- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Google Pixel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
digikábeles
aktív tag
válasz
zolimail17 #110238 üzenetére
Te nem ismered a kettős mássalhangzókat?
-
digikábeles
aktív tag
válasz
ImpersonatoR #107099 üzenetére
Nemrég kíváncsiságból én is vettem egy BR filmet ezer ft.-ért a 6 éve vásárolt BR felvevőmhöz. Utólag rájöttem, nem ér még ennyit sem.
-
digikábeles
aktív tag
válasz
FollowTheORI #105092 üzenetére
Az "A" sorozattal az volt a bajom, hogy nem volt benne DVB-C tuner. Ezért én már inkább 40B550-et vettem. Kiválóan működik a mai napig, nem is szándékozom lecserélni.
-
digikábeles
aktív tag
válasz
dabgergo #99962 üzenetére
"Az Active Crystal Colour technológia egy plusz fényforrással, kék LED-del egészíti ki a LED-es megvilágítást. Ezzel tisztább fehér fény érhető el, szélesebb színteret és természetesebb színeket eredményezve. És mindemellett még az energiafogyasztást is csökkenti. "
Véleményem szerint a LED-es tévéknek nem a kékkel, és a fehérrel van gondjuk, hanem a pirossal. Ebben a régi CCFL háttér világítású LCD tévék jobbak voltak. -
digikábeles
aktív tag
válasz
sityupityu #94557 üzenetére
Mindegy, lépjünk túl rajta!
-
digikábeles
aktív tag
válasz
sityupityu #94555 üzenetére
Mások meg a beépített médialejátszók "kadencia" helyességén lovagolnak, aminek ugyanúgy nincs értelme...
-
digikábeles
aktív tag
válasz
ChrYsler #93703 üzenetére
Örülök hogy leírtad a tapasztalatodat a Samsung új nanokristályos tévéjével kapcsolatban. Nagy reményeket fűztem ehhez a technológiához, mert például itt kifejezetten mélyebb feketét ígérnek. Ezek szerint smafu az egész? Ha olyan feketét produkálna, mint a jelenlegi 40B550, az nekem tökéletesen megfelelne.
-
digikábeles
aktív tag
válasz
Bugatti63 #92644 üzenetére
Ezekkel az okoskodó tévékkel csak a baj van. Én évek óta azért olvasom ezt a fórumot, hogy milyen tévét NE vegyek, mert a pénzért vett bosszúságot mindenképpen szeretném elkerülni. Ezek a frissítések az őrületbe kergetnének. Eddig Samsung párti voltam, de ha egyszer /remélem minél később/ cserélni kell a B550-et, akkor az már nagy valószínűséggel LG lesz.
-
digikábeles
aktív tag
válasz
ZolaMan #92527 üzenetére
Ha minden tévécsatornánál mosottak a színek, az lehet hogy a készülék hibája. Én eddig egy tévécsatornán láttam hasonló gyatra színvisszaadást, a Digifilmen, amikor még kódolatlanul jött. Mintha egy színes celofánon keresztül néztem volna az adást. A médialejátszók is produkálják ezt a sivár képminőséget.
-
digikábeles
aktív tag
Én meg pont az "okos" dolgok miatt nem szándékozom lecserélni a B550-et. Most olvastam: samsung tévé
-
digikábeles
aktív tag
válasz
totya79 #90644 üzenetére
Én se kapkodom el a vásárlást, pedig elmúlt 6 éves a B550, de kutya baja, semmi felhősödés...az hogy kicsit vastagabb a kávája mint a mostaniaknak, kit érdekel? Mikor vettem, ragaszkodtam a kipróbáláshoz, talán ezt mostanában is érdemes lenne megfontolni a leendő vásárlóknak.
-
digikábeles
aktív tag
"kihasználja legalább egy átlagos SSD sebességét, ha már olyan kicseszettül qrvára okos tévék vesznek körbe minket."
Nekem meg erről az jutott az eszembe, hogy azokat az SSD-ket akár be is építhetnék a tévékbe, ha már a felvett műsorokat úgysem lehet róluk kimenteni. Évekkel ezelőtt az LG gyártott is ilyen készülékeket. -
digikábeles
aktív tag
válasz
Imi1981 #87679 üzenetére
"A kérdésem az lenne hogy mennyire megbízható a samsung tévéi?"
Nos, én 6 éve használok egy 40B550-et, elég sokat megy, de még soha egyetlen egyszer sem hibásodott meg. Az elhasználódás sem látszik rajta, mondjuk ez a hagyományos LCD tévékre nem is jellemző. Én bízok a Samsung termékekben, egy sor egyéb készülékünk van tőlük /telefon, monitor, nyomtató, stb/ de azok sem romlottak el még soha. -
digikábeles
aktív tag
-
digikábeles
aktív tag
válasz
milanakos25 #73405 üzenetére
Szia! A hibát okozhatja az is, hogy nem az eredeti gyári FW van a tévére telepítve, mert abban nem volt videó lejátszási lehetőség. Próbálj meg itt is érdeklődni.
-
digikábeles
aktív tag
Arra mindenképpen jó, hogy a sarkokba be tudják építeni a mélynyomót: A Sony így csinálja
De azért nekem mégis lejárt lemeznek tűnik a ledes technológia, inkább kivárom az oled-et. -
digikábeles
aktív tag
-
digikábeles
aktív tag
-
digikábeles
aktív tag
-
-
digikábeles
aktív tag
válasz
Csekusz #66413 üzenetére
Csekusz, áldozatául estél annak a szemléletnek, hogy az új mindíg jobb, mint a régi. Amikor 4-5 éve eldöntöttem, hogy lapos tévét veszek, én az LCD mellett döntöttem, és ez nem volt véletlen. Mint ahogy az sem, hogy nem szeretnék ledes tévét. Szerencsére a meglévő kifogástalanul működik, nem felhős, nem sávos, szépek a szinek, stb. Miért is cserélném le?
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Battlefield 6
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen routert?
- Teljes verziós, ingyenes mobil játékok és alkalmazások
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Könyvajánló
- További aktív témák...
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 16GB 512GB FHD 17 1 év garancia
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest