Hirdetés
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- CES 2026: Bluetooth hangszóróvá összetekerhető fejhallgató a TDM-től
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ledgeri
nagyúr
válasz
spleenszuru
üzenetére
Ha van mindenre alias (egyedi mail cím), akkor már kijjebb van lőve ez a probléma, de néha beindul a motosz
..., meg bejelentett adatszivárgásonként![Ihttps://mobilarena.hu/tag/wjbhbdux.html] 3-4 évente rászorozni arra a percenkénti 2*1/60-millára nem árt!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
szarnyasdino
junior tag
válasz
spleenszuru
üzenetére
Semmikor. Aki fel akarja törni steam guardal is felfogja, hogy hogy ne kérdezd de sokszor van ilyen.
-
wjbhbdux
veterán
válasz
spleenszuru
üzenetére
A Steam guard cseréli a fiókot védő kódot 30 másodpercenként, így nekem nem kell ezzel foglalkozni.
-
Kylesa
aktív tag
válasz
spleenszuru
üzenetére
Warhammer 40,000: Space Marine 2
-
válasz
spleenszuru
üzenetére
Ne csinálj vele semmit, DDoS-t kapott a Steam azért rosált be (én pl játékot nem tudok letölteni).
-
tibaimp
nagyúr
válasz
spleenszuru
üzenetére
Nem lehet az, hogy megtelt a tárhely?
Jobb klikk a játékra a listában --> Tulajdonságok... --> Általános
Itt én némely játéknál ilyet látok:
-
pingtest
tag
válasz
spleenszuru
üzenetére
Szia.
Szerintem várj vele, belassult most valóban a steam.
-
szarnyasdino
junior tag
válasz
spleenszuru
üzenetére
Nem fognak nagyobbat kapni sajnos. Ha kell vedd meg nyugodtan
-
gejala
őstag
válasz
spleenszuru
üzenetére
Appban nekem soha nem működött kártyás fizetés (sem közvetlen, sem wallet feltöltés), csak walletből vásárlás.
-
Ferke[HUN]
tag
válasz
spleenszuru
üzenetére
Nekem ezt az androidos appban csinálta. Böngészőben, pc-n a launcherben simán tudtam vásárolni.
-
válasz
spleenszuru
üzenetére
Nálam néha előfordult már, hogy valamiért nem ment a vásárlás, de az általában nagy sale alatt történt. Ez viszont új, hogy elmenti a kosarat 72 órára.
-
csaba951
veterán
válasz
spleenszuru
üzenetére
Jónak számít-e? Konkrétan ez a Steam-es verzió eddigi legjobb akciós ára!

-
tibaimp
nagyúr
válasz
spleenszuru
üzenetére
Szerintem mindenképp!
Nézz át ide, ha gondolod: Cyberpunk 2077 -
Hauptmann
veterán
válasz
spleenszuru
üzenetére
Ja, láttam, erősen gondolkodom, hogy be kéne húzni.
-
bepken
veterán
válasz
spleenszuru
üzenetére
csak kérned kellett látod
-
wjbhbdux
veterán
válasz
spleenszuru
üzenetére
Március 13-tól lesz tavaszi vásár, akkor biztos akciós lesz az összes.
-
genndy
addikt
válasz
spleenszuru
üzenetére
Csütörtök
-
nincsnév007
addikt
válasz
spleenszuru
üzenetére
köszi akkor az lesz. nem tudom, vettem osztrák autópálya matricát is 103,80 euróért az kb 41,000ft a googlén megnéztem, és az otp árfolyamoknál is ennyit írt, és amikor vettem akkor pár napig euróban írja az összeget, majd később változik át a forintra és ott már 43,000 forintot írt. és többször vettem ezt észre.
-
Skynet258
veterán
válasz
spleenszuru
üzenetére
Nálam a hang probléma szerencsére nincs jelen, de pont ezért is akartam kipróbálni először mert az early access cuccoknál azért bele lehet futni dolgokba, már csak a tartalom miatt is (nem minden ea annyira jó például mint a Hades 2 vagy a PoE 2).
-
bepken
veterán
válasz
spleenszuru
üzenetére
akkor menj a profiljára és kattints az "Értékelések" pontra - itt meg tudod nézni az összes általa írt értékelést
-
Skynet258
veterán
válasz
spleenszuru
üzenetére
Kíváncsi vagyok így, hogy nem volt nálad előzménye a szériának, hogy fog tetszeni.
Anno is egy rétegjáték volt úgymond, sokan NFS-t vártak tőle meg hasonló stílust, nekem ez inkább amolyan Street Rod volt más körítéssel. Itt is ki kell hívni arcokat, vannak boss-ok úgymond minden autópálya szakasznál, ők persze meg sem jelennek amíg nem győzöd le a kisebb racer arcokat... a hangulatot kapja el a Genki valahogy úgy, ahogy másoknak azóta sem sikerült.
Nem tudom, hogy nálam a gyerekkori emlékek szépítik-e meg a dolgot, de hamarosan én is teszek vele egy próbát, mert anno nagyon nagyon szerettem.
-
Skynet258
veterán
válasz
spleenszuru
üzenetére
Na haaagyjad már, ez jön?
Kb 20 évvel ezelőtt Dreamcast-en játszottam ezzel, azóta is bevésődött a fejembe, alapvetően faék de marha jó hangulatú játék volt (ok, biztos a gyerekkor is benne van)... Nekem tuti vétel.
Grafban mondjuk dobhattak volna még rá, mert a pályák elég zártak, szóval sok erőforrás nem kell rájuk.
Itt egy gameplay is.
Ha ez Steam Deck-en jól fog futni akkor elég nagy sikert arathat, máskülönben csak azok fogják piszkálni, akik nosztalgiáznak mint én.
Mod: akartam írni, hogy a grafika azért olyan sokat nem változott, de már fejben éreztem, hogy ez marhaság kell legyen, DC óta elég sok víz lefojt a Dunán... és hát valóban, ez a játék is csak a fejemben volt szép.
Akkor mércével nézve persze állat volt... -
Golden9
veterán
válasz
spleenszuru
üzenetére
SteamDB-n néhány játéknál írja az akció végét. https://steamdb.info/sales/
MudRunner
https://store.steampowered.com/app/675010/MudRunner/?curator_clanid=4777282

-
wjbhbdux
veterán
válasz
spleenszuru
üzenetére
Egy mobil játék PC-s kiadása, sokat ne várj.
-
törölt tag
válasz
spleenszuru
üzenetére
Nálam is ez volt, ezzel oldottam meg:
rendszergazda ként cmd-be:
"powercfg /REQUESTSOVERRIDE process Steam.exe display system"
-
chatran
őstag
válasz
spleenszuru
üzenetére
Van esetleg gamepad a gépedhez csatlakoztatva? Nekem ritkán amiatt nem kapcsol le a monitor.
-
válasz
spleenszuru
üzenetére
Nekem állandóan fut a steam, de soha nem akadályozta meg, hogy bekapcsoljon a képernyőkímélő (pontosabban a képernyőzár).
Szerintem ott mással lesz a gond.Úgy bekapcsolódik a képernyőkímélő, ha nem indítod el a steamet?
-
wjbhbdux
veterán
válasz
spleenszuru
üzenetére
Márc 14-21 között lesz a tavaszi vásár a Steamen, az alatt még le lesz árazva feltehetően.
-
tibaimp
nagyúr
válasz
spleenszuru
üzenetére
Értem, csak egy tipp volt! Viszont köszi a visszajelzést
-
fatal`
titán
válasz
spleenszuru
üzenetére
Indítsd az exét.
Vagy mentsd el a teljes foldert valahova, frissítsd le aztán másold vissza, ha jól emlékszem akkor utána nem akar frissítgetni, amíg nem ellenőrzöd a fájlokat.
-
tibaimp
nagyúr
válasz
spleenszuru
üzenetére
És, ha külön indítod az .exe-t, mint régebben?
-
wjbhbdux
veterán
válasz
spleenszuru
üzenetére
Sok helyen épp le van árazva a DLC, ahol Ubi kulcsot kapsz hozzá. [link]
-
Apollyon
Korrektor
válasz
spleenszuru
üzenetére
Steam és ubi között nincs átjárás ilyen szempontból. Pl. Uno nekem steamen van meg, pár DLC-vel együtt. Ubin látszik, hogy van Unom, de ha onnan indítom, nyitja hozzá a steamet... Anélkül nem indul. Illetve amikor steamből indítom az Unot, akkor mellé nyitja az ubi kliensét. Nem megy egyik a másik nélkül. Azonban, ha az alapjáték Steamen van meg, akkor a DLC-ket is ott kell megvenni, és fordítva. Bár valamennyire össze vannak kötve, gyakorlatilag két külön bolt a kettő.
-
válasz
spleenszuru
üzenetére
Nem. A steames az csak steam-en vehető.
-
tibaimp
nagyúr
válasz
spleenszuru
üzenetére
Most ezek mennyik voltak? Én már régen megvettem, igaz az Ubi-n, nem a Steam-en.
szerk:
Most néztem meg, 2020. 07. hóban vettem az FC5-öt Standard verzió 7,2 EUR volt. Csak kíváncsi vagyok, hogy alakulnak az árak. -
Golden9
veterán
válasz
spleenszuru
üzenetére
Szia!
Steam leárazások. When is the next Steam sale?
Ha konkrét játék leárazásának időpontját akarod megjósolni, akkor a GGdeals, és ITAD
oldalakon kell nézegetni a játék leárazásának előzmény grafikonját.Például a Cyberpunk 2077 többször van leárazva, mint normál áron.
GGdeals grafikon.
ITAD grafikon. -
csaba951
veterán
válasz
spleenszuru
üzenetére
További lehetőségek:
https://store.steampowered.com/app/368500/Assassins_Creed_Syndicate/
Ebben 2 főszereplő volt, az egyik nő.https://store.steampowered.com/app/582160/Assassins_Creed_Origins/
Ebben választhatod nőt.Alapvetően külön-külön is játszhatóak.
-
válasz
spleenszuru
üzenetére
A Syndicate is jó szerintem, igaz ott egy férfi és nő testvérpárt irányítasz felváltva, meg dlc-ben a hasfelmetszőt, de kb 70%-ban tudod a női karaktert vinni.
Viszont az Odyssey-re is nyomok egy szavazatot, nekem ez a kedvenc AC-m.
-
bepken
veterán
válasz
spleenszuru
üzenetére
Evie a Syndicate-ben sem volt rossz, de az igazi badass csaj az Odyssey-ben jött elő, Kassandra személyében
(persze ez szubjektív, maga a játékmenet is sokkal másabb a két játékban) - alapvetően szerintem mindegyik AC élvezhető, így leárazva meg főleg megéri zsákolni őket.én tavaly vittem végig a fő címeket, szerintem nagyjából a 3. résznél "lezárult" a modern korban játszódó szál - persze gyakorlatban nem zárult le, hiszen rendre visszanyúltak a további részekben is ehhez a szálhoz.... - de lényeg, hogy az Animus-on kívül töltött idő egyre kevesebb és jelentéktelenebb, ahogy haladunk előre. az utolsó 2-3 játékban meg konkrétan már nem is emlékszem, mit kellett Animus-on kívül csinálni (szerencsére
) -
Ferke[HUN]
tag
válasz
spleenszuru
üzenetére
Odyssey-ben is van női karakter, Cassandra. Én vele toltam végig.
-
csaba951
veterán
válasz
spleenszuru
üzenetére
Sehogy, ez direkt ilyen.
Böngészőben a https://augmentedsteam.com/ bővítmény megoldja.
pipa General -> Automatically send age verification and skip mature content warnings -
bepken
veterán
válasz
spleenszuru
üzenetére
mióta Steam-et használok, azóta ki van kapcsolva minden szűrő és engedélyezve van mindenféle tartalom, mégis minden egyes alkalommal megkérdezi tőlem is

ettől függetlenül, ha valaki tényleg tud rá megoldást, ne tartsa magában

-
tibaimp
nagyúr
válasz
spleenszuru
üzenetére
-
tibaimp
nagyúr
válasz
spleenszuru
üzenetére
Én még nem tapasztaltam, pedig most direkt kipróbáltam. Kapásból én is az egérre gyanakodtam volna először. Fura.
-
Healbacsi
őstag
válasz
spleenszuru
üzenetére
Pontosan erre a celra van a gepedben a VRM, nincs mit figyelgetni rajta.
-
csaba951
veterán
válasz
spleenszuru
üzenetére
Szerintem 2 titka van. Driver-ből kényszeríteni kell a játékban a maximum 60 fps-t, és szintén driver-ből kényszeríteni a vsync-et. Sajna Nvidia-ás vagyok, így nem tudom AMD-n hol kell bekapcsolni ezeket.
Főleg az első beállítás a fontos. A mai gépeken túl sok fps-t csinál a játék, és erre nincs felkészítve a játék motorja. Ezért omlik össze. Magában a játékban nincs ilyen beállítási lehetőség, ezért kell driver-ből kényszeríteni. -
Healbacsi
őstag
válasz
spleenszuru
üzenetére
Amugy miert szeriafelszereltseg a rivatuner mindenkinel? Mar a sokadik jatek ami emiatt nem indul el.
Egy-egy teszthez meg megertem a hasznalatat (max 1-2 ora), de 0-24-ben, allandoan? -
wjbhbdux
veterán
válasz
spleenszuru
üzenetére
arra figyelj hogy 2 óra steam által mért játékidő alatt van pénzvisszatérítés, szóval legfeljebb annyit maszatolj vele, ha nem megy akkor meg refund.
-
tibaimp
nagyúr
válasz
spleenszuru
üzenetére
Valami olyasmit olvastam, vagy rémlik, hogy a menü, ami egyfajta videó folyam, miatt akad ki a játék. A videók a játékban .bik kiterjesztésűek, az én MPC simán lejátssza, direkt megnéztem, simán rákattintva. Nem lehet ez a gond, kell valami "videó lejátszó"?
Komolyan rémlik valami ilyen hiba! -
tibaimp
nagyúr
válasz
spleenszuru
üzenetére
Akkor nekem mákom volt, mert 2x is kitoltam már azóta, amióta megvan.
Most direkt ráindítottam, simán indul.
-
tibaimp
nagyúr
válasz
spleenszuru
üzenetére
Fasza! 90%, hogy VGA driver lesz.
szerk:
vagy, nincs rákötve a VGA-ra másik kijelző, pl.: TV, mert az lehet, hogy a játék a másik kijelzőt vette elsődlegesnek és ott van. Én már jártam így! -
bepken
veterán
válasz
spleenszuru
üzenetére
tudom, hogy Steam topik...de elfelejtettem rákérdezni: Epic Store ingyenes játékait nem szoktad véletlenül behúzni? azért kérdezem csak, mert ott talán karácsony környékén volt ingyen a trilógia (csak a base game) és sokszor én is elfeledkezem róla, amikor ingyen cuccokat zsákolok

-
Šolaire
veterán
válasz
spleenszuru
üzenetére
Hellblade azt nagyon ajánlom különleges élmény, én a Nier automata játékot vettem meg a vásáron még most pótolom elleszek vele egy darabig.
-
bepken
veterán
válasz
spleenszuru
üzenetére
azért Tomb Raider 1-2 grafikája nem egy vállalhatatlan kategória 2023-ban sem szerintem
(mármint a reboot széria) -
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
spleenszuru
üzenetére
bizony
-
Anonymusxx
senior tag
válasz
spleenszuru
üzenetére
Nekem szerencsére nincs ilyen problémám

Én elvagyok a régibbekkel is pedig jó gépem van
Egyszerűen annyi játék van, hogy alig győzni, és van egy csomó elmaradásom, pl Max Payne trilógiát is csak tavaly játszottam ki először, most Outlast 1-2 van soron, stb...
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
spleenszuru
üzenetére
ez már csak ilyen, bár én ebben a sorrendben játszottam 2-3-1

szóval ennyit a sztoriról -
wjbhbdux
veterán
válasz
spleenszuru
üzenetére
Csak ne ezzel a résszel kezdd, mert ez a trilógia befejezése. 2013-as alcím nélküli TR -> Rise -> Shadow a történet sorban.
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
spleenszuru
üzenetére
azért akad benne puzzle, viszont erre van a youtube gameplay oktatóvideók

Lara játékokban szerintem nem fogsz csalódni
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
spleenszuru
üzenetére
+1 a harmadik opciónak

az első kettőt én próbáltam, nekem nem jött be, de igaz ez mind ízlés kérdése, sós vagy édes palacsinta, kb
ha még nem játszottál Tomb Raider játékot, de ezt kipróbálod, és tetszik, garantálom hogy a többi is jönni fog szépen sorban

-
chatran
őstag
válasz
spleenszuru
üzenetére
Ha csak nem steam tárcából akarsz vásárolni, akkor javaslom a Humble hősnők bundle-t. Ezzel 14 euróért megkapod a Control-t és a Hellblade-et, plusz hat másik játékot. Ez a 2 játék Steamen akciósan is közel 20 euró.
Ha esetleg a Syberia nem érdekelne, akkor átveszem.
-
Segal
veterán
válasz
spleenszuru
üzenetére
Az elsőt nem tudom nyugodtan ajánlani, a többi nem hangzik rosszul.
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Futás, futópályák
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Vezetékes FEJhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Motoros topic
- E-book olvasók
- OnePlus 15 - van plusz energia
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 4070 Ti Super 16GB Zalman T3 Plus 750W
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Macbook Air M3 15" 16GB 256GB 100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
..., meg bejelentett adatszivárgásonként!
Nézz át ide, ha gondolod:
Kb 20 évvel ezelőtt Dreamcast-en játszottam ezzel, azóta is bevésődött a fejembe, alapvetően faék de marha jó hangulatú játék volt (ok, biztos a gyerekkor is benne van)... Nekem tuti vétel.

)

eami