- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lsc
nagyúr
válasz
Antonius1978 #37576 üzenetére
Üdv
Ez a turul magyaritva van? Fent van a cop alap a hubai féle diverzánssal, akkor jól értem ha kiveszem a gamedata mappát és patchelem a turullal akkor mennie kel? -
lsc
nagyúr
Hubai féle diverzáns mod.
-
lsc
nagyúr
Üdv
Szintén ez a mod, pripyatba át lehet jutni ? Fél út de valami brutális. -
lsc
nagyúr
Üdv
Elkezdtem újra a diverzánst, gondom van, nem tudok e-rubelt szerezni, a bankár nem vette el a bőröndöt. Ez a Hubai-féle verzió. -
lsc
nagyúr
-
lsc
nagyúr
Ezeket a képeket hanyagolhatnád, nálam riasztott a malwarebytes trójai miatt, az anomaly topicban is.
-
lsc
nagyúr
-
lsc
nagyúr
Hát nincs meg az átjáró a szövetséghez jupiteren.
-
lsc
nagyúr
Gondom akadt, nem emlékszem hol tudok átmenni a szövetség bázisára, nem is találom, a térképen sincs. Meglett az öngyilkos anomália, nem tudok bemenni a táskákhoz, hajnal öltözet fejlesztve sphere sisak fejlesztve, arti és gyógyszer, de így is kinyírom magam.
-
lsc
nagyúr
Megint megakadtam, 5 rejtekhelyet kellene megtalálnom valami sok karom a gödörben szerintem nincs meg. Videót hiába néztem.
-
lsc
nagyúr
Nos lopáshoz le kell guggolnom, nálam úgy működik.
Akkor azt mondjátok a zsoldosokat lehet nyírni? -
lsc
nagyúr
Nekem most az a gondom hogy lopnom kellene, de a videót megnézve sem jutottam előrébb. Kezdem unni ezt a cuccot.
-
lsc
nagyúr
Nos megint megakadtam. Bubble küldetése hogy az egyik vevőjét inzultálták kopacsiban, rendezzem le. Érdekes hogy kopacsi helyett radarba visz a feladat, elrendeztem mindenkit, de nincs vége a feladatnak, akkor már lopacsiba kell mennem, de ha odamegyek akkor meg újra radarba kell mennem. Ez valami bug vagy hogy van?
-
lsc
nagyúr
Üdv
Sikerült felrakni a 3-at, az a nyüves zsolodosruha merre van? -
lsc
nagyúr
Köszi, nem torrentezek, akkor megpróbálom az eredeti oldalt.
-
lsc
nagyúr
Ez a szövetség 3 fent van máshol is? Mawarebytesnek nem tetszik, nem enged letölteni az orosz oldalról.
-
lsc
nagyúr
válasz
Antonius1978 #35657 üzenetére
Köszi, működik, a zenék nekem kicsit kemények, de nem rossz.
-
lsc
nagyúr
válasz
Antonius1978 #35654 üzenetére
Köszi, holnap feldobom, már jön le.
-
lsc
nagyúr
válasz
Antonius1978 #35651 üzenetére
Köszi, link a letöltéshez? Magyarítva van?
-
lsc
nagyúr
válasz
Antonius1978 #34412 üzenetére
Köszi
.
-
lsc
nagyúr
válasz
Antonius1978 #34410 üzenetére
Reklámblokkolóval kínlódott, lejött, akkor ez "csak" magyarítás?
-
lsc
nagyúr
válasz
Antonius1978 #34408 üzenetére
Üdv
Hogy lehet letölteni, regisztrálni kell? -
lsc
nagyúr
Üdv
Váltottam Ryzen 5 2400G-re, meglepően jól lehet vele játszani. A fő videobeállításoknál visszavettem közepesre, pár cafrangot / fűsűrűség hasonlók/ kilőve, egész jól megy. Az a röhej hogy olyan vadul nem is látszik meg a látványon, a ryzen meg jobbnak tűnik mint előtte egy 4670k 4,2-őn. A ramok 3200-on mennek /egyelőre/, így a videokártya rész is egész harapós. Eddig megérte, így szinte mindenre 3 vagy több év gari van. -
lsc
nagyúr
válasz
Balathruin #33799 üzenetére
OK, de ezen kívül nem változott semmi.
-
lsc
nagyúr
Srácok, diverzánst régebben többször újrakezdtem, akkor stalkerként kezdtem, utána jött egy bandita, volt egy újratelepítésem azóta csak banditaként tudok kezdeni. Van valami megoldás a stalkerként kezdésre,
-
lsc
nagyúr
Wot-nál a magyarítás xml fájlokat melyik mappába kell bemásolni? Feltenném a notira is.
-
lsc
nagyúr
Betojás, egy 512-es 5670 nyomom a diverzánst. Le kellett butítani rendesen, de megy.
-
lsc
nagyúr
Diverzáns:
Összeomlott, újraraktam, viszont most kezdésnél egy pisztoly, rablóruha, meg 1000000 rubel. Eddig katonai exo, valami hk távcsöves viszont azt hiszem 5000 rubel. Másnál is volt ilyen? -
lsc
nagyúr
Kösz mindenkinek, az volt a baj amit írtam. Egyszerűt már találtam a fűrésztelepen, a 3 doksi is megvan.
-
lsc
nagyúr
Most tudott meg annyit az informátor hogy zsoldosok összeszedték a készleteket az alállomás műhelyében vagy a szennyvíztelepen. Sehol semmi, a szennyvíztelepen a gránát konvertálót találtam meg. Egyre érdekesebb ez így.
-
lsc
nagyúr
Srácok, diverzánst tolom, lesz ebben valamikor szerszámkészlet? Néztem hogy hol lehetne de pl zatonban sehol sincs. Jupiterben novikovnak detektorhoz meglett, de mást nem találok. Elektronikus pénzem sincs.
-
lsc
nagyúr
Nos eléggé kiveséztem a wotot, nem rossz, többféle szálon is lehet menni. Fegyverek nem rosszak, gránát lehetne több, venni sem lehet. A megmaradó hullákat érdemes többször átnézni, több rejtekhelyet is adnak. Ruhákból nem nagy a választék, az lehetne jobb. Különlegesebb fegyvereket főleg venni lehet, a vége felé mikor már van pénz, azt is elég nehéz gyűjteni. A vége az elég érdekes lett, mindhárom variációt kipróbáltam, lehetne jobb is.
Alapvetően nem rossz mod, apróbb hibákkal. -
lsc
nagyúr
Üdv
Wotban exot nem lehet "futóvá" tenni, van erre valami megoldás? -
lsc
nagyúr
Köszi mindenkinek, egyelőre továbbmentem.
-
lsc
nagyúr
válasz
Antonius1978 #33486 üzenetére
OK. megpróbálom.
-
lsc
nagyúr
Üdv Wind of time-ban megakadtam, az öreg mikor ad küldetést? Bánya kitakarítva, elvíve visszahozva minden, átersztőpont likvidálva, híd kijavítva, nincs más küldetés, jantarba nem enged át.
-
lsc
nagyúr
válasz
hubai1979 #31846 üzenetére
Az a gondom hogy regisztráció után letöltött 90 %-ot, majd kiírta hogy 5 óra akárhány perc múlva folytathatom, kivártam, erre elkezdett megint több órákat kiírni. Nem az a bajom hogy fizetni kell, de akkor ne írják az ingyenes lehetőséget. Ezután tuti hogy egy vasat sem fizetek.
Mod #31847) Aarpok: Nekem az sem jött be. -
lsc
nagyúr
Üdv
Semmi új mod? -
lsc
nagyúr
válasz
Balathruin #29513 üzenetére
Magánzóként kezdtem, de nem látok fő feladatot stalker szinten.
-
lsc
nagyúr
Egy kis szösszenet a COC-ról: Optimalizálás pöpec, az asztalin és a notin is nagyon szépen fut, eddig nem találkoztam rossz szöveggel sem. Egy kérdés is, itt nincs valami fő szál, csak küldetések?
-
lsc
nagyúr
Köszi mindenkinek, felment, szépen is fut. Külön köszönet a fordításért.
-
lsc
nagyúr
Ezt a coc modot honnan lehet letölteni lehetőleg nem torrentről? A szokásos gamedata vagy komplett játék?
-
lsc
nagyúr
Srácok valami új mod magyarítással készülőben?
-
lsc
nagyúr
No felraktam egy új Cop-ot. Az Enot-hoz a Pel által felöltött Enot all in one by kex verzióban lévő gamedata és bin fájlokat bemásolom a Cop mappába /a bin-t felüliratom/ és kész? Tud magyarul meg minden?
-
lsc
nagyúr
Megjött az új cucc, így is ugyanaz, a menübe belép, de ha rámegyek hogy új játék mondjuk stalker fokozat ott a kurzor megáll, cak ctrl-alt-del-el tudok kilépni. Holnapután újratelepítem, majd kiderül.
-
lsc
nagyúr
Üdv
Valaki nem tudna adni egy enot letöltést, az összefoglalóban lévő nem megy, 403-as hiba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged