- Öreg hardver, középkorú Android, friss telep
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bluetooth-headsetekről általában
- Google Pixel topik
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
Igen, a magyaritas, es belepiszkaltam az anomaliakba is, hogy 4 uj kepzodmeny legyen benne alapbol, mert a keszitok ugyan beraktak 12 uj kepzodmenyt, amibol 5ot kesziteni lehet, 1et alapbol kapunk, 2 termelodik, de 4 db viszont nem volt beleteve a leirasba, hogy az is termelodik, igy belematattam hogy az a 4 alapbol benne legyen, azaz ilyesmi.Le kell szedd hozza a jatekot es Shield emlitett valami grafikai tuningot is, en azt is ratettem, de nem eszleltem nagy kulonbseget, en amugy is gyengebb beallitason jatszom.
Most nekifogok, hogy megirjam a jatek bemutatojat, es otleteket hozza, hogy TZS majd tudja feldobni az oldalara.Amikor minden tokeletes lesz, es nem kell tobbet semmit javitani, akkor majd osszekotegelem a jatekot, es majd TZS-t megkerem hogy ugy dobja fel az oldalara, akkor csak a Patch alkonyvtarba kell bemasolni 2-3-4 allomanyt, es azzal annyi, indithatod a jatekot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HP Probook 440 G11 (9Y7Q2ET) - ÚJ 14" üzleti notebook - Core U5 , 512SSD
- HP Probook 440 G11 (AA0Y5ES) - ÚJ 14" üzleti notebook - Core U5 , Win11 pro
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- Lenovo ThinkPad T480, T580, P51s, P52s, T480s belső akkumulátor eladó
- MacBook Pro M2 Pro 16 // 16/512 96%-os akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 87% akku
- Bomba ár! Dell Latitude E6230 - i5-3GEN I 4GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest