-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balathruin
veterán
válasz
Riot Gin #34230 üzenetére
Passz. Attól függ mi kerül még bele. Jelenleg van kéz újratextúrázás, modell és pálya javítások, stb.
Nem igazán, csak lassabban halad. Igazából majdnem az összes nagy mod így működik. Fejlesztve van, eljut az első kiadásig, tovább fejlesztik, új verziók, majd lelassul a folyamat.
Azt sem érdemes elfelejteni, hogy CoC alapú modok is vannak készülőben, esetleg egyéb projektek.
-
Erdő
tag
válasz
Riot Gin #33641 üzenetére
Igen, lehet, hogy sok mindent át lehetne emelni a korábbi fordításokból, de azért szerintem nem ennyire egyszerű a dolog, mert egyrészt egyenként be kell azonosítani a változóneveket, másrészt valamennyire csak bele kellene fordítani, hogy kiderüljön, ugyanazt írták-e itt is, mint korábban. És hát igen, az is kérdés, hogy mekkora a jelentősége? Én max. egy-egy érdekesebb fegyver leírásába szoktam beleolvasni... Van, aki "lelkiismeretesen" végig szokta nézni ezeket?
-
shield
Topikgazda
válasz
Riot Gin #33635 üzenetére
Nálam pont fordítva van. A HDD-n van a rendszer és az EVO-n a játék. Ugyanannál a játéknál a betöltés sokkal gyorsabb SSD-ről mint HDD-ről. Pl. Braz, Sniper, amikor rengeteg cuccot is tárolok a tárolóimban és azt ugye be kell töltenie.
Ezeknél a meghajtóknál nem lehet betöltési gond. Az AMD prociról nem tudok nyilatkozni, mert sosem volt. Vagyis így nem teljesen igaz, az első PC-m AMD 586-os volt. A régi AMD procik, igaz olcsóak voltak, de sz@rok is. A cimborámhoz dögivel hordták annak idején az AMD-s gépeket, rendbe rakni. Tapasztaltak alapján neki sem volt AMD-s gépe.
Persze ma már más a helyzet. Az utóbbi videókártyáim pl. mindegyik AMD volt és most is azok vannak.
Kb. 1-1.5 éve van 4690K-s procim, azelőtt 3000-es C2D volt, az is vitte a Stalkereket. Ma már talán a videókari a lényegesebb, a mai procik szerintem simán tudják tolni a Stalker igényeket.
De majd mások is véleményezik. -
válasz
Riot Gin #33629 üzenetére
Nálam nem ilyen durva a helyzet. Szerintem egy olyan 4-5 másodperc alatt lenne normális betölteni egy pályát, de inkább 10-15 másodperc is van nálam, ha map váltás van (másik mapra térek át). Elhalálozás miatti újratöltés csak néhány másodperc, az nem gáz.
Aztán lehet, csak nekem magasak az elvárásaim a töltési időt illetően.
-
shield
Topikgazda
válasz
Riot Gin #33587 üzenetére
2x végig néztem, azon kívül hogy csilli-villi a fegyver, semmi extrát nem láttam benne, sőt....
Nem beszélve a pancser bemutatóról. Ebből az irányból támadni meg az Alállomást gránátvetővel, nem semmi.
Személy szerint engem sosem érdekeltek ezek a pakkok, még több kacat, amire semmi szükségem. -
-
Antonius1978
addikt
válasz
Riot Gin #33437 üzenetére
Hat, epp intezem a feltoltest, de bekrepalt a feltoltes, meg szerencse, mert eszembe jutott, hogy mindent osszecsomagolok 1-etlen allomanyba, es az uj jobb lesz, remelhetoleg.
Amugy te jutottal az eszembe, amikor lesz kedved, kellene csinalj egy egyedi Szabadsag Vedelmezoje ruha-bort, a modban kellene a Szolgalatos vezernek, Shulganak talaltunk egy kisse masabbat, de a Szolgalatosnak viszont nem...Meg bongeszd vegig az osszes Napnyugta,SEVA,Katonai,Exo stb, egyszoval minden bort amid csak van, az en gyujtemenyem otthoni gepen van, de hatha te is talalnal meg valami izgi ruhabort (en tobb mint 100-at vegigneztem sok modbol), majd ha leszeded a modot es kiprobalod, akkor majd meglatod, hogy mindegyik kulon arccal rendelkezo szereplonek lecsereltuk a ruhajat, azaz majdnem mindegyiknek.
Esetleg 1-2 fegyverre ilyen olyan cicomakat, de ez csak most merult fel bennem, ez nem fontos annyira, a mod egyetlen igazi, eredeti modellel rendelkezo fegyveret, az AMD-65-ot xFreex mar elintezte, popecul nez ki, es regebb en is csinaltam egy atalakitast sarga markolatra, az is baromira jol nez ki, az veletlenul ki van irva DVD-re, ugyhogy majd megosztom veled, ha ki akarod probalni, de ahhoz ki kell csomagolni a kotegelt allomanyokat, mert nem emlekszem hogy ez a cucc melyik konyvtarban van, maskepp elegendo volna Gamedata mappat letrehozni, es oda betenni, mert a Gamedatat a kotegeltek elott olvassa. -
-
Rossonero89
tag
válasz
Riot Gin #33284 üzenetére
Sikerült kibogarászni a fileokat.
Tehát megtaláltam a meshes/actors-ban a modell file-t, amit be akarok tenni a játékba
illetve a meshes/textures/act-ban is megvannak az ehhez tartozó textúrák.És most hogyan tovább? A telepített Call of Chernobyl mappában nincs outfit.lxt amit írtál, hogy szerkeszteni kell.
És konkrétan a katonaság ruhái sincsenek meg a telepitett könyvtárba, így nem tudom, hogy a kigyűjtött fileokat, mire írjam át?
-
Walter
kezdő
válasz
Riot Gin #33204 üzenetére
Köszönöm a válaszodat! Ha esetleg tudok segíteni,akkor szólj. Configokkal foglalkozom,adsz egy alapot,és kérésre alakítom,vagy készítek egyet(nem sokat tudok,igazából csak fegyver configot tudok készíteni,ha szükséges akkor ruhát is) Nagyon tetszik a ruha,Call of Chernobylnak úgyis szüksége van rá szerintem. További szép napot!
-
awacs
tag
válasz
Riot Gin #33179 üzenetére
http://www.playground.ru/files/s_t_a_l_k_e_r_call_of_pripyat_zov_satany_v1_3-156677/
Ez az.Én totál nem értek a magyarosításhoz.Csak fel szerettem volna rakni.
S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat "Зов Сатаны v1.3" - Файлы - патч, демо, demo, моды, дополнение, русификатор, скачать бесплатно
http://i.playground.ru/i/77/66/51/00/file/content/jejtkdwo.600xauto.png
Файлы / S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat "Зов Сатаны v1.3" / PlayGround.ru
http://www.playground.ru/img/ui/playground-main-logo-new.png
[ Módosította: radi8tor ]
-
Balathruin
veterán
válasz
Riot Gin #33169 üzenetére
Lenne értelme a Merc Sunrise ruhának, de nem a jelenlegi állapotban. A bandita változatok sem hülyeségek, de felesleges túlzásba vinni.
Ha végzek a hangokkal akkor nekiesek a dolognak valamikor, mert nagyon gáz, bár lehet addigra már nem lesz rá időm.
Team Epic fórumon semmit se kaptam, itt meg nem értesített a rendszer. -
shield
Topikgazda
válasz
Riot Gin #33134 üzenetére
A Chrome-mal nem jött le, pedig ez nálam a jobbnak tartott böngésző. Nem gond, mert 3 böngésző van fent, így könnyen orvosolható az ilyen probléma.
Mirr Murr legalább több zsákmányhoz juthatsz harc nélkül. Nekem nagyon bejött.
Aarpok örülök neki. Lehet hogy akkor én is neki állok, mert már tele van a hócipőm a Diverzánssal. Az 5. újra kezdés után is ott vagyok ahol a part szakad.
Megint a mentés/visszatöltés probléma.
Én vagyok itt az egyetlen aki nem tudja végig játszani.
Egyszer valamelyik orosz oldalon olvastam, hogy a küldetéseket "sorrendben" kell csinálni, de most nem találom a leírást. Lehet hogy a fővonalat kellene végig vinnem és utána visszatérni a küldetésekhez, nem tudom. Eddig ment rendesen semmi gond nem volt, most arra gondolok, hogy a pripyati átkeléshez már régebben összeállítottam a csapatot, de nem indultam neki, hanem a különböző küldetésekkel foglalkoztam.
Lehet hogy ez is baj lehet?
Az lenne a kérésem, hogy akik már végig vitték, legyenek szívesek leírni nekem, milyen stratégiát használtak.Walter én szívesen válaszolnák, ha végre Jupiterről tovább tudnák menni. De gondolom ott van, ahol a többi játékban.
-
Dhampir
félisten
válasz
Riot Gin #33037 üzenetére
Az indoeurópai nyelvcsalád tagja, rengeteg jövevényszóval és valamely más szláv nyelv ismerete sokat segíthet a megértésében.
A "felszabadítók" nyelvén kívül gondolhatsz rá úgy, mint például Tolsztoj, Gogol, Jeszenyin, a Sztrugackij fivérek, Szolzsenyicin, nagy művészek és rengeteget szenvedett orosz emberek nyelvére is.
Talán megkockáztathatom, ha azt mondom, hogy az oroszok sem gonoszabb megszállók a többi birodalmi politikát folytató nagyhatalomhoz mérten.
-
SaGa59
őstag
válasz
Riot Gin #33037 üzenetére
Ez ebben a formában marhaság, de ízlésről vitatkozni értelmetlen. Nehéz nyelv, összetett, rengeteg kivétellel, bonyolult nyelvtannal, mind az elöljárók, mind a ragok használatosak, nemekkel.
Egy nyelvet ne annak alapján ítéljünk meg, hogy a használói követtek-e el valamit velünk szemben, vagy nem. Igaz, egy nyelv sokat visszaad használóinak világfelfogásából, de nem ez alapján kell megítélni. És minden megismert nyelv hozzá tesz valamit ahhoz, aki beletanul. A világ egy újabb szelete nyílik meg előtte.
-
Walter
kezdő
válasz
Riot Gin #33050 üzenetére
Szia. A coc trainerbe úgy kell cuccokat"beírni",hogy megnyitod a coc gamedata mappáját,tovább a configsba,utána plugins. Ebben a mappában nyisd meg a"debug_spawner"-t. Egy szövegszerkesztő programmal(notepad++ szerintem nagyon jó) keress rá (ha ruhát akarsz oda illeszteni pl.) a "debug_spawner_outfit" sorra és írd oda a páncél nevét. Remélem érthetően írtam
-
SaGa59
őstag
válasz
Riot Gin #33032 üzenetére
48. Öt év után, jobb híján, párszor indítottak a fővárosi tanulmányi versenyeken is, de nem voltam túl eredményes. Igaz akkor már csak abból éltem, amit addig tanultam, mert a középiskolában senkit se érdekelt az orosz. Engem felkért az orosz tanár az első órán, hogy ne látogassam az óráit, mert csak unnám magam, azzal meg zavarnám a többieket. Aztán ez véget ért negyven éve és egészen addig, míg három éve el nem kezdtem a stalker modokat fordítgatni, csak felejtettem. Anno, még az ideiglenesen hazánkban állomásozókkal volt alkalmam (vagy inkább kénytelen voltam, nem is tudom, inkább volt alkalmam) néhány „üzleti ügyben tárgyalni”, de annak is már több mint harmincöt éve.
Ha nagyon kell még megy a kézírás, de mivel szépírni sose tudtam, az magyarul meg angolul is olvashatatlan mások számára. Viszont még mindig balra dől az orosz kézírásom, mert az általánosban az orosz tanárunk valamiért azt tartotta szépnek. -
Antonius1978
addikt
válasz
Riot Gin #33020 üzenetére
Otthon a gepemen fent van Las Vegas, kb 85%-nal jarok vele.A 4-est meg nem lattam, csak YT-os videon.
Sensut
Igazad van, de epp az tetszik nekem a F3-ban, hogy mindenhova el tudsz menni, mindenhol tudsz guberalni, van 200 helyszin, a Stalkerben meg ennek a toredeke, es be sem tudsz menni mindenhova.
Lehet hogy mindig ugyanazokat a cuccokat talalod szinte mindenhol, de ez a Stalkerben sincs maskepp, aztan aki meg szeret minden szart osszeguberalni (pl en) annak mennyorszag
Meg lehet egyedik fegyvereket is kesziteni, csak ossze kell szedni a hozzavalokat.A masik dolog, hogy kulonfele modon tudod beallitani a karaktered, kozelharci bunyos, mesterlovesz, csatar, okostoni stb (UI : az utobbi en vagyok)
Aztan szabadon mehetsz mindenfele, es azok az osszedolt betonhidak, hazak stb stb nekem jobban tetszenek - jobb a posztapokaliptikus hatas.Aztan lehetnek tarsaid, akiknek ilyen olyan cuccokat adhatsz, stb, aki szereti az ilyen mikromenedzsment bisz-baszolast mint en, annak tokeletes ez a jatek.Ne ertsd felre, nem a Falloutot vedem, de ennek is van erenye, es a Stalkernek is, gyakorlatilag mind2 vilagnak a rajongoja vagyok.M@trixfan talan azert mert csak a 3-assal foglalkoztal ? Kezdd a F1 es F2-vel, nekem a kettes a kedvencem, a 3ik az csak at van ultetve 3d-be, es sok dolgot hozzaadtak, hogy shooter legyen belole.
shield erre en is kivancsi vagyok, az elejen kinyirtam a zsoldosokat, de aztan amikor videot neztem, ott lattam hogy beszelgetni is lehet veluk, igy visszatoltottem az allast (kesobb ok is adnak kuldiket), amikor kinyirtam oket, nezegettem en is az uzenetet, de nem jottem ra hogy hova kell menjek, te ha Sensut utmutatasa alapjan odajutottal, mit talaltal ott ?
Riot Gin feltetted a Satan modjat ?
milyen ?
-
Antonius1978
addikt
válasz
Riot Gin #33018 üzenetére
Mi a baj ezzel ? A Fallout legalabb 1 szempontbol jobb mint a Stalker, hogy egy hatalmas nyitott vilag, egyetlen hatalmas palyaval, es kismillio kuldetessel, gyujtogetessel stb, a Stalker csak a tortenettel mulja felul picitt, mindket vilag posztapokaliptikus, sot, a Fallout-e meg inkabb, ha nem lenne a Stalker amilyen, akkor jobban szeretnem a Falloutot, igy mind2-t egyforman szeretem.
-
-
Antonius1978
addikt
válasz
Riot Gin #32987 üzenetére
Sajnos, csak megemlitettem, mivel az Napnyugta exo mar nem tudom melyik modban talalthato, marmint a texturaja, ami a masik texturakat illeti, majd egyszer kibanyaszom oket, ugyanis itt megvan nekem a modunk, csak eppen en kotegeltem, azaz osszecsomagoltam, majd ki kell csomagoljam a db-bol, hogy hozzaferjek a 2 fekete pancel modelljehez, es esetleg a TE Seva texturajahoz.
-
Antonius1978
addikt
válasz
Riot Gin #32985 üzenetére
Az ilyen tobbfele panceltipusbol osszerakott modellhez nem ertek, sztem nem is lattam idaig.
Amivel en szorakoztam, 1 modell, 1 textura, slussz.
Viszont ha szeretsz az ilyesmikkel mokolni, eszembe jutott, hogy a modunkban van egy fekete pancel - vegulis Napkelte, de mivel fekete, elnevezodott Napnyugtanak - viszont Free-nek is volt/szerzett valahonnan egy masfajta texturat, igy 2 Napnyugta pancel van, arra gondoltam, hogy - mivel a jatekban es modokban van Clear Sky pancel, aztan modbol CS Exo, jott egy otletem, hogy legyen CS Seva is, ami kell az alagutbani atkeleshez, es Furgenel lehet megvenni.Free ossze is rakta, valahonnan lett hozza textura is, popecul nez ki.
Naszoval CS Seva mintajara lehetne Free panceljabol egy Napnyugta Seva, mert talaltam regebb egy - sajnos valamilyen szinten hibas - texturat, ami szinten fekete es popecul nez ki, ami lehetne a Napnyugta Exo.
Free az mondta, es vegulis en is lattam valamelyest, hogy szemcses a textura, meg meg mittudomen milyen baja is van, majd ha lesz kedve kijavitja, es talan be is kerul a modunkba - ugyanis rengeteg uj pancel bekerult ugyebar, CS Seva,Napnyugta, aztan Katonai,Monolit,Bandita,Zsoldos,Szabadsag,Szolgalat es CS/Tiszta Egbolt Exo-k is.
Akkor meg 3 pancel kerulne be, Napnyugta Seva es Exo, valamint a tied az az a zold Tudomanyos Exo, mert baromira tetszik -
SaGa59
őstag
válasz
Riot Gin #32932 üzenetére
A bumpmap tulajdonképpen a textura 3D „térképe”. Ahol sötétebb, ott jobban kidomborodik a minta, ahol világosabb, ott kevésbé. Vagy fordítva. A lényeg, hogy a felület térbeli mintázatát adja meg, így pl befolyásolja az árnyékolást is. Nélküle olyan az objektum, mintha simára csiszolták volna és ráfestették a texturát. Az, hogy egy texturához kell-e bumpmap fájl vagy sem, az objektumot defíniáló fájlban, vagy akár magában a dds fájlban is benne lehet. Ha jól tudom…
-
shield
Topikgazda
-
shield
Topikgazda
válasz
Riot Gin #32927 üzenetére
Másold vissza az eredeti localization.ltx-et. Ennyi.
Ki is tudtad próbálni a pályát?
A 3 orosz nyelvi fájl nem is látszik olyan veszélyesnek, nevek/elnevezések/rövid üzenetek, első pillantásra.Más: a bump textúra, ez valami minőségibb textúrát jelent? Több modban láttam a log fájlban, hogy hiányolja, pl. Diverzansban.
PsiEmitter Láthatnék egy ilyen textúrát a régivel összehasonlítva?
-
PsiEmitter
csendes újonc
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Hardcore café
- Milyen légkondit a lakásba?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- EAFC 25
- Luck Dragon: MárkaLánc
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- További aktív témák...
- Iphone 13 Pro Max 128 GB /// 86% Akku // Számlával és Garaniával
- Iphone 12 Pro Max 128 GB /// 88% Akku // Számlával és Garanciával
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Gamer laptop felvásárlás Magas áron, gyorsan és egyszerűen!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged