- Leradírozza az S26 Ultra a szelfikamerát?
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Galaxy Ring lett az S25 Ultra hátuljából
- Képek az Asus Zenfone 12 Ultráról
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google szolgáltatás (GMS) Huawei telefonokra
- Huawei P30 Pro - teletalálat
-
Mobilarena
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Healbacsi
őstag
Ha en lennek a rockstar supportos, en is menekulnek ebbol az ugybol. 2 kulon account, tobbfele email, eleg zavaros sztori.
En elengednem az egeszet.
Ha a steam link a problema, akkor a Red Dead Redemption 2-t megvennem Epic Game Store-ba, es akkor 2 kulon kliens, 2 kulon rockstar acc, problema megoldva.
-
csaba951
veterán
Most ilyen?:
An unexpected error has occurred. Your purchase has not been completed.
Please contact Steam Support.Valami miatt a Steam letiltotta a fiókodon a vásárlást. 7-10 nap múlva leveszik majd maguktól is a korlátozást. Vagy írsz az ügyfélszolgálatnak és kézzel leszedik ezt a flag-et.
____________________________________Support ezt küldi majd javítás gyanánt:
Hello XXX,Thank you for contacting Steam Support.
Even though you may have attempted similar steps already, please re-test the issue now using the methods below:
Note: These processes will not affect your currently installed games.
If using a PC
- Please exit Steam, and navigate to the …\Steam\ directory (by default this is C:\Program Files\Steam - if you set a different installation directory, you will need to browse to it).
- Delete all of the files in this folder except: Steam.exe and the \Steamapps\ and \Userdata\ folders
- Restart your computer and test the issue again.If using a Mac:
- Exit Steam and go to the folder Users/[username]/Library/Application Support/Steam
- Delete all of the files in this folder except for SteamApps and Userdata.
- Restart your computer and test the issue again.For all operating systems:
- Ensure that you are not using any IP proxy or VPN software. These applications must be completely deactivated when purchasing through Steam.If the issue still persists, try using a web browser (Internet Explorer 7 or higher on PC, or Safari if on a Mac) to make the purchase using http://store.steampowered.com/
____________________________________Másoknál ezek segítettek:
1) Ha a net szolgáltatódtól dinamikus ip-t kapsz, akkor bontsd a router-en az internet kapcsolatot és csatlakozz újra. Indítsd újra a géped is, és próbáld meg újra. Ha nem megy, ne próbálkozz többször vele.
2) Csináld meg a feltöltést, Holiday Sale vásárlást a Steam mobil App-al!
3) Beszélj egy haverral, hogy a saját fiókjára vegye meg gift-ként a játékokat, majd átküldi a fiókodra. Te meg kifizeted neki.
4) Csinálsz egy teljesen új fiókot, de más fizetési módot adsz meg neki. Erre megvásárolod a játékot, és átadod a fő fiókodra.
[ Szerkesztve ]
-
Niczo
senior tag
nekem is ezt csinálta 2 napja, sehogy sem sikerült a vásárlás.
másod acc-al simán megvettem elsőre amit akartam, fogalmam sincs mi lehetett a baja.
tegnap este viszont egyből működött a fő acc-omon, ugyanazzal a fizetési móddal, úgyhogy rejtély maradt a hiba okaHa nem tudsz változtatni a körülményeken, változtass a hozzájuk való viszonyodon.
-
csaba951
veterán
Ezt az üzenetet akkor kapod, amikor már letiltotta a Steam a vásárlási jogodat a túl sok próbálkozás miatt. Ilyenkor várj legalább 30-90 percet, és csak akkor próbáld meg újra.
Egyébként az összes normális online fizetési rendszer így működik. Ideiglenes letiltanak ha egymás után többször próbálkozol.
#73990 horny
Deep Silver kiadó, így erősen esélyes, hogy nem! De majd valaki más kibogarássza...[ Szerkesztve ]
-
Agyzuzo
addikt
Van amit meg lehet venni többször, de erre általában az adott DLC oldalán fel is hívják a figyelmet. Illetve ha valaki giftként kap egy másik régiós cuccot arra ha jól tudom simán meg lehet venni egy másik régiósat.
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
Frod
addikt
1350 volt most a héten a Nyomdleazárat akció keretein belül a CDgalaxis/576 boltokban.
De ha minden igaz ma véget ért az akció.+ ha meg majd aktuális a coop az 1-el, akkor dobjatok privátot nyugodtan. inkább vasárnapokon érek rá, meg 7köznap este.
[ Szerkesztve ]
Do you see the white shadow?
-
MODERÁTOR
Az első alkalommal nem ment végbe a fizetés, valami hiba volt a rendszerben. Ez azt jelenti, hogy csak zárolódott a pénz a bankszámládon, és automatikusan fel fog oldódni (kvázi visszakerül), de ez hetekbe is kerülhet. Utóbbi attól függ, hogy mi van beállítva a bank rendszerében. Ezt kell látnod az online banki felületen is.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Cheesus
senior tag
Hát szerintem a Steam nem tudta fogadni az első fizetést, remélhetőleg észreveszi a bank a hibát és visszautalják neked, igaz hogy nem nagy pénz, de ha 1-2 napon belül nem jön vissza (ami azért így Karácsony tájékán lehetséges) érdemes lenne felhívni a bankot, vagy utánanézni az e-bank-ban a tranzakció után, ha olyan banknál van a számlád. Több ötletem nagyon nincs.
xsanyi77 én ennek csak örülök amúgy ugye van ez a steames plugin, amit már jópáran használnak, és azzal néztem a játék adatlapját hogy elvileg most is ilyen 150 körüli fő játszik.
-
nagyúr
-
nagyúr
-
Źşë'
addikt
mikor először indítod steam kliensből felrakja uplayt is, és mikor belépsz akkor fűzi hozzá automatikusan szvsz, szóval még1x hozzá lesz adva, amúgy valóban kényelem szempontjából azért jobb ha steamen van meg, ezért nem kellene erőltetni a kiadóknak a saját felületeiket, origint sem szeretem használni, minek telepítsek fel még + programokat és minek indítsak még el plusz programokat...
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
bul07
nagyúr
Oké
Ha még egy ember jelentkezik megveszem( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Anonymus X
tag
Steamtradesen 17 dolcsi körül árulják, ami pont 4k alatt van, paypallal kell fizetni és a "fizetés" díját állni kell. Habár azt nem tudom, hogy RU vagy ROW változat. Egyelőre még nem régiózáras a RU változat, de ez változhat! Szóval csak ROW-t, ha biztosra akarsz menni.
[ Szerkesztve ]
Ugyanaz, ugyanolyan, ugyanannyi, ugyanakkora stb. szavakat egybeírjuk, amennyiben hasonlóságot, egyformaságot fejezünk ki velük.
-
csaba951
veterán
Nincs már rá meghívó, törölve lettek. Viszont már megjelent a játék, így bárki szabadon csatlakozhat. Keresd a Store-ban!
-
SQX_Barto
addikt
Futhat több játék, de elvileg minél több fut, annál lassabban adja a kártyákat.
If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
Agyzuzo
addikt
Túl van ez hájpolva. Egy kártya ér mondjuk 0,1-0,3 EUR között, nagy ritkán eshet értékesebb, de nem ez a jellemző. Nekem van 120-130 kártyám, mert úgyis mindig megy a gépem, de lusta vagyok felrakni marketre, pedig ebből azért már kiesne egy prémium cím. Nézd meg a Community részben a Badges alatt, hány támogatott játékod van, ott számold össze hány "card drops reamining" számot látsz (egy játék átlag 3-4-et dob). Ezt add össze, szorozd fel mondjuk 0,2 EUR-ral (sokat esett a kártyák értéke) és megkapod mennyit kereshetsz a dolgon.
[ Szerkesztve ]
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
Agyzuzo
addikt
Ha van olyan játékod ami dob kártyákat, akkor 3x-os villanyszámla árból kihozol 2 fityinget amiről azt hiszed profit.
-
Rivaul
addikt
Akkor már csak az a lehetőség maradt hogy egy sokkal régebbi accomra jelentkeztem be amit elvileg ugyan arra a mail címre csináltam. Nagyon hasonlíthattak egymásra. Bár akkor sem értem a mail cím alapján miért nem talált meg a rendszer. Így viszont a másikra nem emlékszem teljesen s régi ismerősök meg már nincsenek. Mind1 azért köszönöm az útbaigazítást.
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
Vertigo18
addikt
Értem, jó, biztosan igazatok van...
Én játékot akartam venni, ami volt nekik, kifizettem, és nem kaptam meg.... Játékot akartam, nem a pénzemet vissza...
De ha ennyi embernek ilyen egyértelmű és korrekt ez, amit itt leírtam, hogy műveltek, akkor asszem hátrébb húzódok, és elgondolkodom, hogy az Én világnézetem hibádzik...
A válaszaitokat köszönöm!
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
bul07
nagyúr
Borderlands Game of the Year Edition - egy kulcs és minden DLC-t tartalmaz
Duke Nukem Forever Complete Pack - három kulcs
Doctor Who Cloned Me Key
Hail to the Icons Key
Base Game KeyPár napja nyertem meg BG-n a Duke Nukem Forever játékot DLC-k nélkül és most döntöm el hogy aktiváljam magamhoz a DLC kódokat vagy ne
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
csaba951
veterán
Ok, megvan! A 2K promo credit december 26-31 között használható! Holnap 9:00 CET-től már használhatod! Addig is itt van néhány tipp T-Moneytól, hogy mire érdemes elköltened!
(#36976) VGYke
Próbálkozhatsz ugyan az ügyfélszolgálatnál, de ez már veszett fejsze nyele! A Steam SSA szerint a vásárlás a fizetés pillanatában véglegesnek minősül, utólagos reklamációra nincs lehetőség!Egyébként azért engedte meg a rendszer, mert a nagyobb csomagra vagy delux extra kiadásra megvásárlására mindig megadják a lehetőséget. Itt volt egy 2 db elemből álló csomag. Ebből csak az egyik volt meg neked. Ha meglett volna mind a kettő, akkor nem engedte volna megvenni.
Majd rájössz te is, hogy érdemesebb Inventoryba vásárolni. Onnan még el tudnád cserélni valakivel valami más játékra.
[ Szerkesztve ]
-
csaba951
veterán
-
csaba951
veterán
Nem foga külön mutatni. Ha nem kaptál e-mailt, akkor nem vagy jogosult. Egyébként ha úgy gondolod, hogy jogosult vagy, menj el erre az oldalra. Itt válasz egy olyan játékot, amit meg akarsz venni. A tedd be a kosárba. Ott az oldal jobb fölső sarkában, piros betűkkel "Order Total:". Na, ha itt az $5-al csökkentet összeget látod, akkor jogosult vagy. Ha nem akkor nem. Elvileg csak ma érvényes a promo credited, igyekezz a vásárlással! Ja, és kizárólag a legalább $5-ba kerülő termékekre érvényes!
[ Szerkesztve ]
-
Mardel
őstag
Köszi, 3€-ért bezsákoltam!
Igen ennyit megér, még 7et is.
(30%-os voucher-al 7€, este megvettem a Sleeping Dogs Limited Editiont és kértem 4€ creditet GMG accountra, a 3€-s pénzvisszafizetés helyett, így most ez 3€ volt.)
Ennél többet nem kell tudni. Csak azt, hogy a víz nedves és kék az ég. Meg hogy a vérapó mindig a helyén van és egyre erősebb.
-
-
BigBlue69
őstag
-
SenorGrande
senior tag
Nem biztos, lehet hogy 2 sorod lenne belőle. Szerintem ezt a cdr mágusaink meg tudják majd mondani.
Ha nagyon zavar, support valószínű törli, de ahhoz - szinte - könyörögni kell nekik.Szerk:
Ehh, vannak ám itt gyorsabbak is.(#35491) mrhitoshi:
És nem babráltál valamit a beállítások -> letöltés+felhő -> Steam könyvtár-mappák beállításainál? Mik vannak ott neked?[ Szerkesztve ]
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – (Kérjük ennél a vonalnál levágni!)
-
addikt
Igen, akkor sima 'Ravaged' néven lenne, nem lenne benne a 'Demo'.
Az összes játékod között biztos hogy ott marad a demo is. A legtöbb amit tehetsz, hogy uninstallálod, és a Libraryban a 'Telepített' nézetet állítod be, így nem fogod látni.[ Szerkesztve ]
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
TazLeacher
nagyúr
De, lehet állítani, csak nem a játékon belül, hanem így. Mellesleg, ha tovább olvasol (ahogy én is tettem, miután ugyan arra a következtetésre jutottam, mint Te, vagyis, hogy a játékon belül továbbra sem lehet állítani), láthatod, hogy ott van a "mindent feloldó parancs"...és igen, oltás akart lenni.
-
TazLeacher
nagyúr
Tessék, itt a megoldás: hibaelhárítás.
Pont múlt héten kezdtem el vele én is játszani, és ugyan így jártam. Tudod hogy találtam rá az oldalra? Beírtam a Google-ba, hogy "GTA 4 nem lehet állítani a felbontást"...
-
Agyzuzo
addikt
És ugye ékezetek sincsenek egy könyvtárnévben sem, ahová telepítetted? De a Windows user könyvtárad nevében sem? Ez is bekavarhat sok játéknál sajnos.
-
Agyzuzo
addikt
-
paraszt2
csendes tag
Hali!
Nekem is pont ugyanez a problémám csak BF3-nál. Rájöttem ,hogy mi okozza viszont a megoldás engem is érdekelne.
Az ok pedig a DPI. Vedd vissza 100%-ra és akkor legalább játszani tudsz.De látom már csaba951 válszolt.....
[ Szerkesztve ]
Hozzáteszem én csak simán paraszt akartam lenni csak valamelyik paraszt elfoglalta azt ,hogy paraszt
-
csaba951
veterán
I dont have the game but a friend was having similar problems. I sorted his issue out but came across this thread and thought I'd help out. The problem you're getting is because the scaling of your font is off. You've most likely enlarged it in your settings. Go here-
Control panel > Hardware and Sound > Display
You'll want to change your font or whatever you enlarged back to 100%, no scaling, or Normal or whatever your setting is in win7. This will fix it up.
Magyar Windows 7 esetén ugyanez:
Vezérlőpult -> Minden vezérlőpultelem -> Képernyő -> Kisebb - 100% (alapértelmezett) -> Alkalmazmoderalva
[ Módosította: doc ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Delta Force (2024)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- PlayStation 5
- Megvan az első leolvadt tápkábel az új GeForce-okkal?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest