- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Netfone
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Magisk
- VoLTE/VoWiFi
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
-
Antonius1978
addikt
válasz
Timstrike #37814 üzenetére
Tudnal adni egy hivatkozast ahonnan leszedhetem a modot es a javitast? Gondolom Laris hivatkozasa meg elerheto a magyaritassal.Jo lenne egy uj tortenet a Zonaban, igaz hogy fent van az ugynevezett Turul mod a gepemen, de picitt mar unom az alap COP-t.
Igaz, most feltettem a Fallout 3at, es az 1so Kingdom Come-ot, majd ezeknek is nekiugrom, de neha kell a Zona is.Gondolkodom, hogy megvegyem a Stalker 2-t, de olvasva azt a forumot, nem tudom mit tegyek, szeretnem is, meg nem is...Tuti beszippantana a hatalmas Zona, de megint megvan az a problema, amit ruhellek a Stalker jatekokban - es a tobbiek is elpanaszoltak -, hogy kell 1 teljes AK tar hogy lelojj egy husit - ami egetrengeto okorseg, hisz a valosagban 1 AK loszertol a fejbe is azonnal megfekudne...Azt hiszem, majd a modderek ezen is javitanak picitt idovel, mert maskepp megint 1 tonna loszert kell magaddal cipelj -
Laris2
senior tag
válasz
Timstrike #37791 üzenetére
Köszi, én már túl vagyok rajta. Most a Return of Scar2 megy, fasza játék, és van benne kraft. Átírták, bővítették a történetet. Így az elején nem láttak el minket jó fegyverrel, ruhával, és pénzszerzési lehetőséggel. Az ellenség jól felszerelt, de üres zsákjaik vannak. Igaz, durva a módosíthatatlan súlykorlátozás is. Csak a legszükségesebbeket célszerű cipelnünk. Kidobja a pluszt. Azért páncélonként eltérő. Így három pályán túl, elhagyva a legütősebb fegyveremet, (lefűrészelt csövű) kicsit szenvedős. Viszont jól kiegyensúlyozták az arányokat, egy pontos lövés AK-val, kb 50 méterről, és fekszik az exós zsoldos. Feladatlista marker jó, feelingje szórakoztató. Szövegfordítás kész, SmS-ek nagyrésze még orosz.
Stalker 2 : mikor lesz egyben a játék? tavaly kétszer is levettem az ujjam a megrendelő gombról, mert amit olvastam róla, az nem volt meggyőző. Kis gép tuning is volt. Alacsony beállításokkal biztosan menne.
-
Laris2
senior tag
válasz
Timstrike #37772 üzenetére
[link] nem kell újra kezdened, javítja a Járműtemető kijáratait, és a memória részt is.
Ez a kiscica barát, aki elbánik még a kimérával is. Van egy szelídített rágcsa is, aki kikaparja a rejtekhelyeket, és magunkkal vihetjük bárhová. Nagy étvágyú, de a hátizsákban kussban van. -
' Tzs ,
senior tag
válasz
Timstrike #37761 üzenetére
Kövesse a jelzőt, és találkozzon három sztárral, köztük Konstantinnal. A Lightning Adept hamarosan megjelenik. Végezzen vele. Ez egy veszélyes ellenség, amely képes teleportálni.
Kemény...azért kíváncsi vagyok mikor hal meg ez a tag. Bár a Cyborg után ez lightos reggelinek tűnik
Persze azért 1-2 órája már küzdök vele
-
' Tzs ,
senior tag
válasz
Timstrike #37753 üzenetére
Vidám gyerek ez a varázsló
A szörnyei amit ellenem küld, soha nem fogynak el ő pedig majdnem sérthetetlen!
Sőt, mi az, hogy amikor rálövök, még én kapok egy sallert? Akárhol állsz meg a falba is mögéd spawnol a szörny. Hány lehetséges módon akarnak kinyírni itt?
A telepről kimenni lehetetlen... meddig lőttétek a sunkót mire elpatkolt?
-
' Tzs ,
senior tag
válasz
Timstrike #37739 üzenetére
Timstrike: Köszi!
Jelentkezzen az a személy akinek a koponyavihar elől sikerült elmenekülnie időben
Biztos velem van a baj, de az még hagyján hogy 1 mp-el mögötted van mindig, de a lépcsőn való botladozás
miatt eddig lehetetlennek tűnik időben feljutni a felszínre... (eddig 30 felett van a próbálkozások száma). Egy alkalommal úgy tűnt le lehet rázni...
-
Antonius1978
addikt
válasz
Timstrike #37598 üzenetére
Igen, a fekete Napnyugta, talan a World of Wars-ban talaltam meg, mar nem tudom, de egybol megtetszett, foleg, miutan xFreex betette, es kivulrol csinaltam egy kepet rola, majd amikor ugy lesz, akkor megosztom veletek azt a kepet, meg szerencse, hogy az uzenetvaltasokban megmaradt.
Amugy fedeztel fel valamit a modban? Mindent en sem tudok mar, hogy pontosan hol van -
-
Antonius1978
addikt
válasz
Timstrike #37591 üzenetére
Hm, erdekes, mely pancelokkal probaltad? Ha megvan meg ez a mentes, akkor egyuttal ki is kellene probald az osszes exo-t meg minden mas pancelt, ami a ladaban van.Nekem is elofordult, hogy Furge CS3a panceljat nem ismertek meg a tudosok, de azt xFreex javitotta, es a CS Exoval is kellene mukodjon, de ha van kedved, teszteld le, hogy tudjuk, mert javitani kell.
-
Antonius1978
addikt
válasz
Timstrike #37586 üzenetére
Elmeletileg mindegyik ruhaban tudsz munkat vallalni, vagy legalabbis ugy dereng hogy az el volt intezve, de lehet hogy valami kimaradt.
Javaslatok : a kest lejegyzem, doboz es penz meg a szerszamok eltunnek, mihelyt kesz lesz a mod, ez amiatt van igy hogy tesztelni lehessen mindent, a hatizsakot is jegyzem, de azt at kell emelni mas modbol, es nem ertek hozza, ha kerul valaki aki ert az ilyesmihez, akkor megcsinalja o, ha nem akkor majd en kell mindent megtanuljak, igy is keveset ertek a moddolashoz erosen es mar mindent el is feledtem, ami a zenet illeti asszem a legeszmenyibben van beallitva, ha lejjebb vesszuk esetleg, akkor nem hallatszik a dumatol es kohogestol, habar majd meglatjuk, erre sem emlekszem, hogy hogyan sikerult a zenet megoldani, eleg sokat vacakoltam vele, a Svarog fenyet halvany gozom nincs hogy lehetne allitani.
Kierdemelt pancelok : egyelore csak amit Furge hoz penzert, es amit a Szabadsag/Szolgalat melle allassal erdemlunk ki, es amit kapunk a katonaktol Pripjatyban, azok vannak leprogramozva, a tobbi nincs, de a pancelok nevebol lehet kovetkeztetni hogy kitol kapjuk. a Banditat ha Szultan melle allunk, a Zsoldost ha oket bizzuk meg bunker orzessel, simat(Sztalker exo)/fekete Napnyugtat (amit be szeretnek meg tenni) azt Spartakustol, a Monolitot Koszatol ha befogadtatjuk oket az allomason.Ha bekerulne a fekete Napnyugta, akkor a Sztalker/Sima Exot adhatna Bagoly, ha elerjuk az Infokereskedo kepesseget, a Tudos Exo-t, ez egy almazold cucc, benne van a Diverzansban, azt akkor kapnank ha lenne egy kuldi irva, hogy vigyunk minden mutans testreszebol x darabot, es akkor adnak a tudosok, ezt is be kell majd tenni es a kuldetes szkriptjet megirni...
UI : ez a kepzodmenyekre is igaz, a Gubacs az ormanyos barlangtol (ahonnan Butyok dobozat kell felvenni) jobbra talalhato a felszini barlangban, de a PolarBear nem latja, pedig valamit javitott annak idejen, majd csak a Velessel latod, a Ragyogla ha jol emlekszem a fennsikon ahol a helikopter van, abban az ormanyos barlangban, a Forgony az meg tuti van Janovon a torpek odujaban a vasuti kocsiszinben, de hogy Zatonon van-e valahol azt nem tudom, nem emlekszem.A Fergettyu az a teranomaliabol esik ki, a Hinar meg a Rendellenes Ligetben van a sziklak kozott, majd Ozerszky dumajaba bele kell irni hogy nezzunk szet ott detektorral amikor elkuld a viragert. -
Antonius1978
addikt
válasz
Timstrike #37584 üzenetére
Nem veszel loszert az arusoknal? Pedig asszem lehet vasarolni, sot, ha jol emlekszem akkor xFreex meg Furgehez is betette a ritkabb loszereket, mert az elejen meg ugy volt hogy ne lehessen az arusoknal megvenni.
Jah kerem, a Hiuzzal a kezedben semmitol sem kell felj a Zonabanes a dobtarassal is ki tudsz szorni egy kis sebzest.
Zombiknal mifele loszert talaltal? Epp nemreg fogtam neki hogy elolvassam a koztem es xFreex kozotti levelezest, 1600 uzenet, asszem most kezdek neki az 1000-iknek, es mint olvastam taglaltuk, hogy hogy legyen, azaz mennyi loszer legyen az ellensegeknel, de nem emlekszem, hogy mifele beallitas tortent (egyaltalan).
Latom hogy a Zsoldos Exo van rajtad, azt akkor kapnad az alallomason levo zsoldosoktol, ha oket vinned orkodni a tudosokhoz, maskepp kimaradna.Erdekes hogy ezt valasztottad, tan valami szerepjatek szerusegben erzed magad, hogy te most zsoldost alakitasz?
-
Antonius1978
addikt
válasz
Timstrike #37578 üzenetére
Igen, akkor eri meg megjavittatni az osszegyujtott fegyvereket, ha Kardan mar zold, es a Sztelkerek baratja vagy meg ilyen kepessegek, mert addig fegyverenkent esetleg 100 rubel a nyereseg (javitas-eladas arkulonbseg), persze a jobb karban levo fegyvereket megeri eladni, mert akkor nagyobb a jovedelem, de mint mondtam, ahogy en eszrevettem, jobb a kepzodmenyeket vadaszni, amugy is ez lenne a veleje a jateknak, marmint a kepzodmenyvadaszat.
Aztan van meg 1 csel, amit nem tudom szoktatok-e alkalmazni, pl amikor a sztalkerek zoldek, azaz jo viszonyban vagyunk, akkor nekik erdemes eladni a felesleges loszert es granatot, kotszert meg mentoladat, mert tobbet adnak erte mint Bagoly
Timstrike, neked melyik lett a kedvenc fegyvered a felhozatalbol? Nekem az AMD-65 lesz mindig is a kedvencem
Az NGM-81 is vagany, csak valamit elcsesztem a beallitasaiban annak idejen, mert fejlesztve is tul nagy a hatrarugas... -
shield
Topikgazda
válasz
Timstrike #37568 üzenetére
Kiszedtem neked a súlyhatár növeléshez a fájlokat mappa szerkezetnek megfelelően.
A főkönyvtárba másold be a gamedata-t, működnie kell, persze már átírva.
[súlyhatár] -
Antonius1978
addikt
válasz
Timstrike #37568 üzenetére
Azt csak azert hagytam benne, marmint a penzt es a szerszamokat, hogy amit ki akarsz probalni tudd, hogy felfejlesztve mennyire kulonbozik a fejletlentol.
Sulyhatar : valahogy erdekes erzete lett a modnak, inkabb a korbemaszkalassal kotod le magad, mintsem azzal, hogy ellensegeket olj es azoknak a cuccait hordjad eladni, mert nincs sok penzre szukseged hogy fejlessz ezt-azt, es pl a fegyvereknel fejlesztetlenul is majdnem olyan jok, mint fejlesztve, szal ha nincs penzed valamire, nem gond, mert mint mondtam, nem kell egesz tarakat ellojjel egy mutansra a picitt nagyobb sebzesek mellett, amugy a modot a legnehezebb fokozaton kellene jatszani, mert akkor van egy olyan erzeted, hogy 1 pisztoly es 1 karabely tenyleg eleg mindenre, nem kell raketavetot meg 5 raketat a hatadra szijjazva jarnod a Zonat
Igen az M6 Hiuz magyarul, kulfoldi piacokon meg Lynx, az tenyleg egy ilyen fegyver, csipobol is lehet vele tuzelni, a szepseghiba csak annyi, hogy a modell nem az eredeti magyar fegyvere', de jelenleg megvan a Warzone nevu ingyenes jatekban, nem tudom, hogy majd lesz-e lehetoseg valahonnan az eredeti modellt lekoppintani, es betenni, ugyanis az a modder aki betette az AMD-65-t es az NGV-81-et, az nem valaszol a FB-n, nem tudom mi lett vele, csak annyit, hogy vege a tervezetnek, amin dolgozott, a The Armed Zone-nak.Amugy a fegyvert en allitottam ilyen erosre, de szerintem a valo vilagban is eldolne 3 ember egymas mogott allva egy ilyen .50 cal golyotol. -
Antonius1978
addikt
válasz
Timstrike #37564 üzenetére
Akkor jo hogy megtalaltad az arzenalt, ez direkt igy volt csinalva, hogy a jatekos azonnal megnezhesse mindazt, amit xFreex betett a modba, amiatt keszult az egesz mod tulajdonkeppen, majd megertitek az egesz folyamatot, amint lesz kedvem egy jo kis osszefoglalot irni a 10 evvel ezelott elindult moddolasrol.Kulonben ez a lada megtalalhato a pripjatyi labor fegyverszobajaban is, amihez kell a masik kartya, asszem a piros, a sarga nyitja a bejaratot...asszem eloszor oda kepzeltuk el, es utanna kerult a hajo tetejere hogy azonnal lehessen latni az ujdonsagokat.
Azert nem indul el a jatek ha mas Gamedata mappat teszel be, mert egy programmal, amit asszem annak idejen Sensut mutatott meg nekem, "kotegeltem" a mod Gamedata mappajat, es valami Patch 03 es 04 xbd vagy mi a fene lett belole. Tehat ami a patch alkonyvtarban van, ez a 2 allomany, az maga a Gamedata mappa, csak a jatek konnyebben olvas ebben a ket kotegelt allomanyban, mint a kibontott Gamedata alkonyvtarban. Tehat ha beteszel egy Gamedata mappat, akkor osszekeversz tulajdonkeppen 2 modot, ugyanis a jatek - ha van - eloszor a Gamedata alkonyvtarat olvassa, es utanna a Patch alkonyvtarat, tehat ha te odateszed egy masik mod Gamedatajat, akkor utkozik ezzel a moddal, vagy ilyesmi, szoval ne tedd.
UI : sajnos nem emlekszem a progi nevere amivel ki es be lehet csomagolni a Patch kotegelt allomanyokat...szoval kenytelen vagy igy jatszani, ahogy vanA sulyhataron nincs amiert allitsal, mert - mivel mar rengeteg moddal jatszodtam kozben, engem is idegesitett, hogy nem lehet sokat cipekedni - nagyjabol ugy van belove a sulyhatar, hogy az boven eleg, foleg ha az 5 uj kepzodmenybol a gyengebb 3-at magadra rakod a Napnyugta pancelba. aztan idovel ugyis megveszed majd Furgetol a Clear Sky Exo-t es akkor meg tobbet tudsz cipelni - UI es ezutan meg tudsz szerezni mas Exo-kat is, amelyek meg picitt nagyobb sulycipelessel rendelkeznek. Ez csak akkor fontos, ha valami nagy tomegu fegyvert/fegyvereket cipelsz magaddal, a fosztogatas ugysem hoz annyit a konyhara, hogy egyszerre mondjuk 50 AK-t kell elcipelj eladni, inkabb erdemes sokszor korbejarni az anomaliakat kitoresek utan, es eladni a kepzodmenyeket.Ugyanis az uj fegyverek sebzeset asszem en allitottam be egy kis szamolgatas utan, itt nem kell egy egesz tarat belelojjel egy husiba, eleg 2-3 lovedek, igy nem kell 1000 loszerrel rohangaljal, eleg 100-200 is. A szornyek ujratermelodese is lassu, tehat sok mindent nem kell magadnal hordjal, igy van helyed a fosztogatassal nyert cuccok cipelesere.
-
Antonius1978
addikt
válasz
Timstrike #37562 üzenetére
Elfelejtettem irni, hogy a lenyeg - minden ami plussz a jatekban - a Szkadovszk tetejen van egy ladaban, a hatso reszen keresd, a kajut tetejen.
Es kapcsold be a dinamikus zenet is, ez zenei alafestest ad amikor harcolsz, egy 90es evekbeli zenekar szamaibol vagtam ki, kivancsi vagyok (fel)ismered-e?
Zene : ha' ugy konnyu hogy Szakall mogott ott all a ciganyzenekar
Vannak uj fegyverek, pancelok, kepzodmenyek - ezeket mind megtalalod a ladaban es neha imitt-amott, ahogy elkepzeltem, de sokat valtoztattam az otleteket, ezert is lett elege xFreex-nek a dologbol...
Ha barmi kerdesed van, tedd fel nyugodtan, meg elegge emlekszem mindenre, mert par honaponkent ujra szoktam jatszani, hogy meglegyen a vegleges elosztasa a targyaknak, ha kerul valaki aki ert hozza, vagy ha nem, akkor majd en fogom megtanulni, hogy befejezettnek mondhassam a modot. -
Antonius1978
addikt
válasz
Timstrike #37559 üzenetére
Persze, beteszem ide a hivatkozast, meg mukodik, amit Lacikanak toltottem fel. Egy ketmagos AMD-n es 1 gigas kartyan is gond nelkul fut, nincs nagy grafikai tuning, csak az Absolute Nature ami picitt jobba teszi a novenyzetet, ennyi.
1 - [link]
2 - [link]A 2 allomanyt siman bemasolod a patches alkonyvtarba, es maris jatszhatsz. Jo jatekot
Ha valami nem kerek, akkor irj -
-
-
sklopp
őstag
válasz
Timstrike #36041 üzenetére
Töredelmesen bevallom, teljesen bizonytalan vagyok, ami biztos, két ilyen spéci, zöldes ruhát találtam egy területen, az egyik ez az Exo, a másik anomáliás Szolgálat ruha, Borongós a valószínű. Az egyik talán rejtekhelyen, a másik elvégzett munka díja, de csak valószínű.
-
Papa Joe
tag
válasz
Timstrike #35981 üzenetére
Mindannyiótoknak nagyon köszönöm!
Igazából az a gondom, hogy az alábbi helyeken mind találtam ellátmányt:
Radaron a vörös erdő felőli bázisnál, az áttört kerítésnél, és a katonai raktárak felőli átjárónál.
A katonai raktáraknál a nagy bázis bejáratával majdnem szemben, és továbbhaladva a bár felé a vérszívók falujánál a domb túloldalán (habár az már nem igazán az út mellett van).
Bárnál az északi helyőrségnél ahol tesót megkéselték, és vele szemben az út másik oldalán. Az általatok jelzett helyen két keresztnév is, valamint elhagyva a déli helyőrséget jobbra a mutáns védelmi árok mindkét oldalán. Ami igazán zavart, hogy a feladat szerint még mindig "Beszélj Valerával", és nem is ír ki mást részletesebben. A beszélgetések előzményeiben is csak a Semperfivel váltott mondataim láthatóak, ezért már azt hittem, hogy le sem generálódott a script, vagyis minden amit találtam, normàl rejtekhely.
De ezennel le akadok a témáról, mielőtt még valaki azt gondolná, hogy ez nem egy jó mód! Csakis ajánlani tudom, és a Freeplay eddig legalább annyira élvezetes, mint maga a fő történet! -
sklopp
őstag
válasz
Timstrike #35925 üzenetére
Kösz, már megtörtént. Nem tudom, csak nekem volt olyan balszerencsém az építkezési gyilkolászásnál, ha meghaltam és visszatöltöttem volna gyorsmentést, olyan szinten kiakasztotta a gépet, hogy csak hard resettel tudtam újraéleszteni. Ez mondjuk öt-hat alkalommal megtörtént, mire sikerült elhalálozás nélkül ezt a feladatot megcsinálni. Meg tudom érteni a szétvert gamer gépek tulajdonosait.
-
-
Dhampir
félisten
válasz
Timstrike #35925 üzenetére
Tudom, hogy ellenségek, csak itt egy kicsit túlontúl is azok.
Persze, ha a fejlesztést kimondottan erre kihegyezve főként a hentelés szolgálja, akkor ezt tudomásul kell venni. A modifikáció készítői talán élvezik a sok háborúzást és a csata elkerülhetetlen akkor, ha nem egy szál gatyában akar maradni a főhős. Ámbátor így a zsákmány is könnyebben összejöhet.Esetleg még több képződmény begyűjtésének lehetőségével, egyéb kereskedelmi megoldásokkal még lehetett volna taktikázni, de ha "Palpatine szenátor" (Ősz haj) a fő gonosz, akkor ne várjunk mást, mint az ármánykodást és a kíméletlen lecsapást.
------------------
Így van, mély guggolásban. Aki például a Thief-en nevelkedett, annak ez a lopakodás nem lesz újdonság.
-
Dhampir
félisten
válasz
Timstrike #35911 üzenetére
Igen, köszönöm.
Megvan az a puska, ámbátor inkább csak fejlesztettem az optikán és elpakoltam. Illetve a Jupiter üzemben amikor váratlanul letámadtak a zsoldosok és beszorítottak, akkor használgattam. Inkább csak a sörétes(ek) van kézügyben, de azokat is jobbára csak zombik ellen vetettem be.
Itt annyi a mutáns "spawn", hogy akkor meg a fegyvert kell állandóan fejlesztgetni. Röhejes is, amikor a levegőből termelődnek újra, és itt nem a direkt teleportálva érkező szörnyellákra gondolok.
A szomjazás már egy ideje nem zavar, mert jó sok doboz itókát halmoztam fel és kizárólag azt fogyasztom. A valóságban ilyen löttyöt nem innék, de ebben a játékban még nem okozott rosszullétet.
Lehet, hogy megmaradok futóbolondnak, mert rövidek a nappalok és borzalmasan hosszúak az éjszakák (szundizni szoktam, ahol lehet).
-
-
Papa Joe
tag
válasz
Timstrike #35852 üzenetére
Neeeeee!!!
Hol, mikor várható? Ezek szerint hagyjam a francba, és kezdjek egy teljesen új játékot, mert úgyis megy a kukába?
A fegyvereket nem érdemes cipelni, de a zombiktól szoktam ellátmányt szerezni, arra jók.
A bárokban hallható hangos zenét nem lehet kikapcsolni valahogy? Ha leveszem a menüben a zene hangerőt, akkor az a kedves kis alap zene is eltűnik, amit annyira megszerettem, de a Scootertől a hajam is kihullott... -
Sensut
őstag
válasz
Timstrike #35847 üzenetére
A free playben még folytatódik a fő történet is. El kell varrni a szálakat, mindenki a helyére kerűl stb.
Még találtam artikat a kitörések kikapcsolása után is, de lehet, hogy nem termelődnek újra kitörések nélkül. Nem nagyon kerestem őket, csak ami az utamba kerűlt vagy a hulláknál volt. Jó sok összegyűlt így is. -
Dhampir
félisten
válasz
Timstrike #35814 üzenetére
Lehet, hogy hülyeséget írok, de próbáltál helyet változtatni?
Valamelyik Stalker modban találkoztam azzal, hogy a Bár területén egy épület körül szaladgálva semmit sem értek a helikopter elleni találatok, de felmenvén a tetőre már hamar sikerült végrehajtani a feladatot.
-
Papa Joe
tag
válasz
Timstrike #35790 üzenetére
Na ez engem is érdekelne!
Már visszavettem a leggyengébb fokozatra. Tegnap este a kotrógép tetején kutakodtam, amikor a vízpart mellé a szokásos helyre bedobott 3 zombit. Mire odafordultam, és az elsőt leszedtem, a mögötte álló egy azaz 1db lövéssel fejbe lőtt...
Az asszony benyitott a szobába, és megkérdezte, hogy miért ordibálom azt, hogy "MIVAAAAAN????" Állítólag az alsó szinten is tisztán hallotta.
Szóval, ha valaki tud rá megoldást, azon kívül, hogy javítsam a szem-kéz koordinációmat, kérem ne tartsa magában. -
Laris2
senior tag
válasz
Timstrike #35742 üzenetére
Köszi, hogy segítenél de nem szükséges. Csak pár helyen van ilyen sablon szöveg. A lopásnál, az elején az aknafedél, és az átjáróknál. De mindenhol, ott a magyar szöveg is, ami a lényeg. Végül is kicsomagoltam, megkerestem a feltett orosz billentyűzettel, át is írtam magyarra, de nem indult a játék, mert vissza is kellett volna csomagolni. Na ez nem megy.
sklopp lopáskor gugolva hátulról közelítsd meg , és csak akkor tudod elvenni a szajrét, ha ott a magyar szöveg is, és ne nyírj ki senkit sem, ha nem muszáj. -
Blizzardking
őstag
-
Antonius1978
addikt
-
shield
Topikgazda
válasz
Timstrike #34054 üzenetére
Van itt egy kis addon a kezdéshez random fegyver a kezdéshez, amit ki lehet egészíteni az általad linkelt 100%-os fegyverre.
10 készletből tölti be random az elsődleges és a másodlagos fegyvert, 4 doboz lőszer az elsődleges és 2 doboz lőszer a másodlagoshoz, és egy kést vagy fejszét (ezt nem értettem pontosan).Opcionálisan hozzáad: képződmény keresőt, Geiger számlálót, távcsövet.
Így már egy kicsit könnyebb lesz a kezdés.
Mr_no_Name a telepítési listádban szereplő tételnél már van frissebb.
TRX: Fixes 'n' Tweaks (4.2) [LD 1.3 +Patch] -
Mr_no_Name
tag
válasz
Timstrike #34056 üzenetére
Nos beállítottam csak a sima kenyér és a víz árát 100 rubelre, így a kereskedők olyan 160-ért adják darabját. A kaja mod sajna nem csinált semmit, vagy is nem vettem észre, hogy módosult volna valami :/
Az a baj, hogy ha fél órát "feleslegesen" csatangolsz, akkor enned és innod kell ami eredeti áron -2000 / 2500 rubel...nem éri meg :/ Így viszont ki lehet hozni egy napod kb 400 rubelből ami sokkal barátibb. és ez csak kenyér és víz.
-
Mr_no_Name
tag
válasz
Timstrike #34054 üzenetére
Tegnap átnéztem a last day addonjait, szoptam 1-2 órát az összerakásával, de majdnem ugyan azokat a dolgokat raktam rá a modra amiket ajánlottál
Viszont csak most olvastam el a kommentedet
Ezeket tettem fel:
Last day + 1.3 + patch + angol fordítás 0.9.9
1. Fieldcraft Crafting Overhaul v7b [LD 1.3+]
2. TRX_-_Fixes_4.1_LD_1.3_Patch
3. HD hands
- Add - Interface - HD Hands for Last Day 1.3.1
- Add - Interface - HD Hands optional Small Last Day Tweaks compatibility4. expensive artefacts (5x)
Ez ilyen sorrendbe bemásolgatva és egymást felülírogatva működik, és lekopogom eddig bugmentes! Bár ezek az addon leírásában is szerepelnek, hogy kompatibilisek egymással (Fieldcraft + TRX).
Én is kiakadtam azon, hogy romhalmaz, vagy használt cuccot nem vesznek a kereskedők, ezért megpróbáltam a trader's buy broken stuff modot, csak ezzel az a baj, hogy felülírja a fieldcraft + trx filejait, viszont erre találtam megoldást. Ezt az egy sort kell átírni a gamedata/configs/misc/trade fileban:
buy_item_condition_factor = 0.66 -> buy_item_condition_factor = 0.akármi
Példának okáért a 0.66 azt jelenti, hogy 66%-os kondíción veszi meg a cuccokat tőled a trader...bár ez sem tökéletes, mert ha az elején lootolsz a katonáktól egy távcsövest, vagy egy modernebb puskát ami rossz minőségű, és mondjuk beállítom 25 %-ra a rátát, akkor megveszi tőled a cuccot de ilyen 15-20-35 ezrekért, ami azért elég erős, szerintem ez már csalás kategória...bár azzal sem értek egyet, hogy egy szelet kenyér 1000 rubelbe kerül és 1000 rubelt vakon összeszedni azért beletelik 20-30-40 percbe..addigra pedig újra éhes lesz a karakter.
Fanaticot megtaláltam, ledaráltuk (ledaráltam) a vaddisznókat, majd ez után behajtott az anomáliába és kisebb sugárfertőzéssel megszereztem egy artefactot amit több visszatöltögetés után tudtam csak eladni a leggyorsabb úton a rookie town kereskedőnek, mert eléggé sugárzott...egy liter vodka bánta, de túléltem.
Jelenleg ott tartok, hogy egy stasth kell megtalálnom, és maszekból ledaráltam a car park banditáit.
Egy addont szerettem volna feltenni még a cHUD modot, viszont ezzel el sem indul a játék, mert töltés végén kifagy. Ezt amúgy egyáltalán nem értem, mert ezek a HUD modok ha jól tudom semmibe nem szólnak bele, csak a hudot varriálják, ráadásul alapból kompatibilis a Last Day moddal...ez mondjuk nem világos.
-
Mr_no_Name
tag
válasz
Timstrike #34052 üzenetére
Köszönöm!
Nem variáltam, free stalkerként kordonban kezdtem...szép baleset volt egy kispisztollyal és pár lőszerrel ledarálni a déli kordonnál lévő katonákat, de megoldottam
Jelenleg már rostokban vagyok de teljesen el vagyok tévedve. Kordonban csak wolffal és szidoroviccsal beszéltem, Fanaticot nem találtam meg, de asszem majdnem mindenkivel beszéltem. Side questeket kaptam, de össze vissza az egész mapon. Tudnál egy kicsit pontosítani? Visszabattyogok akkor hozzá.
-
Antonius1978
addikt
válasz
Timstrike #33971 üzenetére
Elfelejtetten neked ennek kapcsan visszajelezni, probaltam telepiteni a modot, es nem sikerult, valami hiba miatt, azaz lehet hogy utanna nem indult el, mar nem emlekszem.Nem ertem miert,lehet valami cirillbetus marhasag miatt amire nem figyeltem esetleg ? Habar nem hinnem, mert a CoC nem orosz mod, ha jol emlekszem, ez RobberBaron egyeni modja volt, amit egyedul butykolt, es ugy latszik utolag sokan beszalltak a buliba...jah, es eredeti COP-m van.
Ugyanekkor probaltam telepiteni a Dacolva a halallal-t, Saga59 forditasaban, de az sem sikerult...ott mar esetleg tenyleg lehet hogy valami cirillbetus dolog miatt esetleg.Habar csak sztalkerkedni akartam, mert Saga59 leirasabol rajottem, hogy mar vegigvittem a modot, valoszinuleg mar akkor amikor leforditotta...
Valaki nem tudja esetleg, hogy hogyan tudom angol nyelvuve tenni a We are not alone - Holdsztalkert ? Talaltam egy stabil ruszki valtozatot valahol, de cirill es metod jelentkezik a kepernyon
TZS ha majd meg teszteled a Turult par perc erejeig, akkor kapcsold be a dinamikus harci zenet, kivancsi vagyok, hogy mennyire tetszik a harci zene amit valogattam,ne feledd el.
Dorothy : TZS oldalan talalsz egy rakas fasza modot, amelyek le vannak forditva magyarra...[link]
Nem rangsorolom oket, de ha mas palyakra es eltero tortenetre vagysz, akkor a Way in Pripjat,Spectrum Project es a Wind of time-ot probald ki eloszor szerintem,esetleg ide sorolhatom a Gladiator/Szovetseg idejet, ha viszont az alapjatekhoz hasonlo, de bovitett modokat akarod, akkor probald a tobbit. -
Antonius1978
addikt
válasz
Timstrike #33942 üzenetére
Mar emlitettem, hogy nem tudunk annyira programozni, hogy ennyire melyen belenyuljunk a jatekba, es meg ha meg is kernenk, vagy valamivel ra tudnank birni ezt a DoctorX-et (amire keves eselyt latok, kiveve ha esetleg magyar, mert akkor talan esetleg elfogadna az otletet, hogy egy magyar modban segit), akkor is elore le kell fektetni az osszes tortenetet, nem lehet csak ugy vaktaban bedobalni az otleteket, es a masik osszevissza programozza, en is ezzel orjitettem meg Free-t, hogy egyik heten igy gondoltam 1 dolgot, aztan jott ujabb otlet es ugyanazt mar maskepp gondoltam 2 het mulva, es epp emiatt emlitettem, hogy minden elore el kell legyen tervezve, minden otlet elore le kell legyen fektetve.
A banditas otlet az tetszik, de milyen feladatra gondoltal ?
A monolitos otlet meg jobban, de ahhoz at kellene irni egesz fo tortenet szalat
UI : most olvasom vissza, hogy nem tudsz te jol angolul, ami egyertelmuve teszi, hogy DoktorX nem magyar...
UI2 : Erdo leforditotta a hosszu szoveget, ugyhogy en is kedvet kaptam, aznap en is leforditottam 2 oldalt, es ma nekifogok, es remelehetoleg befejezem a pripjatyi rablomeset, aztan meg nemi finomhangolas, es az eromu palya mesei marad, ami mar nem olyan hosszu.
-
Antonius1978
addikt
válasz
Timstrike #33936 üzenetére
Kirablas szkriptet nem tudunk irni, szerintem ahhoz baromira erteni kellene a Stalker programozasat.
A Swarog jo otlet, egyetertek veled, de sajnos azt alapbol kapjuk Szakalltol a tortenet folyaman...Olyasmind gondolkodj, hogy mire lenne szukseguk a jelenleg bent szereplo karaktereknek ? Pl mire lenne szuksege Vanonak...Vagy Sisaknak, a banditanak, vagy Kamatosnak, a masik banditanak...Vagy Zulunak...pl neki szuksege lenne geppuska loszerre a pripjatyi indulas elott, es adna bizonyos valamit, na ezt jol megfogalmaztam
Vagy mi kellene pl a Szolgalatnak, vagy a Szabadsagnak...Vagy Koszanak...neki pl lehetne szerezni valami Monolitos dokumentumot, amiben szo lenne, hogy hogyan kerultek ki a monolit beoflyasa alol, es kik ok egyaltalan...lehetne egy tortenetet fabrikalni, hogy mondjuk ok a Tiszta Egbolt tagjai voltak, es az atomeromu tamadasnal fogsagba estek, es a monolit befolyasa ala kerultek, aztan kitalalni valami meset, hogy hogyan szabadultak ki, ez csak egy kitalalt tortenet lenne, nem lenne semmi koze a jatekmenetre nezve...De cserebe a doksikert Kosza nekunk adna az egyik elhullott bajtars Monolit Exojat.(habar ezt ugy terveztem, hogy akkor kapjuk, halabol, ha elvallaljuk hogy felvetessuk oket valamelyik frakcioba, de ez a doksik cserebe monolit exo meg jobban tetszik).
Aztan jott egy ujabb otletem kozben, van a modban egy fekete, ugynevezett Napnyugta pancel, egy masik valtozatat meg Kardan viseli kisse olyan mintha Seva lenne, es az az elkepzelesem, hogy Napnyugta-Napnyugta SEVA- es akkor Kardan el szeretne kesziteni a Napnyugta Exot, de ahhoz szuksege lenne 2 ujonnan kifejlesztett Exo tipusra, az Ekologus Exo-ra, es a Katonai Exora, az elobbi nincs benne a modban.Ebbol a ket exobol alkotna meg (ekologus exo jo anomaliavedelemmel es kapzodmenytartokkal, a katonai meg jo fizikai vedelemmel rendelkezik) a Napnyugta Exo-t, ami kisse gyengebb lenne mint a katonai, de sokkal jobb anomaliavedelme es 5 kepzodmenytartoja lenne.Mar emlitettem is Riot Gin-nek, es volt is neki valami fekete exoja, de azt hiszem nem pont az, amit en szeretnek hogy bent legyen, valahol az otthoni gepemen van egy kep, de Free annak idejen azt mondta, hogy pixelhibas, es nem biztos hogy beteszi a modba, szoval nincs benne.UI : majd megkerdezem a sracon FB-n, hogy megis mekkora osszegre gondolt, mennyiert vallalna el hogy megrajzol egy fegyvert, csak azert, hogy tiszta kepet kapjunk a dologrol.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Netfone
- Spórolós topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- GTA V
- BestBuy topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- További aktív témák...
- Iphone 13 Pro Max 128 GB /// 86% Akku // Számlával és Garaniával
- Iphone 12 Pro Max 128 GB /// 88% Akku // Számlával és Garanciával
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest