- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
enaheli
csendes tag
[link]
(a NEM chrono, zöld számlaposra pályáznék) -
enaheli
csendes tag
sziasztok
kinai Merkur a Kickstarteren.
úgy olvastam korábban hogy ti nem tartjátok rossznak.a szerkezetre ezt irják : "MERKUR made M01D mvt is inspired by Swiss Enicar 1010 movement and Japanese Seikosha Seiko 850 (76xx) ,also known as chinese standard movement,it is a manual-wind, watch movement which has been manufactured in various forms by a wide range of factories since 1972."
véleményetek ? -
enaheli
csendes tag
sziasztok,
akit érdekel itt egy folyamatosan frissülő fórumoldal akciókkal/ Black Friday-el
[link] -
enaheli
csendes tag
-
enaheli
csendes tag
srácok,
egy basic quartz karórán szeretném kicserélni a mutatókat (Sii PC21S - [link] )
120/70/17-es paraméterei vannak (óra/perc/m.perc)tudna esetleg valaki ajánlani nekem magyar boltot ahol keresgélhetek ?
(az esslinger nél és az ofrei-nél is kb 5 usd a mutató szett és min 20 usd - vagy több - a posta)előre is köszi
-
enaheli
csendes tag
seiko, 39 euró az amazon-on
[link] -
enaheli
csendes tag
sziasztok,
akik moddoltak már órát és esetleg találtak a neten forrást olyan mutatószetthez mint amilyen a Lüm-tec Redsea vagy a Kickstarteres Pramzius, légyszi ne tartsa magában az infót. kösz -
enaheli
csendes tag
válasz
Mirage #235944 üzenetére
gyorsan szállitják (kb 5-7 nap), de a múltkori rendelésemben össze-vissza kavarták a méretezést, ami azért fájt egy picit.
most kis kompromisszummal pl egy 24 mm szij van egyik órámon a 22-es helyett (más szinkombó arra nem lett volna jó), nyilván a tokfüleknél kicsit gyürődik. persze nulla hozzáértővel a tág környezetemben fel sem tünt senkinek...szerencsére. -
enaheli
csendes tag
[link]
újra kiadják az Alien casiot -
enaheli
csendes tag
most kaptam mailt a Meranomtól : SE 720B34 sárga szendvics számlapos órájuk van raktáron [link] akit érdekel
-
enaheli
csendes tag
válasz
Lev Abalkin #231402 üzenetére
ez pl egy próbát mindenképpen megér szerintem, méh ha egy picit el is tér a képen látott szijtól. Kellemes soft gumi. [link]
a csat elég ormótlan, de azt lecseréltem a Timex gyári csatjára amivel az órát vettem.
-
enaheli
csendes tag
nem tudom ez most orosz vagy sem de nekem tetszene a karomon
[link] (bocs spanyol review blog, de a cikk végén van hivatkozás a forgalmazói oldalra)
24 órás -
enaheli
csendes tag
egyedi falióra , ha valaki ilyet akar:
[link] -
enaheli
csendes tag
Urak,
drop-on Citizenek dögivel, ha valaki pont venne...
[link] -
enaheli
csendes tag
válasz
Polarstar #225693 üzenetére
a megadott időben a KS megpróbálja leszedni az összeget a kártyáról. ha nincs rajta pénz vagy limit fogja az összeget akkor ad 7 napot a fizetésre. még nem próbáltam mi van utána, de szerintem nagyon nem tudnak utánad menni. kvázi 'elvesztél' a project számára : eggyel kevesebb megrendelő.
-
enaheli
csendes tag
válasz
Polarstar #225679 üzenetére
nem kellett még fizetni ! ez csak október 1-én esedékes amikor a crowd-funding lezárul.
ha nem kell senkinek az óra akkor sem bukok rajta, csak gondoltam átadom a kedvezményes (legolcsóbb) early bird helyet valakinek akit érdekel... én kiszállok, az új ember pedig a saját KS profilja alatt beszáll a helyemre . -
enaheli
csendes tag
-
enaheli
csendes tag
sziasztok
anyagi okok miatt ki kell szállnom ebből a kickstarteres projektből : a beltartalomhoz a T.fórumtársak jobban értenek, de nekem tetszett az óra:
https://www.kickstarter.com/projects/uw-underwater/whale-diver-watch-buckle-up-for-a-deep-dive-by-uw?ref=nav_search&result=project&term=whale%20diverakit érdekel az dobjon egy üzenetet a telefonszámával legkésőbb holnap este 8 óráig (a project 30-án zár) és egyeztetünk hogy át tudja venni az early bird feltételeket.
a project egy hongkongi design/órás csapat sokadik műve (https://www.ovd.com.hk/), megbizhatóak, jól kommunikálnak, rendszeres feedback-et adnak. a szállitás DHL el jön, de kisebb összeget (akár negyedárat is) feltüntetnek a csomagon a vám miatt (bemutató darab vagy prototypus felirattal). Az óra kb 250 usd + vám (+extra szij aki akar)
-
enaheli
csendes tag
válasz
fagyalllo #220800 üzenetére
fagyalllo : ha már felmerült a mutatócsere kérdése a fórumtársnak irt válaszodban, szeretnék én is kérdezni : kaptam ajándékba egy nem túl extra , de azért talán hordható Superdry divatórát, amin a mutatók nekem nagyon nem jönnek be. ( https://www.karoracentrum.hu/collections/superdry/products/superdry-syg228b-ferfi-karora-w3-1) Egyrészt szerinted milyen mutatók illenének hozzá, ami jól leolvasható, másrészt a Seiko szerviz megcsinálna egy ilyen órán is egy cserét szerinted ? ha nem akkor kinél lehetne egy mutatócserét megejteni ? illetve hol nézhetnék nagyobb választékot olyan mutatókból amiknek van is lume-ja ? gondolom nem mindegy a luk átmérő sem ahol a számlapra illesztik. előre is köszönöm ha vannak tippjeitek.
-
enaheli
csendes tag
sziasztok
érdekes cikk : [link] Bexei órák -
enaheli
csendes tag
sziasztok
tudna valki segiteni mi ennek a Seiko-nak a tipusa ? -
enaheli
csendes tag
a Barton watchband oldalon jövő hét keddig 20 százalék kedvezményt adnak MEMORIALDAY19 kóddal...akit érdekelne.
-
enaheli
csendes tag
sziasztok, egy kis seiko history : https://www.youtube.com/watch?v=jzPQnJNtZG0
-
enaheli
csendes tag
válasz
pulutodurumo #204471 üzenetére
köszi az infót
-
enaheli
csendes tag
sziasztok,
Massdrop-on :
Spinakker wreck - 130 usd
Seiko Baby Monster - 140 usdMassdrop tapasztalatok ? itt is van vám/áfa ? ugye jól gondolom...
-
enaheli
csendes tag
válasz
Csari93 #204359 üzenetére
lehet nem voltam egyértelmü
a 170 usd a Roue órára vonatkozik a Massdrop-on (https://www.massdrop.com/buy/roue-watches-chr)
a Straton Bullhead van a Kickstarteren : https://www.kickstarter.com/projects/stratonwatchco/straton-legera-watch-bold-retro-styling?ref=discovery_newest&term=watch
-
enaheli
csendes tag
Kickstarteres projekt
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest