Hirdetés
- Elképesztő robotok, kutyatelefon, Waymo, kártya méretű tracker... CES
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Crackberry Kevin telefonja, óriási Dreame stand autóval a közepén - CES
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- CES 2026: Új összehajtható 3 az 1-ben töltő az Ankertől
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Azonnali mobilos kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flashget
félisten
-
sandró60
addikt
válasz
[CS]Blade2
üzenetére
Szerintem mérd meg a tévén a furat távolságot,ha bizonytalan vagy és úgy menjél vásárolni.Amit linkeltél az is jó lessz.
-
Flashget
félisten
válasz
Petrica
üzenetére
jól van ugyanarról beszélünk csak másképp hívjuk őket

ez a progi a csatorna lista amit betallozól van pendrive-on és megszerkeszted.
erre gondoltál? -
Petrica
csendes tag
Szia mindenkinek! Pár napja kaptam egy csodálatos ötletet hogyan irhatom át a Samsung UE406580 progik sorrendjét. Sajna elveszett a link, most aktuális lenne, kérném küld elujbol...Köszi!
-
rasky
senior tag
Lesz ma egy EH6030 nálam, kérdésem a következő. 1 USB kimenete van, vajon megbirkózna egy 2'5 Hddvel? Mert az ES6100-on külön van neki USB kimenet.
-
ilgatto
tag
Bár megtehetném, de sajnos nem lehet úgy átrendezni a szobát a többi bútor és a szoba alakja miatt, hogy ez megoldható legyen. Köszönöm egyébként, hogy próbáltál segíteni.

Jobbat nem tudok, minthogy megkeresem azt a tulajdonságot, ami a legkevésbé zavarna, ha nem a tervezett lenne. A képminőségből nem adok, a vékonyság is kell, így marad a karácsonyfatalp.
:/ Kár, hogy nem lehet cserélni a lábat. -
Venn
tag
Ez a 2 tévé van harcban
ha lesz prémium akkor 42LM660 Lesz 
LG 42LM620s
LG 42LM660s150 ezerért az nagyon jó ár

-
-
VaDy
tag
-
Dani Pécs
tag
Sziasztok!
Csatorna lista átviteli gondom van a D6770 TV-ről, az ES6560-as-ra.
Azt írja ki az ES, hogy a csatorna lista érvénytelen. Van esetleg valakinek működő megoldása a problémára?
-
sandró60
addikt
A Samsung Apps letöltő alkalmazás ma frissűlt.(EH-sorozat).Sajnos a beigért Fuso app-nem tölthető-nincs a listán
Esetleg valakinél EH-ES-sorozatszámú tv tulajdonosoknál már van? -
sandró60
addikt
válasz
[CS]Blade2
üzenetére
Amit linkeltél jó
-
[CS]Blade2
addikt
UE46EH6030-hoz milyen méretű fali tartó kell? Ez jó lenne hozzá?
(dönthetőt keresek) -
JoeYi
őstag
válasz
nightshadow
üzenetére
nem lepődnék meg ha ezt a szánkótalpat erőltetné a kicsikre jövőre. A karácsonyfatalpban engem az zavar, hogy ránézésre mintha nagyobb területet foglalna a téglalapnál
-
JoeYi
őstag
a 6030 és a 6100 a kép folyamatosságában egyenlő. A 6100-ban viszont valamennyivel módosított hardver van és ezért egyesek szerint a 2D videó minősége is jobb, a 3D pedig biztosan jobb, mivel a kettő közül csak a 6100 tud full HD 3D-t.
Ezenfelül a 6100-ban beépített wifi van és megkapta a SMART környezetett, appokkal és internet böngészővel
-
Lehiñito
senior tag
Sziasztok. A samsung remot droid alkalmazás jó az E szériás tévékhez ugye? Kell valamit állítani a routerben, vagy egyből össze lehet hozni a telóval?
-
VaDy
tag
Az a gáz, hogy 6100ashoz nem tudok hozzászólni, nem láttam a képét, kíváncsiságból megnézem, bár lehet nem kéne, mert csak fájdítanám a szívem, ha jobb, már pedig gondolom jobb!!
Viszont ez ahogy nézem 160k fölött van, az meg +30ezer a 6030ashoz képest, egyébként miben jobb, ha már a 6030as sem akad, akkor ezt hogy kell elképzelni?! Bocsássatok meg én még új vagyok a tv-k világában, de valami szaggat/nagyon szaggat/nem szaggat ... , na most a nem szaggatnál hogy lehet jobb?! 
A 7ezres szériába már tényleg bele se megyek, 260ezertől ... Sajnos az nekem már sok(k) !!
-
Ra3
őstag
Ha a 40'-os méretet nézzük akkor az 5300 és a 6030 ára között ~10k a különbség, aki ebben az árkategóriában vesz tévét annak valószínűleg nem gond ennyivel többet áldozni rá, a 7000-es széria kb kétszer annyiba kerül mint a 6030, szóval azért azt nem mondanám hogy túl nagyot szoptak az olcsóbbat választók, jó eséllyel annyit soha nem költenének tévére amennyibe a 7-es kerül.
-
Qadron
tag
Ezt már olvastam, itt is a 30-40 fokos látószöget írnak, lényegében ugyanezt írtad le, nem tudom mit értettem félre, max annyit, hogy a vásznon tényleg átugrottam, bocs.
Amit ez előtt belinkeltél abban 1.1-es szorzó volt a 3D fullHD filmekhez, én az alapján írtam amit írtam.
De akárhogy is az 1 méteres tv-met a projektoros cikk szerint 1,1 méterről kéne néznem fullhd3d esetén. Erre írtam, hogy ott annyira kapkodni kell a fejem, meg a szemem, hogy egyáltalán a kép egyik sarkáról a másikra érjek, hogy azt tartom zavarónak, projektor esetén ugyanennyit kellene forgatni a szemem. -
BBéci
legenda
válasz
grizzly bear
üzenetére
A rendes, igazi 3D-hez, amit szekvenciálisnak, vagy frame packed-nek neveznek, 3D-képes lejátszó kell.
Annak hiányában - jó esetben - csak minden második képet látod, értelemszerűen 2D-ben. Rosszabb esetben a lejátszó ismeretlen fájlformátumot fog kiírni a képernyőre. -
BBéci
legenda
"jól beszopta aki 5300ast vett/vesz, 100ezer ft fölötti tv és élvezhetetlen megnézni rajta egy filmet, vicc!!"
Ezzel nagyjából egyetértek, de a 7000-es tulajok hasonlókat mondhatnak azokra, akik 6030-at vettek.
Én hozzáteszem, egy Pana ST, vagy GT plazma mindegyiket alázza, a VT-ről nem is beszélve. Aki olyat néz, fel nem foghatja, mi vesz rá embereket LCD vásárlásra.
(#37146) Tutu7030
5.1-re gondoltam, sztereó hangsávos filmet nem nézek. Még a gondolataimban sem szerepel olyan. -
Tutu7030
veterán
De van. Samygo-s srácok megoldották. A content library alól kell futtatni egy alkalmazást, ami a dts-ből csinál 2.0 hangot. Kicsit megterheli a tv-t (lassabban reagál a parancsokra), de ideiglenes megoldásnak megteszi, ha csak ritkán fut bele az ember dts hangú filmekbe.
-
grizzly bear
csendes tag
válasz
Qadron
üzenetére
Én is tv vásárlás előtt állok és a 3D ami nem teljesen világos.
"Csak úgy lehetséges, hogy az mkv ami felezett, azt a tv a saját médialejátszójával képes a felénél elvágni a képet majd az elvágott képet egymás után lejátszani így kreálva egy 3D filmet. Erre még képes a tv médialejátszója"
Ez amit leírtál teljesen érthető, viszont az alábbit nem értem:
"A rendes BD 3D ... ott is két kép van, csak ott teljes felbontáson egymás után mindkettő. És a TV (meg a szgép legtöbb médialejátszó progija) ilyenkor csak minden másodikat játssza le.. Ehhez kell rendes BD lejátszó, ami ezt képes lejátszani FULHD 3D-ben"
Szóval amit nem értek, hogy miért csak minden második képet játssza le a tv vagy akár a pc?
Másrészt hogy érted azt, hogy a "szgép legtöbb médialejátszó progija"? Esetleg van olyan ami lejátssza?Köszi előre is a felvilágosítást!
-
VaDy
tag
Sziasztok!!
Samsung 5300 és 6030as között vívódtam a mai napig, mígnem eljutottam egy media marktba, ahol is megmutatta az ottani samsung "szakember", hogy mi is a különbség a 2 tv között!!
Mindkettőn elindította ugyanazt a 720p-s filmet, először 5300be eléggé észrevehetően akadt a kép, utána áttette pendriveot 6030asba ahol persze teljesen akadás mentesen vitte!! Ég és föld volt a két masina között, még bnőm is odasúgta a fülembe, hogy úristen az első de szar volt!
Csak azért írom le aki e két modell között vacilál, ne tegye többé, jelenleg kb 15.000 ft árkülönbség van a két tv között!! Smart tv ide vagy oda, 3D ide vagy oda, szerintem azért mégis csak a tv képe, akadásmentes lejátszás a lényeg! Engem se a netezés, se a 3 d része nem érdekel, de egyértelműen a 6030ast veszem!!
Most lehet sokan megutálnak de jól beszopta aki 5300ast vett/vesz, 100ezer ft fölötti tv és élvezhetetlen megnézni rajta egy filmet, vicc!!
Remélem azért segítettem vkinek, mindenesetre magamnak biztos!
-
engusz
veterán
A Wayteq elég jó árban van, szinte bárhol megvásárolhat. Viszont - szerintem - lassúcska* kártya és/vagy a tévéhez elérhető legfrissebb szoftverében még nincs optimalizáció
*Lassú csatornaváltás, illetve néha előbb jön fel a kódolt csatorna ablak, mint ahogy megjelenne maga az adás
-
XZoli
aktív tag
Milyen CI+ conax kártyát ajánlatok a ue40es6100 tv-hez, kábel tv vételéhez?
üdv Zoli
-
mrThomi
addikt
válasz
blakey
üzenetére
oke, jövöhéten meglesz akkor beszámolok ! még annyit hogy ezekhez lehet venni hd kártyát es akkor az adás hd-ban fog jönni ? 6800 as esetében ezt hova lehet bedugni ? Kábelen jön az adás de többet nem tudok, mert az alattam lévö fizeti...nem magyarország tehát nemtom h digie e vagymi, lényeg hogy egy hd kártya bedugásával hd-lesz az adás ?
-
blakey
titán
válasz
mrThomi
üzenetére
Sajnos bármilyen külső fény közelében nagyon nehezen veszed észre, hogy felhős-e vagy sem. Ritka a teljesen homogén lcd, sőt olyan nincs is, de olyan van ami bőven elfogadható és egyáltalán nem zavaró. Ha esetleg keresgélsz a neten, akkor látni fogsz "csúcs" lcd-ket is felhősődni, de nagyon, úgyhogy inkább abban bízz, hogy kevésbé zavaró, nincs pixelhiba, minthogy abban, hogy remélhetőleg kapsz egy "felhő" nélkülit.
-
mrThomi
addikt
Köszönöm a valaszokat, igen source,es ugy neztem meg mert nem kapcsol ki a kijelzo,de semmi. Jo lehet a terem nagy fenye is közre jatszott,de akkor a philipsnel miert lehetett annyira latni ? Pedig a samuknal neztem közelröl mint vmi idiota aki meg eletebe tv-t nem latott

-
Flashget
félisten
egyik tv sem játsza le saját média lejátszóján a 24p filmeket. ahhoz valamilyen külső lejátszó kell (BD vagy médialejátszó, PC).
úgy látom nem a TV képi megjelenítése fontos számodra, hogy 50Hz vagy valós 100Hz legyen különben hanyagolnád a 5xxx-t és vennél egy EH6030-t a 3D-t meg nem kell nézni, ha nem akarod. -
-
Tubi2
senior tag
Szeretnék egy 102-es TV-t vásárolni, 3D, Smart, és minden agytalanság nélkül, viszont jó képpel 24p móddal.
Eddig kutatásaim kiderítették, hogy meg kell álljak a(z)5000-es számnál, az 5300 már smart, a 6030 pedig már 3D is.
Tehát egy UE40ES5000-res a kinézett típus. Kérdezném, ez tud 24p-s módot?
Samsung oldalán kb mindenről annyit írnak hogy csodaszép és csúcsminőségű.
-
mrThomi
addikt
Üdv
Ma nezegettem egy elektronicsbe tvket,leginkabb a samukat, es erre a felhösödesre voltam kivancsi. A kinezett termek az es 6800 lenne, jol at is neztem a boltba,de sehol se lattam felhoket, vagy 5 samut megneztem de egyiknel se semmi! Egy 55colos philips 5537k tipusu nal 4 pontban szeltibe kiterjedo,fekete hatternmen lattam.akinek ilyen samu 6 os szerias tv-je van tudna löni egy kepet,megpislantanam hogy milyen formaba jon elö, ha egyatalan latszik... Köszi
-
denes123s
tag
Üdv!
Érdeklődni szeretnék, hogy létezik-e már olyan firmwire verzió a B650-es modellehez, ami támogatja a feliratokat vagy a dts hangot?
Köszi!
-
sandró60
addikt
Nekem szintén egy Samsung van a hálóban féléve.Ráadásul ágyból tudok internetezni.Ha ilyet-26"EH4500 veszel csak a 4000-es áránál 3-ezerrel drágább.Csak ajánlani tudom.Az internetezés elég gyors ráadásul a Wifi beépitett nem kell vezetékezni
-
Qadron
tag
válasz
djbahool
üzenetére
Csak úgy lehetséges, hogy az mkv ami felezett, azt a tv a saját médialejátszójával képes a felénél elvágni a képet majd az elvágott képet egymás után lejátszani így kreálva egy 3D filmet. Erre még képes a tv médialejátszója.
A rendes BD 3D-t nem tudom hogy játszottad le, ott is két kép van, csak ott teljes felbontáson egymás után mindkettő. És a TV (meg a szgép legtöbb médialejátszó progija) ilyenkor csak minden másodikat játssza le. Tehát leszedsz egy BD 50 kb 50 gigás filmet, abból kb 25 gigát látsz a másik fele elvész az éterbe. (kicsit torzítottam, mert az 50 gigánál már az audió sávok is gigányi méretűek, de a képanyag felét tuti buktad így.)
Ehhez kell rendes BD lejátszó, ami ezt képes lejátszani FULHD 3D-ben -
nagysandor79
aktív tag
sziasztok erről a tv-ről mi a véleményetek? a böngészője mindent visz? http://www.interhifi.hu/SAMSUNG%20UE-40ES5500.html .(ez a tv árban pont benne lenne a keretben amit még adnék egy tv-ért) voltam ma az MM.be. ue40es6100 néztem nagyon szép a képe csak az ára magas 189.000ft ue32es6100 169.000. 2d-3d konvertálása szar. 3d- adás jól jött ki rajta.(az eladó nem nagyon akart velem foglalkozni látta hogy nem vagyok komoly vevő)

-
|AP|
veterán
Sziasztok!
Hálószobába, második tv-nek keresek 26-27" körüli LED TV-t, 70-75k körül. Sok elvárás nincs, legyen normális képminőség, ami viszont fontos a minél több videó formátum lejátszása pendriveról.
Három versenyzőt néztem ki, ebből egy Samsung, ezért tévedtem ide:és három LG, mint alternatíva:
LG 26LS3500 - árban szinte ugyanott
LG M2732D - TV és monitor, 27", IPS panel, árban ugyanott
LG 26CS460 - legolcsóbb versenyző, "csak" LCD, de az ára miatt megfontolandóAjánljátok valamelyiket? Jó-rossz tapasztalat bármelyikről? Köszönöm!
-
djbahool
senior tag
Sziasztok!
A kérdésem a következő:
Hogy lehet hogy ha megnézek egy 3D-s MKV-k, akkor az ugye SBS vagy OU , vagyis nornál megjelenítővel nézve 2 kép van egymás alatt vagy mellett, míg ha egy komplett 3D-s BD-t nézek, akkor az normál képként jelenik meg?
Mitől lesz az akkor 3D? -
sandró60
addikt
válasz
Tippmix46
üzenetére
Szerintem itt tedd fel a kérdésedet projektoros fórumok
-
sandró60
addikt
válasz
bakterka
üzenetére
Ezekbe az új készülékekbe lehet,hogy bele van kódolva,hogy meddig működjenek a para métereknek megfelelően.Itt nem csak a tv-ről van szó hanem az összes mai gyártású elektronikával működő gépezetekre(háztartási)5-6 év.Vagy addig annyira elavúlt,hogy az ember kicseréli,ha teheti
-
Qadron
tag
válasz
nextman
üzenetére
Én se azt mondom, hogy nem igaz, csak azt, hogy kicsit vicces és embertelen... Ha te 2,5 méterről nézed a tv-t akkor a fullHD 3D-s szorzó alapján bő 2 méterest kellene venned. A 47 colosra azt mondtad, hogy pont megfelelő lenne, ami kb 120 centi. Hát az se 2 méter.
Nem a régi beidegződés miatt, de pl amikor a tv-t beraktam a monitor helyére és bő 1 méterről néztem a 40 colos tvmet, hát mit ne mondjak.. zavart. Egyszerűen kapkodni kellett a fejem is, meg a szemem is még a filmeknél is, de játéknál meg aztán különösen. Én megértem, hogy az emberi szem innen képes minden pixelt optimálisan látni, meg a 3D hatás így jön ki, de cserébe ha kapkodnia kell a fejét az sztem zavaró. Nem tornázni akarok filmnézés közben.

-
ilgatto
tag
válasz
nightshadow
üzenetére
Köszönöm, meggondolom ezt is.

-
Üdv!
Van egy samsung ue40eh6030 3D tv amin van lan bemenet.
Ha ezt összekötöm a routerrel akkor a routerhez csatlakoztatott PC-ről tud lejátszani filmeket?
-
ilgatto
tag
válasz
nightshadow
üzenetére
Hát igen, ez így van. Nem tudom falhoz tenni a TV-t, az oldala fog látszani ha belépek a szobába, ezért lenne fontos a Slim.

Sandró60: Az UE32ES6100 sajnos karácsonyfaláb-talpas. Pakisztán sincs sokkal közelebb.
Viccet félretéve lehet, hogy az UE32ES6100 lesz a választott, valahogy megbékélek a lábával. Nem instabilabb, mint egy sima talpú? -
leslieke
Jómunkásember
válasz
bakterka
üzenetére
Típus formula kód: Samsung UExxEkyyzw
UE: Európai piacra tervezve. UN -el jelölik ami az amcsikhoz megy, UA-val ami ázsiába. Ezen túl ha egy Samsung LCD TV típusa nem UE/UN/UA-val kezdődik, akkor az nem LED háttérvilágításos, hanem pl "LE" jelölés esetében CCFL (régebbi technológia, kisebb fényerővel, kisebb kontraszttal, stb).
xx: képátló inchben/colban. 1inch=2.54cm. 32/37/39/40/46/50/55/60/65 a jellemző méretek
E: a generációra utal. E - 2012, D - 2011, C - 2010, B - 2009
k: az E szériában EH és ES jelölésű termékek vannak. Az ES az "edge LED" háttérvilágítású család (a LED fényforrás a TV kávájában van elhelyezve és egy "fólia" oszlatja el a kép mögött a fényt), legjellemzőbb tulajdonságuk hogy nagyon vékonyak. Az EH családban pedig egy LED fényforrás halló konkrétan a kijelző mögött van elhelyezve. Ettől az EH TV-k vastagabbak. Más külömbségek is vannak, erről kicsit lejjebb olvashattok.
yy: a készülék tudására és felszereltségére utaló szám.
z: a készülék külalakjára és színére utaló szám
w: még egy felszereltségbeli paraméterForrrás: [link]
-
bakterka
tag
Hali!
13 éves Samsung tévém jól időzítve most kezd meghalni!Rengeteget olvasva és okosodva sikerült választani
E40ES6100WXXH.
Azt kérdezném tőletek a WXXH jelölés mit takar?
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vicces képek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Poco F7 – bajnokesélyes
- OLED monitor topic
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Formula-1
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Használt Samsung C24F390FH ívelt monitor / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi A5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

kiváncsian várom hogyan fogsz dönteni 

Esetleg valakinél EH-ES-sorozatszámú tv tulajdonosoknál már van?

E40ES6100WXXH.