még nem láttam olyat, amin lett volna. Ez nem jelenti azt, hogy nincs), hanem oldalról egy LED világította meg a számlapot. Sötétben ezért nem lehetett látni belőle semmit, napsütésben meg az aprócska inverz kijelző miatt -
squir
aktív tag
válasz
djeperto #206490 üzenetére
Kocka formában: DW5600/GW-M5610
Hagyományos formában: GBD800 széria (meg ha szükséged van olyan csacskaságokra, mint BT)
Klasszikus military: GW6900
Az új dizájnok közül a favoritom: GA700 széria (nagyon vagány, ahogyan kinéz, állat lett!
)
Gyakorlatilag mindegyiket meg lehet úszni 30k HUF alatt-körül
-
Deskdiver
senior tag
válasz
djeperto #206219 üzenetére
Nekem is volt egy pár ,de nem kell túl komolyan venni amit a Luminox ír. Marketing. Pl. A Navy Seal sztorijuk röviden. Adtak pár órát egy szakasz “fókának” ,hogy teszteljék gyakorlaton. Baj volt velük beáztak stb. “Fókák” visszadták. Ők meg azóta Navy Seal pöcsétet nyomnak rá.
Ettől függetlenül nem rossz órák hétkoznapi használatra. -
fene_vad
senior tag
-
-
Deskdiver
senior tag
válasz
djeperto #204081 üzenetére
Én nem bántanám a helyedben a Luminoxot. Első ok ,hogy nem egy 30-40 forintos óra, Szétszedetni meg nem érdemes ha nem szervizérett. A másik ok ,hogy nem biztos ,hogy jól mutatna kb. 70 évnyi patina egy ilyen modernebb kinézetű órán. A Bulova és Laco a 2. világháborúhoz köthető dizájn azon hitelesebbnek hat. Persze ha nagyon akarod és van kedved szétszedve csak a tokot és gombokat keresztülutaztatni Európán akkor megcsinálhatom.
-
No.01
addikt
válasz
djeperto #203712 üzenetére
~1000EUR. GMT nem letszukseglet, de olyan orat keresek ami nem tul nagy - reven kicsi a csuklom - es hasonlit a fentebb linkelt Certinahoz. Chronograf-ot nagyon szeretem, de az sem letszukseglet.
Zafir uveg, fem szij, jo szerkezet es inkabb kicsit sportosabb stilus, mintsem elegans.
Mostanaig az egyetlen amit bo 2 het tavlatabol talaltam az a CW C65 GMT ami jelenleg pont beleferne a keretbe, de inkabb varok meg mert ahogy ezidaig a CW-t sem ismeretm ugy meg belefuthatok v.mi hasonloan kellemesbe.
A Steinhart hiaba jo (nemcsak ar/ertek ugyileg) nekem sajna kicsit tul hivalkodo (bar ha 5 evvel ezelott jovok ide akkor tutira megveszem) es a korabban az egyik topiclako alltal leirt dolgok kozul is van 1-2 ami zavarna... annak meg ugyis az lenne a vege, h elobb-utobb eladom.
-
fagyalllo
őstag
válasz
djeperto #203171 üzenetére
Nem én állítottam, hogy "fórumtársak többsége úgy tartja, hogy a Seikoról jót vagy semmit". Én ezt nem tapasztaltam, ezért is kértem, hogy próbáld ezt valamivel alátámasztani. Ez nem lehet nehéz feladat, ha szerinted a fórumozók többségére jellemző.
üdvözlettel:
a szánalamasan fanatikus fagyalllo -
fagyalllo
őstag
válasz
djeperto #203162 üzenetére
Állítottál valamit, amit nagyon egyszerűen lehetne bizonyítani, ha linkelsz pár hozzászólást, amiből ezt szűrted le a többségről, de erre már képtelen vagy?
Predator2: hosszan nyomva a bal alsó gombot a központi mp. mutató beáll az aktuálisan beállított időzónára. Ezután a bal oldali gombok nyomogatásával be tudod állítani a földrajzi pozíciódnak megfelelőt (PAR), ezután próbálkozz a szinkronizálással.
-
g0n21
senior tag
válasz
djeperto #203122 üzenetére
Tényleg szar a nemzetközi PR-ja a japán cégeknek, ezen nincs mit szépíteni.
Attól, hogy valami JDM, nyugodtan fent lehet a nemzetközi weboldalon.
A butik edisönöket is felteszik a weboldalra megmutizni, pedig csak a hongkongi butikban lehet majd kapni (néhány svájci márka).
Szóval az, hogy csak a japán oldalán lehet megtalálni, az egyszerűen gáz... (nem az acélról, hanem a másikról van szó)(#203119) Redwoodtree Nem szegi kedvünk, mert félünk, hogy ha mi nem csináljuk, akkor ez se lesz. Ahogy eddig se volt.
-
@mriya@
őstag
-
g0n21
senior tag
válasz
djeperto #202668 üzenetére
A Tudor a Rolex leányvállalata amit annak idejen azért hoztak létre, hogy olcsóbb kategóriába is betorjenek Rolex minőséggel, anélkül, hogy a Rolex brandet kisebbitenék...
Mostanra meg egészen más órákat készítenek.Vagy nem értem, hogy értetted.
Más: nagyon örülök, hogy nézitek a vlogot, tényleg!!!
(remelem jó emoticont írtam be, mobilrol vagyok...)
A hamis oras témát folytatni fogjuk, és szerintem rendelek egy Parnis Daytonat
Már bevásároltam nehany érdekességet a következő néhány részhez
Dávid és én teljesen más irányból közelítjük meg az órákat, meg ezt a világot, de egyikünk sem arany pólyába született. Ő egy nemzetközi lap tulaj utáni első embere, (ABlogToWatch.com)mindenhova bejárása van, egészen más kategoria kerül hozzá közel, mint hozzam, sok gyártótól ő kap meg néha bizonyos darabokat elsőként a világon tesztre (HUBLOT Magic Gold unico pl, stb...) Ő inkább felülről, én alulról közelítek, mégis mindketten becsüljük a becsülendő olcsókat és becsulendő dragakat.
A stílus és habitus beli különbség pedig szerintem pont, hogy fontos, és hasznos.
Ha két azonos véleménnyel, és habitussal bíró ember csinálná, szerintem rém unalmas lenne.
Az viszont tény, hogy sokat kell fejlődünk.
Amikor pedig látom a véleményeteket, legyen az pozitív, vagy negatív, sokat segít!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest