Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Magisk
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CES 2026: Íme, a Lenovo és Motorola foci vb-s különkiadásai
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
-
Mobilarena
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ilsyde
őstag
válasz
tupacamaru
üzenetére
yarr
-
tupacamaru
veterán
Hátha valakit érdekel, Amazon-os Paradox Seas Bundle 10$.
-
LaleeeSan
tag
Hú, de jókor jött a hib, mert nem tudtam volna mit adni haveroknak névnapra, de így mindketten kapnak egy full packot

Vajon lesz hozzá meglepetés, mert magamnak is vettem?
Mert, ha nem akkor ki kell valamit találni a sima kulccsal, mert azok közül mind megvan
-
Lewzke
őstag
válasz
Bluerainbow
üzenetére
Ügyesek, ha lenne egy csepp eszük akkor kivennék a steames változatból az uplayt. Dehát az üzlet az üzlet ...
-
Tomy Yayo
senior tag
BioPH tagoknak: The Ship Complete Pack, még 5 napig.
-
danih
veterán
válasz
Bluerainbow
üzenetére
LOL... délelőtt fél órát szívtam a tűzfallal, azt hittem amiatt nem megy, ezek szerint nem

-
Vertigo18
addikt
válasz
Bluerainbow
üzenetére
Gyűjtik a pénzt a THQ címek felvásárlására...
És addig lekapcsolják a szervereket, hogy ezzel is spóroljanak! 
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Itt csak OFF, arra reagálva, hogy nem akarnak érkezni a következő konzolgenerációk.
http://www.bloomberg.com/news/2012-11-29/microsoft-said-to-plan-next-xbox-console-for-2013-holiday-season.html -
Jakesz
addikt
Új Greenlight megjelenések. De a Black Mesa még mindig sehol

-
Rusher
őstag
válasz
Bluerainbow
üzenetére
Pff...ezeknél az lenne meglepő, ha nem lenne valamelyik új megjelenéssel probléma...tróger egy cég...

-
Bluerainbow
Közösségépítő
-
én a splinter cell conviction csalódás óta fontolgattam, hogy bevezetem a "csak azt veszem meg, amit előtte kipróbáltam" taktikát. ezzel együtt nagyra értékelem az olyan játékokat, ahol van demo és igyekszem is elsősorban olyat venni. sajnos eddig egy demo se jött be annyira, hogy tovább akarjak játszani. ugyanakkor pl. a Max Payne 3-nak nincs demója, de azt is kipróbáltam vásárlás előtt és azt se fogom megvenni. a u-play miatt (és a splinter cell kiheréléséért) elhatároztam, hogy ubi-s játékot nem veszek, akármi is van.
szép lassan eljutottam oda, hogy a mostani akicóban már semmit nem vettem. és egyelőre a jövőben is csak a GTA, Fallout, Crysis sorozat* következő részei érdekelnek utóbbi persze lehet (jó darabig) Origin only lesz, de oda se vagyok hajlandó regelni egy játékért, és a Crysis kettőt is sok tekintetben visszalépésnek értékelem.
nem hittem volna, hogy úgy fogom letenni a pc játékokat, hogy nem én komolyodom meg, hanem a játékokon (és a melléjük csomagolt crapware-eken) kezdem el érezni a "régen minden jobb volt" hatást.
úgy érzem most épp a PC-s piac is megszenvedni, hogy nem akarnak érkezni a következő konzolgenerációk.[nah, micsoda sírás lett ebből a hsz végére, sorry]
a lényeg az, hogy az ember elkezdi bevezetni a sok csalódás miatt a kis szabályait, hogy mit nem vesz és arra döbben rá, hogy az 5+ éves játékait kell elővegye újra és újra.
szerk: * Jah és Portal. A Portal széria mindenképp.
-
-
csaba951
veterán
válasz
Bluerainbow
üzenetére
A -50% Dishonored akció alatt megnéztem néhány ország Steam Top Selleres listáját. USA, UK, DE, FR: mindenhol benne volt az első 5-ben. PL, HU, CZ az első 50 közé nem tudott bekerülni, 55-57 között volt. Remélem elgondolkoznak ezen a markáns különbségen a Bethesdánál.
Tavaly megfogadtam, hogy a kiadó szemétkedései miatt nem fizetek a Skyrimért. Az élet úgy hozta, hogy sikerült is betartanom. Végül nekem is meglett a játék. Steam Winter Sale ajándékokból cseréltem, így tényleg nem nekem kellett fizetni érte. Úgy nézz ki, idén a Dishonoredet fogom bojkottálni. Kíváncsi vagyok, ennek az ügynek mi lesz a vége!

A Steam Support meg tényleg botrányos. Gyakorlatilag nem is létezik. 3-4 nap után egy robot benyom valamilyen random választ a hibák megoldása adatbázisukból. Sokáig azt hittem, hogy pl. csak a magyarokkal ilyenek. Mert nem tekintenek minket piacnak így nem is törödnek velünk. Elégé meglepődtem, hogy ugyanilyen "minősségű" kiszolgálást kapnak az USA-ban élők is. Megy is a sírás-rivás, hogy lassan és hülyeségetek válaszolnak. Meg nincs egy ingyenes (sőt bármilyen!) telefonszám, amin keresztül lehet ügyet intézni.
Na, ebben jobb az Origin. Ott van Live Chat, és telefonálni is tudsz. Az más kérdés, hogy nem biztos, hogy az első ügyintézővel sikerül elintézni a problémát, de legalább tényleg elérhetőek. A másik amiben még jobb az Origin, az az, hogy a cdkulcsoknál nem aktiválja be rögtön a fiókodra a terméket. Így meg lehet nézni, hogy melyik játék, melyik (területi) kiadásához tartozik a kulcs. Mondjuk ezzel a kettővel vége is az Origin előnyeinek a Steammel szemben.

-
Vertigo18
addikt
válasz
Bluerainbow
üzenetére
nem érdemlik meg a "Support" nevet... :/
-
Bluerainbow
Közösségépítő
válasz
csaba951
üzenetére
Mondtam én hogy rohadjanak meg. Nem vettem meg mult héten (az orosz verziót amiben van magyar nyelv), mert hátha lemegy az ára erre nem kicsesznek velünk.
Mikor itt a fórumon témáztam veletek a magyar verziós Dishonored-el kapcsolatban , irtam a steam supportnak , és elsirtam a problémámat. Még nem tudtak időt szakitani rám. -
csaba951
veterán
Dishonored
Notice: This game is not giftable in your territory.Na, a gift vásárlást vajon miért vették el tőlünk? Ugyanannyit kell érte fizetni mint egy németnek vagy egy franciának, de ezért a pénzért még csak el sem ajándékozhatjuk (mondjuk Karácsonyra). Arról már nem is beszélve, hogy nem ugyanazt a terméket kapjuk meg ugyanazért a pénzért. (Nálunk nem elérhető pl. a német, francia, spanyol, olasz változat.)
Ezzel megint sikerült jól felhúznia a Bethesda - 1C párosnak!

-
Con Troll
senior tag
Nálatok is meghalt a steam?
-
DeFranco
nagyúr
Ezen már én is gondolkodtam, csak nem akartam felhozni. Nagyon nemes, hogy az ember adakozik, de most egy feneketlen kútba dobálja a pénzt.
Lehet, hogy szuper játékokat csináltak, lehet, hogy többre érdemesek, de négy ujj vastagon elszúrták, és azzal, hogy esetleg (ez persze nem fog megtörténni) kitömik/kitömjük őket pénzzel, csak meghosszabbítjuk egy fenntarthatatlan vállalat agóniáját.
A bedobott pénzt pedig már nem a cég kapja, és nem a fejlesztők, maximum a felszámoláskor a hitelezők és a majdani spekuláns vevők számlája lesz egy kicsit vastagabb azzal, amit itt jószándékkal összedobunk.
Koldusmaffia ismerős valakinek?
Éppen ezért én 80%-ot charityre 20%-ot humble tip-re adtam, már csak azért is, mert a THQ megkapta a részét egy hónapja amikor megvettem az armageddont külön.
-
válasz
Vertigo18
üzenetére
121 millió dollár adóssága van a THQ-nak, ez a humble bundle nem fogja kihúzni őket a kakából. Amúgy meg nem biztos, hogy THQ-t támogatta, hiszen választhatta azt is, hogy mindent charitynek ad. Igazából én ettől félek, hogy sokan charitynek adják inkább a pénzt, mint a THQ-nak. Bár tény, hogy ha a managementet nézzük, nem érdemli meg a THQ a megmentést, mert ők szúrták el. Hiszen nem az volt a probléma, hogy rossz minőségű játékokat adnak ki, mert a legtöbb játékuk valóban jó lett.
-
Vertigo18
addikt
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Javaslatom, hogy adják az összeset maross-nak, majd kisorsolgatja, és elférnek majd tőle!

-
maross
nagyúr
thq bundle sorsolas, meglatjuk hany darab
. -
a178
tag
Várható szerintetek az Unreal Deal Pack karácsonykor olcsóbban? Jelenleg -66%, de volt már -75% is.
-
csaba951
veterán
válasz
dr_ace
üzenetére
Meg is van. Az oldal alján a CLICK HERE for Terms & Conditions-nál olvashatod. Vagy rá van nyomtatva a kuponra. És igen, a csomagban lévő Far Cry 3 nem Steames! Egyébként a dobozos véltozat sem Steames.
Ha ez a játék neked pont Steamen kell, akkor Steamen kell megvásárolnod vagy valamilyen úton beszerezned egy Steam giftet belőle. Persze a Steames változatot is kötelező UPlayen aktiválni.
-
csaba951
veterán
-
csaba951
veterán
BioPH sorsolás
Killing Floor Bundle
Annak akinek még nincs meg, de nagyon szeretné!Ha még nem vagy tagja a csoportnak, akkor itt találod meg, hogy hogyan tudsz jelentkezni.
-
dr_ace
aktív tag
szevasztok. bocs, ha nagyon noob kérdés

aprón hirdetnek páran olyan steam kupont, hogy hitman + farcry3 + sleeping dogs egyben (valami AMD-s promó)
nekem a sleeping dogs már megvan. ha ezt a kupont megvenném, akkor megtehetem, hogy csak a másik két játékot teszem be a library-mba és a sleeping dogsot elgiftelem? vagy a sleeping dogsot bukom?
köszi előre is, ha tud vki válaszolni
-
zseko
veterán
válasz
SenorGrande
üzenetére
Ok, közben megvettem 6$-ért az egészet, így megtudtam hogy működik
Sajna nem tudtam most többet szánni rá.
Ám úgy is lehet gondolom, hogy saját magamnak küldetem el megint, megcsinálom a kulcskérést és a kulcsot küldöm el ismerősnek. Mert a freemailt úgy tudom nem minden szereti. -
sith7
félisten
Akit ezek a game - k érdekelnek, írjon egy pü - t, első viszi
Darksiders
Metro 2033
Red Faction Armageddon
Company of Heroes
Company of Heroes Opposing Fronts
Company of Heroes Tales of Valor -
SenorGrande
senior tag
Nem.
Ha nem pipálod be, kapsz egy HumbleBundle oldal linket, ahol látható(ak) lesz(nek) a kulcs(ok), ill. a zenék letöltési linkjei.Ha bepipálod, kapsz egy oldalt, ahol be kell írnod egy ismerősöd e-mail címét, akinek ajándékozni szeretnéd, és ő fog - e-mail-ben - egy olyan oldal linket kapni, amit az előbb említettem (kulcs(ok) + zene linkek).
-
ayo
veterán
-
válasz
genndy
üzenetére
ha emögött ssd mizéria van, akkor miért nem (tudom, hogy körülményes) smylinkeled a steam/downloads könyvtárat és mikor kész a letöltés és elkezdené átpakolni (létrehozza a mappát), akkor kikapcsolod a steam, megcsinálod a smylinket az új mappára, utána újraindítod steam-et, és folytatod a letöltést/ellenőrzöd a tartalmat. legalábbis egy próbát talán csak megér, amíg nem lesz általános a telepítés helyének megadása.
-
genndy
addikt
válasz
horvathd
üzenetére
Jó ötlet, így is próbáltam, régebben még ment így, de sajna már nem működik.
Ugyanis ez az átkozott nem hozza létre a jó könyvtárat, hanem a Steam\steamapps\downloading könyvtáron belül az appid-s számmal jelölt könyvtárba kezd el letölteni!
Ha a jó helyen ott vannak a fájlok, azt figyelembe veszi, de ahhoz ki kellene találnom, mi a jó könyvtár... és így visszakanyarodtunk az eredeti kérdésemhez. -
genndy
addikt
válasz
BigBlue69
üzenetére
Sajnos nem ennyire egyértelmű, különben nem kérdezném. Pl. a Fallout New Vegas GOTY teljes meglepetésemre egy 'fallout new vegas enplczru' könyvtárba települt. Ezt bizony ki nem találom magamtól...
(#35023) SenorGrande: igen, köszi, az account-osat is tudtam (Valve játékok pakolnak oda leginkább), csak nem írtam le külön.
Ez most egyébként a Witcher 2 EE-hez kellene. Megvan a játék "csúnyába", de most az akcióban megvettem, viszont nem szeretném újra letölteni az egészet, inkább megpróbálnám megetetni a jelenlegit a Steammel. -
törölt tag
Na ezért nem volt akkor UT3 egyáltalán leárazva mostanában, hétvégi akcióban van. Majd a holnapi sörözés eldönti, hogy lesz-e rá keret vagy nem

-
cashback
őstag
Köszönöm mindenkinek.

Sztem akkor az 1$-t beruházom... az SR nem ér számomra plusz 4,34$-t.

Illetve a Német hétvégi akcióban:
Endless Space -50% 14,99€Napi akció:
Trainz Simulator 12 -75% 7,99€ -
Vertigo18
addikt
Köszönjük szépen!

-
genndy
addikt
Bocs, kicsit belerondítok a nagy THQ-zásba:
Nem tudjátok, meg lehet valahol nézni, hogy a Steam könyvtáron belül melyik játék hová települ?
A Steam\steamapps\common\ részt tudom, az egyes játékokra gondolok. Nincs ennek valami listája, vagy gyűjtőoldala? Akár valami Steames telepítőfájlból kinézni, ha elkezdem a letöltést? -
ayo
veterán
jovoheten ezt varom (ha lesz, sztem lesz mert nem allnak olyan jol) bonuszkent: Saint Row 2, Guerilla, Space Marines

-
AkosAkos
aktív tag
OH MY GOD!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WOW!!!!!!!!

-
zseko
veterán
Majd nézd meg a papíralapú számládat is, feltéve ha kapsz olyat. Lehet csak hiba volt a mátrixban, és nem jött róla sms. Nekem kb. 2 másodpercen belül jön az sms ha vásárolok valahol, aztán egyik Tescos vásárlásnál szintén begajdult a rendszer, és jó 20 percig küldözgette az sms-t a vásárlásról. Kaptam vagy 8-at, fel is hívtam a bankot, hogy mi van, nekem nehogy levonják 8x a közel 10e forintos vásárlást.
-
noob kérdés, de itt, ha giftable code-ot kérek, akkor egy kódot kapok, ami az összes cumot egyszerre aktiválja, vagy minden játékhoz (amit megkapok) külön?
más kérdés? endless space-t Ti le tidjátok tölteni, elvileg ingyenes játék van vasárnapig, de csak az add to cart jelenik meg. (azt se értem a weekend deal, miért péntekig tart) vagy ezt majd pár órán belül helyre csiszolják. ez most 7 óta van csak? (akkor megértem)
@35004
thx. ezek szerint ami már megvan, az így el is veszne. mondjuk mindegy. közben megnéztem egyik se érdekel a metro2033-on kívül, de azt már megvettem egy fél éve, igaz vagy 800 Ft-ért...
ezzel együtt durva, hogy 1 $-ért vihetők. -
Lécci az összes pénzt a THQ-nak adjátok vásárlásnál, hátha nem megy csődbe.
Amúgy nagyon durva, 1 USD-ért ezek járnak:
Darksiders
Metro 2033
Red Faction Armageddon
Company of Heroes
Company of Heroes Opposing Fronts
Company of Heroes Tales of Valorbeat the average:
Saints Row The Third
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Eladó Latitude 5520 15.6" FHD IPS i7-1185G7 NVIDIA GeForce MX450 16 512GB gar
- Apple watch ultra 3 hibátlan 2026.11.10. Apple jótállás
- Samsung Galaxy S22 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 15 5G 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 90 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 13T 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

És addig lekapcsolják a szervereket, hogy ezzel is spóroljanak!

A kecske is jóllakik... és a káposzta is.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

eami