- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolimail17
tag
válasz
digikábeles #110239 üzenetére
Anyira nem.
nem voltam jo nyelvtanbol. Bocsanat helyesirasom miat.
de azert remelem a mondanivalom ertheto.
-
csonka
tag
válasz
digikábeles #110239 üzenetére
Ahogy nézem, Romániából ír. Ahhoz képest tök jó.
-
Bunt
csendes tag
válasz
digikábeles #101629 üzenetére
Szia!
Ki foglalkozik ilyen javítással?
a tv hibás topicot be tudnátok linkelni?
Köszönöm.ui: nem fogok újat venni, azért, hogy kiadjak egy rakás pénzt egy újabb rakás szarért! Ez egy hálószobai tv, amit az utóbbi években alig használtunk, a napi használattól nagyon messze volt.
Ha értelmes áron meg lehetne javítani, akkor ok,ha nem, akkor nincs tv.
-
kissdani
senior tag
válasz
digikábeles #101629 üzenetére
Lehet igazad van hogy tartósabb, de gondolj bele 7éves tápegység, elektronika, panel stb... Sorba fognak jönni a hibásodások még ha tartósabb is a CCFL....
-
sandró60
addikt
válasz
digikábeles #100998 üzenetére
Sajnos nála nem a "hanggal"van probléma
-
wwwolfman
tag
válasz
digikábeles #99734 üzenetére
Na ezér nem érzem én se dimenzióugrásnak az 50 collt, pedig gyanítom, meglepődnék, ha odacipelném a 650-est az új mellé, hogy mennyire kicsi...
-
sityupityu
veterán
válasz
digikábeles #99734 üzenetére
Igen, a keret miatt látod kisebbnek.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
digikábeles #98455 üzenetére
Komoly szakmai érvelésed alapján, úgy döntöttem, hogy újra beállítom a saját szemeim szerint a tévét.
Azt a hülyét, aki meg elcseszett itt nálam több, mint 1 órát, majd milliós beállítási "kütyüjeivel" és ezzel elrabolva az időm és pénzem, meg jól felrúgom a csába, ha találkozok vele. O_o-----------
(#98456) sandró60Az a "kikapcs hiba", csak azoknál fordult elő, akiknél nem önállósította a tévé az automatikus fényerőszabályzást normál módban, mint Nálad is, de akiknél igen, mint nálam, vagy, Pl Sityupityunál, ott nem volt ilyen kikapcsolási anomália bu(zulás)gzás, tehát két külön összetákolt hatezernyégyesről van szó!
Ahol az egyikbe jobb panel is került, mert találkoztam olyan készülékkel is, ami köszönő viszonyban nem volt az én szinte már koromfeketémhez pl, ezért szinte beállítani sem lehetett normálisan, hogy ne világítsa ki a számat a szürkésfeketéje, ha kinyitom...
-
törölt tag
válasz
digikábeles #97386 üzenetére
Kérdés az mit nevezünk sajnosnak.
Ha azt hogy egy 30 ezer forintos wincsit beleszámít a beépített árba + 80 ezerért akkor annyira nem sajnos.
Felvetődött bennem egy konkrét megválaszolható kérdés.
Nekem Fury kártyám van ami nem rossz ugyede hogy ez HDMI 1.2 tud meg Display Portot.
Mi van ha úgy esik hogy 4k TV-t vásárol valaki akkor oda kevés az 1.2 nem tudom azt egyáltalán be lehet e a nagyobb számúba HDMIbe dugni és olyankor mi történik.
ill a logikus lépés egy Display Port HDMI 1.4 vagy 2.0 aktív átalakító.
Azt szeretném kérdezni a HDMI 2.0 az kell a 4K hoz vagy az már csak a HDR plussz színtartománynál kell ??
Szóval alapból mi kell 4k ra? -
Syz
senior tag
válasz
digikábeles #95374 üzenetére
Persze, tudom hogy pénzbe fáj de én annak a módszernek a híve vagyok hogy ha valami nagyobb értékű dolgot megveszek és úgy gondolom hogy eljárt felette az idő vagy megérett a cserére akkor eladom és ráfizetek egy új készülékre inkább.Természetesen ez csak személyes szokás, mindenki úgy csinálja ahogy neki tetszik
-
Janesz1981
tag
válasz
digikábeles #94556 üzenetére
Verstanban meg rímet jelent
De tényleg kár ezen lovagolni gondolom külföldön is okkal használják ezt a kifejezést. Médialejátszók kadencia helyessége meg pár embernek igenis számít. Hiszed vagy sem az aránytalan képkocka ismétlés engem zavar. Örülök ha téged nem és nem is nézlek emiatt "hülyének" de el kell fogadni valakinek erre igénye van és nem azért mert igényeskedik vagy flancol hanem mert zavarja.
(#94548) Buckey
olvastam valahol volt egyszer egy teszt ahol adva volt 2 tv egyik hd másik full hd. A tesztalanyok 6 méterről jó aránnyal kiszúrták melyik a full hd. Látni látod a kép részletesebb csak gyakorlati haszna nincs a távolság miatt. -
sityupityu
veterán
válasz
digikábeles #94556 üzenetére
Ez is igaz.
-
sityupityu
veterán
válasz
digikábeles #94553 üzenetére
A médialejátszóktól kezdve máshol is gyakran használják ezt a szót. Nem értem, hogy minek lovagolsz ezen. Egy pár helyre akkor beírhatnál ez miatt.
-
Janesz1981
tag
válasz
digikábeles #94537 üzenetére
Angolban pedig használják pl amikor leírják valaminek a ritmusát, ismétlődését pl a 3:2 pulldown kadenciája 2-3-2-3-2-3.. ez van ugye pl beépített lejátszónál, tehát első képkockát 2x ismétli másodikat 3x harmadikat ismét kétszer és így tovább ahelyett 1-1-1-1 lenne vagy 2-2-2-2 stb
-
ChrYsler
aktív tag
válasz
digikábeles #93711 üzenetére
Nem az. Én is azt hittem (valahol mintha olvastam volna korábban), de Samsungnál hivatalosan nem írják.
-
ChrYsler
aktív tag
válasz
digikábeles #93708 üzenetére
Egyébként ha tűz be a szobába a napfény, akkor nagyon jók a feketéi!
Csak hát van az úgy, hogy az ember fia sötétben filmezik. Én kérek elnézést.. -
Batib
őstag
válasz
digikábeles #93708 üzenetére
A JU 7000 nem nanokristályos.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
digikábeles #93059 üzenetére
Ez nem a korg hibája volt, hanem családi jellegű, nevezzük így, ezért is nem mehetett emiatt garanciás javításba.
-
g_g_g
őstag
válasz
digikábeles #92459 üzenetére
-
ottesz
aktív tag
válasz
digikábeles #91392 üzenetére
Mondjuk azt eladofüggő az egész!
és nem írok semmit mert még valaki olvassa.
de a jelekből kiderült remélem......
-
Flashget
félisten
válasz
digikábeles #90964 üzenetére
Valakivel összekeversz...nem én ajánlottam először sem "olcsó" vackokat.
Másik dolog amíg te 80K-s BD felvevőt ajánlgattál Digikábeles topicban erre a célra, addig én és jó néhányan mások beltérit + HDD-t 35K-ból..
azért nem ártana mielőtt beszólsz valakinek megnéznéd honnan indult a téma és ki mit ajánlott először. -
BBéci
legenda
válasz
digikábeles #88039 üzenetére
Ki ne találd már, hogy jobb egy hozzá nem értő piszkálgatása, mint a műszeres kalibrálás!
Miért kellene megszokni a sz@rt, amikor lehet közel tökéletes is?(#88051) LanyUs
Tévedés, az a Samsung is képes perfekt 24p megjelenítésre. -
Imi1981
veterán
válasz
digikábeles #87698 üzenetére
Meggyőztetek. Már csak attól félek nem lesz 48H6400 mikor vennék .Az idei alternatívája meg igen drága.
-
törölt tag
válasz
digikábeles #87698 üzenetére
A mostani minőség érdekli, nem a régieké.
yvsmad A Samsung és az MM is így hívja, hogy Hangprojektor, írd meg inkább nekik.
-
blakey
titán
válasz
digikábeles #87608 üzenetére
A feketeszíntnek (és a kontrasztnak) nagyon sok köze vana színek milyenségéhez. Amúgy jól mondod, fekete-fehérben kéne megállapítani, hogy melyik milyen és meglepődnél, hogy hány tv-nek nem jó a feketeszíntje.
-
sityupityu
veterán
válasz
digikábeles #87227 üzenetére
És ha egy 40-50 gigás ISO-ról beszélünk? Az rosszabb mint a tévéadás?
"Azok sajnos ilyenek, a tévéket a tévéműsorok színvilágához állítják be."
Én erről még nem hallottam.Ráadásul pont a tévécsatornák között lehetnek/vannak baromi nagy eltérések.
-
galaxys80
veterán
válasz
digikábeles #87227 üzenetére
Ez most komoly?
-
lala666
őstag
válasz
digikábeles #86893 üzenetére
Nézegetem egy ideje azokat is. Ehhez tudtam hozzájutni csere bere alapon.
-
sityupityu
veterán
válasz
digikábeles #86893 üzenetére
Pedig most véged van!
-
lala666
őstag
válasz
digikábeles #86890 üzenetére
Igen többek között. Ezt most nagyon el találták.
-
krx21
nagyúr
válasz
digikábeles #85741 üzenetére
Miért van nem gyári firmware, ami magától fel akarna menni?
-
Mercutio_
félisten
válasz
digikábeles #85574 üzenetére
Mert, ott kockásodás és szinkronból kiesés van
-
Skyhigh
aktív tag
válasz
digikábeles #85380 üzenetére
Éppen ez az, nekem sincs arra időm, hogy átnevezzem, de ha már magának a felvételnek is adhatnék nevet, akkor az segítenie
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
digikábeles #81989 üzenetére
Naná, hogy pénzbe kerül, de...
Nem félek én, viszont ez az én hülyeségem, nevezzük így. Én műszaki buzi (is) vagyok, szeretem mindenből a legújabbat venni és a régit általában még jó áron el is tudom adni, így kb 30-40%-ot szoktam egy készüléken veszíteni és kb ennyit szoktam az újra rádobni, esetleg többet. Nálam már az is csúcs, hogy a december elején vásárolt note 4 mobilom még mindig megvan, de az a ceruza egyszerűen fenomenális kényelmi szempontból, de a tv-k, 2 éven belül cserélődnek, általában egy már jól bevált, vevők által dicsért kifutó típusra, amiben a legújabb szinte semmiben nem jobb és szinte nem is tudták még tesztelni úgy igazán a vevők.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
digikábeles #81653 üzenetére
Szebb a D, ha nem is eget verően, de szebb. Nekem már túl "színes" a H alapból. A D természetesebb és valamivel élesebb is. Nem új keletű, hogy a samu néha visszafejlődik...
Akkor legalább te tudod, hogy idáig miről beszéltem és, hogy ez nem csak egy blu ray lejátszó.
-
Hubba12
senior tag
válasz
digikábeles #80550 üzenetére
igen már igy döntötem
amúgy igen át állítva nem húz után
-
BBéci
legenda
válasz
digikábeles #75322 üzenetére
Manapság egyre több tévéadásnak 5.1 Dolby Digital a hangja, még kis hazánkban is. Azokat analóg sztereóra butítani egyáltalán nem jó ötlet. Ezek szerint fogalmad sincs, milyen jó például az F1 futamokat 5.1 hanggal nézni. Van Blu-ray lejátszód is, hát, nagy okosság a csúcsminőségű, veszteségmentes tömörítésű hangsávval rendelkező filmeket a TV hangszóróin hallgatni.
-
BBéci
legenda
válasz
digikábeles #75320 üzenetére
Ha lenne rajta RCA sztereó kimenet, azt mihez csatlakoztatnák a tévétulajok? Egészen véletlenül nem erősítőhöz?
-
Flashget
félisten
válasz
digikábeles #74329 üzenetére
Én meg leírtam, ha 6500-at vesz akkor működni fog amit akar a 6400-al nem fog csak ha azonos frekin van a két csatorna. Abból meg nem sok van egy muxon.
-
Flashget
félisten
válasz
digikábeles #74324 üzenetére
Azt hiszem, a tévék 1 tuneresek
F/H/7000/8000 mind dupla tuneres (így jelzik leírásokban 2x DVB-C/T/S2)
H6500-tól H6800-ig? twintuneresmek hívják már. -
devil-k
nagyúr
válasz
digikábeles #74211 üzenetére
Ez okés, ezzel egyetértek, viszont nem lehet kijelenteni, hogy a Samsungnak vagy az LG-nek jobb a "dobozhangja".
(#74213) kisninja
Már azért is a Samsungot javaslom, mivel aktív 3D-s technológiát használ az LG-hez képest.
"Hangban az lg nek van subwofja..."
Ez inkább a nullával egyenlő.
A SMART mind a két márkán kaka, meg úgy egyébként is. Erre ne alapozz.
-
BBéci
legenda
válasz
digikábeles #73307 üzenetére
Nem. ARC = Audio Return Channel. [link]
-
devil-k
nagyúr
válasz
digikábeles #71823 üzenetére
Nah, ilyet sem hallottam még. Főleg, hogy túl "művi". Ott valami nagy probléma lehet a rendszerben. Bár a TV műsorokhoz én sem vennék házimozit.
No offense.
-
BBéci
legenda
válasz
digikábeles #70467 üzenetére
Valamint a 10-12000 forintos kalibrálásra is sajnálják a pénzt.
A legtöbben 100-140000 forintot szánnak tévére. Hangrendszerre már nem adnák ki a felét sem, merevlemezes felvevőt pedig 90000 forintért biztosan nem fognak venni. Pedig tényleg rendkívül hasznos szerkezet. -
BBéci
legenda
válasz
digikábeles #70461 üzenetére
Kétségtelen, hogy sokkal kényelmesebb, praktikusabb, de mennyibe is kerül egy olyan készülék? Az itteni társaság meglehetősen ár-érzékeny.
-
Flashget
félisten
válasz
digikábeles #68103 üzenetére
Én meg a BD lejátszót, dettó. Viszont nem adtak magyar nyelvű leírást hozzá, mint később az MM pl. ami ugye törvény szerint kötelező lenne.
-
devil-k
nagyúr
válasz
digikábeles #68103 üzenetére
Egy normális világban ennek így kellene működnie!
-
devil-k
nagyúr
válasz
digikábeles #68098 üzenetére
Én ezért veszek a netről mindent. Általában a kiszállítás is ingyen van, abszolút kényelmesebb és biztonságosabb. Szerintem.
-
devil-k
nagyúr
válasz
digikábeles #68094 üzenetére
Csak a boltban nem tudod kipróbálni tisztességesen. A környezeti viszonyok sem adottak.
-
BBéci
legenda
válasz
digikábeles #67507 üzenetére
De nyissunk vitát, mert megint blődségeket írtál/
Ár/érték arány mindegyik teszt végén szerepel. Tartósságot hogyan állapítsak meg egy vadonatúj készüléken, ami 2-3-4 hétig van nálam?
Pontosan az a tesztjeink lényege, hogy sok éves tapasztalattal, 70-80 tesztelt készülékkel a hátunk mögött, de az átlagos felhasználó szemszögéből vizsgáljuk a készülékeket, kiegészítve műszeres mérésekkel. -
BBéci
legenda
válasz
digikábeles #67504 üzenetére
Szakmai szemmel (is) vizsgálom a tévéket, valamint műszeres mérésekkel támasztom alá a véleményemet. Legyen az LCD vagy plazma TV.
Ezzel szemben Te 5 éve használsz egy belépő kategóriás full HD tévét, nincs semmiféle összehasonlítási alapod, mégis olyan kijelentéseket merészelsz tenni, amitől az embernek égnek áll a haja. -
törölt tag
válasz
digikábeles #67483 üzenetére
A H-széria is ilyen sávos? Neked melyik van?
-
attamero81
senior tag
válasz
digikábeles #66827 üzenetére
Nem olyan vészes ezeknek a lapoknak az ára.
-
Pipolla
csendes tag
válasz
digikábeles #66624 üzenetére
Szia, nem vettem át és már vívunk 1mással, mert más gondok is vannak és tegnap már kérdeztem itt a fórumon, de ezt elfelejtettem. Ami tuti nem olyat tettek be ami elromlott és most szakvélemény kértem és levelezik a Samsung és az Oktogon szerviz. Gyárilag Ultra Clear paneles, de vmi fost tettek bele. A lényeg verni fogom az asztalt, hogy visszaadják az árát.
-
asus027
újonc
válasz
digikábeles #66484 üzenetére
Szia.
Azt szeretném elérni, hogy a telefonon elindítom a youtube alkalmazást, és a kiválasztott számot a Tv játsza le. Mert a Samsung telefonon lévő youtube alkalmazásban van egy olyan opció, hogy "Csatlakoztatott televízió".
Ezt a QR kódot hogy tudom előcsalogatni?
Köszi -
Csekusz
tag
válasz
digikábeles #66417 üzenetére
Digikábeles, az a szitu, hogy nem ujjabb szériát akartam elsősorban, hanem nagyobb képátlót. Oldal led-es tv-m volt eddig is, gyönyörűszép a kép, mondhatni(az F8000-eshez képest) nem felhős, nincsenek bevilágítások. Amin én elsősorban ki vagyok bukva, az az, hogy belenyúltam. Az F8000-est sokan tesztelték, alapvetően (nagyon) jó véleménnyel voltak(vannak) róla. Én azt gondoltam ennyi pénzért, ilyen sz.rt már nem tudnak gyártani. Ettől függetlenül, inkább pechesnek érzem magam, mint a technológia, vagy az elképzelésem(tudásom) becsapottjának.
Sajnos ilyen áron, akkor, egyetlen web-es hiv. garis boltban sem kaptam volna meg mint így... Ezt a tv-t is, mivel zsír, 0 perces, bontatlan készülék, 3 hétig vadászták nekem. Illetve nem gondoltam volna, hogy...
Oké, megígérem szólok, megígérem nagy show lezs, ígérem, ha nem jutok dülőre a szervízzel, ki...szom a 4.-ről. (Nem kicsit vagyok elkeseredve a tv miatt. Egy évig spóroltam mindenen, csomó mindent (játékkonzolt, telefont, navigációt) eladtam, hogy meg tudjam venni...ja és még kölcsön is kaptam rá basszus, most jut eszembe.
Holnap reggel intézem a szervíz, szólok az ismerősömnek jöjjön ki, nézze, csinálja meg, vigye el, cseréljék ki, tök mindegy. Valami tipp jó lenne, hogy tudom neki is megmutatni a bevilágítást a tv-n. Bekapcs után nagyon látványos, de az csak 3-4 mp., illetve sötét háttér elött látszik.
Köszi a jótanácsokat/segítséget srácok ! -
Flashget
félisten
válasz
digikábeles #66417 üzenetére
Mint ahogy az sem, hogy nem szeretnék ledes tévét.
miért szerinted a D,E,F,H széria micsoda? vagy te az oledről beszélsz?
-
törölt tag
válasz
digikábeles #65960 üzenetére
Ebben én is egyetértek. És ha a plazma topikba átnézel a mai napra, és ha ott olvasottakhoz hozzáveszed a véleményem elfelejted azt az agyontömöritett akadozó szerencsétlen instabil szolgáltatást.
BBéci: köszi, rád hallgatok(eredeti terveimmel egybevág)bár tapasztalatra kiváncsi lettem voljna. -
Flashget
félisten
válasz
digikábeles #64356 üzenetére
De te nem ezt írtad, hanem nincs digitális tuner! Már pedig DVB-T van benne az meg vastagon digitális tuner.
2009-től van DVB-C tunerrel szerelt samsung az meg a B széria.
2014-ben pedig nem mindegyik H szériában van DVB-S2 tuner...attól még van benne digitális tuner. -
Flashget
félisten
válasz
digikábeles #64354 üzenetére
Az A sorozatban sajnos még nincs digitális tuner
szerinted a DVB-T az micsoda?
-
BBéci
legenda
válasz
digikábeles #63999 üzenetére
Azok is felhősödtek, csak kisebb mértékben. Még az olyan csúcsmodellek is, mint a Samsung Armani.
-
Dr.Zoo
őstag
válasz
digikábeles #62130 üzenetére
hát ja, én is teljesen jól elvagyok a vastag tévémmel, majd pár év múlva elgondolkodom, hogy mi is legyen az utód...
-
BBéci
legenda
válasz
digikábeles #61951 üzenetére
Bármi elromolhat, nem csak a LED-es tévék. A háttérvilágítás fajtája nem befolyásolja ezt. Az újkori gondokra ott a 8 napos elállás joga, ahhoz semmi köze a garanciának, szavatosságnak, jótállásnak, boltnak, szerviznek.
-
BBéci
legenda
válasz
digikábeles #61949 üzenetére
Gratulálok! De ennek semmi köze ahhoz, hogy milyen - jó vagy rossz - a bolti garancia. Addig senki nem sír, amíg jól működik a tévéje, vagy bármilyen egyéb elektromos készüléke.
-
tony70
tag
válasz
digikábeles #60905 üzenetére
Milyen okos blu-ray lejatszod van? Mennyire jol hasznalhato az okossága, milyen gyors stb...?
-
w333
félisten
válasz
digikábeles #60810 üzenetére
Igen ezt én is észrevettem hogy csak különböző műsoroknál tapasztalom ezt a kicsit "beremegést" pl. Hal a Tortán, Édes Élet, Éjjel-Nappal Bp. és RTL Klub reklám animációnál pl. mikor függőlegesen fentről lefelé összerakódik az RTL Klub mielőtt valaki megkérdezné ... nem, nem én nézem ezeket a műsorokat hanem párom, vagyis rá vagyok kényszerítve, így néha én is
Mkv, divx nem tapasztaltam ilyet, még a 30GB (23Mbps bitrate) filmnél sem
Köszi
-
törölt tag
válasz
digikábeles #60594 üzenetére
Nem keveri össze, CCFL is ugyanúgy lehet sávos, nincs köze a háttérvilágításhoz. Plazma technológiánál is jelen van, szerencsére sokkal kevésbé, mint Samsung LCD-k, vagy a többi LCD gyártó esetében.
-
BBéci
legenda
válasz
digikábeles #59733 üzenetére
SD adások felvételére pontosan ugyanannyira megfelel, mint a Te Samsungod. Ezt onnan tudom, hogy 3 merevlemezes Samsung BD-játszót teszteltem, használtam és összehasonlítottam saját Pioneer DVD-felvevőmmel. Utóbbit rendszeresen használom és a képét vászonra vetítve is, valamint mindenféle gyártmányú, 46-64 colos tévén nézem.
-
Colka79
tag
válasz
digikábeles #57889 üzenetére
THX!!
Olyan mint a UPC Set-Top-Box,hogy másik csatornáról vesz fel mint amit nézek!!
Csak még egy,ezekről a BlueRay felvevőkről feltudom dobni a felvet videókat a számítógépre??
-
Colka79
tag
válasz
digikábeles #57881 üzenetére
Szia!
Tudsz nekem ajánlani egy olyan PVR Felvevőt ami nem csak azt tudja felvenni amit nézek,vagy ilyen eszköz nem is létezik?
Ezt a TV néztem ki magamnak Mediacardal szeretném használni és nem STB-al!!
Előre is köszönöm a választ!
-
Flashget
félisten
válasz
digikábeles #57881 üzenetére
Mind gyári fw nincs mókolt...csak vannak akik rájöttek hogyan lehet hackelni a tévét és felruházni olyan dolgokkal amiket a samsung csak + pénzért ad. Ezek ellen adott ki a samsung fw-t és tíltotta le benne.Nem kötelező ezeket használni.
Garancia akkor veszhet ha téglát csinál belőle valaki, mert nem ért hozzá. -
putyu10
aktív tag
válasz
digikábeles #57076 üzenetére
Én megnéztem de csak otthon láttam.
-
Flashget
félisten
válasz
digikábeles #56944 üzenetére
én ma rápillantottam egy 1,2 millába kerülő Sony 4K-s tévére az europarkban...miközben néztem az jutott eszembe lesz még ez is 150K egyszer
-
sandró60
addikt
válasz
digikábeles #56944 üzenetére
Hát lehet,hogy egy pár évig még birnia kell.Annó amikor vettem az LG plazmámat azt kb5év után tudtam a magyarországi megjelenés után megvenni- 500k-ért.
-
jalicsbal
tag
válasz
digikábeles #56936 üzenetére
Nem olyan jó az a hang..
Ez a hangprojektor a mélynyomójával azért más tészta.
Plussz azért mert bluetoothon keresztül laptopról vagy mobilról is tudok vele zenélni. -
H4CKmyM1ND
tag
válasz
digikábeles #55858 üzenetére
Mert sajnos el kell használnom valakiét, hogy ne menjen kárba.
Különben SOHA nem használnék UPC-t.
Annyit azért hozzáteszek, hogy amióta elvették a Discoveryt a Digin, azóta megfordult a fejemben, hogy mégis UPC.
Emiatt a 100%-os DIGI elégedettségem 40%-ra zuhant, + állandó adáskiesés, éjjel-nappal percekre. Úgyhogy annyira nem bánom, hogy most a DIGI megy a levesbe.A UPC boxon meg halálidegesítő hogy 800pixeles betűnagysággal irkálja ki hogy videótár, nyomd meg ezt meg azt a gombot.
-
BullZeye
veterán
válasz
digikábeles #55858 üzenetére
Nem tudom, csak gondolom, hogy mert Digi minden értelmes és nézhető csatornát szép lassan kivett/kivesz a kínálatukból?
-
LoSA
csendes tag
válasz
digikábeles #53904 üzenetére
Hát, hogy a másik TV-n,ahol media lejátszó van, ott is meg tudjam nézni, amit felvettem, ne csak azon a tévén, ahol felvettem!
-
csab2
veterán
válasz
digikábeles #52467 üzenetére
Köszönöm a kioktatást! Nem tudtam, hogy a TV csatornák filmeket is adnak. Tényleg! Igaz, hogy most is éppen az nézek, de azért köszi!
Egyébként meg fogalmazz egyértelműen!
-
csab2
veterán
válasz
digikábeles #52422 üzenetére
Érdekes vélemény. Nem is tudtam, hogy a TV az nem filmnézésre való.
Már ne haragudj, de ez nem nevén nevezése a dolognak, hanem szimplán hülyeség.
-
Burt1793
veterán
válasz
Ha nincs többmilliós projektorod és egy akkora falad, amire ki tudod vetíteni a filmet, akkor olcsóbb egy 55-90 colos tv, igaz kisebb, de sokkal szebb a képe.
Tv-n nem lehet élvezni a filmet? -
BBéci
legenda
válasz
Ismét gyarapítottad a különösen "okos és értelmes" hozzászólásaid számát.
-
Flashget
félisten
válasz
digikábeles #51888 üzenetére
Mert akkor nem tudnának eladni ennyi tévét, na meg mit hazudjanak pr. célokból, ha semmi sem változott 2-3 éve?
-
BBéci
legenda
válasz
digikábeles #51559 üzenetére
Jól gondoltad, a laposabb kivitel valóban a hangminőség rovására megy. Ezt kb 60 db különböző TV tesztelése és használata után állítom.
-
Gsx-rr
veterán
válasz
digikábeles #51551 üzenetére
Szia!
Az én véleményem szerint nagyon jó!! C530-as Samsungom volt ,de ez ég és föld ahhoz képest!
Nekem tetszik.
-
Scoobyka
addikt
válasz
digikábeles #51102 üzenetére
En is most adtam ek a 40b650esemet... Jo kis joszag voltde ideje volt vaktani,remelem sikerul hasonko jo tiuoust kifogni majd.
-
Scoobyka
addikt
válasz
digikábeles #51097 üzenetére
Tudsz ilyan samsung tvt ajanlani amire azert nem jellemzo a felhosodes es input lagban is jo...arban meg azert nincs elszaladva nagyon?
-
csab2
veterán
válasz
digikábeles #50986 üzenetére
Igen, ha normálisan működnek. Csak sajnos nem ez a jellemző. Legalább is nálam (de ahogy olvasom másnál is ez a helyzet).
-
csab2
veterán
válasz
digikábeles #50950 üzenetére
Én is kíváncsi voltam erre a Smart dologra, de pár hónap után (igaziból az első nap után) azt kell mondjam, hogy ahol van számítógép, tábla ott teljesen felesleges bohóckodás. Egyedül a Youtube és a Fuso lenne jó ha normálisan működnének.
-
BBéci
legenda
válasz
digikábeles #50950 üzenetére
Nem mindenki ennyire kisigényű, hogy beérje a 300 soros mozgóképfelbontással egy full HD tévén.
-
BBéci
legenda
válasz
digikábeles #50800 üzenetére
Teljesen mindegy, kinek írod a sületlenségeket, ugyanis ez egy nyilvános fórum, sokan olvassák.
-
BBéci
legenda
válasz
digikábeles #50793 üzenetére
Ha valótlanságokat, sőt, butaságokat írsz - amihez persze jogod van - akkor az érdeme szerint fogom minősíteni és kommentálni, mert nekem meg ahhoz van jogom. Akár tetszik ez neked, akár nem.
-
Honkydoo
őstag
válasz
digikábeles #50349 üzenetére
Köszi a választ!
Egyelőre csak pendrive volt otthon, arra meg nem volt hajlandó felvenni, mert kicsi volt a sávszele..
Van olyan funkció a lejátszóban, hogy a hdd megosztása, azt milyen programmal tudom elérni?
Mert a windows alapból nem látja és a linux sem.
Ha így működne, az bőven jó lenne, mert akkor a lejátszóról a gépre át tudnám mozgatni az adatokat. -
Honkydoo
őstag
válasz
digikábeles #50347 üzenetére
Nekem igazából csak egy dolog kellene:
Hogy föl tudjak venni egy, a hálózaton megosztott könyvtárba..Tényleg jó a gyári, de kár hogy ez nincs benne..
-
Honkydoo
őstag
válasz
digikábeles #50344 üzenetére
Csodálatos..
Rendben akkor marad a gyári..
-
sandró60
addikt
válasz
digikábeles #50344 üzenetére
Nagyon jó a google forditás akarom mondani a "ki forditás"
-
Adoka120
tag
válasz
digikábeles #50233 üzenetére
Igen autómata frissitést nekem is megtette, de pl itt van egy videó amibe az ember angry birdst játszik a tv-n : Link
Hasonló tv-m van de nincs benne kamera de azt lehet venni ha tudom. -
BBéci
legenda
válasz
digikábeles #49939 üzenetére
Hogy jön ide a laptop és a PC?
Egyébként, ha már szóba került, mindkettőnek vannak előnyei és hátrányai. Számomra a laptop a kis helyigénye és a hordozhatósága miatt előnyösebb. Nincs semmi olyan hiányossága, ami érintene.Az viszont durva, hogy Te megmondod, miért, mire találták ki a Smart funkciókat: YouTube nézésre. Gratulálok!
-
BBéci
legenda
válasz
digikábeles #49928 üzenetére
Ez így, ebben a formában nem igaz.
Annyi köze van a valósághoz, mint az előbbi, a feketére vonatkozó megállapításodnak.
-
Danesz94
senior tag
válasz
digikábeles #49878 üzenetére
Zseniális hozzászólás volt!
Rendben, ahogy gondolod.
Nem vagyok egy műszaki zseni, de ilyet sosem írnék!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Need for Speed: Rivals
- Filmvilág
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vicces képek
- Synology NAS
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest