Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
KisApám
addikt
Sziasztok!
Van egy SAMSUNG UE40ES7000-es TV-m.
Mostanság 1-2 csatornán vacakol (kockásodik, lehet, hogy az antennát kellene megnéznem, majd csekkolom).
A lényeg: hátul ahol ugye a csatlakozók vannak (TV, RCA miegyéb), FORRÓ a panel.
Nem hiszem, hogy ennek így kellene lennie, esetleg valami gondot, hibát jelez előre?
Valami alkatrész túlmelegszik? Vagy alapon forró (ezt nem hiszem...)? -
KisApám
addikt
Most fordul elő nálam is első alkalommal, hogy a Samsung Server vacakol.
Eltűnt egy csomó ikonom (pl. Youtube).
Remélem jobb lesz ezek után minden. -
KisApám
addikt
ITT leírtam a PowerDVD12 tapasztalatot.
ITT meg az van, hogy a GT525M támogatja a 3D-t!
Idézem:
"Bring the 3D experience home and enjoy full 1080p Blu-Ray 3D movies on your 3D TV."Nem nagyon szeretnék max. sac/kb. 50 000 Ft-ot kiadni 3D képes Média Playerért (pl. Mede8er MED600X3D).
De lehet, hogy a végén kénytelen leszek... -
KisApám
addikt
Ha ugyan annál a BD 3D ISO lejátszásnál a 3D-ből átváltok 2D-re a Total Media Theatre-nál, a 2D-t vígan lejátssza.
Az ES7000 TV-n is megjelenik a 3D változat, látszanak is a "dupla" kontúrok, de a TV illetve a szemüveg nem érzékeli 3D-nek.Előtte játszottam le sima mkv filmeket vízszintes és függőleges osztással is, a TV egyből felismeri és 3D-ben nézhető is.
Itt írták, hogy nézzem meg majd PowerDVD 12-vel is.
Holnap délelőtt lesz rá időm és lehetőségem a tesztelésre.De nem értem, miért pont a BD 3D ISO-nál nincs 3D a TV-n...
Ez lenne pedig a lényeg, az eredeti 3D tartalom bámulása a TV-n! -
KisApám
addikt
Sziasztok!
Laptopon keresztül a Total Media Theatre lejátszóval átnyomom a filmet az erősítőn keresztül a TV-re, és CSAK a 3D BD ISO-nál nem akarja a 3D-t megjeleníteni a Samsung ES7000-es TV-n.
Az összes 3D mkv-t lejátsza 3D-ben egyből.
A 3D gomb nyomogatása sem segít.Valakinek van valami tapsztalata, vagy tudja hol lehet segítséget kapni, hogy a 3D BD ISO-kat is 3D-ben játsza le.
-
KisApám
addikt
válasz
Franky2Ster #41318 üzenetére
Jobb oldalt felül a fórum keresőbe beírod, hogy EH6030,
és lőn csoda: KATTés elolvasod miket írtak ott.
-
KisApám
addikt
válasz
ghostrider20 #40540 üzenetére
Ezt rendes billentyűzettel írtad, vagy telefonról gyorsan?
(Ettől függetlenül: egy kis tiszteletet kérné(n)k az fórumba való beírásokkal kapcsolatosan, minimum követelmény az alap szintű magyar nyelvismeret és mondatközi írásjelek helyes használata a mondanivaló megértésének megkönnyítése céljából is.) -
KisApám
addikt
Nekem a Samsung ES7000 web és Apps tökéletesen műxik, bejön minden, sosem tűnt el semmi.
Pár perce frissítettem is a legújabb firmware-val is, úgyhogy happy minden. -
KisApám
addikt
Nekem nem tűnt el semmim.
Viszont nagyon nehezen találta a neten a szervert.
Meg néha netes kommunikációs hibát írogatott ki.Nekem is fent van a Samsung oldaláról leszedett legutolsó firmware,
viszont se a Fuso se az a nstreamlmod nincs fent nekem. -
KisApám
addikt
válasz
VW-Corrado #40208 üzenetére
Az enyémmel semmi gond
-
KisApám
addikt
válasz
Signum04 #40006 üzenetére
Itt van pár beállítás, az ES8000-esre vonatkozóan,
amit "ráhúztam" az ES7000-re:http://www.flatpanelshd.com oldalán
illetve a http://www.avforums.com oldalán található.Egy kicsit oda-vissza játszottam még azért velük.
-
KisApám
addikt
válasz
Csekusz #39986 üzenetére
Nekem "sajna" az EU40ES7000 jutott, méret szempontjából sajna csak.
(A 46-os ára már sok volt, és a 40-es a 69 cm-es CRT után csak 1 hétig volt nagy, most már az is kicsi)
A hangvezérléssel én is hadi lábon állok.
Tudok angolul, de csak nem akarja legalább 90%-ban megérteni azt, amit mondok,
pedig több fajta kiejtéssel próbálkozom.
Talán jövőre kijön a magyar támogatás.A mozgásvezérléshez fény kell ugye bár,
a 2. (tanítható?) távirányítóhoz meg egy jó kis BD lejátszó,
mivel az LG DVD lejátszóm típusát nem ismeri.
(Gondolom az a nagy fekete bumszli 4 elemes infra vevő ahhoz a 2. távirányítóhoz kell...)
Netezéshez egy Logitech K400 billentyűzet van rajta. Jól műxik.
No meg hogy élvezhető legyen a hangja sztereóban (a kb. 1,5 cm "mély" és hátra felé sugározó "hangszóróknak" nincs sok értelme),
vettem hozzá egy Logitech X140-es sztereó aktív hangsugárzót. Jó hozzá.Ha meg 5.1 kell, akkor a HDMI (ARC) be-kimeneten van egy jó kis házimozi erősítő.
Felhősödés csak akkor arra a pillanatra látható csak,
amikor bekapcsolom a TV-t, az is csak a sarkokban.A neten található ES8000-es széria beállításait alkalmazom rajta.
Rendben van az is. -
KisApám
addikt
A Youtube-os 3D videókat hogyan lehetne láttatni 3D-nek a TV-vel?
MEg hiába van beállítva a Winfos7 tűzfalában az allshare "szabadlábon" néha engedi, néha nem.
No meg néha látja a Tv-t, néha nem a hálózaton. -
KisApám
addikt
válasz
Flashget #39336 üzenetére
NEM gyártanak.
Nekem is Samsung UE40ES7000 van.Az angol oldaláról letölthető a legfrissebb firmware.
Felraktam, működik.Az a nagy infra valami meg gondolom a mutogatásos,
karlendítéses tenyeres irányításhoz van kisegítőnek (???)Ha igen, a nélkül is műxik, de akkor több fény kell neki (a beépített kamerának).
-
KisApám
addikt
válasz
Neil Watts #38960 üzenetére
Nekem nem világít (ES7000). Meg amúgy sem kell közben.
Hamar lemerítené azt a gombelemet, ha folyamatosan világítana.
Meg amúgy is: ha nem világít, de mégis látod rendesen a szemüveggel a 3D-t, akkor nincs baj.Elemvásárláshoz:
euronicsban az egyik eladó mondotta, hogy
NE vegyük meg azt a gombelemet 700 Ft-ért darabját,
hanem vegyük meg azt a pislákoló kis gyertyautánzatot 400 Ft-ért,
mert abban is az a 700 Ft-os gombelem van -
KisApám
addikt
válasz
Silent77 #38935 üzenetére
Erről van szó.
Rengeteg bolt van, ahol ki tudja próbálni a 2 TV-t.
Amelyik bejön, megveszi.
Meg kell tapasztalni.Nekem az LG felezett csíkozott 3D-jét nagyon messziről kell néznem,
hogy főleg a homogén felületeken ne lássam a csíkozódást.
De akkor meg már olyan messze vagyok,
mintha kb. arányában egy 22 colos TV-t néznék 2 méterről.
Semmi értelme nincs. -
KisApám
addikt
Nálam fordítva van.
Mondhatni a hulladék LG passzív FELEZETT 3D-je sehol nincs
az aktív FULL HD 3D felbontású Samsungéhoz.Az LG vacak passzívja olyan csíkozást tud produkálni,
hogy eszem ágában sincs többet nézni, annyira el tudja rontani az élvezetet.Azzal meg ne gyere, hogy az aktív szemüveg mindenkinek mindenhol villog.
HA filmezel, egy jó kis 3D filmet nézel,
azt besötétített szobában kell megtenni.
Ha otthon mozizol, tégy úgy, mintha moziban tennéd.
Az aktív szemüveg villogását ilyenkor max. ha az emberek 10%-a látja.
És nincs élményromboló csíkozódás. Ezt az emberek több, mint 10%-a látja...Tapasztalat. Samsung ES7000 van most otthon.
És nem azért írtam ezt, mert az van otthon ami van. -
KisApám
addikt
válasz
WoodooKilla #37944 üzenetére
Del
-
KisApám
addikt
Szerintetek mennyit érhet egy Samsung UE46C9000 LED TV?
Jó TV volt 2011 elején és még most is?
Pl. a Samsing ES7000-es mostani sorozathoz képest? -
-
KisApám
addikt
Ismétlem BBéci-t:
"Nem ártana tudomásul venni, hogy a full HD tévéket kötelező minimum 720-as adásokkal és filmekkel "etetni", de az is kompromisszumos, mert 1080-ra lettek kitalálva, tervezve és gyártva."Mint írtam, HD adás is ment azokon a 46 colosokon... no azokhoz már 1080 kell!
-
-
KisApám
addikt
Ahogy már egyszer írtam, meg gondolom mindenki tudja:
edge LED-től az valami nagyon nagy csoda volna, ha nem volna felhős,
no meg persze ha full fekete képernyőt tudna produkálni (kizárt).Inkább legyen 10 cm vastag az a TV, norma rendes háttérvilágítással,
minthogy felhősödéstől kelljen tartani.
Ez az edge LED-is csak népbutítás a hudefaszadejókirályvékony TV-kel.
Nesze nekem: hiába tudják a hátulütőjét,
no meg hogy a TV-nek TV képet kellene produkálnia,
egy nagy l*szart... már elnézést.No meg a 46 colos és nagyobb LED-es TV-k:
ma is direktbe megnéztem 3 nagy boltban ezeket a szééééép nagy LED TV-ket.
Rendes TV adás ment rajta (M1), meg egy orosz zenei HD,
ugyanis én TV-zni szoktam többet.
Ka-tasz-tró-fa, ahogy nincs kontrasztjuk
(nagyobb képpontok, tudom, de akkor is,
minél messzebbről nézem, annál jobban "összefolyik".).
No meg nagyobb az esély durvább felhősödésre is.
Nevetséges az, hogy mondhatnók a "noname" gyártók (pl. OK, Technika)
kis méretű TV-i a nagy gyártók nagy méretű TV-it (Samsung, LG) alázzák megjelenítésben...Ezért ajánlottam az ismerősömnek inkább 40 colos LED TV-t (40ES7000),
minthogy vegyen egy nagyobbat (pl. 46ES6500), és utána szídjon engem. -
-
KisApám
addikt
válasz
WoodooKilla #37660 üzenetére
Ez Euronics-es akció volna?
40ES7000+ egy 22 colos?
Ha van, egyből menni kell és venni, ahogy írtad, lefoglalásnak nem sok értelme van. -
KisApám
addikt
-
KisApám
addikt
Ehhez mit szóltok: SAMSUNG UE40ES8000
Vaterás hirdetés, 269 000 ft, DE
1 év garanciával...
A gyári gari nem alapon 2 év? -
KisApám
addikt
Nálam pl. az LG alapon kiesik a passzív 3D miatt.
Miért?
Utálom nézni a 3D-ben azokat a "gyönyörű" vízszintes csíkokat,
amit az LG ad "extraként" a szemekbe jutó felezett Full HD 3D miatt.
Ahhoz meg túl messzire kell ülnöm, hogy ne lássam,
de ekkor meg elveszik az igazi 3D élmény.
Rettentően idegesít.Fogyasztás?
Kibírom azt a havi nagyon max 100 ft különbözetet, csak rendes 3D nézzek.Az aktívval szerencsére nincs bajom,
és sokkal jobb, szebb a 3D a passzívhoz képest, szerintem. -
KisApám
addikt
Ha 72 cm-es CRT TV-ről váltasz, és akarsz is egy kis képernyő növekedést is,
a 32 colost el kell felejteni!!!A 32 colos majd nem hogy visszalépés lenne méretben
a 72 cm-es CRT-hez képest...Miért? Ezért: klikk.
A 40 colost vennék!!! Ezért: klikk.
És egy kis spórolással a Samsung UE40ES6100-at.Következő hozzászólással ((#37516) nightshadow) egyet értek!
-
KisApám
addikt
válasz
WoodooKilla #37451 üzenetére
Hol, merre van az az akció?
Talán másra is van ott. -
KisApám
addikt
válasz
206 cc #36773 üzenetére
Így igaz, van egy ugrás képminőségben, színhűségben a 6800 és 7000 között
(pl. a mélyebb fekete, a 7000 kezdi el megközelíteni a plazma feketéjét).DE sajna árban is van egy nagy ugrás, az ES7000 +50 000 ft az ES6800-hoz képest.
Valamint a 40 colos LED ES7000 annyiba kerül, mint pl.
az 50 colos plazma Panasonic 50ST50 (260 000 ft).Itt már megéri mérlegelni, hogy plazma vagy LED TV kell.
Sajnos nagy méretben a LED-et még mindig aranyárban adják a plazmához képest... -
KisApám
addikt
válasz
IreN!CuS #36772 üzenetére
Akkor érthetőben:
a Sugárban (Őrs vezér tér) és a KÖKI terminálban (Kőbénya-Kispest Metróvégállomás) is van, most kiírom, Euronics.
A Sugárban 214 990 ft, a KÖKIben 219 990 ft a SAMSUNG UE46ES6100
azaz
BELEFÉR a keretedbe!Ha 46 colban gondolkozol 220 000 ft alatt, akkor nehogy már az UE46ES5700S-t vedd meg!
-
KisApám
addikt
válasz
IreN!CuS #36769 üzenetére
Az Euroban most kapható, Sugárban 215 000 ft, KÖKIben 220 000 ft-ért a SAMSUNG UE46ES6100!
Én ezt venném meg! Az 5700-től tuti jobb.
200Hz CMR, gyors mozgásoknál jobb, mint az 5700-es.
Plusz 2D>3D konvertálás (nem nagy szám)
Plusz beépített wifi, ha kell.A 40 colos 6800-as kijelzője meg majd akkora magasságban,
mint kb egy régi 71 cm-es CRT...
igaz széltében +30 cm, de ez sem sok.
A 40-est ezért nem venném meg.Ha 2 méterről vagy messzebbről nézitek, akkor min. 46 colost vennék.
-
KisApám
addikt
6500-tól már van micro diming és 400 Hz CMR, a jobb feketéért és mozgásmegjelenítésért.
A 6800-ban +dual core proci.
A 6500-ös és 6800-as egy árban van (kb. 270 000 ft)Ezért gondolkodtam 6800-ban. (6100-as ára +60 000 ft)
A 6100-es az ára miatt vonzó (215 000 ft), és már tud a doboza alapján, FULL HD 3D-t.
-
KisApám
addikt
válasz
206 cc #36701 üzenetére
1. 400 Hz helyett 800 Hz CMR (nem tudom, hogy mennyire látható ez szemmel);
2. van kamera a 7000-esben, ha kell a Skype vagy úgy akarsz játszani;
3. Mélyebb fekete, szebb színek. Ultra Cleaar panel;
4. Még egy plusz távirányító a könnyebb netezéshez, miegyéb;
5. 3D hangtechnológia... ja...Nálam már a 250 000 ft is lélektani határ környéki, nem hogy a 370 000 ft...
Plazmában 370 000 ft-ért, igaz kamera nélkül, már csoda TV-t lehet venni... bár a plazma hátrányaival együtt, de az előnyöket se feledjük.
-
KisApám
addikt
válasz
donjohnson #36699 üzenetére
Röhej...
-
KisApám
addikt
A Samsung 6800-as sorozatára mennyire jellemző a felhősödés?
Pl. én egy Samsung UE46ES6800-et bámulgatok. Talán megvételre nem lenne rossz.
-
KisApám
addikt
A SAMSUNG UE46ES6100 kapható 214 990 Ft-ért a Sugárban az Őrs vezér téri Euroban.
Egész jó ár, és nem netes webshopról van szó.
Elgondolkodtató megvételre ennyiért.
Ja, és FULL HD 3D.
-
KisApám
addikt
Az alapszinten kezdve az Isotek EVO3 Isoplug -ot kipróbáltad már?
Nagyon egyszerűnek tűnik arra, hogy látható eredményt érjen el vele az ember.
Arra tippelek, hogy max egy audio- vagy videofil ember érezgetné azt a minimális (gondolom) pluszt, amit adhat.Talán az Isotek EVO3 Mini Mira hálózati tápelosztó és szűrő-nél érezném a változást. Jó esetben.
Lehet, hogy béna vagyok estére, de az AVA-t nem találom boltban, hogy belőjjem az árát.
-
KisApám
addikt
Úgy látom, hogy az Isotek EVO3 Mini Mira hálózati tápelosztó és szűrő
tudja azt, amit az Isotek EVO3 Isoplug hálózati zavarszűrő.
Csak "kicsit" többet és elosztó is van rajta. Ha jól látom.
Akkor spórolnom kell arra a 70 000 forintra...
Vagy jobb a Quantum Qv2 hálózati tápfeszültség harmonizátor? -
KisApám
addikt
Vennék én szívesen Isotek EVO3 Mini Mira hálózati tápelosztó és szűrőt, de nekem sokba kerül.
(Látom rajta a csatlakozókat, de az itthon nem jó, gondolom az ide szánt terméken a megfelelő csatlakozó van az eszközök számára.)Talán még ez jöhet szóba az ára miatt, ha jó tényleg
:
Isotek EVO3 Isoplug hálózati zavarszűrő -
KisApám
addikt
Már volt valamikor szó aról, hogy egy jó 50 colos plazma és 50 colos LED TV között mekkora az árkülönbség és mennyi idő alatt hozná vissza a LED az árát az árkülönbségből kifolyólag.
Lásd pl. a plazma SAMSUNG PS51E550 - 210 000 ft
valamint a LED-es SAMSUNG UE46ES7000 - 367 000 ft árkülönbözetét
(157 000 ft és + méretbeli 5 col a plazma javára). -
KisApám
addikt
Én várom a plazma-LED inch árarány "összejövetelét", persze lefelé.
Pl. a SAMSUNG PS51E550 FullHD plazma 210 000 ft,
vagy a jobb és minőségibb PANASONIC 50ST50 plazma 270 000 ft.No mutasson nekem valaki 50 colban ilyen ár-érték arányú LED TV-t... sajna nincs...
Én kinéztem a SAMSUNG UE46ES6710-es LED TV-t, de ez 260 000 ft
(a SAMSUNG UE46ES6570 LED 270 000 ft - nem értem miért, no meg
a SAMSUNG UE46ES7000 ára a csillagos eget verdesi - 360 000 ft)
illetve a PHILIPS 46PFL5507K LED 217 000 ft
(vagy a PHILIPS 46PFL5537K LED 277 000 ft - miért ennyivel drágább,
mint a másik PHILIPS?).Amint látni, a méret "csak" 46 col, de veri a Plazma árakat...
ha a plazmánál nem lenne egy esetleges "ghost" veszély, tuti plazmát vennék.
Most még rágódom rajta... a méret és az ár miatt
(no meg színhűség, fekete, kontraszt) vonzó a plazma, de odafigyelést igényel. -
KisApám
addikt
Ez mind igaz!
Pl. elmész egy MM-be, rengeteg passzív és aktív 3D TV van kirakva, és teszteled magad.
A passzív nálam nem jön be, mert látni a csíkozódást a felezett Full3D miatt. Nekem nem szép, nem jó, zavaró.
Az aktívnál meg tényleg vibrál a külső fényforrás a látótérben.
Az aktív nálam nagyobb 3D térélményt nyújt, bár zavar, hogy kicsit sötétebb a kép a szemüveg miatt.
Bár ha igazán mozizni akarunk ugyebár, úgy is be van sötétítve a szoba, szóval no problemo igazán. Nálam csak is az aktív megoldás jöhet szóba. -
KisApám
addikt
válasz
nightshadow #36402 üzenetére
DE azért ekkora árkülönbségek, mint amiket fent belinkeltem... túlzás.
-
KisApám
addikt
válasz
nightshadow #36395 üzenetére
A SAMSUNG UE-46ES6560 - 270 000 Ft.
A SAMSUNG UE-46ES6500 - 320 000 Ft.Magyarországra gagyi modelleket küldenek? Keleti suttyók vagyunk náluk IS?
Lásd az árcímkéket az előző hozzászólásomnál a 6500-hoz viszonyítva. -
KisApám
addikt
NEM értem:
SAMSUNG UE-46ES6710 - 260 000 Ft
SAMSUNG UE-46ES6500 - 320 000 Ft60 000 Ft különbség van a kettő között,
viszont a táblázat szerint ugyan az a két TV.Ráadásul:
SAMSUNG UE-46ES6800 - 270 000 Ft: még ez is olcsóbb a UE-46ES6500-tól,
pedig a 6800-ban van már 2 magos processzor is...És még ez is:
SAMSUNG UE-46ES6300 - 305 000 FtA SAMSUNG UE-46ES6800-tól ennyire meg akar szabadulni mindenki,
ennyire vacakul sikerültMIÉRT ilyen az árképzés?
-
KisApám
addikt
42 illetve 46 col méretben van elfogadható minőségű TV 200 000 Ft körül?
-
KisApám
addikt
válasz
206 cc #36016 üzenetére
Én is várom az elérhető árú OLED, AMOLED TV-k tömegtermelését...
Bár ebből 2014-ben lesz TALÁN valami, mindig tologatják kifele az időpontot.
És ott is lesznek gyerekbetegségek tutira.
Lehet, hogy lesz ott is beégés, de remélhetőleg ebben max. fele olyan érzékeny lesz, mint a Plazma. -
KisApám
addikt
Ha jól látom, az a SAMSUNG UE55ES8000 TV 590 000 Ft?
Pl. a hasonló Panasonic 50ST50 pedig 290 000 Ft... párban van minőségben az ES8000-al?
Vagy a Panasonic 50GT50E-vel? (360 000 Ft)
Az 50GT50-est nézve az árkülönbség 230 000 Ft a Pana javára
Matematikai feladat:
Hány év alatt hozza be a Pana a fogyasztásban a fele annyit fogyasztó Samu árát? -
KisApám
addikt
válasz
nightshadow #35989 üzenetére
Köszi, ez van!
-
KisApám
addikt
válasz
206 cc #35987 üzenetére
NEM tagadtam, hogy vibrál, csak azt írtam, hogy nem vagyok abban az X százalékban, aki látja és zavarja.
NEM tagadtam azt sem, hogy többet eszik, csak azt írtam, hogy néha pár év kell ahhoz, hogy az árkülönbség visszahozza "behozza" áramszálát.
NEM tagadtam, hogy ghostol, sajnos.
NEM vagyok elvakult plazmás, sem LED-es, de ha TV-t nézek, szeret természetes színeket látni.
NEM lenne rossz egy Samsung UE40ES7000 TV-t venni (265 000 Ft), de majdnem ugyan ennyiből (+5000 Ft csak) egy Panasonic 50ST50 TV-t is lehetne vásárolni. És 10 col a különbség a Panasonic javára. Minőségbeli különbség nem indokolja, ahogy láttam, ezt a méretbeli árkülönbséget.
Ezt is mérlegelni kell. Főleg, ha a nézési távolságot is figyelembe veszem (kb. 2,5 méter).A LED-nél is fel tudnál sorolni negatívumokat?
Ha már ennyire belejöttél ezekbe a dolgokbaMennyibe kerül egy 50 colos matrix háttér világítású LED TV?
Ui.: nem kötözködöm, csak szeretek vitatkozni, jó értelemben, kis agymozgatás, illetve sok midenre rájöhet z ember közben, építő jellegűen.
-
KisApám
addikt
válasz
206 cc #35980 üzenetére
Pár pontod nálam bukásra van ítélve, lássuk is:
3.vibrál és ez így van...előbb utóbb észreveszed...
Engem a CRT vibrálása sem zavar, és eddig akárhányszor bámultam Plazmát, nem láttam vibrálást.
5.azonos méretben drágább nagyobb méretben költségesebb....ez sem igazán jó érv...
Az árukeresőn ránéztem, ELLENKEZŐLEG van, mint ahogy írtad.
Pl. egy Panasonic 50ST50 mellé (ami igencsak jó a plazmák között, 270 000 Ft) a legolcsóbb 50 colos LED-es a Samsung UE50ES6100 TV 290 000 Ft.... és nyomában sincs az 50ST50-nek...2.sokat fogyaszt...az a 60 az inkább 80-100W ami gyakorlatilag a másfélszerese egy LCD és duplája egy LED tv fogyasztásának
Az előzőhöz mérten a 20 000 Ft árkülönbséget (bár jóval több volna ez, ha tényleg egy jó LED-es TV-t raknék az 50ST50 mellé) áramfogyasztásban mennyi idő alatt hozná vissza a drágább LED TV ára? Ha hasonló minőségű LED TV-t rakok az 50ST50 mellé, évek alatt jön vissza az áramszámlában az árkülönbség... Bár az alapján amit írtál, méréseket kellene keresni, és nem full fényerővel.
Legutóbb az MM-ben voltam. 2 plazma volt egymás mellett és kb. 20-30 LED körülötte... a LED-ek olyanok voltak, mintha mindegyik előtt fehér ködfüggönyt nyomtak volna folyamatosan, nagyon kitűnt, milyen fakó színeik voltak a plazma mellett. Az én szemem így látta.
Ez a hirtelen véleményem, ha lesz időm, még szerkesztem, ha kell.
-
KisApám
addikt
Nekem egy Pana ST50 férne bele a keretbe, abból is csak a 42 colos... Remélem a VT30 nincs tőle messze minőségben.
-
KisApám
addikt
Köszi.
Akkor a Panasonic TX-P42ST50E lesz az, belefér.
Netezni remélem nyugodtan lehet rajta. (Max HDMI porton keresztül rátolom a Motorola XOOM-omat.) -
KisApám
addikt
Melyik Plazma TV-t tudnád ajánlani 200 000 Ft-ig?
Amihez van olyan funkció (gondolom már mindegyikhez), amely a Plazma TV-k nagy hátrányát küszöböli ki, a kiégést, ghostot.
Nem szeretném bámulni a TV-n egy csatorna beégett logóját.
Ugyanis minimum 5 évre venném azt a TV-t. -
KisApám
addikt
Sziasztok!
Samsung UE 40 ES 6800-ra érdemes volna beruházni?
Talán Karácsonyra lemegy 200 000 Ft alá, ha kibírom addig
-
KisApám
addikt
Voltam a bolygós boltban az ojrópaparkban
Ott azt mondták, hogy sacc/kb. májustól lesz olyan frissítés a 6-os szériának és felfelé, hogy a Samu saját kis böngészője támogatni fog sok mindent, pl. FLASH-t is...
No erre kéjváncsi volnék... egy 1,6 GHz-es régi AMD Athlon proci is elég jól tud kínlódni a FALSH-el...
-
KisApám
addikt
válasz
headhunter #7715 üzenetére
Marad a Philips 5605.
Az input lag-ja jobb, mert majd a későbbiekben játékra is használnám! -
KisApám
addikt
válasz
headhunter #7717 üzenetére
A LED miatt a Philips-et választanám.
Hiába netes a Samu, ha jól tudom, FLASH-et nem nagyon kezel.
Nem tud a lányka vele Farmville-zni a Facebook-on
No meg sem a europe1400, sem a battleknight nem menne rajta. -
KisApám
addikt
válasz
headhunter #7715 üzenetére
Jahhhhh
A Philips-ben nincs net ha jól tudom, viszont full háttérvilágításos LED, nem edge.
Tán a LED jobb technológiának tűnik, mint az LCD...Az árban +10 e -el drágább mint a Samu.
De inkább a képminőség érdekelne meg a használhatóság.
Talán a Samu felé billen a mérlegDe ehhez még kell segítség a kedves fórumozóktól!!!!
-
KisApám
addikt
Sziasztok!
TV-t vennék!
Ezek között vacilálok:LED Philips 32PFL5605
vagy
LCD Samsung 32C650Kérem segítsetek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest