- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
LimaBravo69
tag
válasz
truefx #275131 üzenetére
Van többféle telefonos app, ami egészen jól helyettesíti a tornyot. Nálam ezek vannak telepítve:
Radio Watch Sync
WWVB Emulator
DCF77 EmulatorA két alsó app felülete tökugyanaz. A felsőt használom gyakrabban, én sem értem, miért nem töröltem még a többit
. Mindhárom app droidos, az Apple kínálatot nem ismerem.
Panelban élek, most éjszaka a 3 szinkronosból kettő sikeres, egy nem sikerült (belső párkányra rakva, 9 órával nyugat felé fordítva). Ha nem teszem ki őket, soha nem talál jelet, kb havonta kéthavonta lefrissítem őket így, ha így sem sikerül, használom az appot.
-
driv4r
aktív tag
válasz
truefx #274367 üzenetére
Szia. Ha mindenképpen GMT kell, én a helyedben az általad megadott árkategóriában leggyakrabban használt szerkezetek felől indulnék el, ezekre rákeresve, aztán majd eldöntöd látvány alapján, tetszik-e maga az óra, amelybe pakolták: ETA 2893-2, Sellita SW-330, Miyota 9075 (utóbbi true GMT, nem caller [link])
Budget kategóriában NH34 San Martin GMT lenne a javaslatom, 2-300 USD, originális(abb) dizájnú az SN0116 (abból a distressed neo-vintage szerintem kifejezetten jól néz ki) vagy az SN0129, az a referencia meg a bőség zavara, leginkább a számlapokkal variálnak, elég korrekt finiseléssel. Kínai, ez viszont sokaknál big no.
-
Veron
addikt
válasz
truefx #274357 üzenetére
A 4r34 (vagy nh34) egy belépő Seiko GMT, 3 Hz-es, ~40h PR szerkezet. A 4r35 "GMT-sített" változata. [link]
Az hogy "nem jó", nem helytálló. Nem "haute" werk az fix, mivel olcsó, nem szép, igénytelen, gyárilag kevésbé pontos. Viszont mp stoppos (hacking), koronáról húzható, könnyen szabályozható és sokáig teszi a dolgát, nem drága és szervizelni is olcsó. -
-
truefx
aktív tag
válasz
truefx #14812 üzenetére
Megkaptam az engedélyt:
Mivel a CITIZEN PROMASTER órák acél változatai nemesacélból készülnek melynek ötvözésénél nem használnak köztudottan allergén vagy rákkeltő anyagot,
valószínű, hogy a kiütést az óracsat szemközeiben vagy a hátlapon megtelepedett baktériumok okozhatják. Kérem enyhén szappanos vízzel és egy kefével vagy fogkefével tisztítsa meg az órát.
A fogkefét vizezze be, a sörtéire tegye a folyékony szappant vagy nyomja bele a sörtéket a normál szappanba. Az órát teljesen kefélje át, a szíjat közötti részt is ( kb. 5 perces munka ).
Ügyeljen arra, hogy mielött ebbe belefog a menetes korona zárt állapotban legyen. Meg fog lepődni a fekete koszos lé láttán ami a tisztításkor folyik ki a csatszemek közül.
Időnként öblítse át az órát tiszta vizzel, majd ismételje a szappanozást. Szárítsa meg az órát és pár napig ne viselje, amíg a kezéről a kiütés el nem tűnik. ( Más órát se vegyen fel! )
Utána remélem teljes megelégedettséggel viselheti már az órát. Ezt a tisztítás műveletsort ajánlott havonta, kéthavonta elvégeznie, ha Ön érzékeny erre.
-
seiko
senior tag
válasz
truefx #14768 üzenetére
nekem lett már kiütéses a csuklóm üveghátlapos óra alatt is, mégpedig azért, mert nem tudott szellőzni a bőröm.
mióta éjjelre leveszem az órám, azóta megszűnt ez a jelenség.
ráadásul ha az ember természetes vízbe nyúl fürdőzés vagy horgászat során, akkor is érdekes mikroorganizmusok kerülhetnek a bőre és az órája közé, és azoktól is kaphat kiütést az illető. :-O -
SEIKOtomi
csendes tag
válasz
truefx #14768 üzenetére
Szerintem a tokcsere felejthető, egy pilótaszíj, ami az egész tokot fedi alulról megoldhatja a problémát.
Pl. ilyen
Ez elég extrém, vannak visszafogottabbak is.
Én mondjuk inkább eladnám az órát és vennék egy titántokosat, biztos létezik a tiédből is olyan verzió vagy hasonló. -
csabulaxi
senior tag
válasz
truefx #12503 üzenetére
Ez egy limitált kiadás volt, úgy emlékszem 700 ezr Ft körül volt az ára.
Oris Carlos Coste Chronograph Limited Edition[link] -
Dzsez_
tag
Hát ez-az, a kínai egydollárosok már elég jól néznek ki ahhoz, hogy olcsón teljesülhessen öt méterről a státusszimbólum. Ebből viszonont az is következik, hogy az eredetiek messze túl vannak árazva. Én 2000-ben megfogadtam, hogy nem adok el órát és nem veszek órát. Csak nézegetem őket. Már annyi pénzt költöttem rájuk életemben, hogy az borzasztó. Kíváncsisággal tölt el, hogy mit hoz a világválság a svájci órák árazását illetően. Nyilvánvalóan tarthatatlanok az árak, de eddig még nem látok esést.
-
Márklár
tag
Azt még elmondanám, hogy amikor ezeket a pontosidő oldalakat nézegettem, és megállapítottam, hogy nem mindegyikkel jár egyformán az órám, egy percre sem gondoltam, hogy az órámban van a hiba. Hiszen, ezeken az oldalakon lévő órák még egymáshoz képest is legalább 1mp eltérést mutatnak.
Szerintem az az oldal jó, amelyikkel egyformán jár az órám. Punktum.
Márklár
-
Márklár
tag
Szia!
Természetesen nagyon tetszik az óra még mindig. Kellemes meglepetés volt az órát élőben látni, mert sokkal jobban néz ki mint a fényképeken. Ugyanis én csak prospektusban és a neten láttam. Mint írtam, megleptek vele a számlára rá is íratták, hogy ki lehet cserélni ha nem tetszik. A súlyával nekem nincs bajom, voltak hasonló súlyú óráim.
Mikor belemélyedtem az óra témába, meglepődve tapasztaltam, hogy mennyi típus fut ebből a Citizenből. A zafír üveg és a hazai szerviz miatt esett erre a választásom, pedig a többi olcsóbb lett volna.
Jópofa még ez a kvázi logarlécként funkcionáló lünetta. Mértékegység átszámítások, szorzás, osztás, gyökvonás...de hát tudod.
A rádióvétel nekem is jól működik, mindig H a jelerősség. (Dél-Pest).Summa summárum, jó választás volt.
Márklár
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- Gigabyte 15 G5 Gamer FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 4.5Ghz 16GB 512GB Nvidia RTX 3050 Win11 Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3029, 90% Akkumulátor
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest