Hirdetés
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
-
Mobilarena
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bpx
őstag
válasz
freelanced
üzenetére
eros voltam, semmit

-
-
bpx
őstag
válasz
FST200
üzenetére
a story modban a DLC-kben levo fegyverek es ruhak nem hasznalhatoak, csak contracts modban (story mod palyait tudod tetszoleges modon ujrajatszani, felvenni, es kihivaskent publikalni, es versenyezni masokkal a minel magasabb pontszamert - na meg persze a masok altal ilyen modon csinalt kuldeteseket is itt tudod lejatszani)
szoval szerintem a fegyver meg ruha DLC-ket felesleges megvenni -
bpx
őstag
a magasabb felbontasok mar eleg regota tamogatottak
a 2010-es patch ota pedig mar Windows 7-en is hibatlanul mukodik
igazabol mar egy jo ideje "modernizalva" lett a jatek
egyebkent Steamen mar honapok ota fent van, csak eddig megvasarolni nem lehetett
akik elorendeltek Steamen a legujabb reszt, ok megkaptak ezt is ajandekba
sajnos akkor lemaradtam rola, mert csak utolag tudtam meg, pedig csak ezert is megvettem volna az uj reszt (meg ha azzal nem jatszottam volna igazabol egy percet sem) -
bpx
őstag
csupán annyi, hogy már eleve GOTY verziód van, csak korábban ezt a Steam nem jelezte külön a nevében (talán most sem fogja, ha megveszi valaki akinek még nincs meg, ezt nem tudom)
azóta változott az ID, ezért elsőre úgy tűnik, mintha nem lenne meg, de a vásárlás végén szólni fog, hogy hoppá, neked ez már megvan
-
bpx
őstag
15€, és még a Vietnam sincs benne
figyelembe véve, hogy nem most kell, így nem éri meg (de egyébként jó játék)
többször ment már 5-7,5 €-ért akár a komplett pack (alap + Vietnam) az elmúlt 1 (2 is talán?) évben (nem feltétlenül Steam, hanem Origin és a többi hasonló site-on) -
bpx
őstag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
miért? egy ideje már nem csak játékokat árulnak
volt már flash sale-ben más program is a napokban -
bpx
őstag
válasz
Kareszovics
üzenetére
itt jó minden, kiléptem, beléptem, kliens update is megvolt 10 mp alatt
-
-
bpx
őstag
válasz
Speeedfire
üzenetére
Ingyen hétvége.... volt
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
bpx
őstag
válasz
ViharVadász
üzenetére
nekem meg igen, már több Steamről letöltött játék indító exe-jét fel akarta töltetni velem vizsgálatra - én meg persze be is küldtem, a net gyors, ők meg hagy gyűjtsék
másik dolog, ha egy antivirus program nem jelez, honnan tudod hogy jól működik?
-
bpx
őstag
válasz
TheStigKrisz
üzenetére
1+2+Brotherhood
Revelations-t kivárjuk hogy az is 5€ legyen
-
bpx
őstag
munkában vagyok, net HTTP proxy-n keresztül van
a kliens emiatt nem megy
a Steam honlapon akármilyen nyelvet állítok, $-ban látom az árakat
de mikor kosárba berakom és fizetnék, akkor már az €-t látom és minden OK
viszont azok a játékok, amelyeknél van ez a régiónkénti trükközés (Fallout New Vegas Ultimate), mikor berakom a kosárba , és venném meg, helyette visszadob a kezdőlapra és kiüríti a kosaram, zseniális...
-
bpx
őstag
válasz
lostprophet
üzenetére
meglepődnék, ha nem így lenne
-
bpx
őstag
válasz
Balázs9503
üzenetére
tavaly június 30-án kezdődött
-
bpx
őstag
válasz
lostprophet
üzenetére
valaki biztos
...
-
bpx
őstag
fogalmam sincs hogy honnan és miért, de kaptam egy 50%-os King Arthur II kupont
valahol látható az eredete? (nem találtam)
vagy van valami esemény most?
-
bpx
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
tömörítve jön, mint sok más egyéb is
-
bpx
őstag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
miért zavar az ott téged? de support gondolom elintézi ha kéred
-
bpx
őstag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Sanctum-ból ingyen hétvége van, mindenkinek megjelent, hétfőn el fog tűnni
Race 07 nem tudom hogy kerülhetett oda (de ha demo, akkor törlés után az is eltűnik) -
bpx
őstag
Na ezt magyarázza el nekem valaki.
Amikor a steam kliensben elmegyek egy játék "oldalára", és automatikusan elkezdi lejátszani a trailert (ami egyébként alapból némítva van), az egész gépen lejjebb veszi a hangerőt, érzékeltetésképpen: 100%-ról mondjuk úgy 20%-ra.
A hangerő beállítások nem változnak sehol, ugyanannyit mutat minden.
A poén pedig az, hogy ha pl. közben a zenelejátszóban éppenhogy megmozdítom a hangerőt, akár lefele, visszatér az eredeti szintre. -
bpx
őstag
ajánlom a help elolvasását:
"Látni fog egy 1,00 USD-s tranzakciót is a Google részéről, amely egy függőben lévő engedélyezési kérelem a mi számlázási rendszerünk és az Ön hitelkártyáját kibocsátó bank között, tehát ezt az 1,00 USD-t végül nem kell kifizetnie.
Ha ellenőrzi bankszámláját vagy hitelkártya-egyenlegét, láthatja, hogy a fizetési engedélyezések gyakran "függőben lévőként" vannak feltüntetve. Ezek a tranzakciók 1-14 munkanapig maradhatnak a bankszámláján, a kártyáját kibocsátó banktól függően. Kérjük, vegye figyelembe, hogy ezek csupán engedélyezési kérelmek, nem pedig valós megterhelések.
Az engedélyezések 24 órától 14 munkanapig maradhatnak a bankszámláján, a kártyáját kibocsátó banktól függően. Kapcsolatba léphet bankjával a Google-on keresztül történt vásárlás általi megterhelés ellenőrzéséhez, vagy az engedélyezés státuszának megtekintéséhez."
-
bpx
őstag
Én pedig jobban hiszek az angol eredeti szövegnek, mint egy magyar félrefordításnak:
"Seven pieces of coal can be crafted into a gift from the Great Pile."
Na most az én értelmezésem szerint ez simán lehet kupon is.
Tehát én aztán be nem váltom a szenet. -
bpx
őstag
(#11293) GeneraL_XTX: nem ismerem a második részt, de az elsőt bátran ajánlom
(#11294) kovsol: nem volt, eddig 75%-os volt a legnagyobb akció, én is annyiért vettem régebben
(#11297) Scholes9: még ingyen se... de komolyan
aki egy jót akar Wormsozni, az az Armageddont keresse -
bpx
őstag
-
bpx
őstag
semmi különbséget nem vettem észre
Samsung F3 1TB vs Intel X25-M
még a Steam kliens indulásában sem, szóval az is mehetne nyugodtan HDD-re
hogy akkor miért telepítem SSD-re és linkelem át a steamapps-ot?
ez elvi kérdés, a programoknak a Program Files-ban van a helye
(#7751) ruti: azt linkelsz és oda, ahova akarsz, akár minden egyes fájlt szanaszét szórhatsz egyesével ha jól esik
sőt még át is nevezheted a dolgokat
a lényeg, hogy a link neve az legyen ami az eredeti fájl neve volt, hogy a program ne lássa a különbséget -
bpx
őstag
válasz
hoffman_
üzenetére
és a Data/DLCList.txt-ben mi van? ennek kellene lenni:
# This file is used by Oblivion to keep track of your downloaded content.
# Please do not modify this file.
DLCHorseArmor.esp
DLCMehrunesRazor.esp
Knights.esp
DLCShiveringIsles.esp
DLCVileLair.esp
DLCFrostcrag.esp
DLCBattlehornCastle.esp
DLCSpellTomes.esp
DLCThievesDen.esp
DLCOrrery.espha nem ez van, próbáld meg ezt beírni (tudom, hogy azt írja, hogy ne szerkeszd kézzel, de én tuti ezt csinálnám
) -
bpx
őstag
válasz
lordjancso
üzenetére
ha semmi nem lenne meg belőle, akkor... talán... elgondolnék
és még akkor is valószínűleg úgy döntenék, hogy nem kell
-
bpx
őstag
válasz
Konflikt
üzenetére
veszett már el mentésem, én a HL2-t akármikor felrakom, valamiért nem tudja letölteni a korábbi mentést a szerverről (mondjuk nem izgat, mert kb. semeddig sem jutottam benne)
játékidőm is veszett már el, pár hete a BF: BC2-nél tűnt el 4 vagy 5 órám, már nem emlékszem pontosan -
bpx
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Kés topik
- Napelem
- Elemlámpa, zseblámpa
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Arc Raiders
- Gaming notebook topik
- Ezek voltak az év játékai 2025-ben szerintetek
- Exkluzív órák
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- MacBook Pro 16" M1 Max 64GB / 2TB / magyar / 27%-os ÁFÁS
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3060Ti / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

(kiadó döntése)
eami