Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Google Pixel topik
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
olly
aktív tag

Valaki tud erre megoldást?
Tegnap megvettem a cs:go-t erre most folyton ilyeneket dobál ki, a steam fut.. Frissítettem már a csgo->bin mappát is egyszerűen nem értem, hogy miért nem megy.. Ha az ember valamiért már fizet akkor minimum elvárás, hogy normálissan működjön..

-
genndy
addikt
-
Rison77
senior tag
Sziasztok,
Nemrég kezdtem használni a steamet, viszont van egy olyan idegesítő problémám nemtudom , hogy ezt most normális jelenség vagy valami nem okés. Körülbelül 2 naponta folyton azt írja a játékokra hogy szinkronizációs ütközés, és felajánl 2 lehetőséget, vagy én töltöm fel a fájlokat, vagy ő tölti le nekem. Akármelyiket választom mindig 1-2 mentéssel visszadob az adott játékba. -
csaba951
veterán
Semmi értelme várnod egy -50%-nál jobb akcióra, mert nem lesz ilyen. A kifutó (+1-el régebbi rész is) COD -50%-ot kap, a nagyon régiek meg -25%-ot. Ezt mutatja az elvmúlt 2 év tapasztalata. Persze az alapáruk szép lassan lecsökken.
Itt tudsz venni nem akciósan 6900 Ft-ért COD: MW3 alapjátékot. Steam-en minden gond nékül tudod majd aktiválni. A DLC-ket meg szerintem vedd meg danih fórumtárstól, mert tőle olcsóbban megkapod mint a boltban. A hirdetését megtalálod az játék apróhirdetések között.
Más. A Tropico 4 többi DLC-jét nem vetted meg amikor -80%-os volt?

-
VGYke
addikt
Akivel eddig a Steamen barátkoztam megszűnt, stb. tehát töröltük egymást, a mai napig nem voltak ott barátaim. Ez egy dolog.... Most meg jött ilyen kép egy baráttól:

Wazze ez meg én vagyok! Saját magam barátja? Jó hogy nem má mindgyárt barátnője! -
VGYke
addikt
válasz
SenorGrande
üzenetére
Nálam meg teljesen jó még a Steam. Igaz nem csetelek, csak nézem mit kellene még venni az akció végéig 1-2 €-ért. 
-
VGYke
addikt
Jövőt látó embereket keresek! Szerintetek most érdemes megvenni a Call of Duty: Modern Warfare 3 játékot 59,99€ helyett még mindég horror 29,99€ áron, vagy lesz ez még olcsóbb karácsony környékén?
(Filozófikus jellegű a kérdés, mert kizárt hogy az akciók lezártáig meg tudnám venni
, ha csak nem jön be a kaparós sorjegy) -
AkosAkos
aktív tag
A Steam beállításokban létrehoztam egy másik Steam könyvtárat is,egy másik merevlemezen(mert az elsőn már nincs hely),de nem minden játéknál van meg a lehetőség,hogy a másodikra telepítsek. Egyszer kiírja egyszer nem. Megoldás?

-
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Van annyi, csak furcsa volt, hogy mindenhol más szerepel!
-
Lehet nem itt kéne kérdezzem, de megkockáztatom.
A Shogun 2 a store pagen 35GB területet kér, a játékaim oldalon 16,3 GB, ha pedig le akarom szedni 25.xx GB.
Most hogy van ez? -
BigBlue69
őstag
Playbinken ingyen játékot osztanak 5 új meghívásonként.. Mondjuk szerintem már most elfogyott mind ..
Legtöbb indie game.. és
do is ask your friend to sign up using your referral link at http://www.steamcritic.com/?do=account&act=referrals.
We have more than 1000 steam keys in stock available to choose from after reaching 5 (new) referrals. You will be able to choose the game you wish to receive (while the supply lasts).
The following games are currently available to choose from after referring 5 friends:
Mafia 2, The Darkness II, Kane & Lynch 2: Dog Days, Orcs Must Die, Cryostasis™, Legendary, Hearts of Iron 2 Complete, Alien Breed 2: Assault, Alien Breed 3: Descent, Europa Universalis: Rome - Gold Edition, Knights of Honor, Elven Legacy, East India Company, Majesty 2, Broken Sword 2: The Smoking Mirror, Broken Sword 3: The Sleeping Dragon, Torchlight, Lead and Gold: Gangs of the Wild West, The Kings' Crusade, Post Mortem, Commander: Conquest of the Americas, Broken Sword: Director's Cut, Dustforce, Worms Crazy Golf, Worms, Worms Blast, Worms Pinball, Wizorb, Anna
-
chungee
addikt
Értem. Köszönöm a válaszokat.
-
chungee
addikt
Hellósztok!
Ez aktiválható MO-n

-
R.U.S.E.: The Art of Deception - €2.98
Ennél olcsóbbért már röhejes lenne az ára. Jó kis RTS, tessék megvenni. Ofkórsz sztímes.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
MasterMark
üzenetére
Minden játék a kívánságlistámon akciós, de muszáj leszek ennyivel beérnem

-
AxBattler
félisten
Super Street Fighter IV Arcade Edition Complete Pack -75%
Help! Sajna ma lejár ez az akció, és nem fogom tudni addig megvenni!

Ha valaki bezsákolná nekem gift-ként, azt megköszönném, és még este küldeném neki a pénzt! -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
MasterMark
üzenetére
Wáá, akkor tovabbra is elfekszik.

Te, ez egesz jol nezki, bar Galaxy on fire HD vagymit vettem tegnap(elott?).

-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
MasterMark
üzenetére
Nexuiz? Ö, van elfekvő mert nem volt ra jelentkezo.

-
Youri
veterán
válasz
MasterMark
üzenetére
Ki van ez találva

-
Mister_X
nagyúr
Remélem tud segíteni valaki,
Pont most futottam ki a költhető keretemből és pont most két euró a The Witcher
Arra kérnék valakit, hogy vegye meg nekem. 13-án kapom a fizetésem, akkor* el fogom küldeni az árát, a netbank költségét és a borravalótegy kerek ezrest. Addig nem is kell áttolni trade-en, míg meg nem érkezik a pénz.Nagyon hálás lennék érte

*esetleg ötödikén, ha szülők hajlandóak
-
csaba951
veterán
Nem lesz már több flash sales a mostani akcióban.

-
danih
veterán
-
danih
veterán
Na jön vissza a GTA Vice City, kis "New Audio" taggel ellátva...
Továbbá a Killing Floor már készül a karácsonyra
-
Tomix24
addikt
válasz
lostprophet
üzenetére

-
Tomix24
addikt
Srácok a Steam név, bejelentkezési adatok, jelszó, és a mail cím ahová küldi nekem a leveleket. Ezek megváltoztathatóak?
-
MasterMark
titán
Köszi.

-
Youri
veterán
válasz
MasterMark
üzenetére
A TV-re való felülethez pedig engedélyezni kell a béta opciót
-
danih
veterán
válasz
MasterMark
üzenetére
Egyfajta API vagy mi, amellyel a steam teljes funkcionalitását ki tudja használni a fejlesztő, ha hozzácsapja a játékához (drm, overlay, barátok, achi-k, stb).
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
MasterMark
üzenetére
1. hsz.:
A Valve játékainak alappillére a Steam által biztosított SteamWorks, egy bővítménykönyvtár, amely nagyon sok funkcióhoz (lobby, teljesítménymedálok (achievementek), többjátékos mód, mikrotranzakciók) biztosít elérést. Az áruházban több más kiadó játékait is megvásárolhatjuk. Fontos kiemelni, hogy a SteamWorks-öt használó kiskereskedelmi játékokat mindenképp regisztrálnunk kell a Steam fiókunkba.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
csaba951
üzenetére
Bele lehetne meg irni hogy legyen ingyensor, meg hogy legyen bajnok a ferencvaros.
Kaptok majd ugyanolyan arakat mint ott, meg tradelheto jatekokat, standard 50 EUR-os aron, akcio, sale nyista, az extra bevetelbol meg jut majd lobbizni hogy minden jatek steamworksos legyen.
Az unionak pont semmi koze, hogy egy amerikai ceg itthon mit kinek es mennyiert ad, ha nem tetszik lehet menni mashova vasarolni.
Jelentsetek fel meg az amazont is, mert fake reg kell a vam es afa nelkuli vasarlashoz...
-
Vertigo18
addikt
EZT nézte valaki? Azért ez sem egy rossz vétel...
-
csaba951
veterán
To: Head of Unit (European Commission)
Közel 100%, hogy nem lesz a dologból semmi. Másrészről viszont igenis meg tudják az emberek változtatni a világot. Ha megpróbálunk elérni valamit, akkor benne van a pakliban az is, hogy nem fog sikerülni. De ha meg sem próbáljuk, akkor egész biztosan nem fogjuk elérni a célunkat.
-
csaba951
veterán
European Commission: Allow all EU Steam users to purchase products in the UK Steam Store.
Petíció azért, hogy az EU összes lakosa vásárolhasson a Steam Store UK-ban. Diszkriminatív, hogy minket (sem) szolgálnak ki. Nem mellesleg ott 10%-15%-al alacsonyabb árak vannak. Jobb oldalon, az adataid megadásával lehet támogatni a beadványt. -
Tomy Yayo
senior tag
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Batmanekből nem fogod megbánni a plusz befektetést GOTY-ba, főleg hogy elég kicsi a különbség

-
ayo
veterán
válasz
BomiBoogie
üzenetére
GOTY mast ne is, foleg ennyiert. amugy nemtudom mit olvastal de pont nem csak hulye skinek hanem rohadt jo dolgok - karakterek es mission

-
csaba951
veterán
Nyugodtan vedd meg ezeket, ha -25%-os akcióban látod:
* Call of Duty: World at War
* Call of Duty: War ChestEzek 2 éve nem kaptak ennél nagyobb akciót. MW1 és újabbak kapnak kapnak néha -50%-ot. Esetleg próbáld meg őket beszerezni Steamtrades.com-on oroszoktól. Ott féláron lehet kapni a War Chest-et. A WaW csak kb 16%-al olcsóbb náluk, ezt nem éri meg onnan beszerezni.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Batman AC-ból megéri-e a GOTY? Engem a plusz ruhák vagy pár kis küldetés hidegen hagy, szerintem még az alapjátékot is csak nagy sokára viszem majd végig.

-
Ilsyde
őstag
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Oldalra scrollozós beat'em up (Golden Axe, Streets of Rage stb.) akció RPG elemekkel. Ha van pár haverod akikkel egyutt tudsz játszani akkor kotelezo vétel, egyébként nagy ívben kerulendo.
-
VGYke
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- HP Zbook 17 G2 Workstation,17.3"FHD,i7-4810MQ,16GB,256GB SSD,K3100M 4GB VGA,DVD,WIN10
- Thinkpad T14s Gen4 14" FHD+ IPS i5-1345U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ÚJ VEZETÉK NÉLKÜLI ROBOTFŰNYÍRÓ GOATBOT H1 RTK GPS AI VISION
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Inspiron 5441 Snapdragon X Plus / 16GB 512SSD/ AI PC Brutál akkuidő
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo T495 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, újszerű állapot, számla, garancia
- Honor Magic 6 Pro 512GB Black Karcmentes állapot 12GB RAM 6 hónap garancia
- Bontott 0perces MacBook Air 15" M4 10C/10G 16GB 256GB Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nálam meg teljesen jó még a Steam. Igaz nem csetelek, csak nézem mit kellene még venni az akció végéig 1-2 €-ért. 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

, ha csak nem jön be a kaparós sorjegy)

... én már csak tudom

eami