Hirdetés
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
-
Mobilarena
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
student
őstag
ne már csak 50%-ot adtak cs:go-ra flash sale-ben. Ennél akkor már jobbat ne várjak ugye?

-
Niczo
senior tag
Cargo Commander 0.44€
Én a maradék blue coinokból megvettem
Ja és erre is él a kupon, úgy csak 0,42€![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Allien
veterán
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Az nem is lenne baj, ha nagyon gyerekes.

De, köszönöm a válaszokat!
-
Allien
veterán
F1 Race Stars mennyire jó játék?
Megérhet 17,49€-t? 
-
Allien
veterán
Még akciós a Bioshock első része. Kb 40 percig.

4.99€ -
Speeedfire
félisten
Nem tudom, hogy vót-e már.
Most kaptam, hogy mivel a ravaged megvolt beta-ban, ezért megkaptam az eredetit.
-
csaba951
veterán
válasz
holodp
üzenetére
Nekem Amazonról van meg, azt kellett Originbe betenni. Szerintem a Steames változatot nem kell Originbe tenni. Pont úgy működik, mint bármilyen más játék. Steam kliensben a játék indítására kattintva behozza majd a The Sims 3 indító paneljét. Ha van frissítés, akkor itt tudod letölteni a frissítés gombbal.
Ha van már Origines fiókod akkor annak az adataival (e-mail cím/jelszó) tudsz belépni a The Sims 3 fiókba.
Első belépés után ezen az oldalon meg kell adnod a cdkulcsot (Steam kliensben elvileg meg tudod nézni).
Ha ez is megvan, akkor indul a játék.
Igen benne van a magyar nyelv is. Meg ezek is: Czech, Danish, Dutch, English, Finnish, French, German, Hungarian, Italian, Korean, Norwegian, Polish, Portuguese, Russian, Spanish, Swedish, Traditional Chinese
Anyagilag jobban jársz, ha Amazonon veszed meg. A játék ugyanaz, persze nem tudod betenni Steambe, de Originbe igen.
-
phenomHUN
senior tag
válasz
phenomHUN
üzenetére
Ezt nem hiszem el.. Végre sikerül megvenni, erre:
"Due to an error in our system the price for this bundle was incorrect and lower than it should have been. The bundle offer has therefore been taken down and it is no longer avaialbe for purchase.
Because of the high demand on this bundle we have ran out of serials for most of the titles. Unfortunately, we will not get new serials until middle of January next year.
If you want a refund for this bundle, please contact the support."
-
SenorGrande
senior tag
válasz
SenorGrande
üzenetére
DOOM 3 BFG Edition és RAGE elkelt.
-
holodp
aktív tag
A most Steamen akciózott Sims 3 és kiegészítői hogy működnek? Kódot ad, amit Originen utána aktiválok? Vagy Steamről tölthető? Nincs benne semmi turpisság?
A nyelvek közül lehetne vajon magyart választani? -
warcat
veterán
válasz
phenomHUN
üzenetére
Gamersgate - Bethesda pack
Hm,aki az akciós idöszak alatt eljutott a checkoutig és rányomott a confirm orderre,nézzen rá az order historyjára
My account/order history
Hiába üres a kosarad, itt még meglehet a rendelésed! Details->csak nyomni kell egy confirm order-t.
Nálam van 2 darab extra is,csak szerintem nem engedné megvenni,mert már megvan.Egy próbát megér. -
nkAAA
aktív tag
A Skyrim Hearthfire DLC-jét hol tudom beszerezni, hogy ne büntessen a bethesdás régiókorlát? Elvileg a GMG-s nem működik, ha minden igaz.

-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
SenorGrande
üzenetére
GMG a nyári leárazások alatt is rendszeresen "elrontotta" az árakat a napi akciócseréket követő 1-2 órában. Ez náluk szerintem is trendi
. -
csaba951
veterán
válasz
FST200
üzenetére
Igen, ehhez a változathoz csak a linkelt magyar, bolti dobozos verzió a jó! Viszont az utolsó dlc-t a (Mothership Zeta) így sem kapod meg, mert azt külön nem lehet megvásárolni ehhez a változathoz. Mondjuk állítólag felejthető volt...
A legjobban akkor járnál ha sikerülne beszerezned a magyar dobozos GOTY kiadást. Ebben benne van az összes dlc, és tartalmazza a legfrissebb patcht is. Csak ma már nehéz ilyet szerezni. Vagy marad az olcsó Steames változat, csak abban nincs gyárilag magyar nyelv.

-
olly
aktív tag
Valaki nemtudja miért írja ezt ki?

"Az ajándékok azt követően válnak cserélhetővé, hogy a Steam fiók legalább 30 napig volt jó hírben állva státuszban. Ez az ajándék 28 Dec 2012 dátummal válik cserélhetővé. További információért nézd meg a Steam Csere GYIK oldalt."
Miközben mindig jóhírben álltam, vásároltam is a steam-en nemrég,és így nem is elérhető nekem a steam piac funkciója (vagyis nemtudok felrakni tf2-es cuccokat eladásra)
-
FST200
tag
válasz
KubanitoS
üzenetére
értem , akkor oks
, köszi szépen !
remélem lemegy 75 % ra
a másik kérdésem, ha megvan nekem a sima Fallout 3 , magyarországi bolti ( nem interneten aktiválós ) akkor ahhoz a DLC ket csak így megvéve : [link] tudom feltelepíteni ,ugye? mármint steam ről csak a dlct leszedni és feltenni esélytelen gondolom
-
KubanitoS
veterán
válasz
FST200
üzenetére
Ha Magyarországon vagy és Steamről megveszed az általad linkelt pakkot, akkor semmiféle problémával nem fogsz szembesülni, tökéletesen működni fog a játék. Azonban ha egy külföldi oldalról veszel Steames CD kulcsot Fallouthoz, akkor a különböző régiók miatt nem fog működni a játékod.
-
SenorGrande
senior tag
Bethesda pack maradványaiért priviben lehet érdeklődni:
Brink Complete Pack
DOOM 3 BFG Edition
The Elder Scrolls III: Morrowind® Game of the Year Edition
Fallout 3: Game of the Year Edition
Hunted: The Demon’s Forge™
RAGE
Rogue Warrior -
echterion
nagyúr
Most, hogy volt ez az ingyenes Metro akció, csináltam egy steam accountot. A kérdésem, hogy ide be tudom majd regizni a dobozos GTA IV játékomat?
-
csaba951
veterán
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Azért az is sokat elárul, hogy a Steam-es -75%-os akcióban lesz annyi mint amennyi a NEM akciós orosz változat!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Sajnos a Thanksgiving akcióban csak -40%-ot kapott. Nekem meg -75%-on érné meg. A orosz alap változatomat akarom kicserélni egy USA ultimate-re, mert csak azzal működik a Fallout: New Vegas - Prima Official Strategy Guide. Ami egyébként Magyarországról szintén nem vásárolható meg.
Én nagyon szeretem a Prima Guide-okat! Nagyon szépen, igényesen, részletesen le van benne gyakorlatilag minden írva a játékról. És ez egy összetett sandbox játéknál nem hátrány! Ugyan meg lehetne venni közvetlenül a Prima oldalán, de annak a használatához egy külső olvasó program szükséges. A Steam-es változat meg simán futtatható a Steam overlayből is, tehát ki sem kell lépni a játékból, ha az ember meg akar keresni / nézni valamit.
-
pylon
tag
hát ez az újabb adag flash sale sem jön be

az Unreal széria viszont szinte biztosan akcióban lesz (most nincs is rá kedvezmény)shadow1901 itt le van írva
-
csaba951
veterán
válasz
NorDezs
üzenetére
Fallout New Vegas: Ultimate Edition
Azért, mert ez a változat az alábbi országokban nem aktiválható: RU AM AZ BY EE GE KZ KG LV LT MD TJ TM UZ UA PL CZ SK HU RO.Ha olcsón akarsz egyet beszerezni, akkor vedd meg ezt. Ez a változat az alábbi országokban aktiválható: RU DE AU AM AZ BY EE GE KZ KG LV LT MD TJ TM UZ UA PL CZ SK HU RO. A magyar bolti, dobozos változat is 100%-ban ugyanez, csak sokkal drágább!
A kiadó döntésének értelmében Magyarországon kizárólag az orosz kiadást vásárolhatod meg! Hogy miért? Ki tudja? Ők egy USA cég, biztos nem halottak róla, hogy már vége a hidegháborúnak, meg megszűnt a keleti blokk, meg lassan 9 éve, hogy bővítették az EU-t!
(#36542) Tomy Yayo
Grand Theft Auto Complete Pack vásárlásával mindenképpen várd meg az utolsó napot. Akkor még meg tudod venni 50%-on. Viszont ennek a csomagnak nagyon kinéz egy -75%-os akció, és akkor féláron tudod majd megvenni! -
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
shadow1901
üzenetére
A Skyrim-et kivéve lesz mindegyik Steam akcióban is jó áron, ne aggódj.

A Skyrim is lesz akcióban, csak nem nekünk.
-
r3dsnake
nagyúr
ÁÁÁ nem hiszem el, beraktam a kosárba még éjszaka, ki sem léptem a böngészőből, most ráfrissítek az oldalra és üres...
-
csaba951
veterán
válasz
shadow1901
üzenetére
Ez a PayPal fórumban minimum százszor le volt már írva! Használd a keresőt!
-
Tomy Yayo
senior tag
Hatha rajtam kivul mast is erdekel: ujra kaphato a GTA Complete Package steamen [link]. Raadasul rogton 50% akcioban van.
Tenyleg a remeny hal meg utoljara, ez most jol sult el

-
phenomHUN
senior tag
Én is megvettem (volna) 24€-ért.. Kosárba sikerült betenni, PayPal method lefutott végig, de nem kaptam mailt se PP-től se GG-től. Na ilyenkor wut

-
warcat
veterán
Na-na-na ... nem akarom elkiabálni...de fck yes

Átment a maintenance előtt indított vétel..Xd
Bethesda pakk -5% kuponnal, £17.83-ért,paypal értesítő is megjött,a gamersgaten is megjelentek a játékok
/napszemüveg -
csaba951
veterán
Ha valaki a Steamről szeretné most megvásárolni a The Sims 3 Showtimeot, annak üzenem, hogy akkor erről az oldalról elérhető a The Sims 3 Showtime Katy Perry Collector’s Edition.
This Collector’s Edition includes The Sims 3 Showtime Expansion pack, plus downloadable content including an Ultimate Stage bonus venue, iconic Katy Perry themed items, and an exclusive poster. The iconic content includes fashions, a guitar, a hairstyle and various Katy Perry themed stage props. Venture into a new world of Starlight Shores and live the story of your Sims as they become superstar singers, acrobats, magicians...
(#36526) lordjancso
Nem vesznek el, megmaradnak. A legtöbb játéknál a beállítások is megmaradnak (pl. a gombkiosztást átállítottad olyanra ami neked jobban használható). -
Youri
veterán
válasz
lordjancso
üzenetére
Pont az a lényege, hogy ne vesszen el
-
lordjancso
senior tag
Ha uninstallálok egy játékot, elvesznek a cloudba mentett mentések is?
-
nkAAA
aktív tag
Az azért "vicces", hogy már 62.5 font a Bethesda-pakk GamersGate-n..

-
Youri
veterán
válasz
psycroptic
üzenetére
System maintenance, we'll be back in about 30 minutes...*
*With correct price
-
warcat
veterán
Elszomorít ez a Bethesda pakk,még a vouchert is sikerült hozzáadni, -1 font, de a sok frissítés után lejárhatott a dolog mert incorrect order id lett belőle vagy valami hasonló,rakhatom bele megint a kosárba.
-
olly
aktív tag
Elvileg mindenki megkapta ingyen a ravaged játékot, aki annó játszott a betaval! + mostanság jött ki hozzá free dlc.
-
psycroptic
őstag
válasz
SenorGrande
üzenetére
Engem már átirányított a paypalra azután onnan vissza a gamersgatre, de nem lett sikeres a vásárlás. A lóvét sem vonta le, a paypal sem küldött e-mailt, a gamersgaten sem szerepel, hogy megvettem volna. Nem értem.

-
SenorGrande
senior tag
válasz
kovsol
üzenetére
Nem vagy vele egyedül. Több, mint 3 órája próbálom megvenni. Mindig checkout-nál bukik el, nem irányít át PayPal-re. Már beteges, amit csinálok.
Ezek után azon sem csodálkoznék, ha ügyes kis marketinghúzás lenne ez a GamersGate-től. . .
De hagyom is, sz@rok rá. Majd 4 év múlva megveszem az összeset 10 €-ért.
Jó éjt! -
warcat
veterán
válasz
holodp
üzenetére
Hát,újévi Bethesda pakk a neve, szóval remélhetőleg nem egy órás az akció.
Nekem a nagyrésze megvan,de gyakorlatilag már a Dishonoredért megéri.Eljutottam a checkoutig nagy nehezen,de gondoltam bepróbálkozok az 5% kedvezményes kuponnal (nem tudom lehet-e rá használni) erre behalt megint az egész
Ha sikerül, Skyrim,Rage,Fallout 3 GOTY,Brink,Oblivion lesz cserére...
-
dr_ace
aktív tag
ha valaki megvette a bethesda pakkot és véletlenül pont a dishonored nem kell neki belőle, az mindenképpen írjon egy privátot nekem

-
csaba951
veterán
A Game of Thrones - Genesis-hez egyáltalán nem tudok hozzászólni.
Wargame - European Escalation-hez viszont igen, mert én is megvettem Steamen, és pont ez érdekelt, hogy elő lehet-e belőle hozni a magyar nyelvű változatot? Röviden: valószínűleg nem.
Steamen megvásárolható változat.
Hozzáférést ad az alábbi nyelvi fájlokhoz:
* lengyel
* orosz
* angol
* spanyol
* német
* francia
* olaszMagyar dobozos változat.
Hozzáférést ad az alábbi nyelvi fájlokhoz:
* magyarAmint az látható, a magyar nyelvű változat is fent van a Steam szervereken, viszont a kiadó utasítása alapján csak azoknak van hozzáférése a fájlokhoz, akik a magyar dobozos változatot vásárolták meg. Mivel a Steamen vásárolt változatnak nincs ezekhez a fájlokhoz hozzáférése, ezért nem is tölti le őket telepítéskor. Ezért szerintem nem is lehet beletenni a magyar nyelvet egyszerűen az ini fájlok szerkesztésével.
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- CES 2026: ámulás és bámulás a Keychron háza táján
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Villanyszerelés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Apple asztali gépek
- Gumi és felni topik
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- OnePlus 15 - van plusz energia
- További aktív témák...
- 10 db egyben : Cisco AIR-CAP3602I-E-K9 - Access point , Jelerősitő -
- Ruckus ZoneFlex R310 - Beltéri Access point - Több db - Hozzáférési pont
- EMC DataDomain DD2500 Storage System -12x3TB HDD - deduplikációs tárolórendszer - 64Gb ram
- HP EliteBook 830 G7 Üzleti laptop / i5-10210U / 16GB DDR4 / 256GB NVMe / 13,3 FHD / HUN bill
- iPhone 13 128GB gyári független gyári 94% akku számlával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Megérhet 17,49€-t?

eami