- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Netfone
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Android szakmai topik
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- iPhone topik
- Mobil flották
- Yettel topik
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
Igen, ez az alap jatek, magyarul, megspekelve + fegyverekkel, pancelokkal, kepzodmenyekkel. es egyebekkel, meg egy kicsit kigyomlalva...
Igen, ugy kepzeld el, hogy maga a jatek 1 keret, es van benne a Gamedata mappa, vagy a Patch mappa (ennek alapjan az alapjatek is egy mod, ha azt vesszuk). Ha kiveszed a Gamedata mappat es helyettesited egy masik mod Gamedata mappajaval, akkor tulajdonkeppen modot csereltel, a keret ugyanaz.
Szoval igen, F6-al elmozditod valamerre a Diverzans Gamedata-t, es a Patch alkonyvtarba masolod a 2 Turul allomanyt. A rovidseg kedveert ezentul nevezzuk PHT-nek a modot
Amikor vissza akarsz terni a Diverzanshoz, letorlod a Patchbol a 2 allomanyt, F6al visszateszed a Diverzans Gamedata-t es maris folytathatod a Diverzanst, ilyen egyszeru...Ezzel a modszerrel akar 10 modot is csereberelhetsz folyamatosan, ha van eleg helyed a vinyon. -
Dhampir
félisten
Csak a megnyugtatás végett, egyik fórumtárs a vírusirtó topikból szintén ellenőrizte, de nem talált itt problémát.
-
Dhampir
félisten
A vírusirtó topikban feltettem a kérdést, biztosan nálam profibban le tudják ellenőrizni.
Eleddig rajtad kívül más még nem jelezte a problémát.
Más:
Végül sikerült végigvinned, befejezned a Szövetség ideje 3 modifikációt? -
Dhampir
félisten
Lefuttattam a Hitman Pro-t, semmi problémát nem talált.
A Malwarebytes nem túl hatékony az AV tesztek szerint, ellenben túlérzékeny néha.
-
Dhampir
félisten
Itt olvasható, csak részben idézem, aláhúzom a lényegi részt:
Bitdefender, Norton, McAfee általában jól eredményeket produkál. Malwarebytes legnagyobb ellensége, hogy 'amit meglát azt blokkolja". Túl érzékeny a szűrője, ezáltal a téves riasztások mértéke a csillagos égig ér.
-
Dhampir
félisten
Ezt nekem írtad?
Nálam egyszer sem riasztott a Defender. Vírusproblémáim sem szoktak lenni W10 Prof alatt. Nem lehet, hogy maga a Malwarebytes program egy "trójai"?
Konkrétan melyik képre jelzett be nálad?
Utána fogok járni, ha megírod. Megkérek vírustesztelőket, hogy nézzék meg, de ehhez tudnom kell, hogy melyik volt az.No meg ajánlatos a gépedet végigfésülni, hátha már korábbról vannak rajta vírusok (főleg, ha orosz torrent-oldalakat látogatsz).
-
Papa Joe
tag
Az öngyilkos anomáliába nem kell bemenned. Visszamész az Őszhajúhoz, elmondod, hogy meghaltak...ha jól emlékszem. A Szövetség Bázisára, csakis teleportal fogsz tudni átmenni, amikor erre vonatkozó feladatot kapsz, és ekkor lesz hozzá egy fejlesztett detektorod, ami megnyitja neked, a térképen kijelölt helyen. Gyalog nem fogsz tudni eljutni sem oda, sem máshová, csak amikor szert teszel az adott útvonalat tartalmazó pendrive-ra.
-
Laris2
senior tag
-
Papa Joe
tag
Lopáshoz csak mögé kell settenkedned, egészem annyira, mintha már megkéselnéd. Akkor feldob egy kriksz-krakszos feliratot, amiben benne van az a szó, amit el kell lopnod. Leoikézod, és el is loptad. Janov állomáson van egy olyan, amikor több embert is át kell nézned, hogy melyiknél lehet.
-
rétisün
veterán
-
Antonius1978
addikt
Remelem tetszeni fog, a dinamikus zeneket kapcsold majd be, hogy menjen a harci zene, mikor valakikkel lovoldozol, remelem tetszeni fog
Es a zenek is a radioban
Mind3 helyszinen masfele zene szol, es terveztem meg 1 radiot a piripocsi Jubileumi kozpontba is, ahol kimondottan csak par komcsi zene szolna, de az elmaradt, de meg megvalosulhat -
Antonius1978
addikt
Mintha mar atkuldtem volna TZS-nek egyszer, de ha nem, akkor majd valahogy atnyomom neki, amugy is szo volt, hogy felkeruljon az oldalara a tobbi mod melle.
(Mellesleg, a konnyu femsisak epp az/olyan, amit te viselsz)
Igen, magyaritva is van, hisz ez gyakorlatilag az alapjatek, semmi tobb, csak megfejelve a leirt cuccokkal, hozzatennem, hogy nem minden mukodik jelenleg a leirtak szerint, en azt a vonalat irtam le, amely szerint sorban hozzajutnank a cuccokhoz, es nem azt ami a jelen formaban van, pl Koszatol nem Monolit Exot kapunk hanem AMD-65-t, az elso 3 kepzodmenyt meg nem lehet latni a Jegesmedve detektorral - elmaradt az atallitas, hogy lassa a magasabb szintu kepzodmenyeket, ha a zsoldosokat kuldjuk a bunkerhez, akkor nem adnak zsoldos rucit, mert hianyzik az a + szkript stb stb, de majd ha lesz remeny a folytatasra, es remelem, hogy valakik majd beszallnak, vagy xFreex esetleg meggondolja magat, valamint szamitok Kinsinoo segitsegere is a szkriptek teren, o pl mar irt olyat, hogy a mutans testreszeket eladhatjuk a tudosoknak, a szkript 90%-ban mukodott is, volt 1 hibas sor, nem lehetett ez egyik fajta testreszt eladni, ezert azt nem kotegeltem bele a jelenlegi modba.
Kulonben most osszecsomagolom neked a 2 allomanyt, es feldobom valahova, hogy letolthesd, ki tudja TZS mikor nez errefele.A ket kotegelt allomanyt siman bemasolod a PATCH alkonyvtarba, es annyi, de egy vadiuj telepitest igenyel.Tehat ujratelepited/masfele telepited, aztan a ket allomanyt a Patch konyvtarba, es inditod a jatekot, ennyi.Mindjart kuldom a hivatkozast. -
Antonius1978
addikt
Igen, a magyaritas, es belepiszkaltam az anomaliakba is, hogy 4 uj kepzodmeny legyen benne alapbol, mert a keszitok ugyan beraktak 12 uj kepzodmenyt, amibol 5ot kesziteni lehet, 1et alapbol kapunk, 2 termelodik, de 4 db viszont nem volt beleteve a leirasba, hogy az is termelodik, igy belematattam hogy az a 4 alapbol benne legyen, azaz ilyesmi.Le kell szedd hozza a jatekot es Shield emlitett valami grafikai tuningot is, en azt is ratettem, de nem eszleltem nagy kulonbseget, en amugy is gyengebb beallitason jatszom.
Most nekifogok, hogy megirjam a jatek bemutatojat, es otleteket hozza, hogy TZS majd tudja feldobni az oldalara.Amikor minden tokeletes lesz, es nem kell tobbet semmit javitani, akkor majd osszekotegelem a jatekot, es majd TZS-t megkerem hogy ugy dobja fel az oldalara, akkor csak a Patch alkonyvtarba kell bemasolni 2-3-4 allomanyt, es azzal annyi, indithatod a jatekot.
-
-
shield
Topikgazda
Ez érdekes, mert én is mindig így szoktam kezdeni és többször is visszamegyek megismételni. Amikor a banditák vannak ott, akkor eladok nekik sok mindent, ezután jön a mészárlás. A zsoldosokat is ki szoktam pucolni onnét. Azt én is észrevettem, hogy utána többször rosszak lettek a mentések.
Ha ez így működik, akkor ez mekkora marhaság. -
Aarpok
őstag
Majd az a készlet kell Nitronak a a duplázott M68-as gránát készítéséhez. Informátor nem ad infót a szerelőknek való készletekhez ahhoz Bagoly adna,de csak elektronikus pénzéért. Azt csak PDA-ból lehet kinyerni Informátornál van hozzá program,de persze csak úgy nem adja oda melózni kell neki érte.
-
Erdő
tag
Lehet, hogy nem fogalmaztam érthetően: a "Diverzáns cuccok" egy Shield által összeállított gyűjtemény, amiben egy csomó tipp, segítség van összegyűjtve. Nem kell körbelesned, csak a megadott linken (#33656), az oldal alján ennek letöltésére kattintanod, utána kicsomagolnod, és mappákba rendezve egy csomó jóságot kapsz, többek között a szerszámkészletek lelőhelyeit.
-
Erdő
tag
Fűrészmalom, ház padlása; Szennyvíztisztító, vastag csőben, amiben oda lehet lopózni a zsoldosokhoz? Lehet, hogy keverem az SGM-mel.
Ha nincs, nézz bele a "Diverzáns cuccok"-ba. -
Erdő
tag
Egy pendrive kell hozzá, amit egy holttest mellett találsz meg a Bár területén. Ha a Katonai raktárak felé vezető átjárótól elindulsz a házak mellett, egy beugró részben lesz, nem messze onnan, ahol a méréseket kellett végezni Csaposnak. Ha jól emlékszem, nem jelzi fehér pötty a holttestet, úgyhogy kukkants be, ahová lehet. Ha megvan, vidd el Novikovnak.
-
Highground
aktív tag
Sziasztok!
Azt nem tudjátok, hogy a(z itt fellelhető) Diverzáns modban mitől lehet az, hogy pár mp.-enként olyat akad a játékom, hogy játszhatatlan? Rendesen "stuttering"-el, folyamatosan. A gépigényem bőven meg van hozzá. Full grafikám megy a játék, eddig próbáltam szisztematikusan kikapcsolgatni a dolgokat a grafikai beállításoknál, de nem segített. Próbáltam minden felbontáson, és próbáltam kikapcsolni az összes sgm opciót is. De akármit állítok az akadozás marad. Mi lehet ez? Mitől lehet?
Bocs, nem válasznak ment
-
Erdő
tag
Az anomáliát megnézted, elmondtad Foresternek és utána mondta, hogy várj? Akkor lehet, hogy tényleg csak aludnod kell... utána jön a térbuborékos sztori.
A bánya kitakarítása után nem sokkal kapsz egy üzenetet egy Fan nevű sztalkertől, hogy beszélni szeretne veled. Lehet, hogy még nem kaptad meg, de az is, hogy elkerülte a figyelmedet. Ott vár rád, ahol az Irányítót elintézted.Tettem fel frissítést a tárhelyre, érdemes letölteni, mert elég sok szöveget pótoltam!
-
rétisün
veterán
nekem most a 'halál ellen' (Смерти вопреки) az új, igaz annyira már nem mert lassan egy kis kerülővel is a végére érek. SaGa magyarításával, alapból csak zatonon játszódó teljesen új sztori, amolyan nyomozósdi. viszont az erdőgazdaság tetején lévő teleport segítségével át lehet jutni pripjatyba meg jupiterre is, ott is kaphatsz küldiket, de ezek nem kapcsolódnak a mod sztorijához, és a szövegek nagy része itt már emiatt nincs is lefordítva.
közben shield is végez (végzett?) a diverzáns (szabotőr?) mod fordításával, nekem az is új lesz
-
PeL
addikt
És ugye nem steames? Mert akkor az exe fájl nem jó neked. Ahhoz másmilyen kell.
Ezt szedd le és használd belőle a Steam mappában lévő exe filet. Írd felül és kész.
(#26216) rétisün
MEGA linkemen (aláírás) már fent van az egyben csomag is, az csak egy darab 2,45GB-os RAR fájl.
-
PeL
addikt
Most töröltem le az egész játékot, és leszedtem a feltöltött repackomat, feltettem és elindítottam, nálam továbbra is gond nélkül megy, így fogalmam sincs hogy akiknél kifagy mi gondja lehet. Esetleg próbáljátok meg rendszergazdaként indítani a játékot, illetve ha a C meghajtóra van telepítve akkor tegyétek át másik meghajtóra lehetőség szerint.
-
rétisün
veterán
-
SaGa59
őstag
A gladiátrohoz jó, de gyaníto mehhez is. Este feldobom azt a csomagot, amit ehhez csináltam. Csak a fegyverek statjait írtam át, így nem hiszem ,hogy lenne eltérés köztük, de nem néztem meg. Egyszerűen a gamedata\config\weapons mappát kell felülcsapni ezzel. A letölthető 7z fájlban csak azok a fegyverek vannak, amiket módosítottam, így az eredetit ne töröld ki, hanem ezzel írd felül a benne lévő fájlokat.
Ezzel a mutánsrohamok kezelhetőbbek, ha megfelelő puskád van, de fegyveres ellenfelek is veszélyesebbek lettek.
-
SaGa59
őstag
A magyarítás linkje az aláírásomban a második. Ott lesz a fix is, amint felmegy, de elsőre nem sikerült feltolni, mostanság kisit lassan mennek fel a cuccok a megára.
Odaért., akinek kell, onnan is szedheti.
A yandex-ről leszedhető telepítő csak maga a mod, előbb fel kell tenni egy CoP-ot és utána ezt elindítani. Beleteszi a célkönyvtárba a gamedata alkönyvtárat és tartalmát.
-
SaGa59
őstag
A https://disk.yandex.com/ -on kb 2 perc alatt regisztrálhatsz 10 gigás tárhelyet. A regisztráció során, ahol telefonszámot kér, ott válthatsz, hogy nem telefonon, akarod magad "biztosítani" hanem egy biztonsági kérdéssel, akkor nem kell megadnod magadról semmilyen tényleges adatot.
Ha ez megvan, akkor a fenti linknél a második ( Скачать с Яндекса) gombbal elugrik egy olyan letöltéshez, ahonnan leszedni nem (mert már túl sokat töltötték le) lehet, de egy Yandexes accountra áthúzni igen. Ez kb 10 másodperc alatt meg is van, a saját yadisk accountodról meg úgy 20-30 perc alatt le tudod tölteni.A fixet feldobom a megára a magyarítás mellé, úgy 10 perc múlva már elérhető lesz.
-
dodopek
addikt
Akkor bővebben...
Fima mindenképp halálra van ítélve, attól a pillanattól, hogy nem jó választ adtál neki a Bagoly vackában. Mindenképp le kell lőni. Amikor felveszed a cuccait, elméletileg a térképen megjelenik egy rejtekhely, amiben vannak doksik, és Morgós fegyvere. Ha esetleg még nem vetted fel a Kardántól nem messze álló tagtól a küldetést, most tedd meg.A menj a kotróhajóra küldi talán az után tűnik el, ahogy felvetted a hátizsákot a rejtekhelyen...
Ha jól dereng...
-
Antonius1978
addikt
Fima ott fog varni teged a kotrohajon, de kinyirjak, mar egyszer leirtam.A PDA-jat feltetlenul vedd el.
kislaki92 belepsz a Pofara, adnek neked 1 kis butykolni valot, ha van ra idod.
xFreex na, megiscsak sikerult betenni a texturat a fegyverre.Vagy azelott nem mukodott, vagy valamit en neztem el, de az OGF viewer szepen megmutatja hogy melyik allomanyokat rendeli a modellhez, es ujracsinaltam az eleresi utat, most mukodik.Mindjart dobok 1 kepet is.
-
xFreex
aktív tag
Ha Szultánnak felvetetted a problémát, akkor utána Fimával addig nem tudsz érdemben beszélni amíg ott ül Szultán mellett. Az egyik sztalker - aki a Szakállal szembeni asztalnál áll - le fog szólítani. Egy vodkáért cserében árulja el hogy Fima a te embered. Ezután Fima szépen feláll és elindul. Bagolyjal szemben foglal majd helyet. Ott már tudsz vele rendesen beszélni.
Na meg is előztek. (Kétszersült lesz az)
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Háztartási gépek
- Epic Games
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Netfone
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lexus, Toyota topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- Apple Watch SE2 / 44mm / Midnight / Black Sport / Cellular (99%)
- Iphone 13 Pro Max 128 GB /// 86% Akku // Számlával és Garaniával
- Iphone 12 Pro Max 128 GB /// 88% Akku // Számlával és Garanciával
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3416 Ft / hó áron!
- Álmodozol egy erősebb gamer élményről? Kamatmentes rèszletre is!
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest