- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hívószám-hamisítás
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rony949
őstag
válasz
' Tzs , #37850 üzenetére
Ja, AI által felskálázott HUD és ikonjelek, orosz cenzúra olyan mértékben, hogy még az erőmű előtt lévő beton feliratot is kivették, olyan bugok amiket már egy évtizede kijavított a mod közösség azok itt jelen vannak, az enemy AI is furán működik tán.
Értem hogy ez nem remaster, hanem "csak" enhanced, de ez akkor is nagyon hanyag, férc munka.
-
shield
Topikgazda
válasz
' Tzs , #37794 üzenetére
Én is rászántam magam, hogy hardvert nézzek. A Recommended-hez még elmegy a RX 5700 XT 8GB kártyám. A procit kinéztem, i7 12700K (Kf). Ez illene a lapodba is.
Nem tudok választani a B760 és a Z790 chippes között. Az az érzésem bármelyik lesz is, 1-2 év és mennek a kukába, mint a mostani gépem.
Milyen megfontolásból választottad ezt a lapot?
Amúgy vakon vagyok mostanában ezekben a dolgokban. Egy PCIE 5.0-ös lapban hogy menne a 5700 XT-m? Milyen ramokat vettél bele? -
SaGa59
őstag
válasz
' Tzs , #37794 üzenetére
Nálam elindul az ASUS PN53-on, igaz, csak olyan 20 FPS körül, ha FullHD-ra teszem, közepes árnyékolás beállításokkal. Lehet vele játszani, de kissé zavaró. Mondjuk anno a ShoC se futott jobban az akkori gépemen, de akkor ez nem zavart.
Ebben egy Ryzen 7 7735HS van, benne Ryzen 680M videoval. A video RAM-ot az alaplapról veszi, DDR5 4800GHz, max 8GB, de még sose láttam, hogy minm a 8-at elhasználta volna. 32 GB az összes. -
-
válasz
' Tzs , #37794 üzenetére
Én Ryzen 5 3600 procival tolom, 3060Ti kártya, 16GB rendszermemória. Medium beállításokkal játszom, jól fut, és a látvány is jó még. Persze 1080p és DLSS Quality + FSR képgenerálás.
Nálad esetleg magasabb textúra mehetne, több a VRAM, bár a GPU és memória sávszélesség gyengébb. Én kipróbálnám a helyedben... Nekem már vagy 115 órám van benne, és nagyon tetszik.
-
' Tzs ,
senior tag
válasz
' Tzs , #37764 üzenetére
[Return to The Zone]
Szal amíg friss az élmény: köszönöm Laris munkáját még egyszer! A kalandot most fejeztem be, mindkét végét láttam. A nehézségek ellenére tetszett a sztori és a koncepció! Még az alkoholizmust is meg tudom bocsájtani a karakternek -pedig NAGYON idegesítő- így, hogy tudom mi történt. Hiányoltam végig az AS-VAL/VSS Vintorezt a játékból (személyes kedvenc) és hogy eléggé szegényes az árú készlet az eladóknál, de seráfütty, jó kihívás volt.
Biztosan újra fogom játszani az egészet, mert Jupiteren és Pripyatban is kimaradt pár küldetés... hamarosan írok összefoglalót a tzswebre. -
Timstrike
tag
válasz
' Tzs , #37740 üzenetére
Nekem sikerült 3-4-re!
Kell ügyelni,hogy ne legyél túlterhelve de azért vedd be a Mr.Muskolot és egy energia italat is.
Itt van egy kisegítő mód [link] . Sajnos csak utánna találtam.
Mit tartalmaz?
1. Súly 100 kg;
2. Javított minitérkép (csíkok eltávolítva, iránytű helyett pont);
3. Az állóképesség lassabban fogyasztódik és gyorsabban áll helyre;
4. A törött fegyverek és páncélok eladhatók kereskedőknek;
5. Repülés a V billentyű megnyomásával. -
Laris2
senior tag
-
' Tzs ,
senior tag
válasz
' Tzs , #37721 üzenetére
Nos a gyűjtő rejtekhelyén vagyok, valami csonk alatt kell keresni. Milyen csonk? Egy lerobbant jármű van itt, meg sátrak...
Most aktiváltam a 4 műszert máris találtunk valami földalatti tömlöc bejáratot -elvileg- meg egy tűzálló dobozban robbanószert. Hova kell tenni ezt keresem épp most. -
Laris2
senior tag
válasz
' Tzs , #37715 üzenetére
Nem a templomná akadtam el, egyébként kellett találnod a templomban egy fényképet, a hátulján egy térképpel. Az jelzi a kulcs helyét. (más ha aktiváltad az antennákat, lejutsz a laborba, legalul vedd fel a koponyát, teljesül a feladat, amire semmi jel nem utalt.) A katonai bázison kaptam a feladatot, hogy egy irányítót kell megölnöm. Oké is lett volna, de letámadtak a zombik és míg velük foglalkoztam, eltűnt az irányító az Oficer nevű zombival akinél a kulcs van., na ez volt az első elakadásom. Célszerű a pozitívabb megoldásokat választani, az a féllábú is menne a családjához. Ha teljesíted a kívánságát, hogy meggyógyuljon, megöli az a laborból kiszabadított anomália.
A többi részbe, csak belenéztem. -
emre
veterán
válasz
' Tzs , #37716 üzenetére
Az újat még nem. Pár régebbi mod-ot viszont alkalmanként elindítok.
A Lost Alpha-nál elkövettem azt a hibát hogy egyből nekiálltam. Most hogy már a harmadik javítás van kinn és a gépi magyarítás is egész használható kezd viszketni a tenyerem.....
De még össze kell raknom az új asztali gépemet hozzá, mert a jelenlegi konfigom februárban múlott 10 éves. -
Antonius1978
addikt
válasz
' Tzs , #37715 üzenetére
Szevasz, en emlekszem a YT-bos videobol, hogy hol a kulcs : az egyik/egyetlen fejfan van, balra a templom elotti kertkapu utan.Szoval ha kinyirod a zsonglort, meg a rohangalo dilinyosokat es a zombikat, akkor felszedheted, de a harang megkongatasa utan jon egy adag zombi stalker, veluk is vegezned kell.Onnantol mar nem emlekszem, talan a jatekos vagy a mocsarba, vagy a terkep egyik szelen levo sztalker bazisra ment, ami vasuti vagonokkal van elzarva - en csak az ajtoig jutottam, talan ok adjak a kuldit hogy az urget szabaditsd ki a mocsari anomaliabol, nem tudom.
-
' Tzs ,
senior tag
válasz
' Tzs , #37715 üzenetére
Nos 2. rész. Eddig felderítetlen helyszínen előfordulhat, hogy 2 mellék küldetés azért nem játszható mert dm_hello/dialog xy van. Az itt kisköcsögnek nevező katona (akit sajnos nem tudtam azonnal fejbelőni ezért
) is ad egy küldetést nézzünk meg egy generátort és a tudós is ad valamit de a mapon ebből semmi nem látszik illetve pittyenés hogy már készen vannak képek [link], [link]
Még valami! Az anomáliában ragadt tag aki a csapat összeállításához kell hogyan szabadítható ki? [link] A képen nem az a küldi van kiemelve bocs, a misson a map jobb szélén látható.emre: nyomod már?
-
-
Laris2
senior tag
válasz
' Tzs , #37710 üzenetére
Le van ez fordítva, csak nincs javítva. Sajnos a google néha, de igen ritkán a vezérlő karaktereket is lefordítja, ekkor jelennek meg a szöveg helyett a karakter láncok. Ha pontosan leírod, akkor megtalálom, és javítom. Ellehet akadni benne, sokat segít a fontos feladatoknál a bevágott videó. De azért kell logikázni is, vagy kérdezni
-
shield
Topikgazda
válasz
' Tzs , #37706 üzenetére
Én is a végkifejlet előtt hagytam abba. (De végigjátszásban megnéztem.)
Nekem nagyon bejött a tábor építés, végül is az a központja a játéknak és a karakter fejlődésnek.
Ez nem volt full verzió? Azt tudom, hogy hiper-szuper videókártyákhoz adtak ki verziókat, de hogy nem volt teljes, arról nem tudok. Légy szíves adj több infót!
Azt látom, hogy a 2-t jövőre adják ki. Majd rákérdezek a fordító srácnál, hogy a 2-t is Ő fordítja-e.Ezt nézd meg [link] . A leányzó többi videóit is érdemes megnézni.
-
speki1982
tag
válasz
' Tzs , #37695 üzenetére
A számokat mindig a betűkkel kell helyettesíteni, 1-től 10-ig A,B,C,D,E,F,G,H,I,J. Az első kód B, tehát számolsz alul az ábécével, ahogy gyerekkorodban tanultad: A, B - a kettest nyomod le. Ugrik egyet vissza a zár, mert jó a kombó, kattan a kilencesre. A kövi betű ebben az esetben a C, ha jól látom - minden egyes jó kattanáskor megkeveri a betűket a zár, de mindig azt a betűt kell nézni fentről lefelé, ami éppen következik, fentől a második betű, mert a második kódot keressük - tehát itt a C, azaz számsorban a 3-as lesz, mert az felel meg a C-nek. Megint kattan egyet, jó, nézed a harmadik kódot, a harmadik kód ebben az esetben az F fentől számolva, alul számolsz, a 6-os lesz az F betű, megnyomod a hatos számot alul, voália, megy.
és így tovább. Ha elrontod, a legfelső betűtől kezdődik újra minden, fentről lefelé kell a betűkkel haladni.
A történetmód nem nehéz, csak sokat kell keresgélni, a mocsaras dolog is egyszerű, ha elakadtok, ott a jutyús végigjátszás, van egy csomó. Én már Zatonon nyomulok. -
Antonius1978
addikt
válasz
' Tzs , #37693 üzenetére
Tenyleg sajnalom, mert a tortenet az jo, megert volna 1 miset, de mivel nem mi keszitettuk a modot, nem tudjuk hogyan kell egyszeruen es konnyen megoldani a dolgokat, igy hanyagolom.
Nem tudom hogy hogy van a mocsaras urgevel, a videoban amit lattam, es persze en is probaltam valami gombot kell rugdosni valamihez, valamibe, valahogy, itt aztan meguntam, mert nem jottem ra hogy mit kell csinalni. -
SaGa59
őstag
válasz
' Tzs , #37697 üzenetére
A .old fájlok valószínűleg az eredetiek.
Tanulmányozd ezt az oldalt, itt részletesen kifejtik, melyik érték mit jelent pontosan:
Editing trader files.
Viszont tudni kell, hogy több ilyen file is van, van aminek közvetlenül az adott kereskedő trade fájljában vannak az értékei, másoknak meg a trade_trader fájlban. -
emre
veterán
válasz
' Tzs , #37695 üzenetére
akkor valszeg a trade ltx fájlokat kell átírni köbö úgy mint itt
a súlyhatárhoz meg az actor ltx max_item_mass, és system.ltx-nek a max_walk_weight sorát -
emre
veterán
válasz
' Tzs , #37693 üzenetére
A Return to Zone modról van szó?
Szedem lefele, aztán majd ránézek.
-
Antonius1978
addikt
válasz
' Tzs , #37688 üzenetére
Na sajnos ki kell abranditsalak, vegiggondoltam, semmi kedvem azzal a moddal szivni, pont ez volt nalam is a kutyas kuldinel, hogy megtamad par bandita, granatot dobnak, domb ala huzodom, sokat lovoldozok, amig egyesevel valahogy leszedem oket, akkor idegesit a sugarzas, valahogy eljutottam valami mocsarba, ahonnan egy urget kell kimenteni anomaliabol, valami gomboket kell rugdalni jobbra, balra, akkor van 1 kuldi a templomnal is, ahol valami lakatot kell kinyitani, lovoldozhetsz pisztollyal a zsonglorre meg egyeb szornyekre stb stb, tul nehez, azaz idegesito, inkabb Hearts of Ironozok/ Heroes 4ezek es tankozok, mintsem felidegesitsem magam ezzel a moddal...
-
Antonius1978
addikt
válasz
' Tzs , #37673 üzenetére
Szevasztok, reg jartam erre...
En a nyaron amikor jatszodtam a moddal, kerestem videot es ott az illeto oroszul/ukranul mond dolgokat, ez valami betukkel torteno fejtoro, csak mi nem ismerjuk a cirill betuket elegge, deha figyelmesen nezed es hallgatod hogy mit mond, akkor sikerultni fog, nekem sikerult par proba/ 10-15 perc utan kinyitni, de csak valami olyan dolgok vannak benne, amik kesobb lesznek fontosak, ugy emlekszem. Koszonet Larisnak a forditasert, majd lehet hogy ujra kiprobalom, habar ez is egy olyan nyogvenyelos modnak tunik, hogyha nem mesz a jo uton, es nem a megfelelo sorrendben csinalsz dolgokat, akkor szivni fogsz vele, nekem legalabbis ugy tunt, ezert ment el a kedvem tole, mivel eleg nehez is.Inkabb megvarom, amig valaki vegig tudja tolni es akkor fogok neki, hogy ne kelljen ilyesmivel toltsem az idot, mint te is, a 2 ora szeftoressel... -
SaGa59
őstag
válasz
' Tzs , #37673 üzenetére
Most belenéztem a stalker 2-be. Xbox series S-en felhőből játszva nem láttam különösebb hibákat (igaz, egyelőre még a sötét éjszakában téblábolok, az imént nyírt ki a poltergeist a kotróhajó felső fedélzetén). A texturák nem mindig mutatják magukat elsőre teljes szépségükben (a lelőtt röfi és vérszívó tetemén néhány másodpercig „mozgott” a bőr texturája, mire lenyugodott, de ezen kívül semmi különösebb hibát nem láttam. Valaki köpködte, hogy sötét van, meg nehéz lelőni valakit, kevés a lőszer, a kilőtt ellenfelek pukkantyúi sérültek ezért használhatatlanok, stb… Hát igen, éjszaka van, az elemlámpa nem túl erős fényű, de ez már csak ilyen. Lelőni meg mindent és mindenkit le lehet, csak jól kell célozni. Lőszer van, csak ki kell tárazni a sérült fegyvereket, majd utána eldobni. Mondjuk egy darabig mérgelődtem, hogy nem találtam, hol lehet átváltani az automatákon egyes lövésre, kicsit felcseszte az agyam, hogy a megtalált 40 skulóból egy lövés elvitt majd huszat, de meglett, úgyhogy most már minden pukkantyú egyes lövésen van. Mondjuk a korábbi részekben, hármas sorozatokra állítottam mindent, de még úgy is sikerült egyeseket, max duplákat lőni, de itt lehet, hogy a felhős játék miatt hosszú sorozatnak érzékelte a rövid lövést. Jó lesz ez, csinálok helyet a boxon és letöltöm úgy két hét múlva, addigra remélhetőleg már mindenkinek lent lesz, aki játszani akar vele, mert egyelőre a letöltés nagyon lassú.
Nyelv: van benne orosz, de csak mint felirat, illetve a HUD nyelve, ha azt állítjuk be, mindent oroszul fog kiírni. Szinkron csak ukrán és angol, de ez lehet, hogy csak a konzolon ilyen, PC-n nem tudom.
A hangok és a látvány ott van, hozza a szokott stalker stílust. Ami hiányzik, az a csavarok. Valami utalást láttam minitérképre, ahol azt magyarázta, hogy a hullák x-szel vannak jelölve, de egyelőre nem jöttem rá, hol kell aktiválni. Jó lesz ez, de ez is egy stalker, azoknál meg már megszoktuk, elsőre vannak gondok, de a fejlesztők nem engedik el a kezét. -
SaGa59
őstag
válasz
' Tzs , #37663 üzenetére
Őszintén szólva, egy orosz nyelven megírt szöveget semmiképp sem fordítanék le az angol fordításából (annakidején pont azért áltam neki lefordítani a modokat, mert hülyét kaptam a már eleve hibás, elnagyolt, stílustalan angol verziók miatt) még akkor sem, ha az angolt is maga az eredeti szerző készítette. Egy fordítás során az alapanyag vagy veszít a szépségéből, vagy ugyan javul a stílusa (lásd Romhányi rajzfilm „fordításai”), de mindenképp más lesz. És ennél a témánál a stílus nagyon sokat számít az élményhez.
Ha a FI csoport megcsinálja, én rájuk hagynám, ők mégiscsak többen vannak. Ha őszig nem lesz magyar verzió, akkor nekiugrok, bár arról egyelőre fogalmam sincs, egy Unreal motornál pontosan hogyan is néz ki a lefordíthatóság, milyen segédprogramok kellenek hozzá. Az eredeti motor nagy előnye, hogy jól elkülöníthetőek és egyszerű editorral szerkeszthetőek azok a fájlok, amiben a szövegek vannak. Néha ugyan egy-két scriptbe is bele kell nyúlni, de azok is szimpla szövegek, csak el vannak látva a szükséges „tag”-ekkel.
A másik ok, hogy mivel az eredeti három alapjátékhoz is ők készítették a fordítást, remélhetőleg megtartják azok stílusát, így egységes lesz. Ha én álnnék neki, bár én is követném az általuk kitalált fogalmakat, megnevezéseket, azt azért láthattátok az én magyarításaimban és a regényekben, hogy néhol kénytelen voltam kissé eltérni tőle. Nem annyira, hogy érthetetlenné vagy ellentmondásossá váljanak, de követnem kellett a regényekben történt bővítéseket, eltéréseket és nem biztos, hogy ezt el tudnám hagyni. Egyelőre még nem ugrottam neki kijátszani sem, ki akarom várni, hogy kissé lecsengjen a nagy nekihevülés, mert gyanakszom, a felhős játék most ütközhet némi akadályokba, mint pl a nagy népszerűség miatti kevés szerver. -
Antonius1978
addikt
válasz
' Tzs , #37640 üzenetére
Lehet hogy az Inkubator is nagyon jo, azt irtak rola (de nekem valamiert nem tetszett a videok alapjan), es a Dreamcatcherben is vannak idegesito dolgok, pl ilyen almok, ahol az elmedben setalsz es ki kell juss, meg meg kell keress dolgokat, na az is baromira idegesito, de megertem, mert a tortenettel jar, kb olyan 10-20%-at teszik ki a rendes jateknak, es a vege hihetetlenul nehez, ilyen stalker moddal meg sosem talalkoztam, ahogy belepsz 1 helysegbe az eromuben, van 5-10 monolitos, akik gyorstuzelo automata fegyverekkel 3 masodperc alatt leszednek, esetleg granat, vagy raketavetovel tudod oket kipiszkalni a fedezekek mogul, en pl a Gausst hasznaltam, vagy 50x visszatoltottem osszesen az eromu palyat, kiakaszto, csak azert kinlodtam vegig, mert mar belefogtam, erre keszuljon fel mindenki aki ki akarja probalni...
-
Antonius1978
addikt
válasz
' Tzs , #37630 üzenetére
Ezt en feltettem, de picitt felemas erzeseim vannak, idegesit a story mod, mert sok a buktato es ezert nem tetszik, meg azt hiszem, picitt bizonyos sorrendben is erdemes csinalni a kuldeteseket, meg tul nehez, olyan ertelemben, hogy nem tudod mikor mire bukkansz, nincs eleg ellatmany (pl gyogyszerek, sugarzaselleni cucc stb), picitt idegesito, ha osszevissza kovalyogsz es idegesitoek a szornyek, nem konnyu oket legyozni stb. En az ezzel valo kinlodast kihagyom, meg akkor is, ha egy jo tortenettol esek el, mert nem akarom hogy felidegelve kelljen jatszodjak.Nemely kuldetes is idegesito, nem mondom, hogy megoldhatatlan, de nincs idegem foloslegesen taknyolodni bizonyos kuldetesekkel, ahol ez a helyzet all fent.Pedig en mindig turelmes jatekos voltam, de mostmar a foloslegesen beiktatott kekeckedesek es nehezitesek nem vonzanak, inkabb massal jatszom, ezert is hianyoztam a forumrol, mert mar nem vonz annyira a Zona, mar van vagy 3 honapja hogy egyaltalan nem Stalkereztem.
Kiprobaltam amugy egy masik modot is, most nem jut eszembe a neve, sajnos az sem egy remek mod, elegge elnagyolt es osszecsapott, viszont van benne uj palya, ami eleg gyeren benepesitett, es sajnos a kuldetesek olyanok, hogy el kell menj a palya masik vegebe a sok anomalia es mutans kozott, kozepesnel szarabb felszerelessel.Ma viszont ratalaltam egy modra, ami szerintem nagyon jonak tunik, a cime Dreamcatcher : [link] - az ugy nevezett Incubator mod folytatasa.
-
Laris2
senior tag
válasz
' Tzs , #37633 üzenetére
A CoP modban csak a text mappa fájljait kell átkódolni, és fordítani. Szükséged lesz a Notepad ++-ra- ezzel nyitod meg a fájlokat a kódoláshoz, és a fordításhoz. Valamint egy Norton Kommanderre. Ez egy jó kereső, a teszteléshez, javításhoz. És a Google. Más nem is kell. Ha megvannak szólj, és priviben leírom a fordítás folyamatát, keletkező fordítási hibák javítását .
-
Laris2
senior tag
válasz
' Tzs , #37617 üzenetére
Ez a CoP folytatása lenne? Olvasgattam, mit írnak róla, a CoP- os játékok nem igazán jönnek be nekem, bár a plusz pályákkal megspékelve?
Ránézek, ha végeztem az NS 2023-al.
Szerintem a Google értelmezhetőbben, és hibátlanabbul fordít mint a Deepl. (gondolok itt a karakterláncokra, nem igazán írja át őket) Egy kijelölés-beillesztéssel 5000 karaktert, kb 4-5 KB-ot fordít. -
Antonius1978
addikt
válasz
' Tzs , #37587 üzenetére
A Gepard csak a PHT-be van benne, azaz eredetileg csak a hatizsakos es fejleszto kep az eredeti magyar fegyvere', maga a modell az egy masik fegyvere, az eredetivel a Warzone-ban lehet jatszani, amugy itt a kep, amit Timstrike csinalt a tegnap, a bal feloli a Hiuz [link]
A najlonzsakra mondod, hogy mekkora otlet? -
Okapi
csendes tag
válasz
' Tzs , #37475 üzenetére
Hali. Nekem megvan a Pain of The Past magyarítás .
Van hozzá egy Fix is ha segítesz, hogy hogyan és hova küldjem nagyon szívesen elküldöm. -
Antonius1978
addikt
válasz
' Tzs , #37475 üzenetére
Szevasztok, nahat, de jo hogy megemlitodott a Pain of the past, par eve jatszodtam vele, de egy kuldetes utan elakadt, a bazison, vagy kocsmaban nem lehetett beszelni valakivel egy kuldetes utan, mint latom, van hozza egy fix is, lehet azt javitja : [link]
Ha elokerul a magyaritas, akkor felteszem a modot, ra a magyaritast es a fixet is es kiprobalom, kellene elerhetoseg aztan a modhoz es magyaritashoz.
-
Okapi
csendes tag
válasz
' Tzs , #37466 üzenetére
Hali.
Ezúton is szeretném megköszönni mindannyiótoknak, hogy annyi időt tudtam a zónában tölteni.
A magyarításoknak és a különféle módok összerendezésével nagyon - nagyon sokat segítettetek abban, hogy beszippantson a zóna.
Én nem tudtam volna a segítségetek nélkül több módot - némelyiket többször is -végig játszani .
Örülnék, ha mindezt tovább vinnétek, s az olyan ügyetlen kezdőknek , a módolásokkal most ismerkedőknek mint én, továbbra mindez megmaradna. -
emre
veterán
válasz
' Tzs , #37464 üzenetére
dolgozok rajta, készül az xls lista....
itt is a link a modokról: stalker_map
A nagy kapkodásban a soup-ot kihagytam a listából.
-
emre
veterán
válasz
' Tzs , #37462 üzenetére
Ha valami kellene kérdezzetek rá, ekkora anyagot képtelenség teljes egészében feltölteni, de amire igény lenne megpróbálom megosztani az előzőleg linkelt mediafire oldalon.
Kellene valami mappa listát összedobnom, de fogalmam sincs hogy álljak hozzá.Jobbára régebbi cuccaim vannak, jelentős részük a Stalker Filefront-ról.
-
lacika93
csendes tag
válasz
' Tzs , #32381 üzenetére
Tisztelt nagyérdemű -barki is olvassa-!
Rendkívül mód hálás lennék, ha valaki segítene abban hogyan is kell magyarosítani ezt az igen szimpatikus modot.
Nem akarok álszent lenni, az lenne a legjobb, ha valaki feltöltené a komplett gamedata mappát. (Számára is egyszerűbb lenne)
Olvastam korábbi hozzászólásokat, Emre kollégának elvileg sikerült valami úton-módon.
Köszönök bármilyen segítséget! -
válasz
' Tzs , #37437 üzenetére
Pedig már jó ideje arról álmodoztunk, milyen lenne a Stalker modern motorral. Hát ilyen. Nagyon komoly!
Mivel UE5 dolgozik a játék alatt, kezdjetek el
élni, hogy legyen mit mesélnigyűjteni az új grafikus kártyára, ha valamirevaló grafikai beállításokkal akarjátok majd játszani a játékot! -
shield
Topikgazda
válasz
' Tzs , #37424 üzenetére
Hol találtam? Hát a jutubon.
A videó többi részét nem nézted meg, amik a videó leírásában vannak?
Jobban mondva ez a 3. része, csak a figyelem felkeltése miatt ezt raktam be.
Én már elkezdtem letölteni őket.Yutani, igen az az 59 azt jelenti SaGa-nál. Nálam is ez a szám lenne, ha ki lenne írva.
-
Antonius1978
addikt
válasz
' Tzs , #37397 üzenetére
Emlekszem meg erre a forumra, regisztraltam is, de a dolgokat megis itt beszeltuk meg, nem ott, oda esetleg az adott modok problemait lehetne tarolni, kepekkel stb, meg legyen egy hivatkozas akkor egy olyan oldalhoz, mint amilyen az elozo volt, hogy lehessen olvasni rola, meg meglegyenek a hivatkozasok...
Dhampir : az egyik modban ezt ugy oldottak meg, hogy szuntelenul spawnoltattak a szornyeket menet kozben, na az meg idegesitobb mint a sima maszkalas...
Alusky, nekem semmi sem villan be...
-
Antonius1978
addikt
válasz
' Tzs , #37389 üzenetére
Hat nem tudom, hogy mennyi igeny van ra, en mar ugy vagyok vele, hogy lassankent unni kezdtem, mivel a magyarul elerheto modokat tobbszor vegigvittem, es az angolul elerhetoek egy reszet is, a tobbit ugye nem, es mar sok ujat nem tud mutatni a jatek, lassankent kezdem unni a hibakat, az olyan kuldeteseket, ahol foloslegesen setaltatjak a jatekost, pelda erre egy jobbacska mod, asszem angolul toltam, A-bol mentel B-be, onnan vissza kellett caplass A-ba, hogy onnan menj C-be, vissza A-ba, onnan D-be, stb ez rohadtul unalmas es idoigenyes, pedig egy egyszeru teleportalassal meg lehet oldani az ilyesmit, a SoC modok nem igazan vonzanak, valahogy nem tetszik a fohos menedzselese, vagy ilyesmi, meg a mas beallitottsaga a jateknak, nem is tudom megfogalmazni.A palyak is unalmasak mar, hisz legalabb par szazszor jatszodtam mar rajta stb stb.Persze ha jon ki ujabb mod, ami picitt mas tortenetileg, meg masok a palyak, az erdekelni fog.
Laris2 : Nem is muszaj TZS akkor oldalt csinaljon, az osszes modot be kell pakolni kulon egyenkent leirassal a fejlecbe, oszt jo napot...
-
Laris2
senior tag
válasz
' Tzs , #37389 üzenetére
"Ha tényleg van igény " Ez már egy ideje aktuális, a topikban. Más. Elkészült a S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobil - Secret Trails 2 (OGSR motoron) fordítása, és az NS 2016-ossal is jól haladok, mindkettő kézi fordítás. Azért gondolom, valakit csak érdekel. Ezek felújított modok, és ha már hozzányúltak, javították a hibákat, és az elképzelésük szerint újra formázták. Ez főleg az ST-2-őn látszik.
-
' Tzs ,
senior tag
válasz
' Tzs , #37389 üzenetére
Nem hiszem el, hogy másodszorra is szarul sikerült a link beillesztés...itt a közvetlen: [Csernobili Krónikák - magyarítás – TzsWeb]
-
Antonius1978
addikt
válasz
' Tzs , #37385 üzenetére
Koszi szepen, hogy idot szantal a dologra, jo lenne, ha valakinek lenne ideje, hogy az osszes modot egy helyre tegye, es kotegelve, magyaran a Gamedata mappat .DB allomannya alakitani, akkor nem kell semmit vacakolni, a DB-ket masolod be a megfelelo alkonyvtarba, es kesz is, a modokat is konnyen lehet igy csereberelni.
A Chernobil Chronicles latom nincs kozottuk, azzal szerettem volna jatszani, ujbol, na de sebaj, majd maskor. -
Antonius1978
addikt
válasz
' Tzs , #37379 üzenetére
Az jo lenne, ha ujra meglenne az oldal a felpakolt cuccokkal, mert ma osszeirtam a modok listajat ugy nagyjabol amikkel jatszodtam, es majd a havernek fel akarom oket tenni szerre, mert szepen boldogult az AMK-val is, annak ellenere, hogy csak az alap COP-t nyomta vegig vagy 100x
-
Antonius1978
addikt
válasz
' Tzs , #37375 üzenetére
En is orulok, hogy el lehet erni az AMK-t, a tobbit nem neztem, mert a magyaritas kellett nekem, de a tegnap aztan elhoztam a havertol, mivel kesore valaszoltatok.
Epp jo, hogy megvan az AMK kepekkel alatamasztott leirasa, mert epp a gyarban vacakolok valami doksik utan Sebhelyesnek, annak idejen asszem szova is tettem, hogy a magyaritasban pontositani kellene hogy megis hol keressuk, mert ha nem, bolyonghatunk egy rakas idot, anelkul hogy rajonnenk, most kivancsi vagyok, hogy hol is vannak, mert nem jut eszembe- no meg is van, a lezuhant helikopter mellett ami a gyarba csapodott be
-
Dhampir
félisten
válasz
' Tzs , #37290 üzenetére
Áh, a felemlített titulus csak a lapcsaládon elpaskolt idő folyományaként kialakult rang, majd neked is meglesz. Egyébként a csuda sem akarja így hívatni magát, de egy meghatározott idő után automatikusan bekövetkezik a nagy esemény.
Lásd: Megújult a rangrendszer
Rangrendszer a Prohardver lapcsaládonKöszi a misztikus ajánlatot, de ha ennyi ideig kibírtam, most már nem kapkodnám el. Leharcolt, levedlett sokat "égetett" cuccokra, amikre nincs vagy már csak kevés a garancia, szintén nem pályázok. Talán érdemes lehet már a következő hardvergenerációkra is koncentrálni, habár azok vélhetően az elején még nem lesznek olcsók. No meg a megtakarítás is fontos szempont, főleg a jelenlegi instabil körülményekre való tekintettel.
-
shield
Topikgazda
válasz
' Tzs , #37217 üzenetére
Ebből nem sok derült ki.
De utánna indult egy Stalker Fan film, ez tetszett. [Stalker Fan film]A második, a most Ukrajnában folyó csete-paté és a Stalker 2 egyes készítőiről szól, ha jól gondolom.
-
-
Dhampir
félisten
válasz
' Tzs , #37069 üzenetére
Szia!
Fórumtársunk jelezte ezt a problémát a honlapodon szereplő Wind Of Time linkje kapcsán.
-
Dhampir
félisten
válasz
' Tzs , #37069 üzenetére
2:54-től jobbról bekúszik az Öreg templomhoz hasonló szentély, majd közelebbről is megszemlélhető:
Отава Ё - Ой, Дуся, ой, Маруся (казачья лезгинка) Otava Yo - (Cossack's lezginka)
Játékban megfáradt stalkereknek még ez is javallható:
Beloe Zlato - Как родная меня мать провожала // My birth mother
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Miix 510-12IKB : i5-7G I 8GB I 256GB SSD I 12" Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest