Hirdetés
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
-
Mobilarena
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
l.skywalker
titán
válasz
ripla
üzenetére
Nekem is így indult. Az elején nagyon kétkedtem benne, hogy ez tényleg nekem illő játék-e, de ahogy haladsz a történetben, úgy kezded egyre inkább a karaktereket megérteni, a történetüket átélni. És ahogy fejlődsz, úgy fogod egyre jobban megtalálni a hozzád illő buildet.
-
l.skywalker
titán
Diablo 4 igyen játszható négy napig:
Save 45% on Diablo® IV on Steam -
l.skywalker
titán
válasz
Borisz76
üzenetére
A SoT futtatásához MS fiók kell, ami feltehetően van, ha Windows-t használsz.
Ez alatt az MS fiók alatt kell engedélyezni a multit:
Hivatalos Xbox-webhely: Konzolok, játékok és közösség | Xbox"Xbox- és Windows 10-eszközök online biztonsága"

-
l.skywalker
titán
válasz
ripla
üzenetére
Nekem ehhez hasonló "agykikapcsolós" játék a Townscaper
-
l.skywalker
titán
válasz
bepken
üzenetére
Abszolút igazad van, de itt már kevés lenne szerintem az, hogy az USA-n keresztül nyomják le a lobbit UK-ban, ahogy tették az ABK esetében. Itt nagyon komoly felhasználói bázisról beszélünk.
De ha viccet is behozhatjuk: jól illene egy újabb komolyabb világcég az MS trófeái közé a Nokia után, akit a csúcsról a sírba visz
-
l.skywalker
titán
válasz
zseko
üzenetére
Ja értem akkor még azt tudod csinálni, hogy közvetlen ott veszed meg (Uplayen) mert ott most csak 13,8€ ha van elég Ubi Connect pontod.
De más oldalakon is van rá jó ár:
(1) Buy cheap Assassin's Creed Odyssey - Ultimate Edition cd key - best price (gg.deals) -
l.skywalker
titán
Szeretném átraknio a Steam-et egy másik meghajtóra. Meg tudom ezt úgy csinálni, hogy a beállítások mind megmaradjanak?
-
l.skywalker
titán
Időszakosan ingyenes Steam point cuccok:
Steam Points Shop (steampowered.com) -
l.skywalker
titán
válasz
ollie
üzenetére
Amennyire én képben vagyok, nem kifejezetten az emulálás miatt ugrott nekik a Nintendo, hanem azért mert az ő szellemi termékükkel kezdtek el elég komoly pénzeket keresni. De azóta már újjáéledt a Yuzu csak más néven: Struck-down Switch emulator Yuzu has been resurrected as 'Suyu', and its devs are convinced this one can avoid a Nintendo lawsuit | GamesRadar+
-
l.skywalker
titán
Ingyenes Steam Point Shop termékek:
l.skywalker
titán
Steam Point Shop ingyenes tartalom:
l.skywalker
titán
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
A ggdeals csak egy összefoglaló oldal, nem áruház. Mutatja hogy melyik forrás megbízható és hol a legolcsóbb egy játék
-
l.skywalker
titán
válasz
Rowon
üzenetére
Nem jó ez, hogy ítélkezünk másokon csak azért, mert. Én speciel Heroes M&M rajongó vagyok. Megvan mindegyik rész, minden DLC minden kiadás. Most jött meg a társasjáték is. De mellette nagy digitális játékhörcsög is vagyok. Nincs ezzel baj szerintem.
-
l.skywalker
titán
Ingyenes Point Shop cuccok:
https://store.steampowered.com/points/shop/app/2790810 -
l.skywalker
titán
Ingyenes Point Shop cuccok:
l.skywalker
titán
válasz
Anonymusxx
üzenetére
Vagy játszanak
-
l.skywalker
titán
Van valakinek ötlete arra, hogy amikor ezt akarom installálni egy második fiókra, akkor azt írja ki, hogy invalid license? Az első fiókra simán engedte, utána váltottam felhasználót a kliensben, de arra már hibát dob.
-
l.skywalker
titán
Sziasztok. Chat notification-t csak Windows értesítésként kapok meg ugye? Email-es vagy egyéb lehetőség nincs rá? Én nem találtam.
-
l.skywalker
titán
Van egy valag Steam kódom, amiket gyüjtögettem, hogy majd kezdek velük valamit. De mára már nem tudom melyik közülök beváltható és melyik nem. Elkezdtem egyesével leelenőrizni, de X darab után blokkolt a rendszer, hogy várjak. Ki lehet ezt kerülni valahogy?
-
l.skywalker
titán
Steam is working on allowing you to mark a game as private and hide it from your friends.
[link] -
l.skywalker
titán
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Nem hivatalos viszonteladó a CDKeys, hanem egy kulcsbolt, szürkepiaci. Annyiban jobb mint a G2A és barátai, hogy nem piactérként üzemel, hanem saját készletet árul, de a kulcsok eredete nem tisztázott, tehát bele lehet futni olyanba akár, amit később visszavonnak. gg.deals-en a felső szűrőknél tudod megnézni melyik hivatalos és melyik nem:

-
l.skywalker
titán
Az a Steam Guard. Ha a mobilos oldalakat akarod nézni alul válasz másik ikont:

-
l.skywalker
titán
Kártyás kérdésem nekem is van. Sosem foglalkoztam ezekkel, de itteni ajánlásra egyszer ~1 órát farmoltam kártyát, aztán rájöttem, hogy ez nem jó, mert olyan mintha játszottam volna a játékkal, ezért offoltam is a farmolást, de a kártyákat kiraktam a marketre, el is mentek, lett ~2€-m belőle. És itt merült fel a kérdés bennem: miért vesz meg valaki egy kártyát?
-
l.skywalker
titán
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Amíg van családi csoport addig a fő fiókon lesz PIN. Pont azért, hogy ne férjenek hozzá a családtagok a koruknak nem megfelelő tartalomhoz még akkor sem, ha a "szülő" fiókjába próbálnak belépni.
-
l.skywalker
titán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Nálam is. Sosem tűnt fel hogy lassabb lenne mint bármilyen más kliens esetében és nem váltottam szervert se semmit
-
l.skywalker
titán
válasz
CooLM@$TeR
üzenetére
-
l.skywalker
titán
válasz
Hegyirabló
üzenetére
Örülök. Akkor elmondhatom hogy nálam sem volt még soha gond ezzel
-
l.skywalker
titán
válasz
Kalacskepu
üzenetére
stearncornmunity 😆
-
l.skywalker
titán
válasz
tibaimp
üzenetére
23-án ha minden igaz: Steam Sale Dates · When is the Next Steam Sale? · Countdown and History · SteamDB
-
l.skywalker
titán
Elindult a Bethesda Launcher -> Steam migráció [link]
-
l.skywalker
titán
Ez olyan mint az all-you-can-eat éttermek. Azt mondják, hogy egy összeg befizetésével annyit eszel, amennyit akarsz. Vannak akik bemennek havont pár alkalommal és jóllaknak rendesen és van pár olyan ügyfél, akik minden nap bemennek és olyan sokat esznek, hogy az már árt az üzletnek. És bizony, ezeket a csókákat kitiltják, hiába az all-you-can-eat fogalma. És mivel megvan erre a lehetőségük - nem szolgálják ki a jövőben ezeket az illetőket. Ugyanez van a te esetedben is. A megfelelő szabályok betartásával használod a rendszert, csak már úgy tekintenek rád, mint aki árt az üzletnek. Még most felhívják rá a figyelmedet, hogy ennek vége - mielőtt a te példádon nekiindulva a Steam felhasználók nagyrésze elkezdené ugyanezen módon visszatéríttetni (
a 2 órán belül kijátszható játékait)azokat a játékokat amik nem tetszenek nekik. -
l.skywalker
titán
válasz
Szabó András
üzenetére
PC Game Pass | Xbox - most 3 hónap van 300 Ft-ért és elég gyakran dobálják ezeket a 300 Ft-os akciókat, habár nekem 5 éve van folyamatosan előfizetésem.
-
l.skywalker
titán
válasz
Szabó András
üzenetére
Én erre használom az olcsón vett Game Pass-t
-
l.skywalker
titán
válasz
oberschurke
üzenetére
Szürke oldal, nem hivatalos viszonteladó. A kulcsok eredete nem biztosított, tehát lehet lopott, valami bundle-ból kiszedett, bankkártya csalós fehérre mosásos kulcs. Volt már olyan, hogy visszavontak ilyen helyen vásárolt kulcsot, de azért a szürkék között is van ami megbízható
-
l.skywalker
titán
válasz
Imilenni
üzenetére
23 óra 40 perc múlva

Steam Sale Dates · When is the Next Steam Sale? · Countdown and History · SteamDB -
l.skywalker
titán
Nekem csak az jött le eddig ebből az egészből, hogy nincsenek Steam-es barátaim

-
l.skywalker
titán
2022. februárra csúszik a Steam Deck [link]
-
l.skywalker
titán
It's happening
God of War - SteamDB
-
l.skywalker
titán
A Valve bejelentette a Steam Deck Verified rendszert, ami azokat a játékokat listázza, amelyek kompatibilisek a Steam Deck-el. A teljes Steam könyvtárra érvényesíteni fogják:
Steam Deck :: Deck Verified
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- iPhone 17 ProMax (független, 3 év garancia)
- www.olcsogamerpc.hu - Intel i7-12700KF - RTX 3080 - 32GB RAM - 1TB SSD - Z alaplap
- Újszerű Sony PS4 500GB, 1db DUALSHOCK 4 kontrollerrel
- Új, felbontott Kingston FURY 24GB (1 modul) Renegade DDR5 8000MHz CL38 KF580C38RW-24 - 24 hó gari
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

eami