- iPhone topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
korpicschess
veterán
válasz
gorog67 #75372 üzenetére
Sajnálom, azt hittem, hogyha a laptopom már képes rá, akkor minden jól fog menni. Sajnos az újabb gépeken már nincsen SPDIF kimenet, ezért legfeljebb valami USB-s megoldással tudnám használni sajnos.
(Ha senki sem tud mást. Mégegyszer: csak a lemezkép fájlokkal van gond, minden mást lejátszik a beépített lejátszó, és van 5.1-es hang is vele (tv optikán van az erősítővel összekötve)) -
korpicschess
veterán
Sziasztok!
Samsung ES6100 TV-m van, és valamiért csak 2 csatorna hang megy át rajta HDMI-n (displayport-hdmi kábellel). Mi lehet a gond? Windows 8.1-et használok.
Sajnos más módon nem tudnám a hangot átvinni az erősítőre, csak a TV-ből optikán.(Csak akkor probléma ez, ha .iso-t akarok lejátszani, mert egyébként kezelné külső vinyóról a TV lejátszója is.)
Korábbi laptopommal szerintem nem volt ilyen probléma, ott simán ment HDMI-HDMI-vel.Üdv!
-
korpicschess
veterán
válasz
korpicschess #59559 üzenetére
Erre valaki? Hogy mit csinál a TV amikor felismeri, hogy 3D-s a forrás? Vagy hogy kéne ezt beállítani? Nagyon boldog lennék.
-
korpicschess
veterán
Én voltam a hülye, és az erősítővel van gond.
Viszont azt ki tudom kerülni, csak az a gondom, hogy hiába állítok akármit PowerDVD 13-ban, TMT 6-ban, a TV nem ismeri fel, hogy 3D-s jelet kap, így nem lehet a szemüveget bekapcsolni, és nem lesz 3D, hiába kapja meg az elmosott képet mondjuk.
Mi lehet a gond? -
korpicschess
veterán
válasz
korpicschess #59552 üzenetére
Ezt akkor csinálja, ha HD-tv-re állítom a fogadó eszközt. Ha autodetectre, akkor ha bekapcsolom a 3D-t is teljesen normál 2D képet továbbít. Hogy van ez?
-
-
korpicschess
veterán
Igen, elhibáztam, Yamaha honlapján lehetséges, hogy egy újabb kiadás manualját találtam meg, az hittem, hogy a sima és az RDS tudása megegyezik, kivéve a rádiót.
Nincs ott hiba, mármint a beállításoknál, valószínűleg annyi a turpisság, hogy a gépem Dolby jelet továbbít, szóval valahogy azt csinál a DTS-ből is.
-
korpicschess
veterán
Kiválasztom: nincs hang
PCM-re rakom: van hangAz input alapból auto-n van, de ha nem pro logicra rakom, akkor nem ismeri fel a Dolby Digitalt sem, tehát ha effect off-ra rakom, akkor marad is úgy. DTS felirat nincs egyébként az erősítőn, csak amit linkeltem forrást, az írja. Gép pedig lehetséges, hogy valahogy átalakítja más formátumra. Mondjuk gépről optikán 2.0 valamiért nem akar menni.
Szerintem amúgy az erősítő a ludas, és valójában nem tud DTS-t.
-
korpicschess
veterán
Sziasztok!
Akadt már valakinek olyan problémája, hogy egy Samsung ES6100 TV nem továbbította a DTS jelet az erősítő felé?
-
korpicschess
veterán
válasz
korpicschess #42797 üzenetére
Érdemes! Beállítottam, és valóban jó lett. Sokkal színhűbb. Különösen az emberek bőrszínén venni észre.
-
korpicschess
veterán
Nem szeretnék rááldozni ennyit. Amíg itt a gép, addig nincs semmi probléma. Mert végülis csak összekötöm, és kész. Egyedül annyi, hogy vinyónál gyorsabb, és eggyel kevesebb eszköz, de azért nem kényelmeskedem ennyire.
Monjuk 80$, amit így gyorsan találtam, annyira nem vészes egyébként érte.
-
korpicschess
veterán
Sziasztok!
Valaki meg tudná mondani, hogy ES6100 milyen formátumokat támogat? Beszereztem egy 2 terrás vinyót, fHD mkv-kat simán viszi, de nem tudom, hogy az 50 gigás .iso formátumú bluray 3D filmeket lejátsza-e? Vagy gépről toljam át? Ott milyen programot ajánlotok ehhez (vagy MPC HC kezeli)?
-
korpicschess
veterán
Sziasztok!
Most vettem egy ES6100-as TV-t, az a kérdésem lenne, hogy HDMI-n a telefont (720p felbontású kijelző) hozzákötve egy kicsit lelóg a kép. 3D filmet is próbáltam, de mikor bekapcsolom a 3D-t, nem jól fűzi össze a 2 képet. Ötletek? Hogy lehetne a telefont jól beállítani?
Illetve wifin marha lassú a net, létezik valami átalakító, amivel az IPTV-be menő netkábelt ketté tudom osztani? Azt átdugva frankó volt. -
korpicschess
veterán
válasz
nightshadow #35153 üzenetére
Érdemes esetleg kisebbet nézni? 116 centi azért elég sok, 3-4 méterről való nézéshez. Árban 40"-os elég rendesen olcsóbb. Bár plusz tartozékokkal, illetve a helyi beszerezhetőséggel nem vagyok tisztában.
-
korpicschess
veterán
Sziasztok!
207.000 Ft-ért milyen vétel lenne egy 46"-os ES6100? Illetve ez a típus ha jól néztem, akkor már az ajánlottak között van, és elég impozáns specifikációkkal bír. 4 szemüveggel, vezetéknélküli Samsung billentyűzettel.
Vélemények róla? -
korpicschess
veterán
Sziasztok!
200-ért milyen TV ez?
Samsung UE46EH6030WEsetleg ilyen árkategóriában valami? Ezt Euronicsban helyileg meg tudnám venni, 30-cal olcsóbb, így 200 alatt van, árban az árgép szintet hozza.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro Max (USA Model) / 256GB / Gyári függeteln / (CSAK E-SIM) / 12 Hó garancia
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 256GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest