Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telefonjavítás, szerviz
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Golden9
veterán
Holnap estig ingyen játszható a Hell Let Loose.
-
tibaimp
nagyúr
válasz
-=Vacsek=-
üzenetére
Esetleg itt, csak ezen az oldalon az összes legális kulcsot áruló oldal árait hozza, én inkább ezt használom: [isthereanydeal.com]
-
Apollyon
Korrektor
válasz
-=Vacsek=-
üzenetére
Beírod adott játékot, és még chart is lesz hozzá, régiókra bontva.
-
BioNiCMaN
addikt
válasz
-=Vacsek=-
üzenetére
[link]
Mondjuk ahogy nézem valami gebasz van vele...
-
-=Vacsek=-
senior tag
Hali. Hol tudom visszanézni hogy egy adott játék annó mekkora akciót kapott a múltban?
-
Golden9
veterán
Hét napig ingyen játszható a Tom Clancy's Rainbow Six Siege, három napig a CARUS és a BattleBit Remastered.
-
csaba951
veterán
válasz
chris0000
üzenetére
tetszés, ízlés szerint csak találsz valamit
https://store.steampowered.com/points/shop/ -
chris0000
őstag
a steam pontokból lehet vmi értelmes dolgot venni? 100.000 a keret. thx. üdv.
-
válasz
l.skywalker
üzenetére
Semmi gond, jogos.

Nem, hozzá sem nyúltam semmihez. -
-
Winne
nagyúr
Sziasztok,
Segítsetek légyszi. Egy barátommal meg van osztva mindenünk a családi megosztásban, régen használtuk is. Jó ideje nem játszottam, így nem emlékszem, de most valamiért nem tudok telepíteni tőle semmit, nem is látom a játékok között, mint anno. A beállítások akkor lesz aktív, ha a családi nézetet kikapcsolom, ott látszik, hogy meg van osztva továbbra is, én ki is kapcsoltam és vissza is kapcsoltam, ez sem segített. Most online és nem játszik azzal amivel szeretnék én játszani. Tanácstalan vagyok.
-
wjbhbdux
veterán
válasz
spleenszuru
üzenetére
Sok helyen épp le van árazva a DLC, ahol Ubi kulcsot kapsz hozzá. [link]
-
Apollyon
Korrektor
válasz
spleenszuru
üzenetére
Steam és ubi között nincs átjárás ilyen szempontból. Pl. Uno nekem steamen van meg, pár DLC-vel együtt. Ubin látszik, hogy van Unom, de ha onnan indítom, nyitja hozzá a steamet... Anélkül nem indul. Illetve amikor steamből indítom az Unot, akkor mellé nyitja az ubi kliensét. Nem megy egyik a másik nélkül. Azonban, ha az alapjáték Steamen van meg, akkor a DLC-ket is ott kell megvenni, és fordítva. Bár valamennyire össze vannak kötve, gyakorlatilag két külön bolt a kettő.
-
válasz
spleenszuru
üzenetére
Nem. A steames az csak steam-en vehető.
-
spleenszuru
őstag
Sziasztok!
Ez félig off, de félig Steam a téma.
Lenne egy olyan gondom, hogy az Assassin's Creed Syndicatet kivettem Ubisoft storeból, mert hát ingyen van, miért is ne..
Na már most, nekem kell majd a teljes gold verzió, ami már az Ubi storeban nyilván nem akciós.
Amikor egy Ubi játékot Steamen veszek meg, minden király, szépen jelez, hogy összekapcsolja az Ubi fiókkal véglegesen.Nos, ezt fordítva meg lehet valahogy tenni?
Mert hiába "vettem meg" Ubin a játékot, Steamen ugyanúgy azt jelzi, hogy meg kell vegyem. Még a sima verzióra is, ami már az Ubi könyvtárban van..
Valahogy Ubi->Steam kapcsolást nem lehet elvégezni, hogy már csak a DLC-ket kelljen megvennem hozzá?
Alapvetően az Ubi accountomban a Steamem hozzá van kapcsolva.Köszönöm.
-
wjbhbdux
veterán
amíg ilyen botnetek szabadon szaladgálnak a Steamen, várhatjuk hogy a vásári kártyák többet érjenek 3 centnél.. [link]
-
törölt tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Mindenből kilépve, friss böngészővel másik netről, pl mobilnet? Lehet, hogy már néz valamilyen azonosítást, IP, fp, uuid, sessid, v valami egyedi cucc..
-
l.skywalker
titán
Van valakinek ötlete arra, hogy amikor ezt akarom installálni egy második fiókra, akkor azt írja ki, hogy invalid license? Az első fiókra simán engedte, utána váltottam felhasználót a kliensben, de arra már hibát dob.
-
-szabi-
addikt
Hi
Akartam most vásárolni de az előugró ablakban a bankkártya adatok üresek.
Ez most normális és alkalmanként újra meg kell adni?
Ez hibás működés?üdv
-
Healbacsi
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Magam sem tudom, hogy van-e ilyen. Viszont nem hinnem, hogy ennek a lehetosegnek barmi ertelme lenne a gyakorlatban figyelembe veve a mai chat-elesi szokasokat.
-
l.skywalker
titán
Sziasztok. Chat notification-t csak Windows értesítésként kapok meg ugye? Email-es vagy egyéb lehetőség nincs rá? Én nem találtam.
-
De4d
őstag
Másnak bejön a webes steam? Tegnap óta nálam nem, de nem is teker maga az oldal se, klinesben, mobilappon jó.
-
tibaimp
nagyúr
Most vettem SSD-t, és a komplett Steam, Uplay, GOG, Origin, Rockstar költözne át arra a WD Black-ről! A könyvtárszerkezet egyszerű
G:\Steam
G:\Uplay
G:\GOG
....
stbA kérdésem az lenne, hogy sima másolással, majd egy meghajtó betűjel cserével (szintén G-re visszanevezni az X-et, ami az új meghajtó ideiglenes betűjele lesz) működni fognak a játékok szerintetek? Vagyis a kliensek tárolják a meghajtó betűjelén és elérési úton kívül, valamiféle meghajtó adatot is??
Nem tudom, érthető? -
-
Misi_D
tag
Sziasztok!
Pár napja - tehát már az őszi sale előtt is - azt tapasztalom, h nem tölt be a fizetési oldal, miután a Cart-ban a Purchase for myself-re kattintok az alkalmazásban. Csak a menüsor, egy keskeny üres sáv, majd a képernyő felső harmadánál - ami általában a képernyő alján szokott lenni - az alsó Steam blokk (All rights reserved stb). Tehát kb. a "keretet" látom, a lényeget nem. Valakinek ötlet, mi lehet a gond?
Köszi! -
Sziasztok!
Kolléganőm Sims függő, epic-es Sims 4 és halom kieg van neki. Most steam-en ingyenes a first pet, ezt hozzá tudja adni az Epic-es sims-hez?
-
Golden9
veterán
Diablo IV - VI napig ingyen játszható.
-
De4d
őstag
Viszont feltenném egy korábbi kérdésem amire sajnos "teljesen" kiegészítő választ nem sikerült kapnom.
Ha eladok egy csgo skint pl akkor függőbe teszi a steam mielőtt jóváhagyják. Nos ma megint volt másik accomon drop láda és skin is, a skint függőbe tette de a ládát nem.
Ez miért van? Most akkor mindegy milyen skin ezeket innentől függőbe teszi?
Csak mert pl az elég idegesítő ha mondjuk elindul egy ilyen sale és úgy határozok vennék egy játékot de előbb elkéne adnom valamit függőbe teszik napokig és akkor addig ily módon nem tudom megvenni, vagy a vásár utolsó napján határozom el magam akkor meg úgy ahogy van lekések az akcióról. -
AsakuraDave
őstag
Nálam megy minden, egyelőre semmi kiemelkedő akció, minden volt már ilyen szinten akciózva szerintem.
-
Apollyon
Korrektor
-
Abrion
senior tag
milyen akció lesz e hónapban?
-
tibaimp
nagyúr
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Szép eredmény! Én csak 10 éves tag vagyok még.
-
wjbhbdux
veterán
válasz
t72killer
üzenetére
Steam\steamapps\appmanifest_?????.acf fájl a játék azonosítójával (pl áruházi linkből ki tudod olvasni melyik az adott játéké, Civ 6 esetében 289070) és a steamapps\common-ból a játék fájlokat ha átmásolod egyből látni fogja újraindítás után a Steam kliense.
A CIV 6 mentései meg a dokumentumok\My Games közt lesznek, ha más fiókon játszana vele és nem szinkronizálja felhőből, más játékoknál a pcgamingwiki-n ki lehet keresni hogy épp hol tárolják.
-
t72killer
titán
Sziasztok! Ha A gépről B-re szeretném költöztetni a nagyfiam steam játékait, akkor elég szimplán másolni a játékokat tartalmazó könyvtárat, meg lehet a steam appal kerestetni bejelentkezés után?
Civ VI-ot nyomja, nálunk most 21 font a teljes antológia

-
MikeWazowski
veterán
Köszönöm, csak azt nem tudom h h kell beállítani ezt a retro témát. Jah, már látom h csak aznap volt zöld téma.
-
Gyula84
veterán
válasz
MikeWazowski
üzenetére
az szép
-
Serpiko
addikt
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Nem semmi grat! Én még csak 18 vagyok.

-
Źşë'
addikt
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Szép, graula! Amolyan Half-Lifeos designnek tűnik
-
MikeWazowski
veterán
20 év után:

Azért egy steam 10%-os kupon jöhetett volna...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Olomlovag
tag
-
Olomlovag
tag
válasz
SenorGrande
üzenetére
Az újraindítás nem oldotta meg a gondot. Gondolom a védelmi szoftver kiírta volna, hogy problémája van. Windows Defender-t nem ismerem még, de gondolom az is szólna, ha gondja van.
-
Olomlovag
tag
Üdvözlet!
Segítséget szeretnék kérni.
Egy játékomat / Gwent / újra kellett telepíteni, de nem tudom elindítani. Látom a játék indítást, el próbálja indítani, majd kb 5 másodperc múlva újra kiírja, hogy játék indítás.
Próbáltam ellenőrizni a fájlok épségét a játék tulajdonságok telepített fájlokban, újra indítottam a gépet. Semmi nem változott. Csak az ötletekből fogytam ki.
Ha valakinek van ötlete szívesen fogadom.
Köszönettel
Olomlovag -
Źşë'
addikt
válasz
Apollyon
üzenetére
Én ugyan nem ismerem a HL Alyx-et, de hallottam hogy elég jóra sikerült. A napokban gondolkoztam ezen (mi állhat a hátterében), sztem már soha nem fog megjelenni a 3. rész, mert Valve fél attól hogy ha elcseszik akkor az nekik egy marha nagy marketing bukta lenne, nagy elvárások vannak a sorozatot illetően!
Aztán ha mégis arra adják a fejüket akkor annak csak örülni fogunk rettentően sokan. Gabennek megvan mindene, saját magát (mármint őt) fenntartó steam market. Nagyon sok érv az ellen szól, hogy elkészüljön

-
törölt tag
Van ingyen Half Life és update. 25. anni mivoltából.
-
Bal0924
senior tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem.
Steam csalásnak veszi-e vagy minek minősül. ?
Ha az Instant-Gaming-en veszek egy játékot.
Paypal-el fizetek. (ott minden valós adat megvan adva, Magyarország stb.)
De az IG-n nem Magyarorságot adom meg, mondjuk "Russia", ott nincs a +27%.
És azt a játék kódot megadom a steamben. (Ott is Magyarország..)pl.
A Cities: Skylines II -t akarom megvenni, 28,66-ba kerül (paypal fizetéskor +60cent)
Ha magyarországin veszem meg, akkor 37euró
de ha Russi-ból akkor 29,26
Steamen meg 49,99euróLesz-e bajom belőle ha a 29,26 eurósat fizetem ki és a steam aktiválom?
-
bepken
veterán
válasz
Jimbo75
üzenetére
próbáld meg, hogy közvetlenül az .exe fájlt futtatod:
jobb klikk a játék címére >> Tulajdonságok >> Telepített fájlok >> Böngészés (jobb felül) >> ezután a mappákban keresd meg az .exe fájlt
szerk.: hozzáteszem, hogy amikor legutóbb nekem egy másik játékkal ilyen volt, akkor egy sima gép restart helyrehozta a dolgokat (de gondolom, ezen már túl vagy, emiatt írtam le, hogy én mit csinálnék)
-
Jimbo75
tag

-
Jimbo75
tag
Sziasztok!
Jött egy update a Grim Dawnhoz, leszedtem, most nem indul el a játék. Kiírja, hogy indul, fut, aztán egy felhő ikon felvillan baloldalt a listában a neve mellett és ennyi. A játék főlapján naprakész a felhőállapot. Játékfájl ellenőrzés megvolt, indítás rendszergazdaként megvolt, userdata mappa törlése megvolt.
Minden más játék fut. Ilyenkor mi van? -
Golden9
veterán
Három napig ingyen játszhatóak.
-
genndy
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Nem lehet, biztonsági feature (gondolom kulcsaktiválós botok ellen; ha végtelenszer lehetne próbálkozni akkor brute force-al végig lehetne próbálgatni azösszes lehetséges kódot). Egy-két óra múlva újra próbálkozhatsz.
Illetve megpróbálhatod a kliensből és böngészőből, akkor többet tudsz próbálkozni, de sok egymás utáni gyors kísérletnél mindenképpen letilt. -
l.skywalker
titán
Van egy valag Steam kódom, amiket gyüjtögettem, hogy majd kezdek velük valamit. De mára már nem tudom melyik közülök beváltható és melyik nem. Elkezdtem egyesével leelenőrizni, de X darab után blokkolt a rendszer, hogy várjak. Ki lehet ezt kerülni valahogy?
-
bepken
veterán
válasz
gejala
üzenetére
valakiét biztosan lopták, de az valójában a kisebb probléma....azért tud terjedni, mert sajnos ennyien rákattintanak gyanútlanul az említett linkekre.
tehát bár jelentősége nincs jelen csalások esetében, de én a biztonság kedvéért a fő fiókomon megváltoztattam most a jelszavamat (a többinél meg úgysem használok chatet)
szerk.: egyébként pár napja én is kaptam egy értesítést, hogy egyik bot fiókomra jelszó helyreállítási igényt indítottak és erősítsem meg stb...nyomtam egy határozott "Nem" opciót és azt hiszem, jelenteni is lehetett külön. szóval ezekre is nagyon figyeljetek!
-
Golden9
veterán
Két napig ingyen játszható a Grounded.
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- MSI CLAW A1M 512GB GamerPC + hordozó tok 2027.09.19-ig garancia!!!
- Szép Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB 4K OLED
- Msi Nvidia Gtx 590 ( dual gpu) ritka
- iPhone 15 Pro max 256GB gyári független mint az új 100% akku
- Eladó gamer pc, Intel i7, GTX 1660 TI 6gb
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-7GEN I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4188, 94% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 Pro max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Új, Aktiválatlan, iPhone Air (256 GB) (rendelhető)
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mondjuk ahogy nézem valami gebasz van vele...
. Amúgy főleg profil díszítést lehet belőle venni.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Azt hiszem írtam neki egy szép szót, és búcsúztam tőle.
eami