- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- 65 órányi zenét ígér az Audio-Technica új TWS fülese
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Rendkívüli terméktámogatást ígér a Nothing
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
' Tzs ,
senior tag
válasz
hubai1979 #32014 üzenetére
Amikor átveszed a küldetéshez szükséges felszerelést azzal menj oda, ne dobj el semmit, öltözz is át a szolgálatos ruhába, megérhet egy próbát. Bár nekem ezt a fazont soha nem sikerült megmenteni, próbálkoztam pedig többször. Csak mond neked egy infót és kampec, viszont a cuccait érdemes elszedni tőle miután feldobta a bakancsot
-
' Tzs ,
senior tag
válasz
hubai1979 #31865 üzenetére
hubai1979, bizony azt. Köszi!
shield: feltöltsem neked a tárhelyemre?
Sensut: köszi! Azonnal neki is állok? Tudsz valami letöltési linket hozzá? Magyarítás van hozzá? Ja és ha már SGM 2.2 akkor sima vagy az Enot verziót ajánlod? Mi a különbség a 2 között?Amúgy tudna nekem valaki segíteni oroszban? Írnék a blogomra egy ajánlót letöltési linkekkel a Diverzánsról, ehhez kéne egy sztori leírás pár mondatban. A gugli trenszlétőr felejtős, normális leírás kellene...
Hamarosan megjelenik a Szövetség ideje 3! Várós, vajon SaGa foglalkozik-e majd vele?
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link] -
lsc
nagyúr
válasz
hubai1979 #31846 üzenetére
Az a gondom hogy regisztráció után letöltött 90 %-ot, majd kiírta hogy 5 óra akárhány perc múlva folytathatom, kivártam, erre elkezdett megint több órákat kiírni. Nem az a bajom hogy fizetni kell, de akkor ne írják az ingyenes lehetőséget. Ezután tuti hogy egy vasat sem fizetek.
Mod #31847) Aarpok: Nekem az sem jött be. -
Aarpok
őstag
válasz
hubai1979 #31846 üzenetére
Igen ez egy valós probléma.Én úgy oldom meg,hogy a router webes felületén bontom az internet kapcsolatot majd indítom ezáltal új IPcímem lesz és az felodja a korlátot.A másik fájdalmas megoldás kivárni azt az időt amit ír (általában 5 órát szokott írni vagy valamivel többet)
-
Riot Gin
aktív tag
válasz
hubai1979 #31841 üzenetére
Annyit tudsz itt tenni, hogy a nimbletől származó 1-2 fegyvernek a leírását lescreenshotozod, majd Total Commander segítségével a keresőbe 1-1 szövegrészletet beteszel , és megkeresed hol van a leírása, ha a leírás meg van, akkor tudod a fegyver hivatkozás nevét / kódnevét, és ha arra rákeresel, akkor meg lesz a fájl amiben benne vannak a nimble fegyverei. Már nem tudom hol a fenébe van eldugva, de azt tudom hogy kb így tudtam megtalálni anno 2 éve.
-
shield
Topikgazda
válasz
hubai1979 #31467 üzenetére
Ez a távcső nagyítás már hozzávaló. Vannak fegyverek amiknek a irányzéka el van cseszve és a távcsővel sem lő pontosan. Szarügy amikor a célzott lövés és a távcsővel való lövésnél két másik pontba lő az ember.
A fordításomban már van néhány fegyver módosítás, xfreex segítségével.
Antonius1978 átadta a program csomagjukat, mindjárt elő keresem és megosztom veletek.
Az irányzék beállításhoz van leírás is. -
shield
Topikgazda
válasz
hubai1979 #31461 üzenetére
A fegyvereket teljesen át kellene gondolni, mert tényleg elég rosszul van a legtöbb belőve. Ami a legjobban irritál, az a HK417 sniper (ha jól emlékszem), rajta egy hatalmas távcső és a nagyítása mint egy közelharci karabély irányzéknak.
Végül is már nem panaszkodom a fegyverekre, az elején kicsit nehéz, sokat futottam a pókok elől, de már fejlődtem így már jobbak a hatásfokok. Van egy sniperem, egy nato fegyverem, a spéci AK lőszeres és a Saiga12K sörétes. Nagyon jól el vagyok velük. A páncélom gyenge így még mindig taktikázom.Az kicsit fura, hogy a drágább fegyvereknek, Scar meg hasonlóknak, nagyon gyengék a paramétereik. Ezekkel nem is foglalkozom, mert semmit sem érnek.
Az összes fegyver átdolgozod vagy csak párat magadnak?
ui.: jobbulást.
-
shield
Topikgazda
válasz
hubai1979 #31130 üzenetére
Lehet, hogy én is majd rászánom magam a Diverzans befejezésére. Harmadszorra kell neki állnom.
Megpróbálok majd segítséget kérni xFreex-től, hogy segítsen a sok piros betűs hibákat a konzolban, kissé megritkítani. Talán stabilabb lenne az egész és egyebeket is rendbe rakni, pl. a fegyverek pontosítása.
Jön a rossz idő, ez talán majd kissé motivál. -
SaGa59
őstag
válasz
hubai1979 #31123 üzenetére
A cím: Isten velünk van…
Két helyszín (a videóból az egyik Agroprom, a másikat nem tudom, le nem írták), új történet.
Nagyjából arról van szó, hogy egy Komor nevű zsoldos 2016-ban kiszúrta, hogy a sereg és az SzBU nagy hatóerejű rakétákkal szét akarja lőni a Szarkofágot. A rakéták 20 km-es körzetben mindent és mindenkit elpusztítanak. A sereg nem vette figyelembe, hogy a Zóna Központjának megsemmisítése lehetetlen, a támadás az eddiginél is nagyobb katasztrófát okozhat. A fegyvereket Pripjatyba akarják eljuttatni, a tervek készen állnak… Zsoldosunk nem akar meghalni, és hát nem is az ő tiszte megmenteni ezt a nyomorult világot… A dilemma súlya megroppantja… Egy hónappal később látszólag minden nyugodt… ám a seregnek újabb ötletei vannak… Itt lépjátékba a főhős, Hiúz, a szolgálatos…
-
kekeeci
senior tag
-
SaGa59
őstag
válasz
hubai1979 #30600 üzenetére
A kép alapján ez az egyik olyan mod, amit lefordítottam. A Szolgálat katonája (КАК ВСТУПИТЬ В ДОЛГ). Ott van a google driveomon a fordítás is meg a mod is...
A kültéri mosdó mellett ácsorgó tag a parancsnok, ha jól emlékszem. A Katonai raktárknál a nyugati oldalon lévő tanyán készült a kép.
-
SaGa59
őstag
válasz
hubai1979 #30593 üzenetére
Valami fegyvermod kavar be. Konzekvensek a fegyverek adataira hivatkozva dobál ki.
Ahogy elnézem a linken lévő szöveget, a jógyerek összehányt sokmindent, ami lehet, hogy csak eredeti orosz verzióval képes így együttműködni.
A leírás szerint előbb fel kell tenni az alapjátékot tisztán, és gyanítom, oroszt, bár az nincs odaírva.
Nem kell kicsomagolni benne semmit
Futtasd a mod telepítőt
Csomagold ki a játékmappába
játszMondjuk a futttasd a telepítőt és a csomagold ki a játékmappába, nekem kissé zavaros. A telepítő egy kicsomagoló és azt kell esetleg bemásolni a telepített CS-ba.
-
-
hubai1979
őstag
-
SaGa59
őstag
válasz
hubai1979 #30573 üzenetére
Korábban volt már szó róla.
Ez az a sztori, amikor a főhősnek 1986-ban és 2006-ban is levelet küld valaki pár nappal az akkori katasztrófa előtt, hogy húzzon el onnan, mert gond lesz. Mindkétszer el is menekül családostól. A modban a régi, '86 előtti lakását kell megkeresni, mert ott maradt a levél, amivel kezdeni akar valamit.Úgy kezdődik, hogy egy szál pisztolyod van talán és ki kell csinálni egy irányítót de gyorsan, mert valakit épp abuzál... Aztán felébredsz.
-
SaGa59
őstag
válasz
hubai1979 #30565 üzenetére
A leírás szerint:
A korábbi verziókon alapul, átvettek mindent, ami a jól sikerült, az élményt, a képességeket és ötleteket, de kihagytak minden olyat, ami nem volt bennük igazán jól sikerült.A története a Clear Sky előtti események teljes összefoglalása, hogy hozta össze Sztrelok a csapatát, hogy ismerkedett meg Agyarral, Szellemmel, a dokival, Kalauzzal és sok más közismert szereplővel és számtalan olyan eseménnyel, jelenséggel is szembesülhetünk, amikre a GSC eléggé szűkszavúan utalgatott csak korábban. Tisztában vagyunk azzal (mármint a készítők), hogy ez mennyire összetett feladat és bízunk benne, hogy nem fogunk csalódást okozni nektek. Már az érdekes történet és környezet megtervezése is hatalmas élmény és most teljes erőbedobással dolgozunk rajta. Türelmeteket és bizalmatokat kérjük.
Helyszínek:
Kordon
Sötét-völgy és Szeméttlep
Agroprom és Yantar
Rostock gyártelep (a későbbi 100 RAD bár területe)
Katonai raktárak
Vörös-erdő és Limanszk déli része
Az Erőmű
X-1, X-2, X-4 laborok
A lista még bővülhet14 féle pisztoly, három géppityu, hét sörétes, két géppuska, öt mesterlövész, 19 gépkarabély, 16 féle fegyvermódosító (szereléksín, távcső, stb...).
Megjegyzem, a bejelentés tavaly június végi. A fórum utolsó bejegyzései szerint a questeken dolgoznak, megjelenés várhatóan ez év vége felé.
-
Dhampir
félisten
válasz
hubai1979 #30565 üzenetére
Hoppá, tényleg, SGM 3.0: In Spite Of The Death
Название проекта: SGM 3.0: In Spite Of The Death
Платформа: X-Ray 1.6.02 (CoP)
Дата выхода: 2016 -
shield
Topikgazda
válasz
hubai1979 #30560 üzenetére
Én még nem tartok itt, azt sem tudom, hol keressem a barlangot. Amúgy is van előtte még több küldetés, amit meg kell csinálnom. Nekem még a Vezetőnek (Kalauz vagy mi a másik modokban) kell szereznem egy grozát vagy keresnem, a franc se tudja. És csak ezután kereshetem a dokit Agropromban. Nekem ez a SS kitart ez évben.
Nyáron kevesebb lesz a játék. -
Dhampir
félisten
válasz
hubai1979 #30557 üzenetére
Mulderrel beszélget a kómában lévő terrorista (10. évad 5. epizód)
A holtak nyugosznak, ellenben vannak familiáris szellemek, démonok, akik ismerik az eltávozottakat, és remekül utánozzák őket.
-
shield
Topikgazda
-
shield
Topikgazda
válasz
hubai1979 #30484 üzenetére
Ha jól emlékszem, már begyűjtöttem, de többet nem tudok róla. De azért utána nézek, hogy tényleg meg van-e.
Úgy látom, néhány kis moddal feldobták és gondolom több a fegyver.Dhampir ne tudd meg milyen kemény volt az első része is már Kordonon. Pár mondatot írtam róla az oldalamon.
-
SaGa59
őstag
válasz
hubai1979 #30323 üzenetére
Egy torrentet találtam, bár letölteni nem lehetett, mert a trackerek mind üzemen kívül vannak, de a méretéből ítélve ez gyakorlatilag a Divezáns [Hibrid], csak valaki a hibridet remake-nek "fordította"
Azt meg innen is le tudod húzni, ha még nincs meg...Van még egy hely, ahonnan elvileg letölthető, de fizetős a regisztráció, így nem foglalkoztam vele.
-
shield
Topikgazda
válasz
hubai1979 #30295 üzenetére
Áh.. nem teljes. Kb. 80%-ra becsülöm. Ha Informátor "Tudás tárát" leveszem belőle akkor jobb a helyzet.
Persze vannak benne jó fegyverek, de volt olyan amikor távcsöves fegyverrel jó mellé lehetett durrantani vagy amikor az AKM lövedéke 40-50 méternél leesett. Néhány fegyver be lett pontosítva és a lőtáv is lett javítva, de a többi javításra vár, de ez egy későbbi terv. -
shield
Topikgazda
válasz
hubai1979 #30262 üzenetére
Nem, nem ez az. Ez több oldalon is meg van. Ha jól emlékszem az orosz volt és ott a küldetések sorrendje volt. Csak hülye fejjel nem mentettem el és közben csináltam egy tisztogatást cleaner progival és már nem találtam vissza.
Dhampir Most egy halom elektronikai panelt bontok, amikor végeztem vele, akkor 1-2 elektronikai kütyüt készítek.
-
shield
Topikgazda
válasz
hubai1979 #30258 üzenetére
Örülök, hogy itt vagy. Ha jól emlékszem egyszer te találtál egy oldalt ahol valami végigjátszás féle volt. Szerintem ennél is be kell tartani valami féle sorrendet. Sajnos nem találtam vissza arra az oldalra. A mentéseim megint visszatölthetetlenek, így most egész mással foglalkozok, már eléggé bele úntam.
-
Antonius1978
addikt
válasz
hubai1979 #30082 üzenetére
Ezt a fegyvert epp par nappal ezelott ismertem meg, asszem az Another Zone 1.1-ben lattam, eddig valoban nem lattam meg ezt a modelt.
Az a pancel miert uj neked ? Vagy oldalt a fegyvereket akarod mutatni ?
Azokat ugy nagyjabol ismerem, Mossberg 550, AEK-971, XM8, a soretes nevere most nem emlekszem, de en dobtarral lattam, az also az meg valami hosszucsovu SCAR ? -
Antonius1978
addikt
válasz
hubai1979 #30080 üzenetére
Ohajod szamomra parancs
Ime akkor az SGM 1.7 cuccai.
UI : sajnos semmi ismeretlen, vagy hasznalhato cuccot nem fedeztem meg fel benne egyelore.
NE FELEDD a modot, ami nem a COP palyakon jatszodik, ha ismersz olyat, te szoktal turkalni az orosz oldalakonElmentem furodni, majd valamikor meg benezek, ha nem, akkor holnap.
-
Antonius1978
addikt
válasz
hubai1979 #30077 üzenetére
Koszi szepen, belenezek, most szedem, de az a helyzet, hogy mi csak magyar vonatkozasu fegyvereket rakunk a modba, de jo latni valami uj modellt, vagy animaciot, vagy egy olyan fegyvert, ami benne van a modunkban, de ebben esetleg jobb.
HUBAI : amugy ismersz valami ismeretlen modot, ami nem a Zaton/Janov/Pripjaty palyakon jatszodik ?
Kiprobaltam 5 modot ami ott jatszodik, es a modunkat is vegignyomtam vagy 15x, 20 jatek ugyanazokon a palyakon mar rohadt unalmas, ezert is dobtam fel a WIP-et, amit a tegnap be is fejeztem, de valami uj, ismeretlen palyakra vagyomshield : van valami tablazatod, ami alapjan kiszamol(tat)od, hogy egy adott fegyver mennyit sebez ?
Es ha igen, akkor mi a keplet ?
Urmeret, csohossz, torkolati sebesseg, torkolati energia stb ?
Csak mert en epp ma delelott csinaltam egy valamifele sebzest szamito tablazatot, kulonfele fegyverekhez.
De nem a legeslegjobb, habar nagyjabol eltalaltam a kepletet, de ha van neked valami ilyesmi, erdekelne. -
shield
Topikgazda
-
shield
Topikgazda
válasz
hubai1979 #29947 üzenetére
Azt hiszem hamarosan közzéteszem, lesznek hiányosságai ahogy előrébb írtam, ami elvileg nem számít a játékban. Ami a legfontosabb, hogy meg kellene megint találnom azt az orosz oldalt, ahol volt végigjátszás leírás, mert úgy néz ki, hogy fontos lenne a küldetések sorrendjét betartani. Pl. amire megtaláltam az M68-as gránátokat, és megszereztem hozzá a cuccokat, legyártattam, már nem volt aktív a küldetés.
Mostanában kissé háttérbe került a mod tesztelése, pedig szükséges mert rettenetesen sok szöveg van és nem tudni, hogy mennyit használ a mod. Gondolom, hogy így is van már benne felesleges munkám.Eddig sajnos nem találtam vissza arra az orosz oldalra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Makulátlan PlayStation 5 lemezes kiadás + 2 játékkal, garanciával!
- AMD Ryzen 7 7700 - Új, 1 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 7 5700X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Dell G3 3500 Gamer laptop szép állapotban dobozával. (i7 10750h, Gtx 1660ti, 16GB ram, 1TB ssd)
- Asus F15 FX516PR 15.6" FHD IPS i7-11370H RTX 3070 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest