Hirdetés
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- MediaTek Helio G50-nel futott be a Tecno új belépő ajánlata
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Befutott az Android 16 fejlesztői előzetese
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
vacs
veterán
Sziasztok. Szeretnék egy tv-t filmezéshez és Xbox360-hoz.
102cm-nél nagyobb ne legyen, és olyan 150K a felső limit.
3D nem kell, smart rendszer jó ha van, de nem feltétel.
Ilyet találtam: Samsung ue40eh5300wxxh, akcióban 150K.
Játékhoz Plazma vagy LED a jó, milyet érdemes, milyen más típust ajánlatok?[ Szerkesztve ]
(^)(>.<)(^)
-
vacs
veterán
válasz nightshadow #33102 üzenetére
Köszi az eddigi segítséget.
Akkor elvileg jó lesz nekem a UE40ES6100W, ez a legolcsóbb Smart-os, 100Hz-es LED ??
Vagy esetleg melyik típust ?(^)(>.<)(^)
-
vacs
veterán
Látta valaki a Tesco műszaki katalógus reklámújságot (2012.október 5-18) ?? /a neten még nincs fent/
Az utolsó oldalon benne van a Samsung UE-40ES6100, "ajándék" 2 szemüveggel és BD-E5500 Blu-ray lejátszóval. Ára 220K. Megér ennyit így egybe??
A lejátszó kb 30K-t ér.(^)(>.<)(^)
-
vacs
veterán
tibike8
nightshadowItt a fórumban mindig a netes árakat írjátok, de azért ilyen drága cuccot nem szívesen rendelek neten, üzletben pedig mindig drágább.
Kérlek írjátok le, hogy TI honnét mernétek megrendelni, ahol jó áron adják és 3 év gyári Samsung garit is kapok, és minden kiegészítőt is, ami jár hozzá, vagy ajándékba adják (UE-40ES6100)?
Vagy mikor érdemes megvenni, várjak még vele pl karácsony előttig (november vége mondjuk) ?[ Szerkesztve ]
(^)(>.<)(^)
-
vacs
veterán
válasz nightshadow #34007 üzenetére
nightshadow
CoolBoy323
Dictator^
tibike8Személyesen nem tudok elmenni egyik fővárosi boltba sem, nagyon messze vannak.
Media Markt megszűnt Zalaegerszegen (ez volt hozzám a legközelebb), Euronics-ban a 7en fogok érdeklődni.
Amit nightshadow linkelt pcdreamshop-ot az nagyon szimpinek tűnik, főleg a Szállítás & beüzemelés és a Garancia részben leírt dolgok miatt. Olvassátok el, érdemes.
Van cseregarancia meghosszabbítás is, lehet nekem megér ennyit.Fali tartót is kell vennem hozzá, milyet/honnét ?
Vagy esetleg apám is megtudja csinálni (profi esztergályos), de ahhoz tervrajz kellene.Egy videóban láttam, hogy ezeknél a tv-knél lehet hardvert fejleszteni, tehát vehetek bele pl 2 magos procit. Ez igaz, nagyon drága dolgok ezek?
[ Szerkesztve ]
(^)(>.<)(^)
-
vacs
veterán
válasz Dictator^ #34244 üzenetére
Döntöttem.
Picit elhalasztom az ES6100 vásárlását. Az X360 is megvár, ha már 2 éve pihen a szekrényemben.
November második felében, a hónap vége felé fogom megvenni, hátha addig csökken az ára.Vennem kell hozzá falikonzolt. Van olyan amit a faltól 90 fokos szögben is ki lehet hajtani ?
Ha igen, akkor az elég erős, hogy hosszútávon is megbírja a tv súlyát ?
Persze, ha hosszabb ideig nem nézem a tv-t, akkor be fogom hajtani.(^)(>.<)(^)
-
vacs
veterán
válasz nightshadow #34267 üzenetére
Hitel nem érdekel, de már Edigital-ban is 10 ezerrel olcsóbb mint múlt héten
Lehet érdemes lesz várni pár hetet.
Az Ipon-ban (a specifikáció rész alatt) egész komoly árgrafikont találtam, szépen csökken az ára.Más:
Vennem kell hozzá falikonzolt. Van olyan amit a faltól 90 fokos szögben is ki lehet hajtani ?
Ha igen, akkor az elég erős, hogy hosszútávon is megbírja a tv súlyát ?
Persze, ha hosszabb ideig nem nézem a tv-t, akkor be fogom hajtani.[ Szerkesztve ]
(^)(>.<)(^)
-
vacs
veterán
A Garanciáról mit tudtok?
Ha megveszem a 2+1 év mellé a +2évet, akkor lesz 5 év garim, de ez mire érvényes (később jelentkező pixelhibára pl)?
Egy eladó olyat mondott, ha megvan az 5 év garim, akkor ha pl leesik a tv-m és tönkremegy/megsérül, akkor 30%-ot megtérítenek nekem. Ez nagy hülyeség, ugye?(^)(>.<)(^)
-
vacs
veterán
Köszi a válaszokat srácok, érdeklődni fogok vásárlás előtt.
[ Szerkesztve ]
(^)(>.<)(^)
-
vacs
veterán
Bocs a hülye kérdésért.
ES6100-at fogok venni hamarosan.
Az érdekel, hogy msn (Windows Live Messenger) app-ot adtak-e ki hozzá, illetve várható-e ?[ Szerkesztve ]
(^)(>.<)(^)
-
vacs
veterán
válasz Flashget #35540 üzenetére
Flashget & LacBp & JoeYi
A Tudástár második oldalán semmi nincs leírva !! (vagy csak én nem tudok olvasni )
(^)(>.<)(^)
-
vacs
veterán
"Az új Fuso TV alkalmazás a 2011-es TV-ken már elérhető, a 2012-es készülékeken pedig november folyamán debütál"
[ Szerkesztve ]
(^)(>.<)(^)
-
vacs
veterán
[moderálva]
Idén nem lesz karácsonyi akció (nem feltétlenül árcsökkenés) ?
Már nagyon megvenném a 40ES6100-at, de várok, hátha lesz valami ...
Szerintetek ?[ Módosította: CoolMan ]
(^)(>.<)(^)
-
-
vacs
veterán
"Idén nem lesz karácsonyi akció (nem árcsökkenés) ?"
Hoppá! Most vegyen LG 3D tévét!
Valami ilyesmire gondoltam.
[ Szerkesztve ]
(^)(>.<)(^)
-
vacs
veterán
A pcálom megszüntette a "2 év csere garancia" -t.
Éppen mire rendelni akartam.(^)(>.<)(^)
-
vacs
veterán
ES6100 PVR funkciója csak digitális adást képes felvenni, vagy analógot is ?
(^)(>.<)(^)
-
vacs
veterán
Jelenleg analóg tv adásunk van (Tarr.hu), ha előfizetek T-s digitálisra, de marad a tarr is, akkor be lehet a két fajta adást egyszerre programozni ES6100-on?
Tehát egyszerre lenne rákötve a koax + a t-s box.Azért kéne a T-s, mert csak digitálisból tud felvenni (+ szebb a kép), de sok nekem fontos csatorna pedig a Tarr-nál van, és csak az én szobámba lenne bekötve a T, máshol marad a Tarr.
Bocs a megfogalmazásért.
(^)(>.<)(^)
-
vacs
veterán
Mi a különbség a két verzió között (a méretén kívül) ?
Melyikkel érdemes próbálkozni ?
A nagyobb tényleg jobb ?A sötét lovag - Felemelkedés - The Dark Knight Rises (2012) 1080p BluRay x264.Hun.DTS-(13,4 GB)
Videó információk:
FORMAT..........: MKV
FORMAT VIDEO....: AVC
CHAPTERS........: NEM
EXTRAS..........: NEM
MÉRET...........: 13,4 GB
ViDEO.CODEC.....: x264
KÉPARÁNY........: 16:9
FORMÁTUN PROFIL.: High@L4.1
FRAMERATE.......: 23,976 fps
BiTRATE.........: 8 954 Kbps
RESOLUTiON......: 1920x1080Audió információk + Felirat:
AUDiO.........: Angol DTS 5.1, Magyar DTS 5.1, Magyar AC3 5.1
SUBTiTLES.....: Magyar, Magyar kiegészítőA sötét lovag - Felemelkedés(The Dark Knight Rises)(2012), Full HD 1080p,x264,mkv,5.1-(28,1 GB)
General : TDKR.mkv
Format : Matroska at 24,4 Mbps
Length : 28,1 GiB for 2 óra 44 perc 33 mp 888empVideo #0 : AVC at 23,5 Mbps
Aspect : 1920 x 1080 (1.778) at 23.976 fpsAudio #0 : AC-3 at 448 Kbps
Infos : 6 csatorna, 48,0 KHz
Language : huText #0 : UTF-8
Language : hu/forced/ui.: lehet nem ide kellett volna írnom.
[ Szerkesztve ]
(^)(>.<)(^)
-
vacs
veterán
A Logitech K400 nem müxik a Youtube alkalmazásban.
Ha ezt tudtam volna, akkor megveszem a gyári samsung billt, 15K-ért.(^)(>.<)(^)
-
vacs
veterán
válasz ilgatto #38390 üzenetére
Nekem 40ES6100 van pár napja, és Xbox 360-al tolom az FPS játékokat.
Input lag: nincs.
Bővebben: én COD-al próbáltam eddig, de semmi késést nem tapasztaltam, pedig direkt ezt (is) teszteltem.
Lehet, hogy késik 36ms-ot, de én ebből semmit nem észleltem, nekem tökéletes játékra (is).Részemről, ajánlott.
Hamarosan írok egy bővebb eszmefuttatást is.
[ Szerkesztve ]
(^)(>.<)(^)
-
vacs
veterán
válasz Seprioth #38505 üzenetére
Olvasd el ezt: Samsung LED TV tudástár - E széria
A 40EH6030-nak 70-100 ms a késleltetése, tehát játékra gyakorlatilag alkalmatlan.
Ha játszani is szeretnél, akkor ES6100. (Nekem is ilyen van, én xbox-al használom)
Igen, valódi 100Hz-es, remek ár/érték aránnyal, "igazi best buy TV".[ Szerkesztve ]
(^)(>.<)(^)
-
vacs
veterán
Nemrég megvettem a 40ES6100-at.
Van benne DVB/T tuner, de a mindigtv ingyenes csatornáit nem sikerült beállítanom, pedig van lefedettség, csak az analógokat találja meg. Mit csinálok rosszul?(^)(>.<)(^)
-
-
vacs
veterán
Van két kérdésem:
1. A youtube app-ban be lehet valahol állítani, hogy ne fullhd, hanem csak 720p vagy vga felbontásban játsza le a videókat ?
Ezért kérdezem.2. Ezt a hozzászólást a tv-n kezdtem el írni, de nem tudtam befejezni. Miért ?
Logitech billel gépeltem, de mikor a kép jobb sarkához értek a betük, akkor már nem láttam, hogy mit írok, mert a beépített (amúgy inaktív) billentyűzet kitakarta a szöveget.
El lehet tüntetni a virtuális billt ?(^)(>.<)(^)
-
vacs
veterán
válasz ilgatto #39057 üzenetére
Ne parázz feleslegesen, már többen írtuk (köztük én is), hogy gyakorlatilag nincs input lag ES6100-on.
Én X360-al tolom, és semmi késést nem tapasztalok, pedig még a játék mód sincs kiválasztva, mert nem tudom hol kell.
Közben JoeYi-nek (#39071) hála, megtaláltam hol kell beállítani.Más: csak én kaptam a tv-hez olyan leírást ami csak pár oldalas, és az alap dolgokon kívül semmi komolyabb beállításról nem ír ?
És még egy: ha veszek ES6100-hoz gyári N-es WiFi vevőt, akkor az működni fog, lesz N-es net a tv-n ?
[ Szerkesztve ]
(^)(>.<)(^)
-
vacs
veterán
válasz kodoboy #39127 üzenetére
Ebben a cikkben megtalálod a részletes választ.
Röviden ennyi a különbség, de ettől függetlenül ajánlott elolvasni a teljes cikket:
ES6800: mint a 6500, viszont két magos processzort építettek bele. Nem tudni, hogy ez mely funkciókra van kihatással, de sejthetően gördülékenyebb a webböngésző működése és úgy általában az összes SMART funkció gyorsabb lehet. Azért érdekes típus, mert többnyire annyiért, vagy olcsóbban adják mint a 6500-asokat, ezért érdemesebb inkább ezt választani.(^)(>.<)(^)
-
vacs
veterán
válasz ViperKT #39128 üzenetére
Én is megcsináltam kb 2 perc alatt a leírás alapján:
felh. név: develop, jelszó: bármi
utána tools gomb / beállítások / fejlesztés / szerver ip címének beállítása (ide kell a fuso szervere: 217.113.62.80)
és végül alatta alkalmazások szinkronizálása, amivel települ maga a program.A develop néven kell bejelentkezni a smart részen belül, és azt kell csinálni ami le van írva !
(^)(>.<)(^)
-
vacs
veterán
A válaszokat a TV böngészőjéből írtam. de sajnos tényleg nem lehet új sort kezdeni. Se ENTER-rel, se a távirányító segítségével nem sikerült. Sőt nem tudok szöveget se kijelölni.
[ Szerkesztve ]
(^)(>.<)(^)
-
vacs
veterán
válasz debreceni79 #39352 üzenetére
Nem rossz a TPlink 1043nd, de ha van egy picivel több pénzed és hosszabb távon gondolkozol, akkor TP-Link TL-WDR4300-at veszel.
Ez sokkal komolyabb cucc, hasonlítsd össze a tulajdonságaikat.(^)(>.<)(^)
-
vacs
veterán
válasz Flashget #39377 üzenetére
Valójában mindkettőnknek igaza van.
Nem tudjuk pl. hogy milyen netről van szó.
Továbbá azt sem tudjuk, hogy hány eszköz csatlakozik majd hozzá.debreceni79: nem tudjuk, milyen netről van szó, és hány eszköz csatlakozik majd rá, így nehéz korrekt választ adni.
Nálam van 1 asztali + 1 laptop + 2 telefon + 1 tv.
Ehhez van nekem a TP-Link TL-WDR4300.
És hamarosan lesz hozzá T-s optikai 50 Megás net.[ Szerkesztve ]
(^)(>.<)(^)
-
vacs
veterán
válasz Turbolédy #39576 üzenetére
Nekem Logitech K400 van ES6100-al.
A youtube appon kívül szinte mindenhol tudom használni (de ez a tv hibája, NEM a bill-é), viszont ha a smart főmenü tetején írsz a keresés részbe, akkor működik a bill, és így is megkeresi a youtube videókat (én így használom !!).
Működik a csatorna váltás (F11+F12), hangerő (F9+F10), némítás (F8), smart be/ki (F5) stb.
A touchpad is hibátlanul működik.
Röviden, tömören: aki tapipados billentyűzetet keres, annak a célra tökéletesen megfelel a Logitech K400.[ Szerkesztve ]
(^)(>.<)(^)
-
vacs
veterán
A youtube app, nálam részben már támogatja a billentyűzetet (vagy lehet eddig is támogatta, csak nem vettem észre).
A billen hagyományos értelemben gépelni ugyan még nem lehet, de a kurzor nyilakkal már lehet irányítani. Így azért mégis csak könnyebb mint a távirányítóval.
(^)(>.<)(^)
-
vacs
veterán
S.O.S
ES6100-on hogyan tudom kitörölni a hálózati beállításokat ?
Rossz wifi jelszót írtam be, és emiatt nem tud csatlakozni, viszont a jelszót nem tudom átírni a jóra, és nem is tudom törölni a hálózatot ?
Segítsetek(^)(>.<)(^)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest