Hirdetés
-
Mobilarena
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Źşë'
addikt
válasz
cskamacska
üzenetére
ez valóban egy nagyon jó játék! megvettem még ano dobozosban és nemrég vettem észre hogy mp mellett ott figyel sp is, mert csak mp kód volt a dobozban

és Trine1+2 Franchise pack-ot ha beaktiválom akkor ha már megvan az 1. azt visszakapom?
-
cskamacska
addikt
Elfeledett játékok.rovat
Dark Messiah of Might and Magic 2,5 euró még 7 óráig
Jópofa középkori fantasy kalandjáték, még mindig tűrhető kinézettel(Source motoros), varázsolgatással, és egész jó közelharccal.(és borzasztó platform ugrabugrával
, de hál istennek nincs sok benne) -
ruti
Közösségépítő
válasz
Wizard of Oz
üzenetére
szerintem ugyanúgy ad az is, persze ha már nem vettél fel extra copy-t a Valve Complete Pack-al vagy OBox-al a HL2 és HL2 ep1-re
ja, és ep2-re eleve soha nem ad extra copy-t
-
Wizard of Oz
aktív tag
A Half-Life Complete ad pluszpéldányt, ha megvan a HL2 és epizódjai? Azt tudom, hogy a Valve Complete ad, de ez nem dereng.
-
DJGABI
addikt
Steam-nél hány óra egy nap?
[link] -
Źşë'
addikt
válasz
Vasinger!
üzenetére
hát karácsonykor sok ember volt úgy az akcióval és az acsi szerzéssel (főleg az ingyenesekkel) hogy regeltek sok accot és megcsinálták az olyan feladatokat amiket könnyen meg lehetett, emlékszem h ide valaki linkelt be egy srácot akinek valamivel 100 felett volt az account száma - és őket nevezték el bányászoknak
-
Źşë'
addikt
durva h az emberek nem tudjak h hol a határ, le merném fogadni h most csak azok miatt nem lett a hagyományos rendezvény akik bányászatra adták a fejüket télen...

-
anulu
félisten
Worms: Reloaded GOTY, GRAW2 beszerezve... szumma 8 ajró. van vmi wishlist, ahol lehet jelezni, h mit szeretnék daily offerben?
LA Noire és RailWorks3 need... -
BioNiCMaN
addikt
Urak!
HOARD sorsolásom, a steam-es PH! csoportnak.

-
törölt tag
-
Wizard of Oz
aktív tag
Tudom valahol követni, hogy mik kerülnek flash sale-be? Csak hogy tudjam, mik vannak éjjel.
-
Zamery
senior tag
válasz
Agyzuzo
üzenetére
De miért? Az sokkal olcsóbb az Amazonról vásárolva: The Darkness II $12.49. És ez is Steam-es! Akkor inkább AC!
-
NorDezs
senior tag
From Dust megér ennyit? Nem túl egyhangú egy idő után?
Illetve milyen védelme van? Csak steamworks vagy állandó netkapcsolatos, ubisoftos vacak? -
olly
aktív tag
Hát én őszinte leszek.. Eltolták a summer sale idejét, oké megbocsátottunk nekik, akkor bíztunk, hogy egy nagy dobásra készülnek erre.. Semmi nagyon "kukszi" ez a summer sale
se feladatok, se jó ajánlatok.:-S -
Summer Sale második nap

-
Amantius
senior tag
Szimpi, hogy eltolják a napit. Mármint az idejét.
-
Crytek
nagyúr
Rage mennyibe fáj a greenmangamingen? (mobilon nem jön be)
-
Rent
senior tag
Rosszabb, mint a tegnapi... :\
-
DeFranco
nagyúr
benne vagyunk a teveben
benne vagyunk a tevebenm.index.hu/tech/2012/07/13/hatalmas_akciot_hirdetett_a_steam/
(amugy melyik negyedik osztalyos kisegitoszokeveny irta ezt a cikket a nyari napkoziben? nevelonot lecsukni, intezmenyt bezarni444)
-
Agyzuzo
addikt
Akinek mindegy az szavazzon pls a Darkness II-re!!!

-
válasz
Executioner
üzenetére
Kérdezd meg a GMG supporttól. De valószínűleg igen, ha engedik megvenni (tehát nem szűrik IP alapján).
-
DeFranco
nagyúr
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
zavvi-n 25 gbp 2 db ottoman edition. Az kb ugyanannyi, mint itt lenne a sima.
-
Serpiko
addikt
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
Na ná szavaztam mert kell nekem a gém.

-
chungee
addikt
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
Késő.
Nekem szóltak, hogy Dark2. -
Executioner
tag
Üdv.,
Ez a verzió aktiválható itthon? --> Rage
-
GeneraL_XTX
veterán
Szavazzatok az új AC-re

-
Lewzke
őstag
válasz
cskamacska
üzenetére
De mi a túróért régiózáras a Rage?
-
chungee
addikt
válasz
Kareszovics
üzenetére
7 óra alatt csak megtudjátok mondani nekem, hogy mi kell nektek, nem

-
chungee
addikt
Kiszámoltam. Nem éri meg nekem egyikre sem szavazni. Tehát a szavazatom "eladóóóó"

-
danih
veterán
LOL, szavazhatsz a RAGE-re, aztán toszhatod

-
Serpiko
addikt
Mi ez a különleges ajánlat, amelyik ilyen rövid ideig tart? Milyen gyakran van?
-
anulu
félisten
nab... rage. köszi. vki tudja, h nálunk miért nem elérhető?
-
Vasinger!
nagyúr
Hihetetlen, hogy nincs olyan játék STEAM-en amiért kiadnék valamennyi pénzt, legyen szó 50 dolcsis játékról ami 1 dollárra van leárazva, még azt is sajnálnám rá... de lehet hogy a jelenlegi anyagi helyzetem is közreszól a dolgokban

De kb. 1-2 éve nem jött ki semmilyen meghatározó játék számomra

-
anulu
félisten
válasz
Kareszovics
üzenetére
erre szavaztam
így komolyan vicces áron lesz 
-
válasz
Kareszovics
üzenetére
A Brink nagy bukás lett, így csodálkoztam volna.
-
Kareszovics
addikt
GRAW 2 nyert. Pedig meg voltam róla győződve, hogy a Brink jön ki nyertesen.

-
csaba951
veterán
A Dayz-nek köszönhetően gyakorlatilag 2 hónapja van az eladási lista tetején a Steamen. Miért is áraznák le? Gyakorlatilag ez napjaink MW3-ja! Az volt még ilyen kirobbanthatatlan.
Egyébként van valami szomorú abban, hogy a megjelenésétől kezdve egy szűk réteg játszik vele. Most meg, hogy megjelent a zombi mód, hirtelen többet adnak el belőle, mint korábban bármikor. Gyakorlatilag az online játékosok legalább 93%-a a zombi móddal játszik. A maradék 7%-ék meg a katonai szimulációval. Ilyenre szerintem egyelten más játéknál sem volt még példa. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy a most készülő 3-as résznél dobják-e vajon a katonákat a zombik kedvéért? Vagy esetleg lesz-e benne (gyárilag) zombi mód?
-
Youri
veterán
Tessenek, jöjjenek
Company of Heroes -
-
arfer
senior tag
Erre nem tud senki válaszolni? Tuti mást is érdekelne a válasz... Köszi
-
DJGABI
addikt
válasz
cskamacska
üzenetére
Nem is biztos hogy érdemes venni, főleg ha a fejlesztő is ilyeneket nyilatkozik: "DayZ Creator Ponders a Free-to-Play Standalone Version" [link]
-
danih
veterán
válasz
cskamacska
üzenetére
Na igen, nekem is amiatt kell. De persze tudom hogy épp a dayz hullám miatt nem fog kapni -75-öt. Így is már hónapok óta az eladási lista élén van a steamen.
-
cskamacska
addikt
Tavaly 15€ volt a Combined Operations, idén 25€-ért is viszik mint a cukrot. 20%-nál többet nem igen adnak most rá, mikor Day-Z-re kattant zombi hordák(
) megvennék a duplájáéért is. Maga a DayZ viszont rettenetesen túlértékelt, a zombi világégés közepi társas túlélősködés az első hetekben kiveszett belőle, mára Bear Gryllsre szabott FFA deatmatch lett a játék kísérletből. 
-
danih
veterán
Ez van, nem igazán tudtok bármit is csinálni - csak várni. Supportnak lehet írni, de korántsem biztos, higy az felgyorsítja. El fog menni magától.
Érdemes még böngészőből is próbálni, előtte törölni a cookie-kat. -
chatran
őstag
Ahogy nézem a Trine2 achievmentek száma jelentősen növekedett. Az megjelenéskor alig volt 15, most meg 64-nél jár.
-
-
Tomke
csendes tag
Üdv!
Van még aki paypal-lal próbál fizetni a Steamen? Már sokadszorra próbálkozok, de nem enged tovább a "Fizetés módja" fülön. Néha ezt az üzenetet írja: "Úgy tűnik, hiba lépett fel a tranzakció előkészítése során. Várj egy percet, és próbálkozz újra, vagy kérj segítséget a támogatástól."
Minden adat jól meg van adva, Fizetés módja Paypal van választva.
Már egy napja próbálkozok. Böngészőben sem jutok tovább. Kártyáról közvetlenül nem fogok fizetni, akkor inkább nem veszek semmit. Nincs kedvem megint új kártyát kérni hackerkedések miatt... -
HS 2142
őstag
Ez így igaz, ahogy idézted (azaz felhasználható leárazott játékokra), viszont más kedvezményekkel nem összevonható. (Ez eddig is így volt, a tegnapi pedig csak egy hiba, kár azért háborogni, mert kijavították.) Például ha van egy 30 eurós játék -50%-os akcióban és arra felhasználod a kuponodat, akkor 15 euró helyett 7,5 eurót kell fizetned, de nem adódik össze a két kedvezmény, tehát nem 3,75 euró lesz a játék.
-
olly
aktív tag
válasz
Zamery
üzenetére
Ezek után felejtsék azt el, hogy egy ft-ot is költsek náluk, de most akkor is hogy lehetnek ekkora sz....k? örüljenek neki hogy legalább vesszük (még ha olcsóbban is).. De most télleg csak így egyik napról a másikra változtatnak.
Most ez áll a "tudj meg többet" résznél:
Can I use coupons on already discounted items?Coupons are valid on discounted items unless specified otherwise.
-
olly
aktív tag
-
tibi206
tag
Nálam is ugyan ez van írtam steam supportnak és azt írták hogy azt a kupont nem lehet felhasználni discountos játékhoz!
-
olly
aktív tag
Egy kis segítséget szeretnék kérni.. Ugye tegnap volt az a SS3 kupon, olvastam hogy itt az egyik ph-s kolléga megvette 2.38ért.. Én csak ma reggel jutottam bankkártyához de valamiért nem akarja elfogadni a kupont! Pedig a kupon az érvényes, de a vásárlásnál azt írja hogy érvénytelen kupon.. Most ez csak valamiféle bug és majd jó lesz, vagy a steam rájött erre hogy így olcsóbban jutnak hozzá az emberek és érvénytelenítette a kuponokat?
-
zedok
őstag
Szerintetek a CS:Source ára fog még lejjebb mászni?
Vagy várni érdemes a CS:GO-ra?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- AMD A6-5400 félkonfig (FM2) - Alaplap, CPU, RAM, SSD, hűtő
- MSI Thin 15 B12UC 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Ghost of Yotei / PS5 / 1x kijátszott
- ZBook Power 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- Lenovo ThinkPad P15 G1 i7-10875H / 32GB RAM / 512GB SSD / RTX 3000 / 15.6" FHD 12 hó garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook 650 G10 15,6" i5 -1335u, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- LENOVO ThinkCentre M93p (SFF)i5-4570,4GB DDR3,500GB SATA3 HDD,DVD,WIN10
- 222 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5050
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, de hál istennek nincs sok benne)

Régebben pl a Sturmoviknál még nekem kellett manuálisan likvidálni
se feladatok, se jó ajánlatok.:-S

eami