- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- One mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - gép a képben
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Erdő
tag
Sziasztok!
Hosszabb muglilét után visszatértem a Zónába, mint diverzáns. Sajnos a kihagyás meglátszik rajtam, mert két dolgot sem lelek. Az egyik Informátornak a páncélfejlesztése. Úgy rémlik, hogy a fűrésztelep környékén lehetett megtalálni, de sehol semmi. A másik a gránátok duplázásához szükséges szerszámkészlet. Ennek meg vagy a szennyvíztisztítónál vagy az Alállomáson kellene lennie, de többszöri átnézés után sincs meg. Emlékszik valaki a szóba jöhető pontos helyekre? -
Erdő
tag
Sziasztok!
Segítsetek légyszi, nem használtam még ilyet! Szeretném beszerezni újra az alapjátékot, de már csak digitális termékkulcsos ajánlatokat találok. Ez azt jelenti, hogy megveszem a kulcsot, és letölthetem a játékot? (A 348 Ft-os ár egy kicsit gyanús.) Illetve, a GOG-os verzió, amihez így hozzájutok, és a modok rendben együtt fognak működni? -
Erdő
tag
Sziasztok!
Sötét-völgyben járok (SGM 2.2), a szabadságos fickónak kell megtalálni 3 dokumentumot az elhagyott bázison. Kettő megvan (szerelő műhely, udvar), a harmadikat viszont nem lelem. Emlékszik valaki, hogy merre van? -
Erdő
tag
Köszönöm mindkettőtöknek! Már töltöm...
Ez alá alapjáték is kell, vagy az benne van? -
Erdő
tag
Valaki tudna segíteni egy tippel? A Szövetség ideje 3-ban, amikor le kell menni újra az X5-be Degtyarjevvel és Lénával, hol van a láda a dokumentumokkal? Két órája bolyongok, de nem találom, és már unom.
-
Erdő
tag
válasz
Dhampir #36109 üzenetére
Köszönöm Dhampir, Timstrike! Ezek szerint nincs további szerepük.
És a bunkerből érdemes lett volna elhozni a másik táskát? Amikor a bandita doki (Végzős diák) odaküld a BZRK-17 jelű csomagért. Kipróbáltam, lőtt rám az egyik fickó, ha elvettem, de nem akartam likvidálni őket, mert ki tudja... úgyhogy mentés vissza és csak azt hoztam el, amiért küldtek. -
Erdő
tag
A három bárbeli kereskedőnek összeszedett szajrét mindenképpen el kell adni valamelyiknek? Nem túl acélos a fizetség (5 % engedmény a kolbász árából), a cuccok viszont gyanúsan olyanok, amik akár kellhetnek is később...
-
Erdő
tag
válasz
Dhampir #36067 üzenetére
Kösz. Hát a meghalásban elég gyors vagyok. De egy hullát sikerült kizsebelni és zsákmányolni egy Átváltozott szigetelő (vagy micsoda) képződményt. Ez lenne az Izolátor? Mert ezen kívül csak egy doboz van egy másik hullánál, de ha azt felveszem, akkor vége van a dalnak.
-
Erdő
tag
Sziasztok!
Az Izolátor képződmény megszerzésének a Kopacsiban lévő tócsából van valami trükkje? Felspécizett exo-ban vagyok, beteszek két pszi sugárzást csökkentő képződményt, benyomok egy pszi-blokkolót, és így is kampec néhány másodperc alatt. -
Erdő
tag
válasz
' Tzs , #35586 üzenetére
Sajnos a napi 9 óra munka mellett nem megy. Meg egyébként is olyan ember volna jó, aki tud is angolul. Én nem tudok, ezért nekem baromi nagy munka volt a WoT magyarítása a rengeteg szótárazással, agyalással stb. És a minőség is élvezhetőbb, ha az angolban járatos valaki fordítja.
-
Erdő
tag
válasz
Dhampir #35485 üzenetére
Kordonon a főnök melletti kereskedőnél lehet venni elemet. Ha nem detektorral a kézben sétálsz, hanem csak az anomáliáknál veszed elő egy röpke körülnézésre, és minden alkalommal, amikor arra jársz, megveszed az elemet a fickótól, akkor nem kellene, hogy gondod legyen ezzel. Tény, hogy a sugárzásra és a kisebb, útszéli anomáliákra itt jobban kell figyelni, de ezt meg lehet szokni, és akkor a sugárzási ártalmakat is lejjebb lehet szorítani azzal, hogy a fertőzöttebb helyeket kikerülöd. A sugárzás ellen gyógyszert és a vodkát szintén mindig érdemes felvásárolni a kereskedőnél. Általában Medúza képződményt lehet találni, nem mindig anomáliában, többször banditák holttesteit átnézve. Főleg a Mocsárban jól jön. De ha esetleg nem találsz, akkor is ki lehet húzni, ha a Mocsárban lévő kereskedőnél is mindig felvásárolod a készleteket. Később pedig még több lehetőséged lesz vásárolni, és lesz nagyobb kapacitású elem a detektorhoz. Szóval, ha csak emiatt adtad fel, ne tedd!
-
Erdő
tag
válasz
Csokishurka #35464 üzenetére
Hát, ebben nem vagyok 100 %-ig biztos, de mintha lenne benne. Már csak azért sem, mert lesz jobb fegyver. 5.56-osból nekem az XM8 jött be leginkább. 5:45-ösből lesz egy überfegyver, amit majd megtalálsz. És Mennydörgő spéci Vintarját érdemes megtartani, nem visszaadni neki, és az is igen jó szolgálatot tesz majd. Bár lesznek jobb, spéci távcsöves puskák, azoknak sokkal alacsonyabb a tűzgyorsaságuk. Igaz, azokból sokszor egy golyó is elég, pl. a Barrettből. Ez már ízlés dolga is...
-
Erdő
tag
válasz
Papa Joe #35459 üzenetére
Igen, az az Usas-12-es nagyon jó cucc! Először csak 10 sörét megy bele, Zatonon lehet továbbfejleszteni, akkor 20, és a teljes fejlesztés után 25. Azt érdemes megtartani végig, jó szolgálatot fog tenni. A másik a Cyclone kódnevű AK vagy mi, ami szintén jó lesz egy darabig. Egy távcső kell rá, amit dobozokban lehet találni vagy a Mocsárban, a sztalker-tábor melletti torony tetején szokott lenni. Azzal a Mocsárt le lehet gyakni.
-
Erdő
tag
válasz
Csokishurka #35456 üzenetére
Bizonyos típusú fegyvereket megvesznek a kereskedők Kordonban is és a Mocsárban is. Méghozzá jó áron. És ha be van állítva, hogy leveheted a ruhákat a hullákról, akkor abból is összejöhet egy kis mellékes.
Képződmények talán leginkább a vasúti sín keleti végénél szoktak lenni, ott, ahol egy vasúti kocsi is van meg a beomlott alagút. Csak vegyél elemet a keresőbe, mert itt kell bele. -
Erdő
tag
Az SGM 2.2 modhoz a magyaritasok.hu-n lévő magyar szöveget vírusosnak jelzi a böngésző és nem tölti le, a TZS oldalán lévő link pedig döglött, ott már nincsenek fönt a fájlok. Van valakinek ötlete, hogy honnan lehetne leszedni a magyarítást?
-
Erdő
tag
A Diverzánsban van egy olyan feladat, hogy Kharon doksiját kell megkeresni a Jubileumi Közösségi Házban, és ha ez megvan, akkor utána egy rejtekhelyet/iratot a folyami kikötőnél. Az X8-ban megtaláltam a doksit, de a folyami kikötőnél hiába keresem, nem lelem. Emlékszik valaki, hogy hol a túróban van?
-
Erdő
tag
válasz
Sensut #35407 üzenetére
Megoldva! Kösz a jó ötletet!
A szerszámkészletet nem sikerült beazonosítani, de az M68-as gránátokat igen. Azt betettem az egyik kereskedőhöz, és így Fajd megkaphatta a gránátjait. A feladatlistában benne maradt, hogy vigyem el a szerszámokat Nitrónak, de ez legyen a legnagyobb gond.
Ha valaki így járna, a dupla M68 gránát azonosítója: grenade_light_double -
Erdő
tag
-
Erdő
tag
A Diverzánsban be lehet valahogy varázsolni a gránátok duplázásához szükséges szerszámot a helyére? Sehol sincs, ahol lehetne, végignéztem vagy ötször. Szerintem valamiért elfelejtette a játék, és sajnos nem tudok továbbmenni a főszállal.
-
Erdő
tag
válasz
Csokishurka #35398 üzenetére
Igen, a gun mod. És annak is van fixe.
A másik kérdést Sensut megválaszolta. -
Erdő
tag
válasz
Csokishurka #35389 üzenetére
A sima SGM 2.2-vel játssz, ne az enot-tal. És rakd fel a fegyver modot hozzá.
-
Erdő
tag
válasz
Antonius1978 #35241 üzenetére
Akkor a hud úgy marad, viszont a Vörös erdőnél elakadtam egy kicsit: az alfabiók holttesteinél kellene megkeresni a kódokat, de a játék, ugye, folyton eltüntet holttesteket, ami eddig nem volt annyira zavaró, itt viszont elég gáz. Két hellyel próbálkoztam, mindkettőnél eltűnt egy-két hulla, a megmaradtaknál meg nem volt kód.
-
Erdő
tag
válasz
Sensut #35210 üzenetére
Kösz, de mire felemelem a gránátot, lelőnek! Néztem egy végigjátszást, ott másodikra megcsinálta a fickó, nem halt meg, ahogy lőtték, én meg már vagy tízszer megpróbáltam, és mindig kampec, mire bármit csinálnék. Pedig a páncélom 100 százalékos. Lehet, hogy a "Mester" nehézségi szint miatt van?
-
Erdő
tag
Ebben a Ghosts of the Past modban eljutott valaki odáig, hogy az óvodában el kell pusztítani a jeladót? Utána mit kell csinálni? Engem egyből lekaszálnak.
-
Erdő
tag
Elkezdtem tegnap A Szövetség idejét, rendesen elindult, játszottam egy kicsit, majd kilépés után nem töltötte vissza a mentést. Új játékot akartam kezdeni, de a legelején, a helis szkriptnél kiakad. Teljesen újraraktam mindent - ugyanaz. Már többször játszottam vele régebben, és tegnap is gond nélkül elindult, azután kezdett el hülyéskedni. Mi lelhette?
-
Erdő
tag
Nemsokára induló minisorozat a katasztrófáról. [link]
-
Erdő
tag
válasz
Blizzardking #35058 üzenetére
Nem tudok új verzióról. Szerintem csak visszatérünk a régebbi modokhoz ezekben az ínséges időkben.
-
-
-
Erdő
tag
Boldog Karácsonyt!
-
Erdő
tag
válasz
Laris2 #34823 üzenetére
Kösz a tippeket! Próbálkozom...
Pripjatyban nem engedett menteni, de a Jupiterre való utazás előtt az autosave-et megcsinálta. Utána örültem, mert Jupiteren és Zatonon működött az F5 (mondjuk érdekes lett volna Pripjatyban mentés nélkül akciózni), de korai volt: néhányadik alkalommal már ott is lefagyott. Gyanakodtam egy új fegyverre, de aztán az előtt is csinálta, hogy azt átvettem volna. Mindig a gyorsmentésre fagy le, hibaüzenet nincs. Menüből pedig nem enged menteni, nem csinál semmit a "Mentés" gombra kattintva.
Már újraraktam a játékot, de az nem segített. -
Erdő
tag
válasz
shield #34814 üzenetére
Hát, lehet, hogy te jártál jobban. Én átjutottam, megvolt a kivonulás, a 400 zombiból is már csak tízegynéhány maradt, amikor elkezdte, hogy lefagy a mentésre - a visszatöltésre már korábban, de az kilépés-belépéssel megkerülhető volt -, így nem tudom végigcsinálni a feladatokat. 3700 pontom volt. Elég bosszantó.
-
Erdő
tag
Hello Shield!
Egy kis módosítási javaslat a Diverzáns fordításához: van egy olyan küldi, hogy Novikovnak kell vinni egy Szem képződményt. Vittem, de szóba sem állt velem. Nem az kell neki, hanem egy speciális, amiről Garik ad felvilágosítást (Pripjatyban lesz ott, ahol Zulu dekkol), de annak is Szem a neve. Érdemes lenne valamire átnevezni a leírás alapján. Apróság, de okozhat egy kis zavart.
Kösz! -
Erdő
tag
válasz
Antonius1978 #34675 üzenetére
Kösz!
-
Erdő
tag
válasz
Highground #34672 üzenetére
Enot magyarítás van a magyaritasok.hu-n.
-
Erdő
tag
A Csernobili Krónikákban hogy lehet Svarog detektort szerezni? Az elején, amikor még nem volt pénzem, a csapos árult, de amióta van lóvém, nem szerepel a kínálatában. Pedig, ahogy olvasom, kellene egy-két speciális képződményhez...
-
Erdő
tag
válasz
Antonius1978 #34405 üzenetére
Kösz!!
-
Erdő
tag
válasz
Dhampir #34351 üzenetére
Köszi a jelzéseket!
Az Antonius fájlt már leszedtem, az nem a WoT-hoz tartozott, csak a Csernobili Krónikák egy részének fordítását így küldtem el neki.
A mesélős történeteket nem fordítottam le, mert arra már nem volt kapacitásom.
Limanszkban tényleg meg kell dumálni a zsoldosokkal a dolgot, nem érdemes rambózni.
A szerszámokkal/anyagokkal kapcsolatos probléma talán csak annyi, hogy nincs meg mind. 12-nek kell lennie, ha jól emlékszem.
Szerintem elég jó mod a WoT, egyszer mindenképpen érdemes végigjátszani. -
Erdő
tag
válasz
Antonius1978 #34177 üzenetére
Faraday nem "tudós"-t jelent, hanem egy tudós volt, így nem kellene lefordítani a nevét. Szerintem SaGa is így értette.
Faraday
A másiknál nekem a Pukkancs azért tetszik jobban, mert az közvetlenebbül, beszédesebben utal a robbanásra , a robbanó eszközökre. A Zabos se rossz, de az távolabb van ezektől a jelentésárnyalatoktól, annál hangsúlyosabbnak tűnik a mérgesség. -
Erdő
tag
válasz
galaktikus #34170 üzenetére
A torrentet szedd le, az teljes.
-
Erdő
tag
válasz
hubai38 #34083 üzenetére
Én régebben állítgattam a szerelők általi javíthatóságot, ha minden igaz, ebben a fájlban:
...\gamedata\configs\misc\engineer\stalkers_upgrade_info.ltx
De ez inkább arra volt jó, hogy szerszámkészlet nélkül is lehessen fejleszteni. Nem tudom, a vagy-vagy problémára használható-e. Próbáld ki.
A fájlon belül ki kell keresni a szerelőt és a konkrét fegyvert vagy ruhát, és a sorok végén a false, true értékeket true, true értékekre átírni. -
Erdő
tag
válasz
Antonius1978 #34040 üzenetére
Küldd el azt a három állományt!
-
Erdő
tag
válasz
Antonius1978 #33933 üzenetére
Küldd át a monolitos vezér önéletrajzát, meglátom, hogy boldogulok vele. Ha megy, akkor szívesen megcsinálom.
Sajnos konkrét küldetés nem jut eszembe a Turul modhoz, de még gondolkodom. Viszont amiket írtál, az jó irány. Többször észrevettem már magamon, hogy ha a felszerelésem már összeállt, akkor a pénz nem ösztönöz, úgyhogy szerintem mehetne több helyre is, hogy valamilyen olyan felszerelési tárgy legyen a jutalom, amit máshogy nem lehet beszerezni, nem lehet megvásárolni. Ez így plusz motiváció. -
Erdő
tag
BÚÉK!
-
Erdő
tag
válasz
Blizzardking #33901 üzenetére
Gondolom, jobban sokkolt, mint egy Irányító. -
Erdő
tag
válasz
Blizzardking #33856 üzenetére
Ezt én sem nagyon értettem, bár inkább fegyveren belül jött elő, hogy ha megadják a sebzést x-re, akkor az adott lőszeren belüli különböző típusok esetében ez hogy alakul? Ha pl. van ugyanabból a kaliberből páncéltörő, akkor annak illene nagyobbat sebeznie, vagy nem sok értelme van a megkülönböztetésnek. Úgy lenne az igazi, ha az, amennyivel drágább, annyival nagyobbat is ütne.
-
Erdő
tag
Szerintem bizonyos időközönkénti fagyást szándékosan tettek bele az együttérző modderek, mert az újraindítás közben lehet kimenni csipszért, meg pisilni, amik miatt az ember különben nem állna föl a játékból.
-
Erdő
tag
válasz
Highground #33813 üzenetére
Nálam néhány kidobás volt, a minőség lejjebb vétele után pedig még kevesebb. Azzal érdemes megpróbálkozni.
-
Erdő
tag
válasz
shield #33788 üzenetére
Nincs többféle befejezés, csak egy csavar a végén.
Sok jó rész kimaradt akkor, érdemes lesz újra nekiállnod. Hagyd ott a munkahelyedet, és irány a Halott város!
Nem próbáltam Radarról visszamenni a Katonai raktárakhoz, mert a sztori onnan már vitt előre a végkifejlet felé. Lehet, hogy vissza lehet lépni, de szerintem érdemes minden szálat elvarrni, mielőtt átmész. És ha jól emlékszem, adja a feladatot, hogy mikor menj át. -
Erdő
tag
válasz
shield #33784 üzenetére
Lehet, hogy korán mentél át Radarra. Onnan már nagyon nincs visszatérés.
A másik kifosztós eset az lett volna, ha megveszel egy infót az egyik bárban ácsorgó fazontól, megkeresed a képződményt a Katonai raktáraknál, osztán...
Ha Maxtól nem kaptál exot, akkor valószínűleg az egész Halott város sztori kimaradt. Max hív, ha jól emlékszem, a nyugat-rostocki zsoldosok kinyírása után, utána jön a szabadságos belháború, és annak végén adja jutalmul.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest