Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
rasky
senior tag
Piros, kék, stb színek nem ajánlottak egy nyers panelnél! Be kell előtte járatni..és utána mehet a pixelhiba keresés, mert sajnos ha ezzel kezded, te magad okozhatsz hibákat a TV képernyőjén.
szerk: unifying vevős logitech K360 billentyűzet, illetve M705 egér sajnos nem megy ES6100-on..felismeri a vevőt, de nem reagál rá a tv.
-
JoeYi
őstag
PVR (műsor rögzítés) EH6030-on, samygo fórumról másolva:
"Just enter Service Mode (Info, Menu, Mute, Power... or Info, Mute, Menu, Power... don't have the remote in front of me... but basically you go UP) and in sub_options there's an option to enable it. You May or May Not need ruTV remote (software remote controller) to get into the proper menu."
csak saját felelősségre!
-
krx21
nagyúr
válasz
206 cc
üzenetére
Pixelhiba keresés alap színű képekkel!:
Piros, Zöld, Kék, Fehér, Fekete, meg amit kitalálsz...
Felhősödés keresése: Dinamikus kontraszt ki, pl: FILM mód, háttérfény max, sötétített szoba...
A fekete képnél néha előnyösebb lehet, hogy valami kevés tartalom van még rajta, mert a dinamikus kontrasztot nem lehet lejesen kikapcsolni...Ezeket a képeket Te is el tudod készíteni 2-3 perc alatt, mondjuk windows paint-al...
-
206 cc
senior tag
Sziasztok!
Elhatároztam magam és a 46ES6800-at rendelem meg.Van esetleg valami teszt videó-képsorok vagy bármi amivel a pixel hibák,felhősödés jól megállapítható?
Az "álom" boltból rendelném,már az előzőt is náluk vettem ,korrekt megbízható csapat szerintem.A billentyűzetbe érdemes belefektetni?...van itthon logitech-em lehet azt is felismerné??
Üdv! -
Flashget
félisten
válasz
QuippeR
üzenetére
kialakítása miatt.
az ES a slim edge led a vékony fajta az EH a háttérvilágítós LED vastagabb káva. másképp van elhelyezve a kialakítása a csatlakozóknak. ezért nem igazán jó falra szerelés szempontjából.
ES hátránya viszont, hogy felhősebb mint az EH
kompromisszumot kell kötnöd mi a fontosabb. -
krx21
nagyúr
Saját vélemény és teszt: 46ES6100W...
Csak ,hogy jót is írjak róla: A kellemetlen felhősödés után...
Az eddigi hihetetlenül felesleges és használhatatlan SMART funkciók mellett az beépített internet explorer egész használható... (Hírekre, időjárásra stb...) Plusz billentyűzet és egér feltétlenül ajánlott! Nagyon sokat felismer!
A képe a szokásos LCD szintjét hozza! Kontrasztja meg sem közelíti egy plazmáét, de világos helységben előnyös lehet... Pixel hibát még nem találtam rajta (az 1. darabon sem volt...)
A 3D képében kellemesen csalódtam! A szemüvegek amilyen csúnyák, olyan kellemes viselni a régi batárokhoz képest... A 3D FullHD! és a mozgásjavítás is megy benne! Ez sokat vitatott kérdés volt! Simán észre venném ha felezné a felbontást! DE nem felezi! A Led mozgásjavítás ilyen kor automatikusan bekapcsol, csak BE állásban van ebben az esetben... A gyengébb panel tulajdonságát hivatott kompenzálni, ennek következtében kicsit leesik a fényerő is...Összességében szerintem a kategóriájában, nagyon jó a 3D képe! Ott láttam crosstalk-ot ahol a Panasonic VT30-on is volt valamennyire...
Ha feketéje jobb lenne egy picit akkor nem lenne miért venni ES7000 illetve ES8000 sorozatot...
Ha valaki nem teljesen korom sötét szobában nézi, még igényeseknek is jó lehet! Persze, ha már tudja mire lehet számítani egy LCD-től...
Figyelembe véve, hogy a TV 46"-os változata 219.000 Ft volt 4db szemüveggel, ami kifejezetten jó ár most érte és számításba veszem, hogy bizony a többi márkában is sok hiba felfedezhető:
10/8 Pont
-
nightshadow
veterán
válasz
radiátorbéla
üzenetére
Hát ennyi pénzért abszolút best-buy. Itt egy tulaj véleménye: [link]
-
Flashget
félisten
válasz
nightshadow
üzenetére
140.970 Ft én ennyiért venném meg.
-
radiátorbéla
csendes tag
válasz
nightshadow
üzenetére
mennyire ajánlott kategória?? ha nincs szükségem smart funkciókra.... képminőség érdeklne köszi.
-
Kami11
őstag
Erre valaki?
-
nightshadow
veterán
Beesett 140k alá a 40EH6030 [link]
-
Flashget
félisten
válasz
attamero81
üzenetére
Tudok erről meg arról is hogy a samsung visszaperel mert az iphon meg tőlük lopott el valamit így kihozzák majd x-re szerintem és nem fizet senki

-
Flashget
félisten
válasz
Arween
üzenetére
iso-hoz pl. virtual clone drive kell amivel megnyitod utána powerdvd 11 vagy 12 verzióval elindítod a 3D filmet.
írás oldalon a pennek gyári adatok szerint 10MB/s kell tudnia.
nekem kingston DT-400 van és simán vesz fel a tv rá. -
attamero81
senior tag
válasz
Flashget
üzenetére
Megnyugtatlak nincs.(de van csak más módon)
A Samsung gyártja a mainboard-ok közel 70%-át a világon majdnem mindenbe:Ezek olyan kérdéseket vettnek fel,hogy mivel kompatibilisek.Vagyis adja magát,hogy Samsung kijelző kell hozzá,de ebben a formában nem lehet,mert akkor bűnti van.Ezért létre jöttek a leány vállalatok.Pl CHi MEI.
De vannak itt más problémák is amiket a samsung elkövet csak nem figyeltek fel rá.bűnti -
Arween
senior tag
Srácok köszi a válaszokat,de mégis csak a 40es6560-as lett a befutó (mértük jobbról,balról a 46-os mégsem fért volna be a tervezett helyre)

Szóval megvettük a tévét tegnap + egy samsung bill.-is tv a falon meseszép a képe

A felhősödésről:láttuk igen van ilyen ,de nekem csak akkor tűnik ez fel ha tök fekete a kijelző,filmek sötét részeinél nem vettem észre.Természetesen este 3D-s filmet néztünk,na ehhez lenne kérdésem.==) .iso kiterjesztésű fájlokat hogy tudok megnézni,blu ray-lejátszó hiányában?
azokonaz oldalakon szinte csak ilyen kiterjesztésű 3d-k vannak fent.A másik vettünk 16gb pendriv-t de azt mondja nem hajlandó rá felvenni,milyen olvasási-írási sebességnek kellene,hogy megfeleljen?
-
-
Imifej
senior tag
válasz
Flashget
üzenetére
Nálam még át kellene kötni, hogy legyen hang, de nincs meg a tüske az alaplapon, csak a helye. Van viszont Coax digi kimenet helyette! Sebaj, úgy sem jó mozira, ezért vettem egy Zotac Zbox AD02-t, ez van rákötve a C650-re, és ezen minden megvan mi szem szájnak ingere. És csendes is.
-
JoeYi
őstag
válasz
radiátorbéla
üzenetére
csak ha van parabola antennád és azon keresztül akarsz tévézni
-
leslieke
Jómunkásember
Ma láttam egy plazma TV-n focimeccset. Borzalmas látvány volt, nagyon durván pixeles volt a kép. Nem is értem, hogy egyes emberek, hogy képesek ilyen képmegjelenítőért pénzt kiadni.

-
Imifej
senior tag
válasz
attamero81
üzenetére
Nem, mert nincs gond a régivel. Nem akarom szétszedni!
-
Signum04
tag
Sziasztok,
Lassan belel őrülök a TV vásárlásba
azt hittem könnyebb dolog venni egy Tv-t ha megvan az embernek a rászánni való 200+ ezer Ftja. csak hát ha már kifizeti akkor nem akar sz*rt venni.Összefoglalva, Kinéztem a TV-t megtetszett, beleszerettem, elmentem MM-be (2szer)
kipróbáltam nyomkodtam, kipróbáltam az aktív szemüveget, nincs vele probléma, megszületett hogy 40es6800- kicsit várok hátha esik az ára vagy több ajándék.Közben persze olvasgatom a fórumot szeptembertől minden nap, minden tapasztalat információ hasznos ezért elszoktam olvasni minden témát.
Jelenleg ott vagyok hogy besz*rattatok a cloudinggal
teljesen elbizonytalanodtam.
A 6800-ast sem azért választottam mert smart, hanem a képe miatt, hogy fullHD, fullHD 3D, 200Hz, 3HDMI, 3usb 6os széria viszonylag egy jelenleg minden igényt kielégítő tv.Erre jött ez a sokat hangoztatott felhő, és fogalmam nincs hogy megéri e vennem egy olyan tv-t aminek hiába jobb a panelja meg szebb a képe, ha mégsem szebb mert világít a pofámba egy csomó kék fehér felhő,,,,
És akkor elkezdtem nézegetni az eh6030-ast 2HDMI, 1usb vel, elvileg valós 100Hz-el.
A vastagság nem annyira szempont. Olvastam itt hogy a tv vastagsága addig jó míg először megmutatod a haveroknak, utána max annyi hogy mennyi por ragad meg rajta.
Tartom magam ahhoz is, hogy tv nézésre, full hd filmezésre, 3D filmezésre használnám inkább, mint internetezni. Persze fontos hogy külső vinyót usb, hogy kezeli, laptoppal fényképnézegetés ugye mindenkit érint, esetleg talán játék konzolról a későbbiekben ha beleszeretek,
Valószínű lesz hozzá 3D-s BR player és média lejátszó is idővel. És persze hosszútávra szeretnék TV-t venni, nem egy két évre. mondjuk úgy hogy a következő OLED-es lesz

Ha elvileg rendelek egy 6800ast meghozzák bekapcsolom és nem tetszik a felhő mint "EXTRA" akkor ha visszaviszem szó nélkül ki kell cserélniük egy másikra??? mondjuk egy 46os 6030asra?
Észrevételek a témával kapcsolatban?
Köszönöm szépen
ui.: bocsi ha már unalmas a dolog, de szeretném körbejárni a témát amennyire csak lehet, csak 200k
-
vk1972
csendes tag
D6500-on hogy kell kézi csatornakeresést csinálni? Látom, hogy MENÜ >> Csatorna >>Kézi hangolás.
De itt mit kell csinálni: [link]?
Nem tudom mik az új csatornák adatai. -
JoeYi
őstag
válasz
radiátorbéla
üzenetére
azonos. Egyetlen különbség hogy a 6300-asban DVB-S tuner is van, a műholdas digitális adók fogásához
-
dani_golf
tag
hello all..kérdéseim lennének..vettem egy samu 40es6100 ast.mindne jó de nemértek a sok beállitáshoz...meg az a fö gondom hogy plul a Film+ a többi csatornához képest "szaggat" ..a szemem egyböl észreveszi..ez atv hibája lehet vagy a sugárzásé..?vagy csak beállitás kérdése? honnan tudni mia jó beállitás?mindne nézegessem 1esével menet közben vagy megéri e mindet bekapcsolni?dig zajszűrés,led mozgásjavitás.stb..amugy digi kábeltvm van..elöre is köszi
-
Dani Pécs
tag
Sziasztok!
Mi a véleményetek az UE26EH4500-as TV-ről? Hálószobába tenném, és fontos a WIFI.
-
krx21
nagyúr
Így igaz... Azért mondtam a FILM módot, mert ott van jelen a legkevésbé...
Ilyen kor a menüben ki van kapcsolva a dinamikus kontraszt, de sajnos még ilyen kor is jelen van kis mértékben... Sötétebb tartalomnál még mindig lejjebb, világosabb tartalomnál meg feljebb veszi a háttérfényt... -
Flashget
félisten
hátha lesz ilyen majd LED kapcsán is

-
Láncika
csendes tag
Es6100 tv oldal irányú képmozgásoknál függőleges csíkokat lehet látni egymástól szabályos távolságokra, a fényerő befolyásolja a mértékét, de nem szüntethető meg. Mit lehet tenni? Másik,ha az ember küzd a samuval, a táveléréssel v.más módon vissza lehet rakatni egy korábbi fw-t?
-
krx21
nagyúr
válasz
korpicschess
üzenetére
Igazából a rossz fekete FILM módban jön ki a legjobban, mert ott veszi minimálisra a dinamikus kontrasztot a TV... Tegyed FILM módba 20 háttérfénnyel! Akkor más lesz az eredmény...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
De ne legyen.... Csak hát ez hozzá tartozik a megállapításhoz. -
radiátorbéla
csendes tag
ja? és input lag? ps3 lenne rákötve...köszönöm
-
radiátorbéla
csendes tag
hello!
es6100 és 6300 között van e panelbéli különbség? tehát a képminőség azonos? köszönöm.
-
nightshadow
veterán
válasz
hatvanhetes
üzenetére
A mostani billentyűzettel nem fog menni, az biztos.
-
hatvanhetes
csendes tag
Most látom a linket....
Amit én próbáltam az a mostani billentyűzet na az nem jó Samsung szerint nincs hozzá...és a telefonnal sem lehet. Mondjuk azzal azért nagyjából megy... -
hatvanhetes
csendes tag
válasz
nightshadow
üzenetére
A gond hogy azzal sem....legalábbis a 8000-es......
-
PITYU//
csendes tag
Sziasztok!
ES 6800. Szüksége-e külön kalibrélni a TV-ét ha a nativ van beállítva. Lehet hogy butyuta a kérdés, elnézést
-
nightshadow
veterán
válasz
hatvanhetes
üzenetére
A "D" sorozat tudtommal csak Samsung billentyűzettel működik. [link]
-
hatvanhetes
csendes tag
válasz
attamero81
üzenetére
SZIASZTOK ! UE46D8000 SAMUHOZ SZERETNÉK CSATLAKOZTATNI BILLENTYŰZETET.....SAJNA NEM LEHET TUDTOK E MEGOLDÁST RÁ ? KÖSZI MINDENKINEK
-
szatmazs
csendes tag
válasz
attamero81
üzenetére
Köszi, de a téma felvetője segítségével megoldódott a probléma. Nekem voltak korlátozott információim a folyamatról.
-
Mandarinn
senior tag
válasz
attamero81
üzenetére
Pontos típust tudsz esetleg ajánlani?
-
krx21
nagyúr
Tökéletesen egyet értek... A kíváncsiság hajtott, hogy vajon, hátha a másik jobb lesz...
Ha nem csináltam volna meg a cserét, bennem maradt volna a probléma, hogy ez ennyire nem jó...
Így legalább tapasztaltam... Ezek mind ilyenek! Vittem már vissza 55D8000-est is. az annyira bevilágított az egyik oldalon, hogy normál fényerejű tartalomnál is egyértelműen lehetett azonosítani... -
Mandarinn
senior tag
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy 37-40" körül 150-200.000Ft-ért milyen Samsung LED-es LCD TV-t érdemes mostanában venni? Valami újdonság ami nagyon jó?
Fontos lenne a sok HZ
És falra szeretnék feltenni. -
Tin
veterán
ugyanebben a cipőben volt amiben te, csak én egy 40es6800-al. felhősödött, beszéltem a samsunggal, a bolttal, előző nap vettem tehát bőven határidőn belül voltam.
a boltos srác (aqua) teljesen korrekten elmondta, ha akarom vigyem be és kicserélik egy másikra, de nagy csodát ne várjak, az edge-led technológia ilyen. lehet szerencsém (jobb lesz), lehet pechem (rosszabb lesz), de tökéletes biztosan nem lesz. mondta, hogy neki is ilyen tévéje van, övé is felhős valamennyire, és feleslegesnek látta a cserélgetést, pedig nekik ott a készlet.
clouding-ra, hacsak nem valami nagyon durva eset vagy a delikvens nem nagyon szőrözős, egy megoldás van: megszokni. a kezdeti lelkesedés után én is elkezdtem leszarni és a tévé pozitív oldalát nézni, most meg már nem is érdekel. -
laca1944
csendes tag
válasz
attamero81
üzenetére
Köszi az infót. Jókor jött mert már-már rászántam magam a frissítésre.
-
szatmazs
csendes tag
válasz
attamero81
üzenetére
Nem találkoztam még a jelzéseddel, mondjuk a topikot sem olvastam végig. Miről lenne szó?
-
krx21
nagyúr
Kicseréltettem a 46ES6100-est a felhősödés miatt!
Bekapcsolom és olyan jellegű és mértékű felhősödés van ezen is mint az előzőn...
Annyira egyformán, hogy elgondolkoztam, hogy lehet, hogy ugyan azt a TV-t hoztam volna el?
Csak ez már rögtön a bekapcsolásnál olyan... Nem kell, hogy bemelegedjen hozzá...
Hát ezek a TV-k minőségileg ilyenek... De a többi paramétere hozza az elvárhatót...Vajon a talp rögzítése, vagy ahogy rá támaszkodik a TV, közrejátszhat, mert nekem alul a talp közepétől jobbra-balra alakul ki... Lehet, falra szerelve előnyösebben deformálódna?
Ez van...
-
attamero81
senior tag
válasz
szatmazs
üzenetére
Látom bele estél az átlag ember elbutított világába.Azért,mert ajánlják,hogy jobb az újabb az még nem biztos,hogy úgy is van.Jelenleg még nincs elérhető úgymond "0"-zós szoftver amivel ki tudod lőni a jelenlegit és egy régebbit tenni rá.Sajnos az E szériának is az egyik rákfenéje a Flash és annak tartalma.Ha egyszer piszkáljuk akkor az nem 100-as többé.Factory-s távval lehetséges a belépés.És mint ahogy jeleztem én szívesen segítek bele menni ha már a gazdi felfrissített.
-
szatmazs
csendes tag
Egy EH5300-on szeretném bekapcsolni a PVR funkciót. Ez a tudástár és laca1944 hozzászólása [link] alapján nem is lehetetlen, viszont én a hozzászólásban leírt menüpontokat nem látom a szerviz menüben. Gondolom ez azért lehet, mert balga módon folyamatosan frissíttettem a firmware-t, jelenleg a 1028-as van rajta. Tudom esetleg downgrade-lni a firmware-t? Vagy létezik más megoldás is?
-
attamero81
senior tag
válasz
laca1944
üzenetére
Egy kiderített dolog neked.Mi már pü-ben dumáltunk és közben én kiderítettem,hogy nem sok javítás van a 1029-ben.Ami téged érint abban semmi.
Illetve a mai napi játékunk ide bent.
Az e szériás lapok egy az egybe rá mennek a D-re.Sőt kisebb E szériás tv-ken jól muzsikálnak a D szériás prémium kategóriás lapjai. -
Tin
veterán
válasz
laca1944
üzenetére
ne csodálkozz, múltkor online chat-en beszéltem az ügyfélszolgálattal, ugyanilyen panel válaszokat adott. semmire nem válaszolt érdemben, csak félrebeszélt. aztán mondtam neki, hogy amíg nincs konkrét igen/nem válasz, addig nem hagyom békén. a végén már arra sem tudott válaszolni, hogy a galaxy note-nak mi a felbontása, ami kb. 5mp alatt leguglizható.
szomorú, de ez van. érdemi információt nem tudsz multiból kiszedni, az egyetlen, amit tehetsz, hogy addig jelentgeted be a hibát újra és újra, amíg megunják, és megoldják. ez mindenre igaz, szolgáltató, gyártó, bármilyen cég. a minőségbiztosítási rendszerük a kiemelkedő problémák valószínűleg heti/havi riportokba bekerül, és előbb utóbb eljut valakihez, aki elintézi annyival, hogy "oldjátok meg", de addig semmi sem fog történni.
tehát, folyamatos hibabejelentésre fel!

-
kissdani
senior tag
Én nem találom D7000 TV-n a Fuso alkalmazást az appok között ugye ott kellene hogy legyen?
Hogyan tudom ezt valahogy elővarázsolni? Esetleg soft. frissités segithet? -
laca1944
csendes tag
Hátha valakit érdekel. Itt tartok EPG ügyben.
vigyázat hátulról kezdődik.Megint a sztereotipia Elküldve: 2012. november 09.
Tisztelt Uram!
Az FW frissítés vonatkozásában megint nem kaptam igen-nem választ csak...
Épp azért kéne, hogy feleslegesen ne frissítsek. A Rovi on screen időbeállítását is a szolgáltatónak kellene korrigálni, akkor miért jó a Samsung módnál???
Más. Műszaki ember vagyok nem félnótás. Higyje el vagy próbálja ki CAM modul nélkül bekapcsolt készüléken is olvasható a csatorna EPG info képnélküli Kódolt csatorna felirat mellett is. Az EPG info nincs kódolva a TS-ben, nem kell hozzá a CAM modul, higgye már el végre!
Kérem tiszteljen meg azzal, hogy konkrét választ ad, vagy leírja, hogy a gyártó nem engedi a nyilatkozatot.
Válasz: Megint a sztereotipia Érkezett: 2012. november 10.Tisztelt Kispál László!
Köszönjük, hogy hozzánk fordult.
Az elektronikus műsorújság (EPG) információít a műsorszolgáltatók biztosítják.
A műsorokra vonatkozó bejegyzések akár üresek vagy elavultak is lehetnek az adott csatorna állapotától függően.Kérjük küldje el nekünk a CAM modul tipusát, fényképet róla(http://www.samsung.com/hu/info/contactus.html), a TV készülék jelenlegi szoftver verzióját (menü-terméktámogatás-Samsung Ügyfélszolgálat)
További kérdés esetén kérjük, forduljon hozzánk bizalommal emailben vagy hívja ügyfélszolgálatunkat a 06-80/726-7864-es ingyenes számon. Ebben az esetben hivatkozzon az Ön nyilvántartási számára: BP number.
Üdvözlettel,
Samsung Electronics Magyar Zrt.
Ügyfélszolgálat
EPG kiegészítés Elküldve: 2012. november 09.Kérem mondják meg, hogy a 0014 óta történt-e valami EPG-t érintő változtatás a tv szoftverében. Mert a frissítgetés csak indokolt esetben ajánlott, mással pedig nincs gondom.
Válasz: EPG kiegészítés Érkezett: 2012. november 09.Tisztelt Kispál László!
A tv készülékek firmware frissítése, ügyfeleink és a készülékeket tesztelő technikusaink visszajelzéseiből összegyűjtött - a készülék működése során tapasztalt - kisebb technikai hibák, minőségbeli eltérések javítását hivatott elérni.
A készülék firmware-frissítése abban az esetben javasolt, ha a készülék képi-hangzási vagy jelerősségbeli minőségében hiányt, hibát tapasztal, külső eszközzel csatlakoztatva a tv nem vagy részlegesen ismeri fel a csatlakoztatott eszközt, illetve ha egyéb logikai hibát tapasztal (pl. valamelyik menü nem aktív). Amennyiben a TV megfelelően működik, a Samsung nem javasolja a szoftverfrissítést.További kérdés esetén kérjük, forduljon hozzánk bizalommal e-mailben, online chaten vagy hívja ügyfélszolgálatunkat a 06-80/726-7864-es ingyenes számon.
Üdvözlettel,
Ügyfélszolgálat
EPG mondjanak végre igazat Elküldve: 2012. november 09.Megkaptam az újabb sztereotip választ, ami arra enged következtetni, hogy NEM OLVASSÁK VÉGIG a levelemet.
Az EPG hez SEMMI KÖZE a CAM nak, ez mellébeszélés. Tárgyaltam a z EPG szolgáltató PORION KFT illetékesével is aki megerősítette az én véleményemet. Az inkompatibilitás az Önök készülékében és jószándékában van.
Ha KIHÚZOM a CAM modult az EPG továbbra is működik.
Válasz: EPG mondjanak végre igazat Érkezett: 2012. november 09.Tisztelt Kispál László!
Köszönjük, hogy kérésével ismét hozzánk fordult.
Tájékoztatni szeretném ismételten, hogy az EPG (elektronikus műsorújság - csatornák esetében) megjelenítését a CAM modul vételezi és kódolja ki, a tv készülék pedig megjeleníti. Amennyiben rendellenességet tapasztal az EPG működésével kapcsolatban, azt jelenti, hogy a kikódolás nem megfelelő. Ez esetben a Vidanet, mint szolgálató tud önnek segítséget nyújtani a hiba kivizsgálásban és javításában.
További kérdés esetén kérjük, forduljon hozzánk bizalommal e-mailben, online chaten vagy hívja ügyfélszolgálatunkat a 06-80/726-7864-es ingyenes számon.
Üdvözlettel,
Ügyfélszolgálat
2910570479 Elküldve: 2012. november 08.T SAMSUNG SUPPORT!
Várható- e, hogy belátható időn belül választ kapok az EPG-vel kapcsolatos kérdéseimre. A kérdést már hetekkel ezelőtt feltettem. Remélem a hiba kijavításán dolgoznak, és nem a " tipusválasz" kikeresésével telik az idő mint legutóbb a Silverlight-nél.
A digitális TV-k fontos szolgáltatása a műsorújság pontos idő és karakter szerint, ezzel már kéne valamit tenni. Miért nem lehet a SAMSUNG műsorújságnak beolvasnia a BARKER infót?? Miért nem lehet a ROVI on Screent setup-olni, mint ahogy az a rovi honlapon van (csak UKés UTP idő)
Válasz: 2910570479 Érkezett: 2012. november 09.Tisztelt Kispál László!
Köszönjük, hogy kérésével isméthozzánk fordult.
Kérdésére válasozlva, ahogy az október 2-án megküldött levelünkben is tájékoztattuk, az EPG megjelenítésért nem a tv készülék, hanem a CAM modul felelős. Néha előfordulhatnak inkompatibilitási problémák, amihez a tv szoftver frissítés megoldást nyújthat, azonban, ha a jelenség tovább fentáll, az illetékes szolgáltatóhoz van lehetőség fordulni, aki jelen esetben a Vidanet. Kérjük, vegye fel velük a kapcsolatot.
Az egyes alkalmazások a Smart HUb felüelten belül régiók szerint eltérőek és előfordulhat, hogy csak az adott régióban érhető el teljes működésében.
A termék tulajdonságai megfelelnek a leírtaknak. Az Ön által leírt jelenség alapján a készülék az előírásoknak megfelelően működik.További kérdés esetén kérjük, forduljon hozzánk bizalommal e-mailben, online chaten vagy hívja ügyfélszolgálatunkat a 06-80/726-7864-es ingyenes számon.
Üdvözlettel,
Ügyfélszolgálat
Silverlight 5 Elküldve: 2012. november 01.Telepithető-e a silverlight 5 a TV boneszojere? udv K.L.
Válasz: Silverlight 5 Érkezett: 2012. november 02.Tisztelt Kispál László!
Kérdésére válaszolva, a Samsung tv-kben webkit böngésző van. A tv egy átlagos böngészési szokáshoz lett technikailag tervezve, nem rendelkezik adott szükséges erőforrással, azaz előfordulhat, hogy adott weboldalak megjelenítésére nem alkalmas és ez nem hiba.
További kérdés esetén kérjük, hivja ügyfélszolgálatunkat bizalommal a 06-80/726-7864-es ingyenes számon.
Üdvözlettel,
Ügyfélszolgálat
2910570479 "A cam nak nincs köze az EPG-hez, ha kihúzom is működik" Elküldve: 2012. október 09.Ajánlatuk szerint felvettem a kapcsolatot a szolgáltató ügyfélszolgálatával, majd a neki szolgáltató PORION Kft-vel.
A Porion tájékoztatott, hogy a Vidanetnek szolgáltatnak a 10-es TS ben(M1HD) BARKER csatornát, ami az összes csatorna EPG infóját adja.
A Tv-t tovább próbálgatva felfedeztem, ha átkapcsolok Rovi módra és az adott csatornán (M1HD) kapcsolom be a TV-t akkor kis idő múlva megjelenik az összes csatornán az infó. Csak két óra hibával és egy csomó idétlen karakterrel az ékezetek helyén. A SAMSUNG módban NEM
Ez sajnos TV hiba. Kérek erre magyarázatot és megoldási javaslatot.
Üdvözlettel Kispál László
Válasz: 2910570479 \"A cam nak nincs köze az EPG-hez, ha kihúzom is működik\" Érkezett: 2012. október 09.Tisztelt Kispál László!
Köszönettel vettük érdeklödését.
Továbbítottuk észrevételét illetékes technikus kollégáinknak, válaszig szives türelmét kérjük.
További kérdés esetén kérjük, hivja ügyfélszolgálatunkat bizalommal a 06-80/726-7864-es ingyenes számon.
Üdvözlettel,
Ügyfélszolgálat
EPG működés 2910570479”. Elküldve: 2012. október 02.Fenti számon kaptam egy E-mailt a kérdésemre???
A válasz? arról szól, hogyne frissítsek szoftvert ha nem muszáj, és utána leírja, hogy egyébként azt hogyan kéne csinálni.
Egy szót sem ír az eredeti EPG problémáról, hogy a frissítés egyébként javítana-e a helyzeten.
Most frissítsek vagy ne????
Található-e leírás valahol arról, hogy az egyes FW frissítések milyen változtatást tartalmaznak (mint a BIOS-oknál)
Köszönettel Kispál László
Válasz: EPG működés 2910570479”. Érkezett: 2012. október 02.Tisztelt Kispál László!
Köszönettel vettük észrevételét.
Kérdésére válaszolva, az ön által tapasztalt jelnségre javasoljuk a gyári beállítások visszaállítását, valamint az újrahangolást a tv készüléken. A gyári beállítások az EXIT gomb 15 másodpercig tartó lenyomásával érhető el. Az EPG megjelenítésért a CAM modul a felelős, amennyiben a visszaállítás után is tapasztalja a jelenséget, kérjük forduljon a szolgáltató ügyfélszolgálatához.
Üdvözlettel,
Ügyfélszolgálat
EPG működése? Elküldve: 2012. szeptember 21.A Regisztrált TV készülékem CONAX adapterrel kiegészítve csatlakozik a VIDANET győri kábelhálózatához. Az EPG csak az aktuális Transport stream-hez tartozó információkatlátja. Amikor más TS-hez tartozó csatornára kapcsolok akkor azt a csoportot is beírja. aHHOZ, HOGY AZ EPG teljes legyen végig kell lépkedni az összes stream-on. Úgy érzem ez nem normális állapot.
Kérem szíves tájékoztatásukat a témában.
Üdvözlettel Kispál László
Válasz: EPG működése? Érkezett: 2012. szeptember 22.Tisztelt Kispál László!
Köszönettel vettük érdeklödését.
Szeretném biztositani Önt, hogy észrevételét regisztráltuk és továbbitottam az illetékes kollégámnak.Mindent megteszünk annak érdekében, hogy válaszunk teljes körű megoldást nyújtson kérdésére.
Üdvözlettel,
Ügyfélszolgálat -
Kami11
őstag
Megrendeltem az UE40ES6800-as TV-t.
Olvasgatom a honlapról letöltött kezelési útmutatót, de nem találom benne, hogy hol tudnám megnézni a készülék MAC címét!
Meg tudja ezt nekem mondani valaki?
Fel akarok készülni mire kihozzák az üzletből, hogy ki tudjak próbálni mindent rajta. -
JoeYi
őstag
válasz
attamero81
üzenetére
hát igen, nem kérdés hogy 1080p videók még az olcsóbb tévéken is szépek. Mondjuk nemsokára lelövik az analóg tévéadókat
-
JoeYi
őstag
válasz
stefi68
üzenetére
hát igen, azzal én se tudok kibékülni jelenleg ahogy az SD csatornák kinéznek. Persze annyi csalás van benne, hogy boltban kb 50 centiről nézed a képet, tthon meg minimum 2 méterről szokás, és úgy már nem olyan kiabrándító a paca. Gondolom én. Aztán lehet idővel csak hozzászokik az ember a szar minőséghez
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gumi és felni topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Windows 10
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- iPad topik
- További aktív témák...
- LG 49UJ6307 125cm-es 4K HDR wifi TV eladó (magic remote+konzol+govee fény opcionális)
- SAMSUNG (QE65QN800b) 165CM 8K NEO Q-LED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- Sony KD-55X85L 140CM 120HZ SMART 4K PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- Eladó LG 43UN71003LB 43 4K UHD Smart TV
- SAMSUNG (QE75QN90D) 190CM 4K NEO Q-LED SMART UJ PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Dell Vostro 5410 14" i5-11320H 16GB 512GB 1 év garancia
- AKCIÓ! Gigabyte Z790 i7 14700KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 850W
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)