- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iOS alkalmazások
- Nem tud dönteni az iFold a titán és az alumínium között
- Yettel topik
- Magisk
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lsc
nagyúr
válasz
hubai1979 #31846 üzenetére
Az a gondom hogy regisztráció után letöltött 90 %-ot, majd kiírta hogy 5 óra akárhány perc múlva folytathatom, kivártam, erre elkezdett megint több órákat kiírni. Nem az a bajom hogy fizetni kell, de akkor ne írják az ingyenes lehetőséget. Ezután tuti hogy egy vasat sem fizetek.
Mod #31847) Aarpok: Nekem az sem jött be. -
Aarpok
őstag
válasz
hubai1979 #31846 üzenetére
Igen ez egy valós probléma.Én úgy oldom meg,hogy a router webes felületén bontom az internet kapcsolatot majd indítom ezáltal új IPcímem lesz és az felodja a korlátot.A másik fájdalmas megoldás kivárni azt az időt amit ír (általában 5 órát szokott írni vagy valamivel többet)
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES.. Új noblechairs Epic valódi bőr FEKETE - FEHÉR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- AMD AM4-es HP OMEN 25L GT12 alaplapok - B550 chipset
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest