Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
kaboska
aktív tag
válasz
Tamas77 #147242 üzenetére
UE65TU8502 Nekem ilyen van lassan 2 hónapja
Szerintem ebben az árkategóriába nem nagyon van jobb választás.Persze függ attól is hogy mire és milyen környezetbe használod.Én egy 46"-os fullhd-t váltottam le vele ami 10 éves és még mai napig használatba van.Pedig olyan 20000 üzemóra van benne de lehet több.Bár ez is bírna annyit.
-
kaboska
aktív tag
Sziasztok! Nekem olyan segítség kellene hogy azt hol találom meg hogy a Samsung 65" TU 8502.nek mennyi nit a fényerő? Előre is kösz!
-
kaboska
aktív tag
Sziasztok! Tu8502 Azt ki lehet valahogy kapcsolni hogy ne akarjon a távvezérlő minden rádugott ezközt irányítani? Köszönöm!
-
kaboska
aktív tag
Sziasztok! Megjött a 65"TU8502 tévém tegnap!Nagyon tetszik csak még szoknom kell! 46" FHD-ról váltottam!A csomagba volt 2 tasak gél POWER DRY-UX Calcium chloride van ráírva.Ez mire való?
-
kaboska
aktív tag
Sziasztok!
TU 8502 tulajokat kérdezném! A tv lejátszója milyen formátumokat támogat? Köszönöm! -
kaboska
aktív tag
Sziasztok! [EZ] a tv ár érték arányba megéri szerintetek? Vagy ebben az ár kategóriába van esetleg jobb választás?Tv-zés FHD 4k filmek játék-ra lenne használva.Köszönöm előre is a tanácsokat!
-
kaboska
aktív tag
Sziasztok!A nagybátyámnak kellene egy 46-48"-os tv!Sok sport lenne rajta nézve.3D ,Smart nem kell.Mi lenne az ideális választás.Előre is köszönöm!
-
kaboska
aktív tag
Sziasztok!
A J sorozat -nál is úgy van mint régebben hogy 6000-től van valódi 100 herc? -
kaboska
aktív tag
A TV beépített lejátszója hány Hz-en játsza le a filmeket?Mert infó gomb-nál nem ír semmit!
46C6000! -
kaboska
aktív tag
-
kaboska
aktív tag
Én kb. 5-6 éve már átéltem ezt!
32"LG LCD HD Ready 1366x768 MM-be vettem 200k-ért.Megjelent a képernyőn két csík,hívtam a szervízt!
Kijöttek,elvitték a tv-ét.Másnap jött a telefon,hogy nem tudják javítani.És úgy mint te csereutalványt kaptam!
Utalvánnyal irány a MM ugyan olyan tv már nem volt mert előző évi modell volt!
Innentől kezdve 200k értékbe azt választok amit akarok vagy vissza kérem a 200k-t!Vagy ráfizetek ha olyat választok ami több mint 200k!
Na hát én találtam egy Samsung 32"Full HD LCD-ét pont 200k és már vittem is haza!
Székesfehérvár MM-ba volt de szerintem ez mindegy! -
kaboska
aktív tag
Szerintetek mennyi üzemórát mennek el ezek a Led-ek?
Az enyém C sorozatú és ahogy számolgatom 3 év alatt simán ment 8000 órát
Mitől függhet?Vagy csak szerencse kérdése? -
kaboska
aktív tag
válasz
attila0102 #57003 üzenetére
A component-re gondolsz?Mert az ott van a TV hátulján hogy mit hova kell dugni!
-
kaboska
aktív tag
válasz
Ferko75HUN #56139 üzenetére
Milyen lejátszóval és milyen beállításokkal nézted?
-
-
kaboska
aktív tag
válasz
Ametist #55206 üzenetére
Szerintem nagyon sas szeműnek kell lenni hogy az ember érzékelje a különbséget.
A Samsungoknak elég jó a belső lejátszójuk és általába mindent visz!
Ez egyéni vélemény biztos lesz aki más véleményen van!
Én is voltam már úgy ,hogy egy filmet megnéztem 2 féle verzióba (Mind 2 1080p) csak más bitrátával és láttam a különbséget 1 méterre a tv-től ülve.Nekem is 46"Samsungom van -
kaboska
aktív tag
válasz
Black Dragon #50200 üzenetére
Nekem 46C6000 van és a ts,mkv amiket lejátszik a BD-én levő m2ts-t már ne játsza.
Frissíteni felesleges! -
-
kaboska
aktív tag
Sziasztok!
UPC műholdas Tv-hez van valami jól bevált kép beállítás?Vagy ez típusonként változik?
Lenne 1 régebbi FHD LCD LE32A551 meg 1 UE46C6000 Led ezeken kellene valami jó beállítást buherni
Kösz!
[EZ lett] az analóg kábel helyett.Már most ég és a föld
Főleg a HD-és csatornák. -
kaboska
aktív tag
Sziasztok!
Rászántam magam a szolgáltató váltásra.A régi analóg kábel helyett [EZ]lesz
Tapasztalatok esetleg valakinek a szolgáltatóval és a szolgáltatással kapcsolatba?
Holnap jön is a szerelő mire kell oda figyelni?
Előre is kösz a tájékoztatást -
kaboska
aktív tag
eFeMeR74-Írtam egy PM-et!
-
kaboska
aktív tag
Sziasztok!
Kérdésem lenne ES6100 tulajokhoz.Kezeli a Tv az MKV-be levő feliratot?Vagy csak a mellé rakott ugyan olyan nevűt?
Köszönöm -
kaboska
aktív tag
Boldog új évet mindenkinek!
-
kaboska
aktív tag
válasz
donjohnson #34937 üzenetére
Ez így igaz!Frissítés,beolvassa a megosztott mappát és már megy is!
Pl. nálam a megosztott mappa kb.47GB olyan 30mp! -
kaboska
aktív tag
Sziasztok!
Logitech Wireless Combo MK320 billentyűzetet szerintetek tudnám használni UE40ES6100-al?Esetleg mit ajánlanátok hozzá?
Kösz! -
kaboska
aktív tag
Én is most teszteltem egy 40ES6100.et és nem mondom hogy nem jó de nem cserélném el az én 46C6000-emre!Amúgy jól működött minden amit kipróbáltam igaz a Smart része bill. nélkül
fos.A 3D része szerintem tuti! -
kaboska
aktív tag
válasz
Tippmix46 #30215 üzenetére
Én láttam már 1-2 filmet ilyen olyan formába és lehet látni a különbséget!
1 BD50-en rajta vannak a + hangsávok ezt programokkal ki lehet szedni a feliratokat és a menüt is valamint az esetleges extrákat,ekkor a kép érintetlen marad!Viszont így nem biztos
hogy ráfér 1 BD25-re ekkor kódolják a képet ez 20-30 óra is lehet vannak elég jó kódolások
persze ez a forrástól is függ!Sok beállítás van amiket tudni érteni kell.Én nem csináltam még csak olvastam 1-2 szaki írását!Utána jön az 1080p azt már jobban meg lehet különböztetni a
BD50-től itt a bitráta néha csak fele az eredetinek de még mindig jobb sokkal mint a DVD! -
kaboska
aktív tag
válasz
nightshadow #29706 üzenetére
Tehát amit írnak hogy 100hz-es képfrissítés az valójába csak 50hz?
-
kaboska
aktív tag
Sziasztok!
Az EH5000-es széria az 100hz-es vagy kamu 100hz? -
kaboska
aktív tag
válasz
attamero81 #28158 üzenetére
Azt írtad hogy beindul az 55" tv-ék forgalmazása jó áron!Most mi a helyzet a projekt-el?
-
kaboska
aktív tag
válasz
nightshadow #27939 üzenetére
Érdekes hogy a súlyuk meg csak nem egyforma!Pedig azt hinné az ember hogy a vastagabb
az nehezebb! -
kaboska
aktív tag
Akinek D7000-8000-es Samsung-ja van azoktól kérdezném hogy ezeknél is jellemző a felhősödés?
-
kaboska
aktív tag
válasz
attamero81 #24921 üzenetére
Tehát a szervízmenüből nem is nagyon lehet állítani semmit?
-
kaboska
aktív tag
válasz
attamero81 #24918 üzenetére
UE46C6000-hez nincs ilyen factory-is okosság?
Csak amit írtál panelcserével? -
kaboska
aktív tag
válasz
nightshadow #24563 üzenetére
Nagyobbak még nincsenek?
-
kaboska
aktív tag
-
kaboska
aktív tag
Na így hogy írtad olvasgattam a témába egy kicsit hát mit ne mondjak vannak jó cuccok.
Persze árba is ott vannak de a minőség nem olcsó!Tudom hogy a Z-5500 nem a világ legjobb
hang cucca de azért az árát megérte!
Lejátszónak egy Samsung BD-D5500 jó választás?
Tudom nem Dune!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Keychrone Q1 V2 billentyűzet / Számla / Garancia /
- Autószimulátor! Leírásokkal, mindenestül, játékkal, kulcsrakészen!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest