- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
hubai38 #37401 üzenetére
Szevasz, hat legkevesebb 1 eve nem sztalkereztem, egy havernek kellett feltegyem, aki szinten megszallott
es igy magamnak is feltettem 1-2 modot es vegigtoltam, most megint szunet mert szakacstanfolyamot csinalok, meg mas jatekokkal nyomulok, es segitek egy sracnak aki a Hoi4-ben csinal magyar modot.
-
Dhampir
félisten
válasz
hubai38 #37285 üzenetére
Igazad van, jobb összerakni, habár már tavasz óta nézegetem az alkatrészeket, és időközben már sok minden el is fogyott. Sajnos például a szimpatikus alaplapok már elfogytak javarészt abból az üzletből, ahol elsődlegesen tájékozódtam és megdrágult minden.
Amire korábban is gondoltam, hogy legolcsóbb megoldásként kezdetben az integrált grafikus APU is alkalmas lenne. Visszafogott beállításokkal még el lehetne játszogatni, habár például a Chernobylite már biztosan több erőt követel, de a későbbiekben valamilyen diszkrét VGA kerülhetne a konfigurációba.
-
shield
Topikgazda
válasz
hubai38 #36257 üzenetére
Megnéztem az oldalt, találtam érdekességet.
Amikor át akarunk kelni Pripyatba az átjárón, betöltés után hamar ki vág a játék. Ezzel egyszer én is találkoztam, amikor újra akartam játszani a modot. Ugye kell szereznünk egy zárt légkörös SEVA-t az át keléshez.
Tanács: kell venni egy Fekete Stalker öltözéket, amit olcsón meg lehet venni Zatonon a Bandita bázis kereskedőjétől, Jupiteren Novikovval fullra fejlesztetni és már nincs is gond az át kelésnél.
Azt hittem, hogy ez a Fix valami új dolog, de látom az összes fájl benne 2010-es. Jobb későn, mint soha. -
shield
Topikgazda
válasz
hubai38 #36239 üzenetére
Szia!
Bocs a megtévesztésért, nincs hozzá patch. Ezután ilyen mappa szerkezettel rakom fel a cuccokat, ha van a mappában, akkor találtam hozzá/van hozzá anyag, ha üres akkor nincs hozzá.
Igaz hogy elég jól néz ki az oldal, csak egy baja van, hogy nagyon sok meló van vele, ha csak egy dolgot is felrakok rá. Ezért fogok csinálni rá még egy Letöltések lapot, ahol ezzel a mappa szerkezettel lesznek rápakolva a Google és a MEGA-s anyagok.
Megnézem az általad belinkelt oldalt, mit érdemes leszedni róla. -
Sensut
őstag
válasz
hubai38 #36157 üzenetére
Van direkt ilyen szerszám, olyan mint egy ceruza, aminek a hegye felforrósodik és rajzolsz vele. Először felviszed rendes ceruzával a vázlatot, aztán utána égeted. Anno mi forrasztó pisztollyal is csináltunk ilyeneket, az is épp úgy működik, csak kicsit kényelmetlen vele dolgozni.
-
Timstrike
tag
válasz
hubai38 #36099 üzenetére
A szökőkútnál megiszod a vodkát és megjelenik egy teleport,majd a kenyeret kell megenni hogy megjelenjen a teleport és csak utána kell a gyógyszert felvenni.Persze,hogy csak a Hernestes dolgokat kell használni.
Erdő,jól mondja Dhampir. Szerintem is így lesz jó,de ezt csak te döntheted el.
-
Dhampir
félisten
válasz
hubai38 #36099 üzenetére
Ez segíthet 19:48-tól.
-
Dhampir
félisten
válasz
hubai38 #36064 üzenetére
Ha jól rémlik, akkor ki kell menni a Bár bejáratán túl, ahol a lányok állnak, a pallón át az árok fölött és balra, a kerítés felé fog megjelenni az anomália, de el kell telnie bizonyos időnek, hogy aktiválni tudja a detektor.
Más:
A szomjúság ellen vásárolj szürke dobozos Stalker energiaitalokat, akkor a kulacsot hanyagolhatod. Azonban a kulacs akkor is fontos szerephez jut majd az Időhurokban, ahol nem lesz lehetőség üdítőzésre. -
sklopp
őstag
-
Timstrike
tag
válasz
hubai38 #36042 üzenetére
A mostohaapád tanítja meg hogyan kell lopni Bubble ajánlására.Le lesz írva mit és hogyan ,ha jól emlékszem. Gugolva vagy mélygugolásban közelítsd meg a karaktert és meg fog jelleni egy felirat amelynek a végén csak az ellopni való dolog lesz magyarul leírva(pl PDA vagy Bubble stb). Vigyázat mert ha nem megfelelő a közelítés a meglopni kivánt egyénhez akkor a beszélgetési lehetőség lesz csak elérhető.
sklopp az Exo-t kell csak megtartani,mert csak az lesz a hasznos!
-
sklopp
őstag
válasz
hubai38 #36035 üzenetére
Még tedd hozzá ezt: https://prohardver.hu/tema/s_t_a_l_k_e_r_call_of_pripyat/hsz_35798-35798.html
-
Csicska32
csendes tag
válasz
hubai38 #34938 üzenetére
Igen Enothoz kell. Ám, amíg használtam mind a 2öt a zatonstart,gotz. addig jó volt de, nem engedte az smg beállításokat de addolni tudtam . Most hogy nem a zatonban akarok kezdeni hanem alap cordon, szóval csak a gotz az enot verzíóval így nem akar már működni. Be sem tölt ahogy belehúzom a gotz a helyére. De még úgy sem ahogy elsőre próbáltam
.
-
-
SaGa59
őstag
válasz
hubai38 #34901 üzenetére
Valószínűleg nem jó helyre mutat az inventory ikon fájlban a fegyver leírója és ott üres terület van.
Ezeket a sorokat kell megkeresni a gamedata\config\weapons könyvtárban a fegyver nevét viselő ltx fájlban.inv_grid_width = 5
inv_grid_height = 2
inv_grid_x = 0
inv_grid_y = 38De ahogy látom, más baj is van, mert nem a nevét írja ki, hanem a kódnevét. Vagyis lehet, hogy már script szinten el van rontva valahol a magyarításban. Az sem lehetetlen, hogy egész más fegyverleíró fájl van, mint amire hivatkozik a script, vagy hiányzik. Vagyis valaki bővítette a fegyvertárat, csak rosszul, nem cserélt le, vagy adott hozzá minden szükséges fájlt.
-
shield
Topikgazda
-
Sensut
őstag
válasz
hubai38 #34833 üzenetére
Ezt már tárgyaltuk régebb, amikor Shield is kinlódott a bugokkal. Viszont én simán végigvittem nem is egyszer a Diverzánst egyetlen hiba nélkül. Azt találgattuk, hogy nem-e az alapjáték verziója a ludas? Az enyém a legutolsó lemezes angol verzió és soha nem volt problémám modokkal vele.
-
Antonius1978
addikt
válasz
hubai38 #34753 üzenetére
Ertem.
Kinel mi a helyzet Stalker teren?
Mint mondtam, en a Fotografot szeretnem ujrajatszani, remelem Laris magyaritas mukodik vele, csak kerdes, hogy meg mukodik-e az asztali gepem, mert valami baja van, de lehet hogy csak a vinyo, es azt cserelni tudom azzal, amit Angliabol hoztam. -
-
borovi
aktív tag
válasz
hubai38 #34746 üzenetére
Köszi! Ezeknek egy része már megvan, másik része újdonság, azokat mindjárt meg is nézem!
A gond csak az, hogy van vagy 130 sgm rejtekhely (vagy több, most hirtelen nem is tudom) és például az a kitüntetés, ami után a rejtekhelyeket 50 méteres körzetben kijelzi a térkép, csak valami 80+ felfedezett rejtekhely után kapható. Én meg 26 körül járok...
Jah, a vagonnál gondolkodtam is, hogy a fenébe lehet megközelíteni és főleg hol lehet ott a cucc. -
Dhampir
félisten
válasz
hubai38 #34678 üzenetére
Az új idők nehéz játékai valahogy nem vonzanak, de az is igaz, hogy nincs kellő rálátásom a palettára.
A Stalkeres hangulat elég meghatározó. Talán még a Metro-játékokat kellene kipróbálnom, de megfelelő hardver is szükséges lesz hozzá. Viszont kicsit félek attól, hogy a Stalker-univerzum után csalódást hozna, persze nyilván másabb.
Valószínű, hogy testben fiatalabbak már nem leszünk és hosszú, ám rögös utakon megszerzett bölcsességeddel tündökölhetsz még a nyomdokaidba lépő ifjú harcosok doyenjeként.
-
Aarpok
őstag
válasz
hubai38 #34100 üzenetére
Ezt próbáld esetleg meg: [skadovsk-siege-temporary fix].Igaz ez a sgm geonezishez van de talán segít neked.
-
Erdő
tag
válasz
hubai38 #34083 üzenetére
Én régebben állítgattam a szerelők általi javíthatóságot, ha minden igaz, ebben a fájlban:
...\gamedata\configs\misc\engineer\stalkers_upgrade_info.ltx
De ez inkább arra volt jó, hogy szerszámkészlet nélkül is lehessen fejleszteni. Nem tudom, a vagy-vagy problémára használható-e. Próbáld ki.
A fájlon belül ki kell keresni a szerelőt és a konkrét fegyvert vagy ruhát, és a sorok végén a false, true értékeket true, true értékekre átírni. -
törölt tag
válasz
hubai38 #34080 üzenetére
Az a vicces, hogy most az AMKhoz épp ezért raktam fel egy fájlt és vannak ruhák amiknél tényleg enged fullra fejleszteni, de vannak ahol ugyanúgy választani kell és a másik inaktív lesz. Szóval mint sok minden más is, bugos ez is. Gondolom az AMK-hoz való nem jó neked.
-
Walter
kezdő
válasz
hubai38 #33207 üzenetére
Szia! A log nekem azt regéli el,hogy nem található a textúrához rendelt modell. menj a "gamedata/meshes/actors/stalker_transformed/st.ogf'-hez,és ha ez nem létezik,akkor én azt szoktam,hogy egy,az ugyanabban a mappában levő .ogf fájlt duplikálok,és átnevezem az adott,hiányzó modellé(textúra az ogf fájlba be van írva,hogy merre található,úgyhogy azzal nincs gond) másrészt textúrát sem talál, menj a"gamedata/textures/pfx\pfx_dist_glass2"-höz,ha nincs akkor tedd az előbbit(valami ablakhoz hasonlóval). remélem jó lesz
-
SaGa59
őstag
válasz
hubai38 #32842 üzenetére
Azt írják, hogy ugyan jó ideje halottnak tűnik a dolog, de a fejlesztők most tettek egy olyan kijelentést, hogy 2017 végére kiadják. Sztelok lesz a főszereplő. Új sztori, új helyszínek, szörnyek, kibővített fegyverarzenál.
Tartok tőle, he tényleg ki is jön, inkább lesz egy átlagos FPS, mint egy S.T.A.L.K.E.R., de ne legyen igazam. -
shield
Topikgazda
válasz
hubai38 #32809 üzenetére
Na.. beraktam egy mondatot a Novikovval való beszélgetésbe a rajzokról, amit Informátortól fogunk megkapni.
Jó a HK 416, csak a pontosságon és a sebzésen kell fejleszteni. A HK 417 Sniper a 7.62x51 lőszer miatt nem jó általános használatra. Drága a lőszer és nem is lehet kapni mindig.
Az elején jól jött az +50% pontosságú Abakan hőérzékelős távcsővel.. -
shield
Topikgazda
válasz
hubai38 #32813 üzenetére
Köszi, kissé megkönnyebbültem.
Azt hiszem a Nitróval való beszélgetésbe bele fogom fűzni ezt az infót. Ne hozza az emberre a szívbajt.DEARevil azt hiszem az egy ideig úgyis fog maradni, a játékot nem befolyásolja és általában ezeket már tudja az ember. Ha sikerül végre végigjátszani, akkor a cselekménnyel kapcsolatos hiányzó dolgokat akarom pótolni és azután a fegyverek, páncélok leírása következik. Nem utolsó sorban a leírásokban és a funkcionális fájlokban levő értékeket szeretném ellenőrizni.
Esetleg ezek után jöhet szóba az informális szöveg. -
shield
Topikgazda
válasz
hubai38 #32801 üzenetére
Ezek szerint nem is veszel exot? Kicsit drága az exo, fél milla.
Ha jól emlékszem, lehet hogy a Brazban volt nagyon jó fegyver a HK16 vagy a 17, a többi modban valahogy gyengébbek. Ebben is a HK17 Sniper gyenge nem beszélve a távcsövéről, mint ha egy karabély irányzék lenne.
Sokáig nem volt meg a szuper fegyver, mert amikor mentem az antenna komplexumba Miron jegyzete után, akkor a létrán mentem le az alagsorban és kipakoltam a hátizsákot és nem volt benne. Azután intéztem csak el az irányítót. Nem figyeltem, hogy Miron szajréja újra aktiválódott, ekkor már benne volt. Eddig nem is használtam, egy Abakannal és a Saiga 12K-val írtottam az ellent. A Saiga távcsővel messziről is szuper, a pókok kapnak is vele.
Most egy As Valt is beiktattam az alfások ellen. Eddig ezzel az OC-12 Tiss-el még sehol sem találkoztam, remélem ráakadok. Látom ez is olyan lőszert használ mint az As Val. -
' Tzs ,
senior tag
válasz
hubai38 #32791 üzenetére
Elkészült. Nyitottam egy új témát inkább, hogy ne legyen keveredés. Nézd át, ha valamit át kell írni, hozzátenni szólj és bővítem. A Drive-os linket tettem be, ha lehet ne töröld, vagy helyezd át please, vagy szólj ha nem felejted el előtte
[[COP] Diverzáns [Hybrid] – hubai38]
-
-
SchmittFire
csendes tag
válasz
hubai38 #32339 üzenetére
Hát sajnos egyszerűen eltűnt. Elméletileg egy piros ssp ruhás tudós nem volt a sehol. még levettem a füvet is, hogy könnyebben kiszúrjam de se a minimapon nem jelezte se rendesen nem volt ott. Orosz fórumokon egy-ketten írták hogy ezt a küldit azonnal meg kell csinálni ha megkaptad, különben bebuggol. De aztán megoldottam. kivettem a mentés fájlokat és újraraktam az egészet, így már működött
-
shield
Topikgazda
válasz
hubai38 #32306 üzenetére
Rajtam átok ül a Diverzanssal kapcsolatban. Zatonon felvettem Csapajev szajréját, akkor visszatölthetetlen a mentés. Csapajev szajréját, hagytam a francba és átmentem Janovra és mindjárt csináltam mentést jó lett, azonban, amikor beraktam vagy kivettem néhány tárgyat a ládámból a mentésnek annyi. Pedig a SeregaLus verzió volt. Azt hiszem ezzel befejezem a kínzásomat. Tényleg, már nem értem az egészet.
Legalább annak örülök, hogy neked megy rendesen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- 15db töltő egybe (65W + 90W) kerek végűek (ELKELT)
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest