Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
-
Mobilarena
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cashback
őstag
Tudja valaki hova írhatok ez ügyben a Steam-nek, hogy gond van a Trine2 kuponnal?Megtaláltam.

Megyek panaszkodni.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
Wolverine
félisten
Nekem erről azonnal a Moorhuhn im Anflug ugrott be

-
maross
nagyúr
Most mar 50% az az a 75%-os 50%-os trine2 dlc

-
Megjelent a Sine Mora a Steam-en!

Támogassuk hazánk játékfejlesztőit és vegyük meg jól
Sok-sok lövöldözés, magyar hangok, steampunk stílus. -
cashback
őstag
Akinek nincs igénye a nyerőgépre és csak a kuponra vágyik... [link] - Az írjon rám.
-
Alien83
senior tag
Még annyit ezekhez a %-os idiótaságokhoz, hogy nemsok érdekesség van ebben ugyanazok az árak vannak mint normál akcióknál (akkor is ilyen -50 és -75% van), most annyi hogy neked kell külön szórakozni hogy kipörgesd, én ennek akkor látnám értelmét, ha ingyen vagy legalább 90% off lenne, hogy értelme legyen, ennyi erővel szinte 1-2 havonta lesz ilyen lehetőség vagy más helyeken még olcsóbban.
De ez az én véleményem. -
olly
aktív tag
A Nuclear Dawn-t érdemes megvenni ~2€-ért? Játszanak még vele MP-ben?
-
chatran
őstag
Köszönet BigBlue-nak a Goblin Menace kuponért.
Mikor beléptem csak úgy ontotta magából az teljesítette achikat a játék. Mikor legutóbb játszottam vele volt összesen tizenegynéhány achi a játékhoz, ezt mára rendesen felduzzasztották.
Sajnos a kiegészítő nem magyar nyelvű.
Tudtok erről valamit? Lesz ennek is magyar feliratozása? -
cashback
őstag
Egy Trine2 kupont nálam is elnyelt a rendszer...

Noh de... sebaj... Complete pack is kipördült már.

-
Debilon
addikt
Remedy Entertainment: -50% Alan Wake Collector's Edition Steam discount coupon
Key: 8DN9Q-WAP3F-VETHM
-
Tom6
aktív tag
Ha kell valakinek -50% Alan Wake CE, pü

-
válasz
BigBlue69
üzenetére
Olyan csóróság van hogy én nem csodálkozok hogy mindenből pénzt akarnak csinálni.
Játékokat főleg nem veszi a kutya se. Meg is látszik a dobozos 1-2 éves játékokat már 2000 ft ért árulják a multik, de így is rajtuk marad. A használt boxos játékok csereberéje a divat most. -
Vertigo18
addikt
Recoil Games: -75% Rochard Steam discount coupon
Key: E3J3H-865MV-C7RFZ
De olyannak, akinek tényleg kell is, nem érdemes halmozni, aztán meg kidobálni november végén....
-
Debilon
addikt
Alan Wake Collectros edition és Grimrock -50% van nálam, ha valakinek kellene
-
Alien83
senior tag
ARANYOSAK VAGYTOK....
De bazze AZT ÍRJÁTOK INKÁBB HOGY A KUPONOK MELLETT MENNYIT KELL KÉZPÉNZBEN FIZETNI.....Hiszen ez a lényeg!

oké hogy -75% juhé, De mből 75%??? Mert nem mindegy...nem biztos hogy akkora nagy akció csak mert -75%.
-
BigBlue69
őstag
Szánalmas és egyben szégyenteljes, hogy ezeket a kuponokat árulják aprón.. Szvsz.. -.-
-
Mardel
őstag
válasz
üzenetére
Pedig egyszerű megjegyezni, ha van a kártyán visa, vagy mastercard logo és van CSC/CVC kódja, akkor lehet vásárolni vele dombornyomástól függetlenül.
Visa, Mastercard és AM elfogadott szinte mindehol.
Az AM az egyedüli kakukktojás, mert az hitelkártya vásárlásra való, akár neten meg ott ahol van kártyaleolvasó. Pénzfelvételre is alkalmas, csak akkor egyből kamatozik, nincs 30+15 nap kamatmentes visszafizetés. -
heyJoe
csendes tag
-50% Alan Wake Collector's Edition Steam
Key: IBZTP-YAWDG-5XMTP
-
-50% Legend of Grimrock Steam discount coupon
Key: B6GQH-0NQ6J-H6JLI
-
3* 50% off on the title Legend of Grimrock (+1 félretéve AxBattler-nek)
2* 75% off on the title Trine Complete Collection. (nem használható csak Goblin-ra)
2* 50% off on the title Alan Wake Collector's Edition
50% off on the title Alan Wake American Nightmare
75% off on the title Rochard Autumn Seal.elvihetők
-
válasz
Bluerainbow
üzenetére
Az csak 50%
-
chatran
őstag
Egy Rochard kupon nekem is összejött. Szívesen adom, ha érdekel valakit.
Ja és már 10 perc a várakozási idő 50 pörgetés után.
-
BigBlue69
őstag
válasz
Bluerainbow
üzenetére
Elvileg nem.. De még nem pörgettem azt..
-
Lewzke
őstag
Ha valaki unja pörgetni van két Legend of Gimrock és egy Rochard kuponom, vegyen fel nyugodtan akinek kell valamelyik. Aláírásomban a profilom.
-
NorDezs
senior tag
Felesleges Trine kupont én is elfogadok, ha valakinek nem kell. Cserébe van egy Alan Wake -50% kuponom

-
thx.
nekem is megjöttek hamar csak mind spam-be, az meg egyből megy tovább a kukába azon az acc-omon, amit megadok ilyen oldalakra
2* 75% off on the title Trine Complete Collection (Trine 1 Trine2 Goblin kuponnal 7,5 ێrt)
2* 50% OFF Legend of Grimrock (kuponnal 5,5 € ért)
50% off on the title Alan Wake Collector's Edition. (Alan Wake + american nightmare + extras kuponnal 18€ ért)75% off on the title Trine 2 Goblin Menace DLC.
50% off on the title Alan Wake American Nightmareodaadó olyannak, aki fel is használja
-
Én valamit nem jól csináltam?
Steam kliensben beírtam a kódot, kiírta, hogy sikeres aktiválás, de sehol semmi! -
chatran
őstag
válasz
Bluerainbow
üzenetére
+1

-
Bluerainbow
Közösségépítő
Ha esetleg valakinek van elfekvoben egy 75%-KAL OLCSÓBB Trine 2 Goblin Menace DLC kupon es szivesen megvalna tole , tudok ra jelentkezot
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Koszonom -
BigBlue69
őstag
válasz
chatran
üzenetére
Csináljak PrintScreent?

75%-KAL OLCSÓBB Trine 2 Goblin Menace DLC
Rochard Kupon Vihető Ugyanitt..
Most pörgettem Varázslót Kiválasztottam , hogy Goblin.. És kiirta , hogy 50%.. Erre aktiváltam steamen és -75% .. szóval azért is lehet jelentkezni..
Szívesebben adnám "közelebbi ismerősnek", vagy aki tényleg felhasználja..
-
darkling
tag
-
chatran
őstag
válasz
DeFranco
üzenetére
Rumblepad2, és csak a bal analóggal lehet gyorsítani és kormányozni. Ahogy néztem csak a billentyűs irányítást lehet átkonfigurálni. Mélyebben meg nem mentem bele, talán egy konfig fájlban átírogatva pár dolgot be lehetne lőni normálisabban is a gamepad-et. Valószínűleg a Steam fórumain is van rá megoldás, majd megnézem.
A directinput-os gamepad-eket meg jópár éve már elég mostohán kezelik a fejlesztők. -
-
chatran
őstag
Kösz, hogy kipróbáltad. Igazából tegnap este két órán keresztül teljesen rendben működött a játék. Ma kezdte ezt a nem reagálást a gombnyomásra. Lehet, hogy az autóval van a gond, majd kipróbálom egy másikkal.
Én gamepad-del játszom, sajnos azt nem lehet átkonfigurálni. Nagyon furcsa, hogy ugyanazzal az analóggal kell gyorsítani, mint amelyikkel kanyarodsz.
5 euróért biztosan nem venném meg, majd ha lesz rajta egy -75.
-
ayo
veterán
válasz
chatran
üzenetére
na megneztem neked.
haat a pc verzio nem valami kellemes ipaden jobb volt az iranyitas kb

fejletesztes: nyomva kell tartani a klikket v a gombot es ugy megy fel - nekem jo volt. lehet te csak raklikk es azert nem tortent semmi.
amugy meg mielott megvenned sztem varj vele vasarnapig mert lehet addigra vegig mesz es megunod.
-
chatran
őstag
Szerintem, biztosan nem ez a baja. Valami bug lesz inkább. Hiszen, ha nem tudod elkölteni fejlesztésekre a pénzt, akkor megakad a játék és csak kilépni tudsz. Még a főmenübe se enged visszalépni, teljesen kidob a windows-ba. Ez nem lehet normális, még egy demo verzióban sem.
-
chatran
őstag
Mivel a Death Rally topikja döglött, inkább itt kérdezek. Most, hogy ingyenes eléggé rákattantam. Olyan probléma van vele, hogy a verseny végén a pénz elosztásánál, nem tudok fejleszteni. Nyomom a fejlesztés gombot, de a csík nem hajlandó feljebb menni. Próbáltam egérrel, billentyűzettel, gamepaddel, de semmi. A játék meg csak akkor enged tovább, ha elköltöd az összes pénzt fejlesztésekre. Így lényegében csak a kilépés marad mint opció.
Ötlet? Másnál is ilyen? -
Gaborka30
aktív tag
Sziasztok!
Némi ötlet kellene. A következő a gondom: ha megy a steam kliens a gépemen, akkor 50% processzorhasználatot generál... Van esetleg ötlete valakinek, hogy ez mitől lehet? "kicsit" soknak találom

Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- DOOM - The Dark Ages
- Apple MacBook
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- World of Warships
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Motoros topic
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- IBM TS3200 48-Slot Tape Library (45E1330), 2x LTO-4 FC Tape Drive (35P2510)
- IBM TS3100 Tape Library (3573-L2U), 1x IBM LTO Ultrium 4 FC 4Gb/s Tape Drive (95P5817)-without Tapes
- Nintendo Switch 2 Mario Kart edition Gyári tok Gyárli fólia
- Apple watch Ultra 2 aktiválatlan új 1 év Apple jótállás
- HP Omen
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD Asus ROG RTX 3090 24GB Zalman Z1 1000W
- iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Mikor beléptem csak úgy ontotta magából az teljesítette achikat a játék. Mikor legutóbb játszottam vele volt összesen tizenegynéhány achi a játékhoz, ezt mára rendesen felduzzasztották.
Tudtok erről valamit? Lesz ennek is magyar feliratozása?

Pár perc kereséssel ki tudod deríteni, hogy mi mennyi.

eami