Hirdetés
- CES 2026: A Dreame első akciókamerája apró, szétszedhető, 8K-t is rögzít
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
-
Mobilarena
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
tupacamaru
üzenetére
Ha eppen kifogytak belole? Szvsz amikor megnezed a kulcsot akkor osztja le neked.
-
Vertigo18
addikt
válasz
tupacamaru
üzenetére
Én is így gondoltam... Tele vagyok Amazonos játékokkal, felénél még a product key sem volt megnézve, és akkor ha felajánlom, a győztes visszaírná, hogy "b@ccam meg, nem működik!", milyen égés lenne már!
-
Vertigo18
addikt
Akkor egy kis segítséget kérek Én is: létezhet olyan, hogy veszek Amazonon egy kulcsot, azt meg se nézem, és egy idő után már nem használható???

-
-
Wolverine
félisten
válasz
hackeeeee
üzenetére
Ráadásul már az első alkalommal is kaptál választ
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
SenorGrande
üzenetére
Csupán azért, mert nem szeretném azt, hogy a 2. gépen bejelentkezve legyen a csevegő, csupán ezért. Nem másért.
És a fél év elteltével automatikusan online lesz a kliens, vagy szólni fog, hogy be kéne jelentkezni?
És akkor, ha offlineba teszem a klienst, akkor attól gondolom a játékok működnek.
@olly: Értem, köszi!

-
SenorGrande
senior tag
válasz
hackeeeee
üzenetére
Bármennyi gépen mehet a kliens, de online csak egy lehet, a többit pedig indítsd offline módban. Ahhoz, hogy offline-ban indítsd, egyszer mindenképpen kell online lennie. Ez a csevegős dolog nem értem miért kitétel, miért ilyen fontos? Emlékeim szerint fél évig lehet egyfolytában offline egy kliens.
-
olly
aktív tag
válasz
hackeeeee
üzenetére
Ha jól emlékszem, akkor úgy lehet hogyha egyik gépen offline módban van indítva a steam! (nem, nem a csevegő van csak offline-ban hanem az egész steam)
De persze ilyenkor elvész minden olyan dolog ami netet igényel (pl automatikus frissítések megszünik, meg ha jól tudom akkor mindenféle online játék sem műkődik, de a single résznek mennie kell)
Ha mégsem így van akkor bocsi
-
danih
veterán
Dead Rising 2 co-opjáról tud valaki nyilatkozni?
-
genndy
addikt
-
Spet
addikt
válasz
hackeeeee
üzenetére
"A nyugodt szívvel hátradőlhetek a székemben, hogy sikerült teljesítenem az összes feladatot, és milyen jól néz ki az újabb kitűző az adatlapomon."
Régebben belehetett jelentkezni... csak aki régebben be volt azt ledobta a steam
Szerintem azóta ezt megszüntették és nem engedélyezi a rendszer. -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
hackeeeee
üzenetére
+ még egy apróság.
Aki vett most akcióban Batman AA-t, kapott hozzá kulcsot?
Ezért kérdezem:
Megjegyzés: We are currently investigating reports of customers experiencing trouble with Arkham Asylum CD keys. This game may not be immediately playable, but will be as soon as the issue is solved.(#37169) int: Szuper.. Akkor annyira nem is fontos.

-
m1sk4r
aktív tag
Ha én most megveszem ezt a 2K Shooter Pack-ot, akkor be tudom regelni a Borderlands GOTY-ot úgy, hogy már korábbról megvan az alapjáték?
-
hackeeeee
Jómunkásember
A karácsonyi "feladatok" teljesítéséjért milyen ajándék jár?

Plusz, kérdeztem korábban, csak, nem érkezett rá válasz, és reménykedem benne, hogy valaki tudja, szóval, egyszerre két gépről be lehet jelentkezni klienssel úgy, hogy az egyikben be van jelentkezve a csevegő, a másikban pedig nincs?
-
pylon
tag
Red Faction Guerilla 2,10€ kuponnal ( GMG30-DPLIM-DN831 ) steames
a többi itt:
End of 2012 Sale -
Bencus88
nagyúr
Srácok Sikerülttttttttttt addamka kollégának örök hála!!! BIOS frissítés kellett
Megy a CS GO -
bul07
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
31-ig biztos tart már ha annyira meg nem rohamozzák hogy kifogyjanak, én ere használtam el a 5$ kuponomat szerintem igen jól jártam
-
bijesz
aktív tag
-
pylon
tag
nem lehet felajánlani M2033-t mert az ingyenes kulcs osztás miatt "exploited" lett és (ideiglenesen) törölve lett a listából
-
bul07
nagyúr
Létezne hogy SteamGift-en Metro 2033-at nem lehet kisorsolni , nem találom a listán (vak lennék)
-
bul07
nagyúr
-
bul07
nagyúr
válasz
Vasinger!
üzenetére
Összesen 6kulcsot kap az ember
1. Bioshock 2 / egy kulcs
2. Bioshock / egy kulcs
3. Borderlands Game of the Year Edition / egy kulcs
4. Duke Nukem Forever Complete Pack / három kulcsVáltozó hogy meddig vannak az akciók mert a meghirdetett idő lejárta előtt is levehetik ha kifogynak
-
bul07
nagyúr
Borderlands Game of the Year Edition - egy kulcs és minden DLC-t tartalmaz
Duke Nukem Forever Complete Pack - három kulcs
Doctor Who Cloned Me Key
Hail to the Icons Key
Base Game KeyPár napja nyertem meg BG-n a Duke Nukem Forever játékot DLC-k nélkül és most döntöm el hogy aktiváljam magamhoz a DLC kódokat vagy ne
-
Spet
addikt
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Amikor vége lett a 48 órának
De -75%-ot nem hiszem, hogy újra megkapja, hacsak nem lesz flash sale-ben. -
BomiBoogie
MODERÁTOR
Mark of the Ninja-ról van valakinek tapasztalata? Nagyon jó kritikákat kapott, de azért érdekelne, mert nem vagyok egy nagy kontroller guru, a Shank-ben is anno elakadtam és abba kellett hagynom, mert nem tudtam továbbmenni villámkéz hiányában.
-
Mr.Csizmás
titán
portal mikor drágult vissza?

-
Chereiose
addikt
Kíváncsi vagyok milyen játékok lesznek még leárazva. Eddig szerintem nem nagy durranás, max payne 3 volt jó ( -75%) meg batman 5 euroért.
-
pylon
tag
Valami mutálódott GFWL

konkrétan ez a GFWL egy típusa
"Server-Side Activation, or SSA. This binds the CD key permanently to your GFWL account, similarly to Steam. Thanks to this feature, the games do not carry activation limits!"
Hozzákapcsolja a kapott CD kulcsot a GFWL accountodhoz (mint a Steamnél).
Zero Day Piracy Protection (ZDPP) pedig megakadályozza, hogy megjelenés előtt játszanak vele -
Niczo
senior tag
Ez a Dead Rising Pack nagyon vonzó, de mielőtt zsákolnám egy kérdés.
Külső másolásvédelem (DRM): Microsoft SSA and ZDPP
Ez miféle másolásvédelem? Valami mutálódott GFWL
-
Rent
senior tag
Köszi! Az a lényeg, hogy így 5 dollárért meglenne a darksiders 2, a Borderlands gotyt, meg a sima Duke-ot meg simán el lehetne passzolni.

-
Rent
senior tag
Hali!
Amazonra megkaptam az 5 dolcsis kuponomat, persze 9,99 től felfele lehet csak beváltani. Mivel 2k shooter packot vettem (duke borderlands bioshock 1-2) ezért nem nagyon maradt értelmes amire be lehetne váltani, viszont ha beváltanám wtf packra (ami duke borderlands és darkness 2) abból megkapnám a duke és borderlands új kódját, amit el tudnék adni?
Köszi a válaszokat!

-
GeneraL_XTX
veterán
Egy Dead Rising 2 bezsákolva, ennyiért nem lehetett ott hagyni

-
törölt tag
Még mindig áll az ingyen dota2.Steam: Danko
-
pylon
tag
A Dead Rising is flash saleben van! már kezdtem aggódni, hogy nem kell a Steamnek a pénzem

mondjuk a Mark of Ninja csak 50%-ot kapott és nekem nagyon drága
de ennek ellenére top seller a Ninja
-
sanzik
senior tag
Ha amazon-on vettem egy dead island goty-t és voltam olyan ügyes,hogy nem figyeltem,hogy US régió záras,de csak steam-en aktiválható,akkor gyakorlatilag a hajamra kenhetem a kódot?
-
csaba951
veterán
válasz
Vasinger!
üzenetére
Hoppá! Most látom csak, hogy a Tripwire Interactive Bundle is megkapta a flash saleben a -75%-ot (13,74 €)! Így viszont fordult a kocka! Most már jobban megéri megvenned a bundle-t, mind csak a jobb játékokat belőle!
-
csaba951
veterán
válasz
Vasinger!
üzenetére
Na, mi van most flash saleben?! Red Orchestra Franchise Pack

-
csaba951
veterán
válasz
KubanitoS
üzenetére
Ez nem Steames változat! A Steames vagy nincs is nekik vagy elfogyott.
Egyébként tényleg rossz ötlet volt -50%-on megvenni! Szilveszter körül nagyon nagy eséllyel fogod viszontlátni -75%-os akcióban. Tehát, ha vársz pár napot, 9,99 €-ért el tudtad volna vinni. A 10 €-n meg vehettél volna egy akciós AAA játékot. De legalább jó játék.
Vásárlással kapcsolatban: (#36079) csaba951
-
KubanitoS
veterán
-
Televan74
nagyúr
A Steamen bevásároltam ma.
L.A. Noire Complete Edition 19.99 EUR
Fable The Lost Chapters 4.49 EUR
Star Wars: Knights of the Old Republic II 2.49 EUR
Batman Arkham City GOTY 5.24 EURÖssz.: 32.21 EUR(9849 Ft)
Jó ez a karácsonyi akció.

-
csaba951
veterán
válasz
Vasinger!
üzenetére
Nem fog plusz példányt kapni a Killing Floorból.
Én a helyedben nem adnék ki ennyi pénzt érte. Nem mintha nem érné meg, hanem szerintem ezt olcsóbban is meg lehet úszni. A maradék pénzt meg elsörözném a haverral!

Red Orchestra Franchise Pack
Ez nagyon esélyes, hogy az elkövetkezendő napokban lesz -75%-ért is, ami 7,99 €.Killing Floor Bundle
Ez a játék úgy van kitalálva, hogy az új dlc-k megvásárlásánál szinte mindig olcsóbb ha veszel egy komplett csomagot. Ez elvileg december 23-án már volt flash saleben, így nem túl valószínű, hogy kap még egy -75%-ot a Winter Sale alatt. Viszont néhány havonta mindig előfordul ilyen akcióban, a leggyakrabban akciózott játékok közé tartozik. Tehát legközelebb megveszed -75%-on, 7,49 €-ért.Ezzel a csomag lényei része le is van tudva.
The Ball
Ezt sajnos később sem fogod tudni megkapni olcsóbban. A mostani -50%-on 4,99 €-ért pont jó. MetaCriticen 68/6.1-et kapott, ami azt súgalja, hogy nem különösebben jó játékról van szó. Nekem valamelyik bundleval lett meg, külön biztosan nem vettem volna meg.Dwarfs!? meg létezik Free to Play változatban is. Egyelőre felesleges pénzt kiadni érte. Ha nagyon bejön akkor majd lehet rá költeni.
Red Orchestra Franchise Pack 7,99 €
Killing Floor Bundle 7,49 €
Ez összesen: 15,48 €Ha veszel hozzá 4,99 €-ért egy The Ball, akkor is még csak 20,47 €-nál tartunk.
Most meg 27,49 €-ért tudnád megvenni a Tripwire Interactive Bundle-t! Ésszel vásárolva tehát meg lehet spórolni 12,01 €-t. Csak emlékeztetőül, most -75%-on van Batman: Arkham City - Game of the Year Edition 5,24 €-ért. Ez egy AAA kategóriás, nagyon jó játék.
Mondjuk Dwarfs!?-nak is kinéz még egy -75% és akkor 2,24 €-ért elvihető. De első körben én erre nem költenék, meg mondjuk kihagynám The Ball-t is.
-
genndy
addikt
válasz
albert8
üzenetére
Mert a GOTY tartalmazza mindet, és most az van akcióban.
Lehet hogy majd az akció végén visszajön az alapjáték+DLC elérhetőség, vagy most megveszed a GOTY-t annyiért, mint amibe mondjuk a DLC pakk egyébként önmagában kerülne.
Ha megvan az alapjáték, akkor vagy vársz, vagy két sorod lesz a Steamben (alap és GOTY). -
pylon
tag
válasz
huskydog17
üzenetére
Gondolom ugyanazért amiért nem lehet megvenni Red Faction Guerrilla-t sem. Elfogytak a kulcsok és még nem kaptak újabbakat.
A Red Orchestra: Ostfront 41-45-nál kint van a Linux logó és a Linuxos gépigény is alakul ez

-
albert8
veterán
Mi a fene? nem lehet megvenni a Batman AC DLC-ket
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- CES 2026: A Dreame első akciókamerája apró, szétszedhető, 8K-t is rögzít
- Hardcore café
- SSD kibeszélő
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Futás, futópályák
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Battlefield 6
- Spórolós topik
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Dell Precision 5570 4K+ OLED Touch / i7-12800H 14C / 16-32G / 512G / RTX A2000 8G / IR FPR WS
- Dell Precision 7560 FHD / i7-11850H / 32G / 512G G4 / RTX A4000 8G / SCR WS tervező
- Alienware 16 Aurora - 16" 2560x1600 120Hz, Intel Core 7 240H, RTX 5060, beszámítás!
- Alpenföhn Ben Nevis processzorhűtő
- Eladó konfig! I9-14900K 2TB SSD 32GB DDR5 RTX5070 12GB!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- Samsung Galaxy S23 Fe 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus 400W
- MacBook Air 13" M4 10cCPU/10cGPU / 16GB / 256 GB - www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

eami