Hirdetés
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
-
Mobilarena
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Debilon
addikt
válasz
SenorGrande
üzenetére
köszi
-
LaciMc82
aktív tag
Sziasztok.
Kértem a steam támogatástól segítséget mert elfelejtettem a jelszavam válaszoltak is a helyreállítás menetéről egy ilyen üzenttel,de hova küldjem a kért adatokat mert arról nem szóltak egy szót sem?

-
Debilon
addikt
üdv!
arra van valami megoldás, hogy a kliens indításakor ne erőlködjön folyton az előtérbe?
-
csaba951
veterán
válasz
Scrake^;DD
üzenetére
Ahogy a mondás tartja, nincs semmi jelentősége.... amíg az enyém a nagyobb!
-
Segal
veterán
válasz
Scrake^;DD
üzenetére
Egy atlagfelhasznalonak semmi.
Viszont aki sokkal tobbet hozna ki a profiljabol annak fonyeremeny
-
A_Papa
senior tag
válasz
Scrake^;DD
üzenetére
A profilokat tudod vele építeni. Magasabb szint ->Több vitrin.
-
DS39
nagyúr
válasz
FollowTheORI
üzenetére
köszi, valóban csupán ennyi volt a gond.
ha esetleg másnak is segít, itt kell engedélyezni: [link] -
-
DS39
nagyúr
előrevetítem madár kérdés lesz...
felraktam Steamen keresztül a Halo Infinite-ot, melynek a multiplayer része elvileg ingyenes.
ha megpróbálom elindítani ezt írja:

van MS fiókom, ami xbox account is egyben. (nem game pass-es, csak free profil)
mit kellene beállítanom?
vagy ez az Xbox Live-hoz csatlakozás a Game Pass előfizetést jelenti?
-
Segal
veterán
válasz
Scrake^;DD
üzenetére
Roppant hasznosak is tudnak lenni, szóval nem feltétlen károsak.
Én pl fillérekből fejlesztettem fel a szintemet velük
-
Scrake^;DD
aktív tag
Undorító, hogy ezeknek a botoknak mekkora létjogosultsága van a Steamen belül. Nem hiszem el, hogy nem tudnak kezdeni velük valamit.
-
xrvman
őstag
válasz
Dester31
üzenetére
A gépre is bejut, vagy csak a Steamba?
(Persze előtte már volt jelszó csere, minden eszköz megvonása, Mobil Steam törlése újra bejelentkezés. Api key csere utólag de az is megtörtént.)
Mert olyan anomáliákat is észrevettem, hogy pl telepíteni akartam valamit, akkor kiírta smartscreen nem elérhető. Illetve olyan is volt, hogy képet akartam küldeni steam csevegőn és nem tudta véghez vinni.
Újraindítás után, persze jó lett minden. -
Dester31
tag
válasz
S1M0N
üzenetére
No itt vagyok, én vagyok az ismerős. Mutatom a chatet, amit állítólag én írtam, de természetesen nem. Azért mutatom, mert nagyjából ilyesmit kaptam én is. Azért volt kevésbé gyanús, mert nem azonnal jött a vírusos link, válaszolt rendesen, stb. Este volt, fáradt voltam, beszoptam. A cimbora Steam nevét és a linket satíroztam.

A következő történt ezután: akik akkor online voltak a barátlistámon, MINDDEL blokkolta a kommunikációt. Aki rámírt vagy a bot (?) írt neki, azokat törölte is az ismerősök közül. Nekem pénzt nem vitt, mert másfél euróm van a Steamen, a Steam Guard is éles volt, CSGO skinek és egyéb értékesebb cuccok nincsenek az inventorymban.Írtam részletes posztot az IDDQD Facebook csoportba, ha valaki tag, olvassa el a részletekért: [link]
Ha valaki benyeli úgy, mint én, az alábbi lépéssorozatot kell követni: [link]
Én is megcsináltam. Ezen kívül még a Steam appba (telefonon) is újra be kell jelentkezni a fiókváltással, hogy frissüljön a cache (de csak ha már minden kész van).
Ha csak egy embert is megmentek ettől, már megérte. Legyetek okosabbak, mint én.
-
S1M0N
senior tag
válasz
joe-ker
üzenetére
Sejtettem, csak rossz belegondolni, hogy milyen könnyen oda lehetett volna adni minden adatot, ráadásul a steam guardot is ki lehet játszani, főleg, ha kódot írunk be...
Amúgy érdekes, hogy az oldal kapcsolatának minősítése meg biztonságosnak volt írva.Közben kiderült, hogy ismerős szerencsére már tud róla, hogy beszedett valamit, elvileg meg is oldotta.
-
S1M0N
senior tag
válasz
joe-ker
üzenetére
Tegnap én is kaptam hasonlót ismerőstől, tudnál erről írni részletesebben?
Én a beköszönése után először csak képet kaptam tőle (nem kattintottam rá erre sem, a kérdése kissé magyartalan volt alatta), majd válaszoltam neki, hogy nem tudom, hol kellene szavazni. Küldte a linket, amire nem kattintottam rá, csak beírtam böngészőbe, ahol láttam, hogy Steames bejelentkezést kér, ami nálam felejtős, ezt írtam is neki, aminek nem örült.
Lehet, hogy ő is így járt? -
Golden9
veterán
LEGO 2K Drive - Három napig ingyen játszható.
-
xrvman
őstag
válasz
joe-ker
üzenetére
Köszi szépen.
Steam válasza:
Sablon szöveg, majd a lényeg
"....
Továbbá, minden közösségi piaci tranzakció végleges, és nem lehet visszavonni vagy visszatéríteni. Tárgy vásárlásakor a Közösségi Piacról az ár a vásárló Steam Pénztárcájából kerül elküldésre az eladóéba. E vásárlások visszavonása azt jelentené, hogy pénzt kell kivennünk az eladó Pénztárcájából, ami zavart, és akár vásárlási problémákat okozhatna szerte a Steamen.
Sajnálom, hogy nem tudunk ebben többet segíteni, de nem vonunk vissza közösségi piaci vásárlásokat és eladásokat.
Steam Support
Jeffrey" -
xrvman
őstag
-
Bandi821
tag
válasz
wjbhbdux
üzenetére
Igen azokat már kétszer lefutottam, de nincs reakció. Az a baj, hogy már nagyon régen használtam a jelszavamat, amit így elfelejtettem és így nem csak a fiók ellenőrzését kell elvégeznie a rendszernek, hanem a jelszó emlékeztetőjét is. Minden esetben egy július 30.-i tranzakció adatait kell megadnom, ami nem gond, mert ahhoz minden adatom megvan. Ennek a folyamatnak végén rá kell klikkelni arra, hogy "e kártya hitelestése", rányomok, aztán rövid üzenetben visszajelez, hogy a számlán rövid időre lesz egy zárolás, de emiatt ne aggódjak, mert rövid ideig tart. És itt vége, nincs tovább. Nagyon valószínű, hogy feltörték a fiókomat és megváltoztatták az e-mail címem.
-
joe-ker
senior tag
xrvman Ha valaki ismeri akkor írjon már rá (ne steam-en),hogy valószínű visszaélnek az accjával.
Most küldött egy linket,hogy szavazzak a logojára. Régóta a barátlistámon van,de közelebbről nem ismerem.Csak azért írtam ide mert Ph-s csoport tag. -
Golden9
veterán
Három napig ingyen játszható a Dead by Daylight.
-
tibaimp
nagyúr
Az miért lehet, hogy bizonyos játék játékkártyáinál nem ajánlja fel a Steam a piactéren való eladást? A DiRT Rally az, amúgy.
-
-
Bandi821
tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni. Nálam a steam úgy van beállítva, hogy a windows indításával automatikusan elinduljon és maradjon bejelentkezve, azaz ne kelljen mindig felhasználónév+jelszó. Ez tegnapig tökéletesen működött, de tegnap este kérte a bejelentkezési adataimat. Mivel a jelszavamat sikerült elfelejtenem, ezért kértem emlékeztetőt, ami nem érkezett meg meg. A http://help.steampowered.com-on próbálkoztam tovább, ahol kért egy e-mail cím ellenőrzést, amire az a válasz jött, hogy ez az e-mail cím már nincs a rendszerben. Ekkor próbáltam felhasználónév alapján, itt ellenőrzésként kérte az utolsó vásárlásom adatait, amit megadtam, de erre sem jött semmi további akció. Kinyomoztam, hogy ez az e-mail címük: support@steampowered.com , de erre jött egy spam kategóriába eső valve üzenet, amiben visszanavigál a http://help.steampowered.com-ra, ahonnan semmi segítség nem érkezik. Hogyan tudnék most továbblépni? Tudtok esetleg egy másik e-mail címet?
üdv.: Bandi
-
Borisz76
nagyúr
Sziasztok !
Van egy steam fiókom borisz76 néven mint itt is....
Van több játékom is , amit vettem de többségük ingyenes.Régebben létrehoztam egy fiókot a fiamnak is a saját gépén.
A saját fiókomat megosztottam, hogy tudjon játszani olyanokkal , ami csak nekem van meg.
Ilyen játék volt pl a Valve klasszikusa is a : Half Life 2
Tegnap szólt, hogy megint játszana vele.....de valamiért nem megy.
Az ő asztali kliensébe belépve a játéknál a "Vásárlás"-t írja ki.
Nálam az asztali kliensnél a nagy zöld "Játék" felirat látható.
Természetesen nálam el is indul a játék.
Történt valami amiért nem játszható ?
Találtam valami listát is , ami elviekben azokat a játékokat tartalmazza amik családi megosztás esetén nem játszhatóak másik fiókkal.
A HL2 nincs rajta a listán...azaz elviekben játszható.
Mit nézzek meg vagy állítsak át, hogy a fiam tudjon játszani vele ?
Köszönöm előre is a hozzászólásokat, tanácsokat ! -
Az a jó amikor kínai szrládák elkezdenek kereskedni a fiókokon úgy hogy a steam guard rá se bszik.
-
csaba951
veterán
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Watch Dogs: Legion
Igen, ell kell simernem, hogy tulajdonképpen ez is nyugodtan kihagyható játék. Néhány sablonra van felépítve az összes küldetés. Megértem, hogy az emberek hamar beleuntak. Mint játék unalmas.
Ami lenyűgözött benne az az, hogy milyen nagyszerű jövőbeli Londont készítettek az alkotók. Gyakorlatilag csak ezért éri meg vele játszani. Az egész város él, mennek ide-oda az emberek. Mindenkinek van valami története. Csinál valamit, történik vele valami.
Az alapjáték olyan felépítésű, hogy egy csapatot irányítunk vele. A küldetéseket gyakran más-más karakterekkel csináljuk. Én ezt vittem ki előbb.
A Bloodline dlc-t csak az alapjáték befejezése után kezdtem el. Na, ez utólag szerintem hiba volt. Egyrészt ez egy előzmény, az alapjáték története előtt játszódik. Amúgy nagyszerűen meg lehet vele tanulni a különböző képességeket.
Ami ennél sokkal fontosabb, hogy ebben szinte végig 1 főszereplőt irányítunk. Tulajdonképpen elmondható, hogy az Ubisoft a dlc-be tette bele a játék történetét. Na, ilyen se volt még! Az alapjátékkal elhülyéskedhetsz, meg multizhatsz. A single player rész meg külön fizetős.
Amúgy egyébként a dlc meglepően jól sikerült. Sokkal, de sokkal jobb története van mint az alapjátéknak. Valószínűleg ez volt a fő sztori vonal a fejlesztés során, csak valamikor menet közben lecserélték a csapatjáték verzióra, ami szerintem hiba volt.
Kifagyás. Azt is érdemes figyelembe venni, hogy kimaxolt grafikával, bekapcsolt RT-vel a játék már full HD beállításon sem éri be 8 GB VRAM-mal. Legalább 12 GB-os kártya ajánlott hozzá már itt is. Feljebb meg nyilván több. A játék akkor is hajlamos a kifagyásra, ha kifogy a VRAM-ból. Nem csak elkezd laggolni, akadozni, hanem kifagy. Ez ilyen, ezzel kell sajnos együttélni.
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
csaba951
üzenetére
ezt a drónos kifagyást épp nem rég tapasztaltam

főleg hogy tolták ráma füst gránátot, no ott meghalt as game
én is így vélemény az éjszakai látvány fejedelmi, no meg mentem is egy kört az óriás kerékkel az imént

gejala nekem ez az első ilyen hackelős nyílt világos játékom a CP77 után, eddig bejött -
gejala
őstag
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Sajnos a WD Legion se jobb.
Szó szerint az összes main mission ugyanaz a kaptafa, a side content meg... nincs. WD 2 után nagy visszalépés ez is.
De a Bloodline DLC nagyon jó, gyakorlatilag ez az, aminek a WD 1-et hirdették. -
csaba951
veterán
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Saints Row: szerintem jó döntést hoztál azzal, hogy kihagyod. Nem kell meggyalázni az előző részek jó emlékeit.
(Egyébként elfogadom ha valakiknek ez a kedvenc játéka. Viszont annyi más jó játék van, hogy inkább érdemesebb azokból választani. Ezt meg inkább kihagyni.)
Watch Dogs: Legion
Arra készülj fel, hogy bekapcsolt RT-vel hajlamos kifagyni. Azok a helyzetek veszélyesek ahol drón is szerepel a jelenetben. Mindegy, hogy támad vagy csak repked. Ilyenkor kép nincs, hang megy tovább pár másodpercig, majd bezáródik a játék. Sajnos teljesen megjósolhatatlan, hogy melyik drón repkedésekor következik be. Szóval elég sokáig megy amúgy bekapcsolt RT-vel is. Napi 1-2 ilyen hirtelen bezáródásra számíts.Az utolsó küldetésnél a hajón viszont 100%-ban fagy bekapcsolt RT-vel. Itt mindenképpen ki kellett kapcsolnom a továbbjutáshoz. Utána egy beltéri harc van, itt elvileg már újra bekapcsolható az RT. Viszont annyi mindenre kell figyelned, hogy nem fogod látni a különbséget a nem RT-hez képest.
Kikapcsolt RT-vel egyébként (ma már) stabilan fut, nem dobál ki.
Szerintem egyébként megéri bekapcsolt RT-vel játszani. Nagyon sokat dob a látványon, főleg éjszaka. Simán benne van a 3 legjobb RT élményt adó játék között jelenleg.
-
gejala
őstag
válasz
csaba951
üzenetére
Azért megjelenés óta rendbe tették, játékmenet is jobb lett és jött ingyenes tartalom is. Tény, hogy a sztori meg a küldetések felépítése nem nagy szám és csúnyán két szék között a pad alá is ültek azzal, hogy egyszerre akartak az 1/2 és 3/4 rajongóinak is kedvére tenni, de $20 alatt rendben van. Pár tíz órát el lehet lenni vele, amikor épp valami random open world játékot igényel az ember.
DLC-k viszont nem érik meg. Az első okés, de csak 1 óra. A második egy minijáték, amiben csak külön karakterrel lehet nyomulni, nem a saját Bossoddal. A harmadik a legjobb, de az is csak 2 óra.
-
csaba951
veterán
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Pénzkidobás. Kb. olyan, mintha te programoztad volna le.
(Erősen feltételezem, hogy nem programozó vagy.
)
Totál bughalmaz az egész. Cserébe legalább ZS kategóriájú a története. -
gejala
őstag
válasz
bepken
üzenetére
Aligha éri meg nagy stúdióknak ekkora PR pofonba beleállni. Hiába kapnak kicsit többet Epictől, ha közben feleannyian (se) veszik meg, mintha Steamen is lenne.
Én is kivárom Steames megjelenéseket, most húztam be Saints Rowt -70%-ért. Jövőre Dead Island 2 is jó lesz ennyiért.
-
bepken
veterán
Epic First Run Program - fél évnyi exkluzivitásért cserébe ez szerintem megfontolandó ajánlat lesz még a nagyobb stúdiók számára is!
-
Golden9
veterán
válasz
Golden9
üzenetére
És a State of Decay 2: Juggernaut Edition is.
-
Golden9
veterán
Három napig ingyen játszható a For The King.
-
chatran
őstag
válasz
Anonymusxx
üzenetére
Így én is megtaláltam, köszi. Közben utánanéztem és csak a GOG-nak szokása kézikönyveket is mellékelni a játékaihoz, a Steam sajna nem ilyen.
-
chatran
őstag
Éppen a frissített Quake-kel játszom és fura, hogy nincs benne semmi sztori. Aztán beugrott, hogy a PC-s játékok hajnalán a történetet a mellékelt kézikönyvből lehetett megtudni. A legtöbb id Software-es játéknak (Wolfenstein, Doom, Quake-ek) volt kézikönyvük. Kerestem a játékok steam mappájában, de nincsenek ott.
Ezeket tartalmazza esetleg a Steam? -
Golden9
veterán
Ingyen játszhatóak három napig, a Moonbreaker ötig.
Let's Build a Zoo
EA SPORTS™ FIFA 23
Forza Horizon 5
Moonbreaker -
Golden9
veterán
Marauders - Három napig ingyen játszható.
-
gejala
őstag
A mostani VN Fest naponta dobál rewardot, vannak közte jó kis animált avatarok is. Nekem rögtön beadta azt, amelyik a legjobban tetszik.
Itt lehet megtekinteni, mik vannak. -
chatran
őstag
A steam csevegésekben már nem lehet megnézni az előzményeket? Korábban simán láttam a hónapokkal ezelőtti beszélgetéseket is.
-
BandiHUN
veterán
válasz
pruzsi
üzenetére
Gondolom, fent van az EA app, onnan indítva elindul? Nekem ilyen kereszt dolog az xbox passal, a Battlefield 2042-vel volt, az se ment az x-ből sokáig+próbálta frissíteni az EA is + az x is, a vége kimásolt fájlok, majd eltávolítás lett mindkettőből, majd EA app telepítés indítás, fájlok bemásolása bezárás után, ujraindít... felismerte, azóta békén hagy az x, de a játék ígyis újra megjelent, pedig már azóta megvettem az EA-n, nincs egyik pass se...
Elég vacak az EA app sajna, van, hogy el se indul elsőre-másodikra se. -
chris0000
őstag
hi. az üzeneteket már csak a barátlistában látom, mert hülyére frissítgette magát a steam itt az utóbbi időben, ami jó, csak én meg nem láttam a kapott üzeneteket, és már írták, h mi a faxxért nem válaszolok...?
thx. üdv. -
Joccc07
addikt
Üdv,
Nem vagyok biztos benne, hogy ezt itt szabad-e. Előre is elnézést ha nem.
A profilomat nem használom már mert platformot váltottam. 10eur összeg maradt a fiókomon és azt elkölteném. Ha valakinek kellene valami kedvezményesen ezen összeghatáron belül akkor az írjon pm-et.
-
Healbacsi
őstag
-
Golden9
veterán
A MELTY BLOOD: TYPE LUMINA és a Two Point Campus három, a FOR HONOR hat napig játszható ingyen.
-
tibaimp
nagyúr
Srácok! Most nézem, hogy visszakaptam egy csomó játékkártyát, amiket én korábban felkínáltam a Piactéren eladásra már sok hónappal korábban (és én azt hittem el is lettek adva
). Most akkor ezeket, értelem szerűen, nem vették meg, de akkor miért csak most kaptam vissza? A rendszer "lebegteti" egy ideig az el nem adott kártyákat, vagy hogy van ez?
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Nvidia GTX 650 1GB videokártya
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Szó szerint az összes main mission ugyanaz a kaptafa, a side content meg... nincs. WD 2 után nagy visszalépés ez is.

Maradok Boxon
eami