Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigmasterg
addikt
válasz
No.01 #274561 üzenetére
Ez ugyanazt jelenti. Ha az egyikből lényegesen több van, akkor a másik ritkább. Nem ritka, ritkább.
Rigormortiis:
Ez sem igaz.hogy a zafírt csak a kristály karcolja
A kristály lényegesen puhább mint a zafír, ahogyan a tboldi által linkelt videóban is látható.
Esetleg a gyémánttal keverheted, az tudja karcolni a zafírt.Tsebacsi:
Van egy rakat FB csoport is, nem a sima nyílt marketplace. -
Veron
addikt
válasz
No.01 #274054 üzenetére
Kissé a mutatók, indexek, talán tok is és új színek vannak. De leginkább:újra kapható.
@margithid: évekkel ezelőtt Angliába küldtem az enyém ingyenes szervizre, nem tudom mi most a process. Lehet számlát kell vinni helyi órástól és állják. A Traska a jobbak közé tartozik customer service szempontból.
-
-
stellaz
veterán
válasz
No.01 #272411 üzenetére
Értem, de éppen ezért írtam, hogy:
- Ideális helyzet és nem optimális
- Field watch, aminek a kidolgozottsága azért nem az óraművészet csúcsa
- Mindegyik létező technológia, nem is különösebben drága dolgok. Külön-külön megtalálhatóak egészen olcsótól a 300 dolláros kategóriáig kb. Casio, Citizen (solar, titán, zafír ) Bulova (nagy pontosságú kvarc szerkezet. sweeping second hand), Seiko (bazi jó lume, már az olcsó óráiban is)
- A kínai árazás nem azt jelenti, hogy bagóért, hanem, hogy nincs az árba beleköltségelve a név, a luxus órabutik, meg az A4-es hirdetés a Time magazinban és nincs ott a nevük egy F1-es autó orrán. -
Puculo
aktív tag
válasz
No.01 #272395 üzenetére
Tudom hogy közhely: de a méret a lényeg. Az óráknál biztosan. Nagyon sok típust pont az ormótlansága miatt nem tudnék megvenni mert egyszerűen orbitális. Pedig jól néz ki. A fém szíj tetszett régebben is, de a bőrhöz képest jóval nehezebb. Azt szeretem ha észrevétlen amikor rajtam van. A kollégám agyamra megy mikor mellettem a kocsiban rázogatja, csörgeti a lógó fémszíjas Roamer óráját. Egyszer elkértem hogy megfoghasam érzetre milyen. Hát nem könnyű eset. Nekem fontos hogy ne lötyögjön mert irritálna. Lehet hogy háklis vagyok, de amiért pénzt adok az legyen olyan amilyennek szeretném. Sokszor érzem úgy magam mint Misi mókus az örökké termő fával. Az oda vezető út az ami lelkesít. Aztán ha meglesz az ' igazi ' majd kell valami más vagy másik..
-
Puculo
aktív tag
válasz
No.01 #272391 üzenetére
Nekem bejönne ez is: [link] csak állna meg 40mm-nél. Sajnos a szívem az elegáns és a pilóta órák felé húzna. A pénztárcám meg az asszony a realitás felé.
A MIDO elég jó kis középút. Mindenes órának szeretném. Gyakorlatilag az első fémszíjas órám lesz. Többször nekifutottam, de mindig elbuktam. Most mindenképp megveszem.
-
driv4r
aktív tag
válasz
No.01 #272338 üzenetére
37mm Spirit-et próbáltam, de bőrön, úgy nem jött elő a probléma, egyszerűen csak nem volt ‘jelenléte’ az órának.
Tényleg hülye számok jönnek ki endlink to endlink méréssel; ha jól értem, 53,1mm a 39, az kifejezetten torznak tűnik, 47mm a 37, miközben az utóbbi normál L2L értéke csak 43mm lenne, bár az meg elég kevésnek tűnik. [link] [link]
-
rbalint88
addikt
válasz
No.01 #272251 üzenetére
Amelyiket felveve jobban bizsereg
Ez abszolut nem a racionalitasrol szol, tenyleg ami jobban kiadja a csuklodon. Nekem tetszik a Conquest is kepekrol, eloben meg nem talakoztam vele. Ugy erzem el kell engedni ezt a “kiszamolos-osszehasonlitos” vonalat az oraknal.
Szerintem kerdeztem mar, de 5 napos Oris ProPilot nem jott szoba? Talan a csat miatt esett ki? -
petipetya
nagyúr
válasz
No.01 #272251 üzenetére
Számomra egyértelműen a Citizen AQ4100-65L. Habár a fekete számlapok híve vagyok, ez a köztes szín elég megnyugtató érzést kölcsönöz az órának (tenger hulláma, vagy mit szimbolizál?)
YouTube alapján a leolvashatósága jónak tűnik, és ugyanúgy megy egy pólóhoz, strandra, ahogy egy inghez is.
-
-
driv4r
aktív tag
válasz
No.01 #271781 üzenetére
Legit. Attól olcsóbb pont, hogy nincs inventory, nincs fizikai bolt, nincs személyzet. A pénzed a Ch24 letétjébe kerül, nem hozzá, csak akkor jut hozzá, ha visszaigazoltad tranzakciót. Ugyanattól a disztibútortól rendeli, amelytől az AD-d is, de nem teszi rá a második mondatomban szereplő költségelemek fedezetét, a 30-60% retail margint. Még olcsóbb is lehetne, de Ch24 egy-két éve nagyon megemelte a járulékát. Nincs vesztenivalód, vegyél órát:)
-
driv4r
aktív tag
válasz
No.01 #271778 üzenetére
Nem igazán értem az averziódat. Mit jelent a ‘biztos forrás’? Óra eredeti, szervizelési igény zéró, megveszed, viseled, örülsz. Miért kellene akkor elengedni a spanyol dealer-t? Szerintem ugyanaz, akitől Memmaao vette anno a Pelagos-t, én az Omiwatari-t néztem tőle, kb. mindene is van. [link] [link] [link]
-
válasz
No.01 #271772 üzenetére
Nincs olyan sok csak 40 darab. 🙈 Azért hetente egyszer rajtam van, alkalomtól teljesen függetlenül. Minden órámat igyekszem megvigyázni. Általában az első ding fáj csak, utána megkönnyebbülés, hogy már nem szűz és egy idő után nem zavar.
Szerintem kiváló napi viselet lenne bármelyik pelagos, mert brutál szép órák. De akkor acélozd a lelked, hogy fog kerülni. Bármelyik óra, amit napi használatban hordasz. Nyilván egy G-Shock jobban bírja a gyepát, de ez is bírná és elég sok DIY videó van a YT-on, hogy egy dörzsi szivacs segítségével hogy lehet refinishelni.Én amúgy most napok óta le sem tudom rakni a Seiko ana digi órát, most is azzal mentem neki a jó kis éjszakai műszaknak.
-
driv4r
aktív tag
válasz
No.01 #271776 üzenetére
Bálint azt írta, Nánássy (PVD / DLC) kb. 100 ezer, és nagyon babra meló, a Cerakote-os cég meg egyenesen eltanácsolta, mivel szerintük az a felület inkább ütésálló, nem annyira karcálló.
Szerintem nem érdemes kísérletezni, inkább vegyél olyan cégtől, amelyik elismerten jó ebben, Citizen kb. 1970 óta molyol a témán, Sinn meg nem csak acélt, titánt is kezel (T50 modell, grade 5 Ti, Tegiment). Rado kerámia óra gondolom nem játszik, zafír Hublot vagy RM se;)
-
válasz
No.01 #271757 üzenetére
Talán összesen két apró sérülés van rajta. Az egyik a bal felső tokfülön. A kutya ugrált rám és karcolta le. Alig látszik. A másik az alsó ctownguard élén. Annak az övcsat csapódott neki. Az ügye stainless steel ez meg puha titán, persze, hogy kicsit megnyomta. De összességében patika. Kezd szépen sötétedni, ami külön tetszik.
-
andrew01
tag
válasz
No.01 #271760 üzenetére
Én nem tudom és nem is szándékozom részleteiben felkutatni, mely titan órák milyen grade-el bírnak és milyen védelmet használnak, DE ha egy nem filléres óra ilyen lesz pár év használat után (még ha világos, hogy a legkritikusabb terület is az órán), akkor én nagy értékű óránál nem vállalnám be a titánt. Pedig amúgy csípem a materiált, van is pár, viszont 60k alatti értékben. 600k felett már kellemetlenül érezném magam az idő vasfoga általi amortizáció miatt. Persze attól is függ nyilván, hogy napi hordásnak van kitéve, vagy havi pár alkalom, de ez a látvány nekem akkor is erős:
Persze elől szép, de nem csak a számlapot hordjuk a kezünkön... -
-
válasz
No.01 #271302 üzenetére
Nem mondod, hogy van bosszúállókos papucsod?!?! Úgy látszik tényleg nem csak az óra a közös nevező itt.
Kézen is príma. Minőségi a nyomás. Nem tudom, mennyire lesz tartós, vagy hogy színeződik e majd. G-Shock FB csoportban egy srác állítólag tud majd júliusban 59e forintért ilyet. Nem tudom, hogy honnan tudna, legjobb netes ár is sajnos már 300$ felett van.
-
bigmasterg
addikt
válasz
No.01 #271228 üzenetére
Omega közben 9:55kor megállt.
Szóval 63 órát és 10 percet tudott, azaz 8 órával papírforma felett és a legvégén is tartotta az időt.De most gyors google alapján itt emberünknek 60 órát ment.
"I only let it run until empty on one occasion, the 8800 stopped after 60 hours. 5 hours more than the advertised 55 hours." -
hitvanyalak
senior tag
válasz
No.01 #271212 üzenetére
Megkérdezhetem a posta miért off?
Azért kérdezem,mert alapvetően én sem vagyok oda értük, de elvileg kellene értékbiztosítani a csomagot, ezt csak ott találtam meg (illetve mondta a postán egy ügyintéző) és kezdtem megörülni, csak sokalltam az árat (30000Ft)
A DHL egy 63000 Ft-os repülős szállítást ajánlott fel, a GLS olcsóbb (26000Ft), de ott meg azt írja, hogy 50000-ig biztosítanak csak. -
SOAD19
addikt
válasz
No.01 #271202 üzenetére
Írtad, beszéltetek a full fém Casioak-okról. Most felnéztem a yt-ra, és ennél a követett emberkétől feldobta, ezt a videót, amiben egy MRG Casioak látható. Nem is tudtam, hogy van ilyen. Nézz rá, hátha megtetszik. [MRG-B2100B-1AJR]
Ja, nem is csoda, hogy nem tudtam róla, mivel ebben a hónapban jelent, jelenik meg: [link]
-
SOAD19
addikt
válasz
No.01 #271190 üzenetére
Vegyél egy Oceanust, ha már Casio, vagy sportosabb órára vágysz? Sinn-nél sajnos a kvarc órák se sokkal olcsóbbak, pedig jó lenne, ha lenne 3-400k környékén egy U50-es kvarc szerkezettel. Ott van az rbalint88 által linkelt UX (EZM 2B), az is 2,9k euro kvarc szerkezettel.
-
rbalint88
addikt
válasz
No.01 #271182 üzenetére
En se erzem gaznak a szijat, szepen megmunkalt szemekbol van, ami csaloka lehet a minosegerzetet illetoen, hogy a belso rugos stift miatt nagyobb a jateka, de ez a kenyelemben pont segit, nem feszul ugy meg a kezeden.
