Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Yettel topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Google Pixel topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szerintetek mennyi az esély arra, hogy ami most megkapta a -75%-ot, az a téli akción is megkapja?
-
KubanitoS
veterán
válasz
warcat
üzenetére
Az Amazonos Special verzió nem Steames. A standard változat 15 dollárért viszont az.
-
warcat
veterán
Ez nagyon király,a két Bioshockot el is tettem 5 dollárért köszi.
Ha a többi linkelt cucc közül a Plentiful Paradox Package tényleg csak 10 dollár lesz holnap,az is azonnal megvevős lesz,remélem nem elírás,mind Steames kulcs:
1. Crusader Kings II
2. Magicka Collection
3. Magicka The Stars Are Left DLC
4. Sword of the Stars Complete Collection
5. Sword of the Stars II: Lords of Winter
6. Victoria IIItt lesz holnaptól akciós elvileg a fenti lista alapján
Nekem a sword of the stars 2 miatt kell, végre rendberakták elvileg és pár nap múlva jön egy kiegészítő(nagyobb dlc igazából) amit ingyen megkapnak azok akik addig megvették a játékot
Max Payne 3: 20 dolcsiért az amazonon megkapod a játékot + a season passt is most, 12,5 EUR vs 20 sollár,az tény,hogy nem tudom mi menden van a dlckben,csak annyira nem győzött meg még ez a leárazás,majd jövőre mégolcsóbban
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Agyzuzo
addikt
Na Max Payne 3 kapott egy -75%-ot... Instant get?

-
Anonymus X
tag
Ahogy nézem a Steamen, a Sacred 2 esete picit más. Létezik az adatlapja, amely szerint a kulcsokból fogytak ki és azt írják, amíg nem kapnak újabb adagot, addig nem árulják. Szóval szerencséd volt, hogy tavaly lett kulcs. A Wolfensteint szerintem nem ezért szedték le (valószínű a forgalmazási jog lejárt).
-
zseko
veterán
válasz
Anonymus X
üzenetére
A Sacred 2 sem található meg egy jó 3 éve steamen, mégis tavaly karácsonykor meg tudtam venni

-
-
BigBlue69
őstag
válasz
Anonymus X
üzenetére
És ha megnyeri majd a kívánságlistája első 10 játékát? Háhá..? Akkor meg majd meg kártérítésért! Jó ez így.
-
sagem
addikt
Tegyék meg tétjeiket, vajon mi idegesítette fel zsekot? A legjobb tippelő egy Dota2öt nyer

-
bul07
nagyúr
Amazononn is megy a leárazás itt egy lista hogy mi várható, (a link ebből a hozzászólásból)
-
törölt tag
Frissült az F.D de csak két játékot cseréltek le

-
AxBattler
félisten
SEGA játékokat szokták 50%-nál jobban leárazni?
-
VGYke
addikt
-Zeratul-, Amantius köszönöm!
Már csak azt szeretném kérdezni, hogy a Tropico 4-ből megvettétek a Steam Special Edition és a Modern Times játékokat is és mindkettőt feltelepítve ott van a Local könyvtárban a nyelvi fájl?Tulajdonképpen nem nagyon értem: Modern Times a Steam Special Edition -ból csinál egy új játékot és a Steam Special Edition játék átalakul?
Mert én megvettem mindkettőt:
De csak egy Tropico4 játékom van:
-
djculture
félisten
Nyugi volt már olyan is hogy egykét embernek pár percig az összes játék benne volt a games llibrary listában

2009-ben vagy mikor volt, de csak pár percig. Nekem is volt kemény 5 játékom, belépek csak nézek hogy végeláthatatlan listám van
Mondom mindegy telepítek egyet már akkor, el is kezdte hirtelen steam restart, visszajött normális lett minden
Steam bugyrai kifürkészhetetlenek -
djculture
félisten
-
csaba951
veterán
Darksiders II - Abyssal Forge tartalma megegyezik a Darksiders II - Season Pass-ban lévő DARKSIDERS II: THE ABYSSAL FORGE PACK tartalmával? Nekem nem egyértelmű a dolog.
(#34253) Źşë'
Igazad van! Vagy ha már így döntött a kiadó, akkor legalább konvertálta volna át az összes addig megvásárolt DI-t GOTY kiadásra! The Witcher-nél volt ilyen rendes a kiadó! -
djculture
félisten
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Annyira nem néztem utána csak, azt tudom hogy tavasszal még az egyik vaterás csaló ezen bukott meg. Mindig csak kis összegekkel vert át embereket évek óta, az emberek meg hülyék voltak összefogni. Végül már nagy szinten vitte az ipart így kapott pár évet. Emlékszem a vaterás előélete is makulátlan volt, vannak érdekes csalók ott.
-
Źşë'
addikt
elég faxság hogy Dead Island DLC-ket levették a "polcról" igaz nem drága, de akkor már adná oda azt is ami jár.. Ryder Whiteről lemaradtam
-
törölt tag
válasz
djculture
üzenetére
Ja azért írtam, hogy annyinál volt egy időben, tudtam, hogy módosították 2010 körül, csak nem néztem utána pontosan hogy hol van az új határ. Így meg pláne érdekes, ez a peres történet...
(#34250) BomiBoogie: jóhogy előtte kb egy évtizedig nem nyúltak hozzá, most meg 2 éven belül kétszer is

(#34251) DeFranco:

-
DeFranco
nagyúr
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Lehet, hogy a bíró nem ismerte a BTK-t és véletlenül eljárt...
( •_•)>⌐■-■
(⌐■_■)
gondatlanságból[yeeeaah]
-
-
és most mire fel vannak ezek a leárazások?
-
psycroptic
őstag
válasz
Bluerainbow
üzenetére
Köszi!

-
Bluerainbow
Közösségépítő
válasz
psycroptic
üzenetére
Romaniaban nem elérhető a Rage
-
Vertigo18
addikt
válasz
DeFranco
üzenetére
Köszönöm szépen a véleményedet, tényleg örülök, hogy megosztottad...
Sajnos éppen ezért kellett, mert nem nagyon bízom az "igazságszolgáltatásban". De tényleg tiszteletben tartom a véleményedet.
A PH-n található userek nagy része kedves, jóindulatú, barátságos személy (kivéve Bul07, Őt utálom...
), és nagyon undorító, hogy több éves "örömet", amit a PH nyújt, illetve a userekkel töltött beszélgetés, egyetlen sz@r adásvétellel egy majom el tudja b@cni... :/ És tényleg így volt, hogy az az egy negatív tapasztalat teljesen beárnyékolta az előtte szerzett összes pozitív tapasztalatot...Nem gyújtottam én semmit rájuk, meg szivarra sem utána. Én nem is írtam ilyet...
A kérdezőnek pedig: 3 kód volt, 3.5k... Tudom, nem sok, akkor is zavar... Mert ilyen hülye vagyok...

-
lanyoo
tag
3 db DOTA 2 kulcsomat szeretném elajándékozni. Steamen ugyanez a nevem.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Agyzuzo
üzenetére
Nincs problémám a gyúrással, de az ilyen sztorik 80%-a kamu (legalább is az a része, hogy odamentem, kikergettem az apát meg a nagybácsit is, aztán mindenki ment csicskába a levesbe), minél plasztikusabban adják elő, annál inkább...
De tőlem aztán mindenki úgy vereti meg magát, ahogy akarja, engem nem érdekel. Ha gond van, akkor el lehet menni, meg lehet beszélni, legtöbb esetben apu-anyu zsebből téríti a 12 éves wannabe ganxsta Pistike által okozott kárt, de azért nem kell úgy előadni, hogy rájuk gyújtotta a putrit és a hamvaikat tekerte szivarba és abból térítette meg a kárt.
Ha úgy volt, ahogy írta, hát úgy volt, de nekem az első tippem a kamu.
-
Agyzuzo
addikt
válasz
DeFranco
üzenetére
Sztem igaza van... Egyszer az én egyik haveromat is megkárosították, eladtak neki 50 ezerért egy hibas VGA-t (itt az aprón még 3-4 éve). Megkerestük és szépen megkértem hogy adja vissza a pénzt és többet ne tegyen ilyet. Épp csak nem fosta össze magát... (Én se vagyok kis darab a 2 méteremmel meg 120 kilómmal, de haver akivel mentem konkrétan testépítő-bajnok és épp 130 kilós versenysúllyal nyomta).
Pereskedhettünk is volna, de ahhoz nincs türelmem, így csak EGY mondatba került az egész, meg persze némi utánajárásba. Szvsz nem szabad hagyni ezeket, mert utána azt hiszik bármit megtehetnek.
Amúgy meg a gyúrásnak ehhez semmi köze, nem értem mikor lett probléma abból, ha valaki rendszeresen edz... Tudom, kényelmes így bekategorizálni embereket, csak épp abszolút igazságtalan.
-
Vertigo18
addikt
Nem mondod!

Ezzel tisztában vagyok Én is. De a büntetőper célja a büntetés, és a figyelmeztetés a büntetés legenyhébb foka... Kapja be a bíró, hogy ezt alkalmazta, bár az első ilyenje volt a csávónak, de akkor is! 5 év kötél, nah, azzal beértem volna!

De ha már mondtad: A büntetőper célja nem az akkor, hogy 2 sorban figyelmeztesse az eljárás alá vont személyt, AZTÁN 15 sorban kioktassa a feljelentőt/károsultat! Talán fordítva még megérteném, de így...

-
psycroptic
őstag
válasz
SenorGrande
üzenetére
Paypal-ra gondoltam, az megy secperc alatt, igaz annak van egy kis "föle", mint a rendes utalásnak, de legalább azonnal ott van.
-
törölt tag
válasz
SenorGrande
üzenetére
Ja ez a Rage nagyon bosszantó

-
SenorGrande
senior tag
válasz
psycroptic
üzenetére
Ott sem látszik, ráadásul külföldre pénzt utalni egy kisebb vagyon.
Mondjuk esetleg PayPal, bár én még sosem utaltam azon keresztül. -
psycroptic
őstag
válasz
SenorGrande
üzenetére
Meg kellenne kérdezni Bluerainbow-t, hogy ő Romániából látja-e egyáltalán a Rage-t? Ha igen mennyiért?
Átutalni neki a lóvét, hogy legyen szíves és vegye meg, majd jöhet a gift.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
SenorGrande
üzenetére
Ez rohamcsiga, csak a sisakot a szervízben felejtette.

maross: ennyiért még kettőt is megéri venni, engem is csak a backlogom tart vissza.

-
maross
nagyúr
kosz, akkor marad igy, pedig kell ketto.
-
Vertigo18
addikt
válasz
cskamacska
üzenetére
Nem "gyúrok", meggyőző vagyok...

-
maross
nagyúr
válasz
SenorGrande
üzenetére
erre vartam, behuzom

2-4 pack nincs belole esetleg? mobilon nem latom, de ritkan nezem mobilrol, nem tudom mennyire ugyanaz.
-
SenorGrande
senior tag
Megvolt a flash váltás:
Dead Island: Game of the Year Edition -66% 6,79€
(4 elemet tartalmaz: Dead Island, Dead Island Ripper Mod, Dead Island: Ryder White DLC, Dead Island Bloodbath Arena DLC)
Ezt még mindig sokallom upgrade árként.Meg Rage -75% (USA: 5$), amit mi ugye nem vehetünk. . .

-
Vertigo18
addikt
válasz
BomiBoogie
üzenetére

-
Hogyan tudok egy tételből több példányt venni?
-
-
Vertigo18
addikt
Csak idebökném, hogy természetesen van más módja is az ilyen "átveréses" elintézéseknek... Rendeltem egy Steam kódot,a kiscsákó "elfelejtette" elküldeni... Természetesen feljelentette, a Rendőrség faszán fel is derítette az ügyet, a Bíróságtól meg kaptam az ügy végén egy határozatot, amiben 2 sorban kapott a gyerek egy figyelmeztetést, nekem meg 15 (!!!) sorban ugatott a bíró a végén, hogy bla-bla-bla... A lényege, hogy legközelebb utánvéttel rendeljek, ne előreutalással, mert van ám a postán ilyen lehetőség is! Mintha valami idióta lennék!
Természetesen polgári perre vittem a dolgot, ami még tart, tuti megnyerem majd, nem hagyom annyiban, de mivel a bírói "igazságszolgáltatásban" már nem bízok, így elmentem felkeresni a gyerkőcöt személyesen...
Jött is apuci, nagybácsi, mindenki...
Annyira nem zavart a családja... a lényeg, hogy a pénzemet visszakaptam benzinköltséggel együtt, a részletekbe nem megyek bele... ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
johnny6.d
tag
Ha érdekel valakit TD jellegű játék:
Defense Grid: The Awakening: 2,24 euro
Map pack-ok egyenként: 0,22 euro
DLC: 1,12 euro -
marec1122
senior tag
sziasztok!
azt szeretném megkérdezni hogy hol tudom megnézni hogy egy adott steam fiókba (be vagyok jelentkezve) hogymilyen játékok vannak beleregisztrálva(integrálva)?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- SteelSeries Arctis Nova 7 Wireless Bolti ár:75k INGYEN FOXPOST
- Újszerű SteelSeries Arctis 7 2019 Edition Wireless Bolti ár:55k INGYEN FOXPOST
- Garmin Forerunner 970 Bontatlan
- CoreI5,13600KF,14/20/GIGABYTE,B760M-DS3H,KINGSTON,DDR4 32GB,RTX5060TI 16GB/2Tb T.hely/GARI/Win11!
- Web automatizálás és automatizált tesztelés - spórolj napi több órát
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B360M i5 8400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB RAMPAGE Shiva Adata 600W
- HIBÁTLAN iPhone XR 64GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4490,100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM4 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone R7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ezt gondold újra.

így elsősorban annak az ára, £26.99 vs. 44.99€. De a többi is olcsóbb.

eami