- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
KisApám
addikt
válasz
Signum04 #40006 üzenetére
Itt van pár beállítás, az ES8000-esre vonatkozóan,
amit "ráhúztam" az ES7000-re:http://www.flatpanelshd.com oldalán
illetve a http://www.avforums.com oldalán található.Egy kicsit oda-vissza játszottam még azért velük.
-
nRu3
addikt
válasz
Signum04 #37987 üzenetére
meg van az új tv-m, beüzemelve, ue40es6800 , beálitás könnyen ment, még szokni kell az előzö lcd -hez képest vagy inkább a távirányitó gombjait. A tv-t az állom boltban vettem, gari rendben , kitöltve hologramos samsung. az ajándék kábeleket én is megkaptam igaz nincs szükségem rájuk.
A tv jó, szineket valahogy még nem tudtam kedvemre belőni, a wifi-t beálitotam, csatlakozik a routerhez és a netre, de a jel gyenge, igy a smart-ot egyenlőre nem tudom használni
A 2d 3d konvertálás HD csatiknál nem nagy különbség nem igazán látok 3D-t, eredetti 3D csatinál viszont egész jó -
Qadron
tag
válasz
Signum04 #37983 üzenetére
Nekem egy délelőtti órában hozta egy srác, felhozta, lerakta, kitöltötte a garit. Kipakolta az ajándék plusz szemüveget, meg a kábeleket, aztán megírta a számlát. Esze ágában se volt összerakni, nekem azt mondta másfél óráig ne kapcsoljam be (akkor nem -5 fok volt) kérdeztem, hogy ha baj van szóljak-e neki, mondta igen, még a városban lesz egy darabig, szal ha baj lett volna és elég hamar szólok sztem jött volna és vitte volna vissza aznap.. Ne félj rendkívül korrekt cég!
-
sandró60
addikt
válasz
Signum04 #36001 üzenetére
Akkor számit ha 3.5"vinyót akarsz csatlakoztatni,mert az olyan külső házban van aminek külön tápegysége csatlakozik az áramforráshoz(230).A 2.5" vinyók általában a tv -usb-hez csatlakoztatva tudnak komunikálni a tv-vel.Sajnos a winchester gyártók ezek esetében gyártanak olyan vinyókat amihez szintén kell egy külső áramforrás, vagy usb-Y-kábellel oldjuk meg a pót áramforrás lehetőséget.Ha a tévén van 2-usb bemenet akkor szerencsénk van,mert nem kell akkor külső táp ehez
-
Flashget
félisten
válasz
Signum04 #34440 üzenetére
Olvastam hogy a 6800-asnál a Clouding nagyon sűrűn előfordul és elég zavaróan, a 6560-as ilyen tekintetben mennyire gázos?
Bármelyik LED tv-ben ez előforduló hiba..még a drága D8000-ben is volt ilyen panel.
Ez inkább szerencse kérdése mit fog ki az ember..néztük azt is, hogy samsung gyártású a panel vagy beszállító által készült..nekem utóbbi van és alig venni észre Clouding-ot míg másnak samu gyártás és felhősebb.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Futás, futópályák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen egeret válasszak?
- Windows 10
- Háztartási gépek
- Sorozatok
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest