Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Yettel topik
- Mától kapható az EarFun Clip 2
- OnePlus Watch 4 néven újráz az Oppo Watch X3
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
wjbhbdux
veterán
válasz
Winne
üzenetére
Itt van pl konkrétan a tegnapi PUBG frissítés, zöld ami új fájl, piros amit töröl, a többit meg módosítja kisebb vagy nagyobb méretre, ezektől a műveletektől pusztul egy régi HDD.
-
wjbhbdux
veterán
válasz
Winne
üzenetére
Nem bírja a merevlemezed a tempót, a Steam nem csak letölt hanem egyes játékoknál mozgatja, kibontja a fájlokat közben, ha a zöld csík a letöltési sebességed alá esik akkor az fogja vissza.Vannak játékok amik összesen pár több 10 GB-os fájlba csomagolva tárolják az adatokat, a Steam pedig frissítéseknél ennek részleteit cseréli ki, nem pedig az egészet tölti le így kisebb a letöltés mérete.
A Windows erőforrás figyelőben nézheted hogy konkrétan min ügyködik amikor ez történik. Egy töredezettségmentesítést megpróbálhatsz de jó eséllyel ezen csak gyorsabb HDD vagy SSD segít. -
válasz
Winne
üzenetére
Pedig az csak akkor lehetséges, ha egyikőtök offline módban van. A családi megosztás nem azért van, hogy egy csomó haver játszhasson ugyanazzal a játékkal egy időben, hanem hogy egy családon belül meg lehessen osztani a játékokat úgy, hogy egy valaki játszik egyszerre.
-
csaba951
veterán
Ha ez Steam kliens, akkor passz. Böngésző esetén külön nézi, hogy az adott böngészőnek mikori a hitelesítése. Windows telepítés, újratelepítés után így előfordulhat, hogy pár napig nem tudunk a megszokott módon Marketozni.
Más. A Sell gomb meg azért aktív, mert maga a fiókod Market képes. Szerintem. (30 nap<Steam Store vásárlás<365 nap)
-
-
Segal
veterán
Mar irtam neked a pubg temaba hogy steam kliensbol probalj meg egyet a piacterrol. Buksz rajta kb 30 centet de hatha sikerul.
Nekem neha a steam dragakonel problemazik hogy nem sikerult probaljam ujra de nekem ugyanarrol a geprol vagy mobilrol is engedi kicsit kesobb.
Ha nagyon nem sikerul venned akkor irj ram privatot es veszek neked aztan 1 hettel kesobb csereajanlatba el tudom kuldeni a fizettseget meg megbeszeljuk valahogy. -
-
Nem lehet több eszközön, csak egy... célszerű azt amelyik telefonszámmal együtt van sms-t is tud kapni stb.
Amúgy a legegyszerűbb, hogy felteszed az új telón az appot, és azt mondod hogy nem férsz hozzá a régihez és végigmész azon a folyamaton (amikor először belépsz/konfigurálod).
Célszerű és remélhetőleg van sms és telefonszám rögzítve a steam fiókodra, akkor pikk pakk hamar megvan és azt hiszem a trade sem szünetel, vagy nem sokat ilyenkor.
-
HS 2142
őstag
Attól függ milyet, mert vannak egyes sapkák, amiknek a piaci értéke lepipálja jó néhány játékét.
-
-
maross
nagyúr
-
KubanitoS
veterán
"Cheating in a Source Engine game that was released prior to Left 4 Dead will result in a VAC ban from Counter-Strike: Source, Half-Life 2: Deathmatch, Day of Defeat: Source, and Team Fortress 2.
Cheating in a Gold Source engine game will result in a VAC ban from Counter-Strike, Condition Zero, Ricochet, Day of Defeat, Team Fortress Classic, Half-Life: Deathmatch, and Deathmatch Classic" -
KubanitoS
veterán
Ki tudnad VAC bannolni a Valve multi játékokból. Értelme nincs, de nagyon kellemetlen. Kis túlzással játszhatatlan lesz a multi, mivel a normális szerverek mind VAC enabledek.
JSaN (#8693): Tudtommal a bruteforce próbálkozásokat a Steam észleli és az accountot lezárja (disabled) ameddig nem tisztázódik a helyzet.
-
Nem egészen. A Portalt egy ideig (talán 2 héten keresztül) ingyen lehetett hozzáadni az accountodhoz (gyakorlatilag, mintha a boltban kezedbe nyomtak volna egy példányt, hogy nesze a tied). Most is ez a promó van pár napon keresztül. Aki a promó alatt adja az accountjához, annak már ott is marad, utána megint fizetni kell érte. Szóval nem olyan, mint egy ingyenes hétvége.
-
polonic
félisten
"Nálam még mindig a Grid és a Dirt 2 az etalon, de hát igaz ami igaz még mindig Codemastersék tudnak autósjátékot gyártani..."
De jó, hogy nem csak én gondolom így.

Annyival kiegészítve, hogy DiRT 1 és 3 is az nekem és az F1 2010 is, na meg a 2011 még jobb lesz.(#8300) Scholes9
Na igen. . .

-
SQX_Barto
addikt
Nekem szvsz tetszett, pedig mikor először játszottam vele, temettem, de adtam neki mégegy esélyt és sztem jobb mint az MW (lehet csak mert azt már milliószor kijátszottam).
Shift nagyon szimulátoros akar lenni, Pro Street meg kicsit túl lineáris, kötött, de azzal is elvoltam egy ideig.
Legjobb, ha youtube-on keresel gameplay videót, abból lejön, hogy tetszik-e Neked a stílusa, sztorija van, de főképp a versenyekre is lehet koncentrálni. -
-
KubanitoS
veterán
Egy párszor már volt róla szó, hogy a napi akciók valószínűleg a nem ismert "kis nevű" játékokra irányítja a figyelmet, legalább egy napra.
Ha jó játékokat akarsz venni semmi pénzért, akkor arra ott van a karácsonyi és a nyár eleji akció. Ott szoktak igazán durva dolgok lenni.

-
erikke17
őstag
Áh megvan, úgy látszik jó, beállitásokban ahol a guardot lehet kikapcsolni van egy olyan hogy Deautharization all logins vagy mi
pontosan nem tudom azt kipipáltam majd next aztán finish, következő inditásnál már nem kérte.
Gondolom a másik belépésem volt a "fő" login ha mondhatom igy
-
jozsi252
veterán
Ennyi jó game lenne ez a metro? csakmert néztem trailert meg gameplayt róla és nemnagyon jött be. Akkor ezekszerint mégis érdemes lenne? bár ennyiért ajándék télleg,
Illetve van aki még cdgalaxisba előrendelte a Dead Islandot? ha igen akkor ezt az ajándék DLC-t hogy kapjuk meg? ottvan a DVD tokba, vagy külön mailbe elküldik a kódot?
Illetve ottvan hogy steamen kell beregelni a játékot, ami van benne cd key azt kell beírni?
-
Youri
veterán
-
tupacamaru
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

, nemsoká kipróbálom
Már a felénél járok az alapjátékban kb. 
eami