Mondjuk a Moonwatch szijaban is van kis jatekossag, aztan annak a kidolgozasara se szoktak panaszkodni[kép]
-
tboldi
nagyúr
válasz
No.01 #271180 üzenetére
Számomra nem elsődleges szempont, hogy megéri-e, ha az volna, nem vettem volna meg GMW-B5000MB-1ER-t a GW-B5600BC-1BER után. Megvan-e a vonzalom vagy sem, ennyi, nem vagyok tudatos vásárló. És ha az anyagi lehetőségeim pillanatnyilag nem engedik, akkor várok és/vagy gyűjtök még.
-
zola96
senior tag
válasz
No.01 #269756 üzenetére
Ugyanezt érzem.. Miért kell erőltetni a vintage hatást a GMT-nél. Egyébként a kék a bb58-nál nagyon szép élőben. Nézd meg!
A csatot elvileg ki tudod úgy is nyitni, ha a nem a pajzs felőli végén “megbillented” és akkor kiold. Plusz szól mellette, hogy ebben már on the fly állítás. -
Veron
addikt
válasz
No.01 #269261 üzenetére
Van Oyster is hozzá, de az még inkább sportossá teszi.
driv4r: nem véletlen, hogy az Explorer géneket hordozó órák tetszenek. Kulisszatitok, hogy rajta vagyok az Explorer várólistán, de nem vagyok teljesen biztos benne, hogy kell az nekem annyiért. Szó sincs arról, hogy ne lenne kiváló darab, de vizionálok egy infarktust az esetben, ha karcolódna.
mod: Lorier Astra kinek tetszik?
-
driv4r
aktív tag
válasz
No.01 #269166 üzenetére
Szívesen segítek, ha például az 5M felét nekem adnád, én abból vehetnék mondjuk másfél raklap rozzant öreg órát, Te pedig a maradékból lennél kénytelen gazdálkodni, ezzel rögtön leszűkítve az opciókat. Nem lenne több kifogás, nyafogás:)
Amúgy pangás van, érdemes talán most, de még a 400+ euró előtt venni, tegnap voltam egy boltban, pár perc csevegés után kérdés nélkül adtak volna 10% off-ot a Neked korábban ajánlott 37mm Spirit árából, de az még így is kb. +200 lett volna Ch24 árakhoz képest.
-
driv4r
aktív tag
válasz
No.01 #268897 üzenetére
Én a GS-t venném meg. 9F62 szerkezetesem van, pontos, de a GMT-s GS azért egy másik kategória. 25 évig méláztak ennek a problémának a megoldásán, az azért már jelent valamit japán viszonylatban.
Az értékállóság / ártartás meg szerintem indifferens, ha amúgy one watch collection darabnak szánod. Az meg általában is indifferens, melyiknek milyen a presztízse, magadnak veszed, nem másoknak.
Über alles érv: a GS refszám viszonylag könnyen megjegyezhető, az Omega PIC14 nomenklatúra túlzott szintű geekery, legalábbis nekem. -
dzsi23
addikt
válasz
No.01 #268892 üzenetére
Mivel mindkettő jó minőségű és megbízható, "one and only" óraként nálam mindenképp a dizájn döntene; melyik illik jobban hozzám, a ruháimhoz, melyikben érezném jobban magam, és melyiket nézegetném szívesebben minden nap. Az értékállóságukkal annyira nem vagyok képben (pláne az Omega esetén, a konkrét modell ismeretének hiányában, szerk.: közben ezt már leírtad
), de ha a későbbi eladás is szempont, akkor az Omegát választanám, mert a presztízse még mindig nagyobb, mint a GS-é.
Amúgy nem off a kérdésed, szerintem minden jöhet ide, ami óra, csak néhány tag kapott anno egy homokozót, és elnevezték exkluzívnak...
-
dzsi23
addikt
válasz
No.01 #268680 üzenetére
Bár tőlem még sem a DPD, sem a DHL nem vitt csomagot, csak hoztak nekem, de előbbivel még nem volt gondom. Utóbbival sem katasztrofális problémám volt, csak egy kicsit hosszadalmas "bénázás".
Ettől függetlenül nem vonom kétségbe az állításotokat, csak azt mondom, hogy a DHL sem hibátlan. -
válasz
No.01 #268505 üzenetére
Én örülök, hogy mindenhol brushed a felület és sehol sincs polir. Én is kíváncsi leszek, hogy ezen hogy fogom a karikát tolerálni. De terv szerint ez toolwatch lesz nálam. Csak szerettem volna 0km indulni vele, hogy én karcokjam meg és ne más.
Viszont jól megszopatt@m magam a Marathon órával! Egy hete
nem volt más a kezemen, csak az. Ez a 36mm méret több, mint kényelmes..iszonyatosan kényelmes..sehol nem akad be, nincs
útban, nem nyomja a csuklóm. És úgy hozzászoktam, hogy kicsi , hogy most minden más órám hatalmasnak hát utána. Konkrétan ezt a 39mm pelagos-t is felső határnak érzem és a moonwatch órámat meg kifejezetten nagynak. 🙈 Valentin napi akció során egy finn késés webshopban találtam kihagyhatatlan áron egy MSAR modellt,.konkrétan 35e forinttal olcsóbb volt, mint a kvarc. Az is nemsokára megjön.
-
driv4r
aktív tag
válasz
No.01 #267875 üzenetére
Jó lesz vigyázni, nagyon veszélyes terepre tévedtetek ezzel a gondolattal. Eretnek elhajlók akár még más márkákra is könnyen kiterjeszthetnék a ‘túl sok új modell’ vádját.
Javaslom, a saját érdeketekben is, azonnal jelentsétek ki nyilvánosan, a túlzott modellbőség bizonyos márkák esetében éppenséggel a kívánatos cél, egyúttal példaértékű üzleti modell is, bár ezt a maradi nyugatiak soha nem fogják megérteni.
-
válasz
No.01 #267810 üzenetére
C24, Olaszországból érkezik UPS. Sajnos ahogy nézem, csak hétfőre lesz itt.
De addig sincs okom búslakodni, mert a héten megjön a Seiko speedtimer EU limited Gulf kék Panda.
Az Tudor eladó egyébként 2015 óta c24 partner, 1.8k eladás, 4.8 átlag. Teljes szett, 2023.01. aktivált garanciajegy, meg 4 év gyártói garancia.
-
fattyu
veterán
válasz
No.01 #265563 üzenetére
szerintem
jó lenne az neked.nekem 18as csuklóm van és SBGA211G (alias snowflake) nagyon komolyan vételi szándékkal mentem el megnézni. az én csuklómra lehetett volna 1-2 milivel nagyobb, és azt kijelzőt elrondítani a járástartalékkal....
az általad említett kettő mind ugyanez a tok ha jól nézem. részemről a birchre gerjedek legjobban ezekből...
-
válasz
No.01 #265490 üzenetére
Szia, jó útra tértél
Melyik 5 napos GS-el szemezel?
Nekem ugyebár a titán verzió van (SLGA001G) aminek a méretei: Diameter 46.9mm Lug-to-lug 50.8mm Thickness 16.0mm... szóval nem kicsi, nagyon nem, de roppant kényelmes.
A karperec és a csat kidolgozása nagyon jó, és szerintem tökéletes a microállítás megoldása is.A másik spring drive-os órám, az "csak" Seiko, Grand nélkül
(SNR033J1)
Az GMT 5R66 72 órás szerkezettel. Paraméterei: Tok átmérő (gombok nélkül) 44.8 mm. Tok magasság 50.4 mm. Tok vastagság 15 mm. Az is nagy, de szintúgy extrém kényelmes. A karperece is jó, de nincs rajta olyan microállítási lehetőség, mint a GS-en, csak az egyszerű.Tudor Ranger... engem is "lázba" hozott, mikor megjelent és megpillantottam a képernyőn, és eléggé gyorsan adódott rá alkalmam, hogy élőben is megtapizzam... óriási csalódás. Az a nyomtatott számlap... hát az nekem kmiábrándító volt.
Tudor Pelagosom volt jó pár évig, na az szerelem volt. Ott nincs bling-bling, egyszerű, letisztult, nagyon jól látható minden szögből is az idő leolvashatósága... Nem ment volna, ha nem pont a GS miatt kellett mennie. Igaz, újból szemezek vele, és ha kapnák egy korrekt ajánlatot rá valakitől, tuti megvenném.
És akkor a cikkben szereplők bemutatása:
És még egy 9F quartz GS... csak úgy, kegyetlenül az indexre ütve -
rbalint88
addikt
válasz
No.01 #265493 üzenetére
Omeganal is erosen fugg attol, hogy melyik. A Seamaster, foleg az Aquaterra nekem nagyon sok ilyen teren, tul blingy, sok a polir. De a Speedmaster (foleg a plexis, amin a szij is telibe szalcsiszolt) szerintem csak az orakedveloknek tunik fel, utca atlagembere atsiklik felette. Rolex az tenyleg a full “ide nezz” ora, mindene csillog, azt se ereztem magamenak.
GS-t nem probaltam, csak vittinben nezegettem, de szerintem azok a sok apro el, reszlet, a bonyolultabb tokforma miatt nem a “nezz ide, volt penzem draga orara” stilusban csillognak, hanem inkabb a kimunkaltsagot hangsulyozzak. -
driv4r
aktív tag
válasz
No.01 #265493 üzenetére
Itt a háttér.* PR indikátoros GS nekem alapvetően nem tetszik, a zöld Rikka nem volt, a kék viszont igen. De ha feltűnésmentes órát szeretnél, szerintem ez nem az, nagyon erős a wrist presence.
A Ranger élőben olyan semmilyen, ezért ha fontos Neked a lopakodó üzemmód, akkor arra kiváló. De tényleg nincs benne semmi, blank / bland; ránéztem, nem szólt hozzám semmit; felvettem, nem éreztem semmit. De ez semmit nem jelent másokra nézve.
* hm, nem jön be az oldal, itt van ez is.
-
rbalint88
addikt
válasz
No.01 #264727 üzenetére
Alapvetoen egyetertek a mondandotokkal jarastartalek ugyben, de latni kell azt is, hogy ha nincs sajat szerkezetgyarad, ami nagy tetelben tud szallitani alapwerket, akkor marad az, hogy a piacon elerheto szerkezetekbol kell valogatni. Az meg jelenleg kimerul kb a seiko, miyota, sellita, soprod, stp vonalban. Ha meg a CW raallna arra, hogy mindenbe belerakja az SH21-et, akkor meg nem lenne 3000€ alatti oraja. Nekem fajoan hianyoznak a kvarc verziok, egy alap automata helyett szvsz jobb valasztas lenne sokszor, mar a gondtalansagot tekintve. Ha meg hobbikent nezzuk, akkor meg a 38-42oras jarastartalek se faj, mert legalabb lehet foglalkozni kicsit az oraval. Ja es meg egy oriasi elonye van a sellitanak: beviheted barmelyik orashoz, mig mondjuk a microrotoros yemahoz jo esellyel nem fognak hozzanyulni, mert sose lattak olyat es alkatresz se terem minden bokorban
-
driv4r
aktív tag
válasz
No.01 #264628 üzenetére
Megveheted a Ti tokosat, abban 2892 klón SW300 van, 56 órás PR. A manufakturális SH21 meg 120 órát tudott, ha még egyáltalán van olyan.
De alapvetően azt nem értem, miért kell annyit rugózni a járástartalékon. A 40 órás járástartalék még nem feltétlenül a ‘letűnt idők’ jele. Ha ez annyira fontos, hétvégén rá lehet tenni forgatóra, vagy hétfőn újra beállítani. Vagy venni ETA C, Kenissi stb szerkezetes órát. Vagy kvarcot. Vagy *. Mindenki meg tudja találni a saját életmódjához és pénztárcájához jól illeszkedő darabot, főleg ha rászánja magát.
[edit] * szimplán nem levenni. Elég ‘előremutató’ megoldás az is.
-
andrew01
tag
válasz
No.01 #264233 üzenetére
Közvetlen előtted Soad szösszenetében meg van fogalmazva a kulcsa a dolgoknak - az óra stílusa erősen meghatározza a méretérzetet. Egy forgatható lünettás órán mindig kisebb lesz a számlap arányaiban, mint egy kis kávával rendelkező, vagy elegáns órán. Van 42mm-s búvárom 29mm számlappal és van 38mm órám 32mm számlappal, egyformán ideálisnak tűnik mindkettő a csuklómon.
Na most ezek az integrált szíjasok nem elég, hogy arányaiban nagy számlappal bírnak, de köréjük épül egy markáns tok.
Míg egy 40es prx röhejesen néz ki a csuklómon, /16os csukló szintén/ addig a 35ös így: (Aki kedveli a prx-ket ezt a kéket érdemes felpróbálni, mert úgy töri meg a fényt a waffle számlap, különösen napfényben, hogy ilyen szép kék színt még órán nem láttam eddig. /Fotók nem tudják visszaadni/ Kvarc variánshoz képest egy picit magasabb a tokja is ugye a szerk. miatt, mások az indexei, dátumablak kapott egy keretet -- nekem jobban bejött.) -
driv4r
aktív tag
válasz
No.01 #261417 üzenetére
Szia, néha benézek a luxi topikba is, de én oda nem írhatok, mert nekem nincs exkluzív órám, pontosabban mindegyik az, de csak nekem, ahhoz meg másnak nincs köze, és itt akkor kb. véget is ért a dolog.
De látom, jó ideje rágódtok már ott a Te óraválasztásodon; esetleg ha e helyt beledumálhatok, miért nem tudod már le ezt az egészet egy 37mm Longines Spirittel 2000-ért?
46,5mm l2l, COSC, 72h, 3,5khz, dátum jó helyen, én nyilván a pezsgőszínt ajánlom, mert jól néz ki acélon, NATO-n, csokibarna vagy konyak velúron. Ha a méret túl uniszex és a champagne túl nőies, a kék is nagyon szép. Módosított 2892, bárhova viheted 5 év múlva, de addigra úgyis fogsz venni egy másik órát 4-6000 között, ezt meg max beleszámíttatod. Én csak segíteni próbálok…
-
driv4r
aktív tag
válasz
No.01 #261417 üzenetére
Továbbra se értem, de én még új vagyok a fórumozás világában, rózsaszín öves (tényleg, a rendfokozatot nem lehet visszaállítani vhol? A ‘csendes újonc’ jobb volt). Majd kérdezlek PM-ben, az már sikerült, djeperto-val virtuálisan single maltozunk;)
A második feliratkozó voltam BB54-re, abból nem engedek, bocs;) -
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Mikrotik routerek
- Milyen POS terminál szolgáltatót válasszon egy mikro- vagy kisvállalkozás?
- Fujifilm X
- Vírusirtó topic
- Könyvajánló
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mozilla Firefox
- További aktív témák...
- ÚJ AXIS M1114 hálózati kamera Kompakt és adaptív HDTV Onvif
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- Eladó KTM női bicaj!
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest