- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- iPhone topik
- Mobilhasználat külföldön
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
shield
Topikgazda
válasz
Laris2 #37854 üzenetére
A youtubon több összehasonlító videót is megnéztem, hát nem vagyok eldőlve a "nagy felújítástól". Felemás érzete van az embernek. Ez hogy nagyobb területeken homályos vagy úgy meg van világítva, hogy szinte az árnyék is eltűnt. Sok helyen az eredeti kellemesebb a szemnek, mint a felújított. Egy szó, mint száz, ez így nem sokat ér.
Bele olvastam a hsz-okba, állítólag megváltoztattak dolgokat, fegyvert lecseréltek, már nem emlékszem miket írtak még. Egyenlőre hanyagolható, szerintem, mivel a honosítást is hozzá kell igazítani.Tudtál kezdeni valamit a Font generátorral?
Timstrike Jó is hozzá?
u.i.: Most láttam, hogy a Ficsoport elkezdte a honosítás illesztését. -
shield
Topikgazda
válasz
Rony949 #37851 üzenetére
Akkor, maradt a Trilógia a régi motoron, csak a grafikát turbózták fel?
Kíváncsi vagyok, hogy a magyar fordítás jó-e még hozzá?
A GOG-on néztem, az orosz hang nincs benne. Mindig is orosz hanggal játszottam, a többi egyáltalán nem jó hozzá. Emlékeztek a CS magyar szinkronra? Háát...
És akkor, amit még olvastam, mit hagytak ki, ez szánalmas. Kár volt bele keverniük a politikát, főleg ők. A 2-nél is, az englis, sokszor nem tudtam, hogy sírjak vagy nevessek.
Ha ez így marad, akkor nekem továbbra is megfelel a régi, eddig is jó volt. Nem a tócsa tükröződése vagy a nedves felület adja a játék élményét. Ez inkább a mostani fiatal gémer közönség elvárása. Ehhez inkább nem fűzök többet... -
shield
Topikgazda
válasz
Antonius1978 #37819 üzenetére
Dacolva a halállal - nálam nincs is fönt.
Saga oldalán nézd meg. -
shield
Topikgazda
válasz
Antonius1978 #37807 üzenetére
Nekem jöhet mindkettő, de a SoC modokat jobban szeretem. Úgy veszem észre, hogy a SoC-ra több készül.
-
shield
Topikgazda
válasz
' Tzs , #37794 üzenetére
Én is rászántam magam, hogy hardvert nézzek. A Recommended-hez még elmegy a RX 5700 XT 8GB kártyám. A procit kinéztem, i7 12700K (Kf). Ez illene a lapodba is.
Nem tudok választani a B760 és a Z790 chippes között. Az az érzésem bármelyik lesz is, 1-2 év és mennek a kukába, mint a mostani gépem.
Milyen megfontolásból választottad ezt a lapot?
Amúgy vakon vagyok mostanában ezekben a dolgokban. Egy PCIE 5.0-ös lapban hogy menne a 5700 XT-m? Milyen ramokat vettél bele? -
shield
Topikgazda
válasz
SaGa59 #37782 üzenetére
Azt értem, hogy a súlyra oda kell figyelni (erre már van megoldás
), de ha a közelben van tároló oda belehet pakolni és alkalomadtán, amikor van rá tehetség, lehet vinni eladni. Még mindig jobb, mint eldobni és rinyálni, hogy nincs miből fejleszteni.
Végülis, ellehet nézni ezeknek a játékosoknak, Ők a Rambózáshoz szoktak.
Mi pedig nem most kezdtük a Stalkert. -
shield
Topikgazda
válasz
Yutani #37780 üzenetére
Hogy fut a gépeden, optimalizáltak rajta? Én még nem döntöttem, lesz-e hardver vásárlás.
Nem tudom, hogy maradjak-e az Intelnél vagy próbálkozzak meg az AMD-vel.
De már azon is gondolkodtam, hogy összedobok egy gépet használt cuccokból, igaz, ezt nem kedvelem, azért körül nézek az Aprón.Már jó néhány végigjátszásba bele néztem, sajnos nem Stalkeresek. Azon röhögök (sokszor bosszankodom), hogy a stash-ért át vágnak a területen, amiben van pár konzerv és öt pisztolylőszer, de a jó fegyvereket eldobálják, van aki a képződményeket is.
"Mondjuk én nem rohanok át a játékon, hanem járom a Zónát, felfedezek, gyűjtögetek."
Ebben hasonlítunk.Boldog Új Évet Stalkerek!
-
shield
Topikgazda
Van itt valaki, aki játszik a Stalker 2-vel?
-
shield
Topikgazda
válasz
' Tzs , #37706 üzenetére
Én is a végkifejlet előtt hagytam abba. (De végigjátszásban megnéztem.)
Nekem nagyon bejött a tábor építés, végül is az a központja a játéknak és a karakter fejlődésnek.
Ez nem volt full verzió? Azt tudom, hogy hiper-szuper videókártyákhoz adtak ki verziókat, de hogy nem volt teljes, arról nem tudok. Légy szíves adj több infót!
Azt látom, hogy a 2-t jövőre adják ki. Majd rákérdezek a fordító srácnál, hogy a 2-t is Ő fordítja-e.Ezt nézd meg [link] . A leányzó többi videóit is érdemes megnézni.
-
shield
Topikgazda
válasz
SaGa59 #37690 üzenetére
Lehet, hogy el kell vállalnod több munkát, hogy ismertebb légy, gondolom én.
Én arra jutottam, hogy kb. tavaszig jegelem. Addig kijavítják a sok hibát, talán sikerül jobban optimalizálniuk és a Fi-csoport is végez a fordítással. A MP-on olvastam, hogy bevállalták, ami jó hír.
Remélem sikerül nekik optimalizálniuk, mert nem fogok több százezret költeni egy játék miatt a gépre. Ha már annyira jól fog futni, mint a Chernobylite, akkor már elégedett leszek vele. Addig pedig próbálok ismerkedni a fájljaival, ami jól fog jönni, főleg, ha lesznek hozzá modok.' Tzs , nézz bele a végigjátszásba. Egyet találtam, remélem ez az [link] .
Victorio, ez tényleg jó, már többször meghallgattam. Össze is szorult a gyomrom.
-
shield
Topikgazda
válasz
SaGa59 #37678 üzenetére
Ha már játszottál 4 órát, akkor már biztos vannak csavarjaid. Három végigjátszást kezdtem nézni, az egyiknél több mint 6 órát, de egy akadás sem volt. DE bele untam, az első soha nem játszott a Stalkerrel, hamar ott hagytam, a második volt a 6 órás, aki állandóan nyafogott, miért futkároznak összevissza a kutyák, miért ugranak rá a macskák és ki volt az a hülye, aki bele rakta az Irányítót, stb.. Na akkor besokalltam.
A harmadik nem javíttatja meg a fegyvereit és elmegy komoly küldetésre, leamortizálódnak a fegyverek, kínlódik egy lefűrészelt csövűvel, kereskedő után sopánkodik, de amikor rátalál, nincs mit eladnia. Szóval fájdalmasak.
Nekem azt írták, hogy orosz felirat sincs benne, most néztem utána, elvileg vagy 12 nyelv van benne. Lehet hogy az oroszok csinálnak hozzá hangot, ha elég jónak gondolják a játékot.
A hálózsák hiányát hamar észrevettem. Nem valami jó a sötétben barangolni.
Amúgy a második emberke magyar felirattal nyomta már. Gépi, Deepl fordítás. Az eredeti szöveget nem ismerem, de igen értelmesek voltak a hosszabb leírások is.
Ha esetleg valakit érdekelne, itt van [Stalker 2 hun] .A Deepl kapcsán arra gondoltam, lehet hogy van minőségi különbség az ingyenes használat a böngészőben és a fizetős program között.
Mostanában a Google sokkal jobban fordít oroszból, kb egy évvel ezelőtt a Deepl rohadt jó volt. Ha tudnám, hogy a fizetős Deepl jobban fordít, akkor szánnák rá pénzt.
Eddig nem is beszéltem róla, több kisebb modot lefordítottam. Sajnos többel el is akadtam, mert ugye a Stalker szívat, ami nem ismeretlen. Kettő mod, pl. Jupiteren kidob és nincs tovább.
Szinte mindig mást dob, ami nem mond semmit. Talán másik alapjátékkal kellene megpróbálnom, oroszt használok. Nem tudom.' Tzs , a youtubon is sok ilyen barmom hozzászólás volt. Írtam is, akinek a Stalkerben a grafika a legfontosabb, az ne is álljon neki. Szerintem rohadt jól néz ki.
Így kívülről nézve, amit nagyon hiányolok, az a sok jó hang és zene hiányzik.
A minimappal kapcsolatban nem tudok mit mondani, ismerni kellene a fájlokat.
Van olyan modom, ahol megtudtam oldani, de olyan is, ami nem lett az igazi. Ebbe jobban bele kell folyni.Yutani, azt hiszem az én konfigom nagyon kevés lesz hozzá. Új gép kellene, nem tudom megérné-e, főleg a modokat tolom. Habár az asszony rávágta, vegyek.
Már rég nem vagyok tisztában a mostani cuccokkal és az árakkal.u.i.: amúgy már a zöldségesnél is láttam.
-
shield
Topikgazda
válasz
SaGa59 #37668 üzenetére
"Őszintén szólva, egy orosz nyelven megírt szöveget semmiképp sem fordítanék le az angol fordításából..."
Teljes mértékben igazad van. Már a neveknél is irritáló, amikor az angolt majmolva írják le, pedig a legtöbb orosz nevet betű szerint át tudjuk írni.Ha már itt vagy és vágod az oroszt. Elég sok Stalker mod végigjátszást megnézek, van egy kedvenc játékosom. A srácnak van több szavajárása, pl. "о майог" - jó ezt értem.
De szinte mindig mondja a "так, так-так, так-так-так"
Nem értem, mert ahhoz a helyzethez nem illik a szó jelentése.Amúgy a Stalker 2 megjelent fizikailag is. Én csak ezt preferálom. Így is már aláírásokat gyűjtenek több játék megmentésére, mert egyes kiadók megszüntetik a szervereket, a játéknak pedig annyi.
Tegnap elkezdtem nézni a Stalker 2 végigjátszást, a csávó soha nem stalkerezett, szánalmas volt. Ma egy másikat nézek, na ennek valamival több érzéke van hozzá.
A játék jól néz ki, de eddig nem kápráztatott el, igaz, még az eleje.Megnéztem a GSC dokumentum filmjét, bosszúból hagyták ki az orosz hangot, gondolom akkor felirat sincs, sajnos. Angol hanggal pedig... inkább nem írom le.
Elég sokat dumálnak a háborúról. Akkor kicsit kiakadtam, amikor sérelmezte a tyúk, hogy rájuk erőltették az oroszt, meg elveszik a földjüket. AKKOR MI, MIT SZÓLJUNK!?
Esetleg ha valakit érdekelne. [link] -
shield
Topikgazda
válasz
Victorio #37658 üzenetére
Jó ez a Shadow of the Zone. Még a magyart is sikerült beállítanom az automatikus fordításban, így a kettőből értem, annak aki annyira nem vágja az angolt.
-
shield
Topikgazda
"Anti-cheat?
Nem rémlik hogy lenne ilyesmi a STALKER játékokban..."
Most pl. olyan moddal játszok, aminél bizony nem hatásos a súlyhatár átírása és benne van a fejlámpa merülése is. Valószínűleg ezt is hiába írtam volna át, mert ott találtam a kiiktatását, ahol a súlyhatárt is.
Ez a mod a Lost World - Origin 1.5, ami bizony nem mai mod.Van olyan modom is, amiben másképp van megoldva. Több mod is van, amiben eleve benne van a tiltás lehetősége, csak akkora értéket írtak bele, amit nem valószínű hogy felül akarsz írni.
-
shield
Topikgazda
válasz
Antonius1978 #37589 üzenetére
Timstrike több jó ötlettel is előállt. Most játszok egy nagyon régi moddal, ebben nagy szerepe van a telepíthető hátizsáknak. Kevés kaját lehet szerezni útközben és meg van még spékelve azzal, hogy ha sugárzó területre tévedek, akkor sugárszennyezett lesz a kaja és már el is tűnt a hátizsákomból. Ezért az elhagyatott területeken érdemes tárolóhelyet telepíteni kajával és pár életmentő dologgal. Ilyen pl. a régi Szeméttelep. Elvileg olyan szabály van a Stalkerek között, hogy végszükségben mások rejtekhelyéből vehetsz ki dolgokat, de valamit hagynod kell helyette.
Van a modban Saiga 12K? Nekem az a kedvenc sörétesem.
Szerintem érdemes lenne megkeresnünk xFreex-et, talán vissza lehetne csábítani.
Nagyjából megértem miért sokallt be. Emlékszel, amikor elkezdtük a Chernobyl Chronicles-t, félévig azokkal a rohadt karakter nevekkel tököltél.
Egyszer neki álltam kibogozni, volt hogy egy karakter három néven futott, azt hiszem nem jutottam a végére.
Nem akarlak megbántani, de ha xFreex visszatér, akkor a tökölődésnek vége.
Én segíteni fogok, amiben tudok. Remélem nincs harag.
Megpróbáljuk a fórum társunkat vissza hívni? -
shield
Topikgazda
válasz
Antonius1978 #37573 üzenetére
Sensut félével olvashatatlan lett a szöveg.
Amit Timstrike belinkelt, olyasmivel szedtem ki.
Eddig nem próbáltam ki a Turul modot, de hamarosan időt szánok rá.Timstrike, szerintem pedig mindig megéri cipekedni. Én nem szeretek semmit sem hagyni kárba veszni, mert fejlesztésre nem sajnálom a lóvét.
Én a gyűjtögetők közé tartozom, ezért egy ellenség sem ússza meg.
És nem spórolok a lőszerrel. -
shield
Topikgazda
válasz
Timstrike #37568 üzenetére
Kiszedtem neked a súlyhatár növeléshez a fájlokat mappa szerkezetnek megfelelően.
A főkönyvtárba másold be a gamedata-t, működnie kell, persze már átírva.
[súlyhatár] -
-
shield
Topikgazda
-
shield
Topikgazda
Srácok, tudja valaki, hogy a Stalker modokban melyik fájl(ok)ban szokott lenni az anti-cheat?
Remélem tud segíteni valaki, előre is köszi. -
shield
Topikgazda
Boldog Újévet kívánok és sok modot!
-
shield
Topikgazda
Nem semmi csávók.
A Chernobylite -ben is benne van, küldetésben is. Játszottál vele? Nekem bejött.
Kicsit szokni kell a játékmenetet, másodszorra már tök jó.' Tzs ,
-
shield
Topikgazda
válasz
' Tzs , #37424 üzenetére
Hol találtam? Hát a jutubon.
A videó többi részét nem nézted meg, amik a videó leírásában vannak?
Jobban mondva ez a 3. része, csak a figyelem felkeltése miatt ezt raktam be.
Én már elkezdtem letölteni őket.Yutani, igen az az 59 azt jelenti SaGa-nál. Nálam is ez a szám lenne, ha ki lenne írva.
-
shield
Topikgazda
Megakartam nézni, hogy mit lehet látni a pripjatyi óriáskerékről. Elkezdtem keresgélni a neten. Találtam videókat néhány srácról, aki pripjatyban tevékenykedtek.
[Az óriáskerék indítása Pripjatyban]
A többit a videó alatti tartalomjegyzékben lehet megtalálni. -
shield
Topikgazda
Boldog születésnapot!
-
shield
Topikgazda
válasz
shield #37358 üzenetére
Azt hiszem én hatalmas tévedésben voltam. A címéből azt gondoltam, hogy ez egy új történetű mod, megspékelve mindenféle jóval. De ezzel csak az Anomaly-t lehet megváltoztatni rengeteg lehetőséggel, nincs új sztorija, csak dolgokat változtathatunk meg benne. Végül is az Anomaly-t játszuk, csak máshogy.
Ha nem tévedek, akkor így van? -
shield
Topikgazda
válasz
shield #37311 üzenetére
' Tzs , légy szi' csinálj képernyő mentéseket az angol szövegekről. Most keresem, hogy hol hagytam abba. Eléggé feledésbe merült a dolog, ha jól emlékszem sok máshoz tartozó szöveg is van a fájlokban. Nem szeretnék olyannal foglalkozni, ami nincs is a modban.
Többször is megakadt nálam, azért hagytam abba, lehet hogy a sok összegyűjtött motyó miatt volt. Legközelebb nem fogok gyűjtögetni.
Előkeresem én is a képernyő mentéseimet, abból neki tudok indulni.
Előre is köszi. -
shield
Topikgazda
válasz
Dhampir #37286 üzenetére
Én nem rég cseréltem le a videókártyámat, Gigabyte RX 570 4GB-ot egy Gigabyte RX 5700 XT Gaming OC 8GB-ra.
Eddig, esetleg egy-egy videókártyát vettem használtan, a többi mind új volt, amiből a gépeket összeraktam. Ezután nem biztos, hogy lesz vadi új gépem, elnézve az árakat. Ennyit már nem ér meg nekem, főleg hogy egyre kevesebbet játszok.
A HardverAprón vannak megbízható eladók, ha esetleg majd a Stalker 2 miatt fejlesztek, akkor innét veszem meg a dolgokat. A bolti összerakott gépek eddig sem érdekeltek, ezután sem fognak.
Amúgy már hány éve várakozol? Így soha nem lesz jobb géped. -
shield
Topikgazda
válasz
Dhampir #37250 üzenetére
Annak idején emre bütykölte ezt a modot és a magyarítását. Ha rákeresel itt a topikban, megtalálod. Annak idején játszottam is vele, nem volt rossz.
Valószínűleg meg van valahol nekem az összeállított csomag, mert emre pár éve újra feltöltötte valahová, mert egyideig nem volt elérhető.
Csapj bele! -
shield
Topikgazda
Ha jól emlékszem 3 helyen lehet.
1. A dombtetőn levő kis épület (kazánház)? mellett.
2. A dombtetőn levő nagy épületben. Ha a féltetős tároló felől mész be, akkor az ajtó mellett balra a sarokban. De általában nem látszik a pendrive, ezért a tárgy felvevő gomb lenyomásával próbáld megkeresni.
3. Ha a híd felőli kapun mész be, ahol a bandita őrködik. Ha jól emlékszem az út baloldalán kell keresni.
Nálam mindig a 2. verzió volt.
-----------------------------------------------------------
A szennyvíztisztítónál, az épület alatt, a víz felől az épület végénél van a csatorna bejárat. Ha jól emlékszem a csatornában 2x kell balra fordulni és ott van (nem biztos). -
shield
Topikgazda
S.T.A.L.K.E.R. Alone in Windstorm : a végigjátszás három részébe bele néztem, szerintem semmi köze a Stalkerhez.
-
shield
Topikgazda
válasz
' Tzs , #37217 üzenetére
Ebből nem sok derült ki.
De utánna indult egy Stalker Fan film, ez tetszett. [Stalker Fan film]A második, a most Ukrajnában folyó csete-paté és a Stalker 2 egyes készítőiről szól, ha jól gondolom.
-
shield
Topikgazda
A könyvek helyett, inkább a Stalker 2-őt tolnám.
-
shield
Topikgazda
válasz
Antonius1978 #37063 üzenetére
Néhány részt megnéztem a végigjátszásából, el lehet lenni vele egyideig. Nem értem miért kell elcseszni a jól megszokott adás-vétel panelt.
-
shield
Topikgazda
Boldog Új Évet Stalkerek!
-
shield
Topikgazda
Üdv Mindenkinek!
Néhányan összegyűltünk, látom azért ti is benéztek a topikokba, hogy van-e valami.
Sensut azt olvastam, hogy a Anniversary Edition lényegében ua. mint a Special Edition, csak kiegészítve amit írtál, meg a hideg elleni öltözködés stb.
Még nem játszottam Skyrim-el, a fiam játszik a Legendary Edition-el, és kissé megtetszett. Úgyhogy nem vagyok járatos benne. Azért egy-két hasznos modot felraknék rá.Antonius1978 nekem nagyon bejön az egész METRO széria. Várom már nagyon a magyarítást Exodus-hoz, csak ezért nem kezdtem még el. A végigjátszásaiba szoktam bele nézni, nagyon tetszik.
A Stalker 2-ről még nem tudok mit mondani, majd ha látok belőle gameplay-t, az talán segít. Csak a hangulatát ne áldozzák fel a látványért, mert az az egésznek a lényege.
A Skyrim mod választások még vissza vannak, ha összejön egy szabad hétvége a fiammal, akkor a végére járunk. Lehet, hogy csak az ünnepekkor lesz. A Vadász menedéke az egy saját ház, próbáld ki. Ha jól emlékszem az olvasataimból, akkor több ilyen lehetőség is van.Dhampir, Yutani, rétisün ti mivel nyomultok?
-
shield
Topikgazda
Sziasztok!
Kissé elhanyagoltuk a Stalkert.
Nálam a Diablo II Resurrected az aktuális játék.
A magyarítást elkezdte néhány fordító átültetni. Amagony , Hunnenkoenig , Andie, Mr. Fusion, Klei, és már 90%-nál tartanak.Antonius1978 én is már feltelepítettem a Skyrim Special Edition-t. Talán még néhány modot rápakolok. Te melyik verziót telepítetted?
-
shield
Topikgazda
Srácok, melyik az a mod, aminek a fordítását nem fejezte be SaGa59?
-
shield
Topikgazda
Itt van a [Chernobylite] topik. Nagyon tetszik már a játék, az elején nagyon furcsa volt, hozzá kellett szoknom.
-
shield
Topikgazda
válasz
' Tzs , #36948 üzenetére
Végül is ki kell. Később majd úgyis be kell vallanod a feleségének, " Egy hang az erdőből".(???)
küldetés. Nekem már elég csinos a bázisom. Nehéz volt eldönteni, hogy mit építsek, de lassan bele jövök. Majd a második végigjátszásnál már könnyebb lesz.
A bázison kívüli egységet gyártását kell még át rágnom.Nincs kedved írni egy frappáns topik bekezdőt? Megnyitom én ha senki nem vállalja, nincs jelentősége ki nyitja.
Csak kellene a bekezdő szöveg, nekem most "fogamzás gátlásom" van. -
shield
Topikgazda
válasz
Sensut #36944 üzenetére
Indítsd el a topikját!
Nekem nagyon tetszik. Nagyon szépen alakul a bázisom. Már van három társam, így oda kell figyelnem a kaja szerzésre és a társak hangulatára.
Bizony az anyag beszerzés is komoly munka, de gondolom neked nem kell mondanom.
Tegnap este küldetésem volt a pripyati kórhát tetejére, nagy szívás volt ez a küldetés.
Háromszor jelent meg a Fekete Stalker, ha találkoztál már vele, akkor tudod.
Gondolkodsz a topok indításon?
Jó lenne megbeszélni az aktuális dolgokat. -
shield
Topikgazda
KÜLÖNLEGES AJÁNLAT! Az ajánlat vége: augusztus 4.
[Chernobylite] 26,99€ -
shield
Topikgazda
Nah, elvileg holnap jelenik meg a Chernobylite. Ha igaz, 40 dolcsi lesz az ára.
-
shield
Topikgazda
Egy kis ízelítő.
[Irány a Zóna! ☢️ Chernobylite livestream 🎮 GameStar] -
shield
Topikgazda
[STALKER 2] jól néz ki.
-
shield
Topikgazda
Pedig én már egyáltalán nem szándékozom újabb konfigot venni. Esetleg visszarakom a gépbe az SSD-t és annyi...
-
-
shield
Topikgazda
válasz
' Tzs , #36796 üzenetére
Végig futottam a leíráson és a kommenteken.
A CoP van kissé feltuningolva. Elég jónak néz ki, sok plusz van benne és meg van nehezítve.
Kis vita is kerekedett a nehézsége miatt, gondolom nem lehet rambózni.A LINK, amit a képek letöltéséhez tettél, valószínűleg a mod is jön vele.
-
shield
Topikgazda
válasz
Milos136 #36788 üzenetére
Most negatívnak tűnhetek, de tudvalevő hogy a Stalkerrel elfogult vagyok.
Én ebben a félperces "izében" semmi érdekeset nem láttam.
Kidőlt egy fa és pár kavicsra nem hatott a gravitáció, ennyi. Ja és a rossz minőség miatt ez is élvezhetetlen volt.
Kár is volt kiadniuk.
Mi volt ebben, ami érdekes lenne?Boldog Új Esztendőt kívánok minden fórumtársnak!
-
shield
Topikgazda
válasz
kekeeci #36780 üzenetére
Hát ezt jól elqrták, de végül is orvosolható.
Ezeket a bakikat leszámítva mi a véleményed az egészről?
Van látszatja a grafikai tuningnak , lett akkora változás hogy mondható rá, érdemes volt foglalkozni vele?
A 64bites modra való átültetés hozott valamit a konyhára?
Későbbiek folyamán megpróbálok életet lehelni bele, hogy legyen saját tapasztalatom.
Az a vadkan nem semmi, ez igen látványos.
A grafikán kívül mi a f@sznak kellett bele buherálniuk, ezt azért nem értem. Vannak modderek, akik készítik a fegyver modokat, azokra kellett volna hagyniuk.Változatosság kedvéért kipróbálom a Crysis Remestered-et, amint olvasom ez is felemás eredménnyel sikerült. Már vagy három patch-et adta ki hozzá, az egyik 14GB.
-
shield
Topikgazda
válasz
kekeeci #36771 üzenetére
Elvileg az eredeti CoP-nak kell lennie, ha csak a textúra lett tuningolva. Ha az eredeti fegyver fájlok vannak benne, akkor eleve rossz volt az eredetiben is.
Arról nem írtak, hogy változtattak a játékon, csak a grafikáról volt szó és átültetésről a 64bites motorra.
Az általam eddig használt texture packok nem változtattak a játékon. -
shield
Topikgazda
válasz
kekeeci #36753 üzenetére
Szia!
Javul a kezed?
CoP Remake 3-ban nem találtál új tartalmat?
Persze, hogy nem. Hiszen a grafika lett tuningolva, HQ hang, és 64 bites motorra lett átültetve.
Én azóta nem foglalkoztam vele. Februártól visszamegyek nyugdíjasnak, akkor jöhet a Stalker, addig fordításokkal bíbelődöm.
A célzás pontosságát belehet lőni, van egy program hozzá, én már csináltam régebben.
Ha esetleg érdekel előkeresem és eltökölhetsz vele, ha még nem tudsz játszani.Dhampir
50kilóval szenvedsz, ennél még a lőszerek súlya is több nálam, amit cipelni szoktam magammal. Én nem sajnálom a lőszert, amit megkíván az ellenfél azt meg is kapja. -
shield
Topikgazda
válasz
' Tzs , #36611 üzenetére
"Aki esetleg nem ijed meg az orosz nyelvtől: megjelent a Кривая дорога!"
Ugye csak viccelsz?Mondj egy valakit a fórumról, akinek nem okoz gondot, SaGa-n kívül.
Játék közben valószínűleg még neki is elő kellene vennie a szótárat néhány párbeszédnél.
Nagyon függ a megfogalmazástól, most van benne részem, majd priviben megírom. -
shield
Topikgazda
válasz
Dhampir #36594 üzenetére
Szerintem nem csak a konfigtól függ a "gyorsmentés" akadás. Vannak modok amelynél a gyenge konfigon sincs, vannak olyan modok, aminél még egy i5 4690k-nál is van.
Ilyen a "gyűjtögetés"-nél is, egyik modban millió cuccot tárolhatsz, a másiknál már problémát okoz. Én inkább szoftver problémára gondolok minkét esetben. -
shield
Topikgazda
válasz
Yutani #36565 üzenetére
És reméljük hogy nem cseszik el valami " tápolási" rendszerrel, menükkel, hanem marad a jól megszokott rendszer. Múltkor már láttam ilyesmi modot, ami kicsit kiakasztott, nem szeretném színezgetni, sérót választani a karakternek, meg a többi baromság....
És remélhetőleg a nyelvi fájlokkal sem lesz gubanc. -
shield
Topikgazda
[Hátborzongató a felújított óvoda Csernobilban] csak nehogy feldúlja egy Törpe vagy betelepedjenek a Monolitosok.
-
shield
Topikgazda
válasz
Sensut #36540 üzenetére
A Kézikönyvet használom, de az sorban megy végig a területeken.
Érdekes módon a gameguide szerzője ezt írja az elején.
" I’m presenting a complete list of mission items in proper order at the end of this guide."
A megfelelő sorrendben, szóval, akkor ahogy a listán van!?
Persze a Kézikönyv szerint simán ott hagyta a doksit Agropromban a Vasúti alagútban.
De ez sem igaz, mert más sorrendben adta a feladatot, mint ahogy a listán van.
Most a 9. pont szerint Pripyatba kellene mennem a 1.sz. UHSF dokumentumért.
Ezek szerint többször át kell majd verekedni magam Radaron és Pripyat elején!?
Nem is beszélve a vissza utakról, Radarra és a Katonai Raktárakra, amikor betölti a pályákat
és bedob a rakás Monolitos és Szabadságos közé.Rákerestem a SoC topikban, és láttam jó néhányan már játszottatok már a moddal.
Az érdekelne, hogy tényleg csak a kapott sorrendben szabad a doksikat összeszedni,
és ha megtalálok másik doksit, ami még nem lett feladatban megadva, azt inkább hagyjam
ott és várjam meg míg jön feladatban? Mi a tapasztalatotok?Egyszer már mentem Pripyatba nem betartva a sorrendet, a mentéseim megbolondultak.
Legalább is én erre a következtetésre jutottam.
Amikor vissza akartam tölteni, akkor csak a játék teljes újraindításával voltak hajlandóak betöltődni. Ami kicsit macerás volt, minden elhalálozás után ezt eljátszani, amikor nincs gyorsmentés. Persze, lehet hogy rossz a következtetésem, de olvastam már itt ilyesmiről.Kérem a segítségeteket, mert kiszeretném minél előbb játszani. Elkészítettem hozzá a fordítást, a tesztelésen átesve, közzé tudnám adni. Így is már többször csúszott a kiadás.
Sajnos a mod fegyver fájljaiban hatalmas bakik vannak, azokat is javítgatom. Most, hogy
kissé bele bonyolódtam, most látom csak mennyire nem foglalkoztak a modderek a
fegyverekkel. Amikor a mesterlövész puska pontatlanabb egy egyszerű karabélynál, a
sörétesek semmit sem érnek, a hangtompítóval használt fegyvernél 10x-es elírás egyes
értéknél, stb,stb... És ez csak néhány fegyver, amiket szoktam használni, de mások
esetleg több fegyvert is kiszoktak próbálni.
Egyenlőre a lövés ereje, becsapódás ereje, tüzelési távolság, lövedék sebessége, tűz gyorsaság
adatait ellenőrzöm, ugyanezt hangtompítóval is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i7-2760QM I 8GB I 256SSD I Nvidia I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged