- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sklopp
őstag
Friss hír Ukrajnából:
https://nepszava.hu/3180021_ukrajna-haboru-bahmut-stalker-jatek-fejlesztohttps://meduza.io/news/2022/12/25/v-boyah-za-bahmut-pogib-odin-iz-razrabotchikov-igry-s-t-a-l-k-e-r-vladimir-ezhov (a Google fordító rendben működik)
-
-
sklopp
őstag
Üdv urak. Érdekesen jártam a hosszú idő után újra elővett Spectrum Project játékkal a tréfás kedvű fejlesztők jóvoltából. Még az elején sikeresen összejön a váltságdíj a társam kiváltására, megyek is a katonákhoz. A kapu előtt három fickó kéne őrködjön, de a középső hiányzik, csak a két szélső van a helyén. Úgy látszik, portyázás közben heveny lövöldözés alatt jobblétre szenderült. Lelkesen integetnek, lépjek csak be, de akárhogyan trükközök, a fedezékük vonalán belülre lépve egyesült erővel szitává lőnek. bárhogy próbálkozom, halál a vége. Kénytelen leszek újra kezdeni. Nem nagy gond, csak az érdekesség kedvéért említettem.
-
-
sklopp
őstag
Ezzel korábban én is találkoztam, de semmiféle praktikával nem tudtam sikert elérni. Az egyetlen megoldás ennek a feladatnak a kihagyása lett, a lakókocsiban tanyázó megbízótól pénzben kellett megváltani a dolgot. Hiába kaptam egy spéci mentést a moddb-ről, nem használt. Aztán jóval később, egy újabb telepítés után egyszercsak simán működni kezdett ez a feladat is, azóta is megy. Hogy mitől javult meg, rejtély, talán valami Win 7 frissítés? Amit Dhampir kolléga említ, az SGM 2.2 modban szükséges ugyanitt a rácsos ajtó megközelítése előtt, majd visszafelé jövet ismét helyreállítható az eredeti pozíció.
-
sklopp
őstag
válasz
Dhampir #36978 üzenetére
Minden nap játszogatok valamelyikkel, hangulat szerint:
Shadow of Chernobil
Clear Sky
A Halál ellen
A Szövetség ideje 2.
A Szövetség ideje 3.
A változás ideje 3.
Az újságíró története
Hullócsillag
Lost Alpha
Spectrum Project
Wind of Time
Chernobil Chronicles
SGM 2.2
Suttogások Völgye
Way to Pripyat
Sniper
AMK 2.
Nagyjából ezek az általam kedvelt modok. Az érdekesebb képeket gyakran lementem. -
sklopp
őstag
Pripyat 2012.
Felismeritek a kép jobb szélén levő épület együttest?
A játékban nem a pripyati pályán van. -
sklopp
őstag
Üdv stalker urak.
Épp a Szövetség ideje 3-t gyúrom többedszer. Ott tartok, SherKhan (apa) találkozóra hív a Kátrány anomália és a keleti alagút közti ligetbe, odaérve banditák lecsapnak és kirabolnak. Az alagútban térek magamhoz Kláva és két másik mutáns társaságában, Kláva elmondja, a lánya és barátai találtak rám, a lány, Léna azt üzeni, várjam meg, mielőtt elmennék. Na itt jön a gond, hiába várok bármeddig, nem jön Léna. Ha elmegyek kiszabadítani SherKhant a rakétabázisra, a szöktetés után lefagy az animáció, csak a zene szól tovább, nem lehet továbblépni innen. Hiába töltök vissza bármilyen korábbi mentést, mindig ez történik. Valaki járt már így? -
sklopp
őstag
Üdv urak!
Hosszú idő után elővettem az AMK 2.0 Devolution-t, de megakasztott ismét egy feladat, amivel régebben is gondban voltam. Van egy ilyen meló:
Pripyatban még zsoldosokat sem találok, nemhogy palmtopot. Dodopek oldalán volt egy megoldás képekkel a feladatokról, de ezt már nem találom. Valaki emlékszik még erre, vagy tud valamit a képek hollétéről? -
sklopp
őstag
válasz
Dhampir #36745 üzenetére
A súlyhatár a \gamedata\configs\creatures\krovosos fájlban átírható egyéb dolgokkal együtt.
ha gondolod, átküldök egy komplett beállítást, már ha lehet, privátban. Már olyan rég írtam privátot, nem is emlékszem.
A súlynál a system.ltx-ben a max_weight még átírandó a választott súlyra -
sklopp
őstag
válasz
Dhampir #36745 üzenetére
Az izlomokat és pár nehezen leamortizálandó ellenfelet a sergeteg tökéletesen irtja. Elég ostobák, csak úgy kell irányítani őket, hogy kettőtök közé kerüljön az anomália, ők meg simán belegyalogolnak.
A helikopteres feladat megoldásához a doki után beszélni kell a kikötőben az idegen szépséggel, ő ad majd papírokat, amik elmagyarázzák az egész helikopteres történetet, ezt át kell adni Borznak, és ekkor meg van oldva a feladat.
-
-
sklopp
őstag
Üdv urak.
Az Újságíró moddal megint próbálkozom, a kérdés: a vegyesboltban az a bizonyos irat, amit jelöl a feladat, de nincs ott, de még a környéken sem, mit lehet kezdeni? -
sklopp
őstag
válasz
Antonius1978 #36516 üzenetére
Nagyjából körbejárod az erdőt, meg a kapukon kívüli részeket, már ott is van valahol egy újabb csoport. Egyébként én is azt hittem, első menetre megvan a könyves pasas, emiatt mindig visszatöltöttem, végül nekiláttam folytatni, kis idő múlva meglett.
-
sklopp
őstag
válasz
Antonius1978 #36514 üzenetére
Az O-tudatosok mindig újra "termelődnek", hiába puffantasz le egy csoportot, rövid időn belül a híd körül vagy az erdőben egy másik területen megint ott terem újabb négy figura, és így ismétlődik. Hogy melyik csoportban lesz a docens a könyvvel, szerencse kérdése. Első alkalommal játszva rögtön meglett, most másodszorra legalább 8 vagy 10 csoportot kellett likvidálni, mire megkerült a fickó. Úgy látszik, ez a megoldás, kitartóan kell öldösni őket, míg egyszercsak megjelenik.
-
sklopp
őstag
-
sklopp
őstag
válasz
Antonius1978 #36509 üzenetére
Kösz neked és Laris2 stalkernek is a segítséget, jelenleg én is itt tartok, már nem is tudom, hányszor nekifutottam ennek a könyves kereső feladatnak. Már az is felmerült bennem, hátha korábban kinyírtam a könyves fickót a játékban, ezért visszatöltöttem azt a részt, mikor a végzős diáknak Jupiterben a Hamukupac anomáliában kell éjfélkor keresni az artifaktot, ugyanis akkor időtöltés céljából kiirtottam a tudós bunker legénységét. A könyvkereső feladatnál meg van valami utalás a tudós bunkerre. De hiába játszottam végig újra ezt a jó hosszú részt, ugyanúgy nem jelenik meg a docens a könyvvel. Most ott tartok, teljes irtás után ismét spawnolódnak újabb O-Tudatosok, de mind csak közönséges katona.
Más, mikor először játszottam végig, a mágneses anomália leolvasása nekem sikeres volt némi próbálkozás után, viszont a zsákot nem sikerült akkor felvennem, utólag, segítség után tudtam meg, guggolásban kell kitoszogatni a zsákot az anomáliából. Van itt https://www.youtube.com/watch?v=zYyZp-TQrP0 egy végigjátszás, 13:22-től csinálja a fickó, talán sikerül kihüvelyeznetek a megoldását. -
sklopp
őstag
válasz
Antonius1978 #36496 üzenetére
Szia! Ebben a hozzászólásodban említetted a spawnolási problémát, a fickó nem jelenik meg a könyvvel. Mostanában elővettem másodszor is a játékot, ugyanez a gondom vele. Első játszáskor nem volt ilyen. Sikerült megoldanod?
-
sklopp
őstag
válasz
Sensut #36402 üzenetére
Érdekes helyzet, nekem nem jött elő elő ez a hídi jelenet. Elvállaltam a melót, intéztem Janov állomáson a szolgálattal és a szabadsággal a megbeszélést, Zatonban némi lövöldözés után egy sebesült zsoldossal való beszélgetés végén a bőrönd meglett, az alállomáson Fejszés közölte, hogy fel használtak egy frakcióháború kirobbantása céljából, így jártam. Ezek után mindkét frakció rám haragudott egy ideig.
-
sklopp
őstag
válasz
Dhampir #36058 üzenetére
Kösz az infókat. Ez a tető nélküli épület a tetején levő rejtekkel megvolt, akárcsak a másik Borongósban, de rögtön el is adtam őket, nem láttam szükségesnek a tartogatásukat.
A Barret nekem működött, többször használtam is.
Gyakorlatilag én is befejeztem, már nincs mit csinálnom, Erdész bulija kimaradt, más nincs hátra, mint abbahagyni. Majd egy idő múlva ismét előveszem, talán másik szálon indulok neki. -
sklopp
őstag
válasz
Dhampir #36052 üzenetére
Sajnos nem találkoztam sem Júdás, sem Drakula képződménnyel.
Megnéztem a videót, ott az érzékelő felvétele után a gránátos zsákot egyszerűen kitolja az anomáliából és felveszi, ezután megy Erdészhez. Nekem ez nem jött össze, most megpróbáltam, bizonyos táv után a zsák visszaugrik az anomália közepére.
Képződményekről: A Gorgon neve is Medúza a fordításban, meg az eredeti, -2 sugárzáscsökkentőé is.
Dennél én is jártam, bevállaltam a gonosz törpék eliminálását, pusztán bosszúból, mivel ezek sokszor borsot törtek az orrom alá. -
sklopp
őstag
válasz
Dhampir #36047 üzenetére
Szia!
Akkor ezért volt sikertelen nekem is ez a feladat? Mint korábban írtam, bárhogyan próbáltam a feladatot végrehajtani a leírtak szerint, Erdész csak azt mondja, gondolkozzak el, miben hibáztam. A feladatban nincs említés a hátizsák felvételéről. De egyébként is hiába vettem volna fel, rögtön visszaugrott a helyére. -
sklopp
őstag
-
sklopp
őstag
válasz
Timstrike #36041 üzenetére
Töredelmesen bevallom, teljesen bizonytalan vagyok, ami biztos, két ilyen spéci, zöldes ruhát találtam egy területen, az egyik ez az Exo, a másik anomáliás Szolgálat ruha, Borongós a valószínű. Az egyik talán rejtekhelyen, a másik elvégzett munka díja, de csak valószínű.
-
sklopp
őstag
válasz
Dhampir #36039 üzenetére
Megvan a Gorgon, https://www.youtube.com/watch?v=7n91zoGZOr0 4:17-nél. De csak pár mp. van felvenni, különben gyors halál. Ez a ruha kell:
-
sklopp
őstag
válasz
hubai38 #36035 üzenetére
Még tedd hozzá ezt: https://prohardver.hu/tema/s_t_a_l_k_e_r_call_of_pripyat/hsz_35798-35798.html
-
sklopp
őstag
válasz
borovi #36030 üzenetére
Bocsánat, ezt új hozzászólásnak szántam, valahogy elszúrtam.
Üdv stalkerek.
Szövetség ideje 3. kérdések. Már nagyon a végén járok, csak két meló nem készült el.
Az egyik Helen története a Gorgon műtárgy megtalálásával. Sajnos a helyszínre nem tudok bejutni a Tudós Exo vagy az Anya Szíve hiányában. A kérdés, ezt az Exo-t nem Erdész adná a kísérlet elvégzése után? Csak mert nekem ez a kísérlet nem akart sehogyan sem sikeres lenni, bárhogyan próbáltam a legalább 1 óra, de mindenképp kevesebb mint 2 óra időt betartani a műszer anomáliában tartásával, Erdész csak annyit mond, gondolkozzak el, mit csesztem el és vége. Ez a feladat ennyiben is maradt.
A másik Maria kérése, Pripyatban az Amazonok 7 dokumentumának megkeresése. 5 megvan, az alapjátéki Pripyat szokott páncélszekrényeiben volt 4, +1 valahol a buszvégállomás környékén egy lakóház emeleti szobájában, de több nem akar előkerülni. Már napok óta járom Pripyatot, de a hiányzó két dokumentum nem akar megkerülni. -
sklopp
őstag
válasz
Laris2 #35977 üzenetére
Ezek a "valahol van" feladatok párszor rákényszerítettek a végigjátszásban kikeresni a dolog fellelési helyét. Ilyen volt Leschin pisztolya, de még inkább Pripyatban Maruszja virága. Utóbbit egy lottó ötössel felérő szerencsével lehet csak úgy megtalálni, mivel csak akkor jelenik meg a fűben, ha pontosan rámutat a kurzor. Kevésbé nyugodt vérmérsékletűeknek marad az alábbi megoldás:
(#35967) lsc
A sisakot a Szabadság technikusa, Fantom készítette és némi munkáért cserébe adja ellentételezésként. Már nem tudom, hol is tanyázik, ráadásul, amint kipucolunk feladatként valamely területet, akkor beköltözik a megrendelő klán. De úgy dereng, mintha Erdész ajánlaná, kihez kell fordulni az Öngyilkos anomália ügyben kellő védőeszköz miatt. -
sklopp
őstag
válasz
Timstrike #35925 üzenetére
Kösz, már megtörtént. Nem tudom, csak nekem volt olyan balszerencsém az építkezési gyilkolászásnál, ha meghaltam és visszatöltöttem volna gyorsmentést, olyan szinten kiakasztotta a gépet, hogy csak hard resettel tudtam újraéleszteni. Ez mondjuk öt-hat alkalommal megtörtént, mire sikerült elhalálozás nélkül ezt a feladatot megcsinálni. Meg tudom érteni a szétvert gamer gépek tulajdonosait.
-
sklopp
őstag
válasz
Papa Joe #35918 üzenetére
Én is ott dugtam el minden cuccomat, a megmentésem után szépen fel is szedtem mindent. Egyébként a banditabázist gond nélkül ki is takarítottam, a széfben hagyott cuccaim meg is maradtak. A másik biztos pont a konténer raktár melletti kis hídnál az 5 zsoldos kiiktatása, a cuccaik tuti jövedelemforrást jelentenek. Ahányszor útba esik, mindig biztos pénz.
Más, mikor sikeresen felrobbantunk az X5 laborban és szerencsésen átkerültem a túlvilágra, itt már jött néhány nem igazán tetsző történés. Mondjuk mindenem odalett, a ruhám meg a pénzem megvan (több mint 600 ezer), de hogy egy flaska víz van nálam, sőt már el is fogyott, az gáz. Néhány zombi lő rám, másikak nem törődnek velem. Aki lövöldöz, néhányuk lekéselhetetlen. Akit sikerül lemészárolni a híd környékén, hiába veszem el a cuccaikat, amint kézbe venném valamelyik fegyverüket, eltűnik. Most itt tartok, és ez a rész nem tetszik. Mondjuk nem kedvelem az efféle misztikus dolgokat. -
sklopp
őstag
Üdv stalkerek.
Haladok a játékban, szépen módszeresen, sietség nélkül. Érdemes meggondoltan játszani. Most viszont már elég sok történés után egy bosszantó dolog miatt kell kérdést feltennem. A szomjúság csökkentő Ventilátor artifakt ügyében elkövettem azt a hibát, nem vettem meg a pilótától, hanem felkínáltam neki a két csere-artifakt megkeresését. Az Izolátort elég véletlenül meg is találtam a Kopacsi melletti tócsában egy halottnál, viszont a Kormánykereket, Limanszkot többször is oda-vissza átkutatva, nem találom. A pilótával sem lehet egyezkedni már utólag, de olyan messze előre haladtam a játékban, nincs értelme visszatölteni akkori mentést. Valaki megtalálta már ezt a Kormánykereket? Már kicsit sokallom a kereskedőkhöz rohangálást víz utánpótlásért. -
sklopp
őstag
válasz
Laris2 #35783 üzenetére
Sajnos két nappal korábbi Autosave-em van csak. Ezzel már összefutottam vagy kétszer is. Az M203 gránátvető kiválóan öli, ha sikerül jól eltalálni, egyetlen gránát is elintézi. Kézifegyverrel napokig lehet lőni, semmi nem végzi ki. Utálom ezeket a mindenhol felbukkanó teleportereket.
' Tzs ,: kösz a felajánlást, megcsinálom újra az elvesztett játékot, legalább tovább tart.
-
sklopp
őstag
Üdv!
Szintén Szövetség Ideje 3. Most van olyan érzésem, előkeresem a kisbaltát. Elkövettem azt a hibát, két napja nem mentettem, csak gyorsmentéssel. Sikeresen belefutottam Jupiter környékén az Öngyilkosság anomáliába, így aztán két napi játék odalett. Van más megoldás mint két nappal korábbi mentés betöltése, vagy kisbalta? Mellesleg ez egy elég aljas ötlet volt a készítőktől, de hát ezért kéne a gyakori mentés. -
sklopp
őstag
válasz
SaGa59 #35582 üzenetére
Körülbelül ezekre gondoltam, mikor arra utaltam, inkább önálló mod, nem igazán folytatás. El is kezdtem, de sajnos olyan gyenge vagyok oroszból, hogy többségét nem értem a szövegeknek, így aztán nem is folytattam. Ameddig elértem, az nagyon tetszett. Emiatt várok nagy reményekkel egy esetleges magyarításra, ha valaki(k) volnának olyan önfeláldozóak, hogy belefognak.
-
sklopp
őstag
Üdv stalkerek. Tudni valamit Az Idő összekapcsolása c. mod magyarításáról? Nagyon ígéretes a mod.
-
sklopp
őstag
Nálam mondjuk az AMK2.0 az egyik legstabilabb mod, szinte nem fordult elő fagyás.
-
sklopp
őstag
válasz
Csokishurka #35463 üzenetére
Az Add Fix SGM2.2 pont ajánlottan telepítendő. Meg más is. Nyisd ki az összefoglalót a lap tetején.
-
sklopp
őstag
válasz
Csokishurka #35454 üzenetére
Az anomáliákban termelődnek kitörés után, olyankor érdemes körbejárni a detektorral. De a pénzszerzésnek szintén bevált módja a hullák szorgos, teljes kizsebelése is, mindent el lehet adni a stalkereknek vagy a kereskedőknek, kivéve a fegyvereket, azokat el kell cipelni és Zatonban eladni. Továbbá feladatokat vállalni akinél csak lehet. Meglepően hamar lehet többtízezer rubelt gyűjteni.
-
-
sklopp
őstag
válasz
Csicska32 #35444 üzenetére
Határozottan érdemes. Ne aggasszon, hogy rengeteg feladat gyűlik össze, szépen sorjában lehet haladni, lesz olyan is, ami csak a vége felé teljesíthető. Ami ajánlott, nem érdemes minden talált holmit felvenni, mert sokat nem lehet lerakni, amíg nem kapod feladatba a megszerzését.
-
sklopp
őstag
Ugyan nem Csernobil, annál korábbi, de érdemes elolvasni:[link]. Éjjel tuti hogy rosszakat fogok álmodni.
-
sklopp
őstag
válasz
SaGa59 #35390 üzenetére
De van ilyen küldetés az SGM2.2-ben, amint Kordonról átmész a mocsárba, első út a halászfaluba, rögtön azzal fogadnak, segíts a sztalkereknek elfoglalni az öreg templomot. Hogy a hibát mi okozza, nem tudom, én csak a két patch-et és a magyarítást szoktam feltenni, nekem nem jelentkezett ilyen.
-
sklopp
őstag
-
sklopp
őstag
válasz
Papa Joe #35269 üzenetére
Sőt, ha a bankárnál van pénzed kamatra betéve, az is elvész. Viszont ha a kivonulás megkezdése előtt kiveszed, majd berakod megőrzésre, megmarad az egész, bár nem kamatozik, ellenben bármikor kiveheted, nemcsak este. Egyébként ha előre spejzolsz magadnak ruhát (ingyen kapsz a fegyverjavító fickótól) meg egy fegyvert, a többi cuccokat a mosodai privát ládádban hagyod, mindened megmarad. Amint a helikopterek elindulnak, visszarohansz a mosodába és ott vár minden cuccod + pénzed.
-
sklopp
őstag
-
sklopp
őstag
A Vörös erdőben nem a bióknál találod a kódokat a szöveggel ellentétben. Lőszeres rekesz-szerű ládákban lesz a négy helyen, úgy van variálva, a legtávolabbi helyen fogod megtalálni az első darabját a könyvnek és a következő láda kódját is (irányító barlangja). Itt némi nehézség lesz kijövet a barlangból, egy helikopter akar eltörölni a föld színéről, szerencsére találsz lent egy RPG-t. Ha sikerült, sorra haladva megtalálod a következő helyen az újabb könyv darabot és a kódot, de természetesen soha nem a következő helyen, hanem random a sorrend. Sok sikert.
-
sklopp
őstag
válasz
Papa Joe #35147 üzenetére
Pendrive-ot a kóddal találhatsz még Janovban a konténerraktárban a baloldalon (bejárathoz képest) a kerítés melletti zöld szemetes tetején, Zatonban a Sevcsenko egyik motorjának a tetején, más nem jut eszembe. Igazság szerint nekem még egyik sem nyitott egyetlen batyut sem. Így aztán későbbi játszások alkalmával már nem is kerestem. Ha batyut kérdeztél, Janovban az északi alagútban (ahol a két törpét kell elintézni) az egyik mozdony tetején, Zatonban a kotróhajó mellé kötött uszály fülkéjében, több nem jut eszembe.
-
sklopp
őstag
válasz
Aarpok #35132 üzenetére
Én úgy szoktam, amint megérkezem a Szkadovszkra, leccucolok a ládámba, elsőnek körbekérdezek mindenkit, nyilván Kardánt is, először megyek Bárkást keresni, plusz a barlangban körülnézni mert több arti is van, meg szokott lenni egy zsebteleporter is. Utána megyek a cimboráját megkeresni. Így még sohasem fordult elő hogy eltűntek volna. Szerintem ott van az oka a gyors eltűnésnek, ugye a hullák többsége bizonyos idő után eltűnik, de néhány megmarad, akinek szerepe van a történetben később is. Úgy néz ki, Bárkás véletlenül az eltűnők csoportjába került, programhiba lehet.
-
sklopp
őstag
válasz
' Tzs , #35110 üzenetére
Amit én töltöttem le (Újságíró) komplett telepítendő játék, mint írtam, kép setup file, + magyarítás gamedata. Elkezdtem nyomulni vele, de nem nagy durranás, kissé sivár a játék, az éppen nem aktív szereplők csak álldogálnak magukban, Pripyat szinte kihalt. Indításkor csak veterán vagy mester fokozat választható, de játék közben már lehet a szokott nehézségi fokozatok közül választani. Szerencsére, mert a zombik két mp. alatt simán kivégeznek ha csak kicsit is késlekedik az ember.
Majd kiderül a többi. -
sklopp
őstag
válasz
' Tzs , #35093 üzenetére
Ha javasolhatom, a két videokártyát inkább mellőzd. Helyette Asus GTX1060 3 vagy 6 GB pénztárcától függően. A GTX 1050-hez képest vagy kétszer erősebb. Az R9 390 már kifutott régi darab, nem is nagyon kapható már, jóval drágább is volt. És újat vegyél, az utóbbi években tapasztalat, 2-4 évet bír egy kártya, aztán behal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bittorrent topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- EA Sports WRC '23
- Star Trek
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest