- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
' Tzs ,
senior tag
válasz
Antonius1978 #37812 üzenetére
Antonius: Bocs, hogy kicsit késve, de frissítettem a linket + képeket (feltöltöttem FTP-re egyenlőre. Hamarosan indul az adattár szolgáltatásom repkedő TB-okkal, utána oda költözik majd az összes tartalom
). Szal itt elérhető: [S.T.A.L.K.E.R. - DACOLVA A HALÁLLAL 1 – A GONOSZSÁG KÖZPONTJÁBAN]
(Ha bármi más hibás linket láttok, értesítsetek és javítom!) -
' Tzs ,
senior tag
Antonius: megnéztem a tzswebes linket,valóban üres, köszi hogy szóltál! Nem értem mi történt a fájlokkal, de holnap feltöltöm FTP-re és átírom a linket!
shield: Egyenlőre tuti nem fejlesztek gépet (pedig tetszene az a processzor amit írtál) most a NAS / HDD-k beszerzésén dolgozom. Nekem a Z790 chipsetes jobban bejött a tesztek alapján jókat olvastunk róla.
SaGa: köszi a tapasztalatok leírását. -
' Tzs ,
senior tag
válasz
Yutani #37795 üzenetére
Király vagy Yutani!
Én addig nem nagyon terveztem nekiállni amíg a FI. csoport le nem fordítja és ameddig tele van bugokkal. Az FI sztem ez évben kész lehet(?), addigra talán a játék is játszható, bugoktól mentes lesz. Mennyire van optimalizálva a gém amúgy? A te konfigod "se rossz", 1080p megy nálam is. Több VRAM...hova már?
Ki nem hagynám gondolhatod, de addig még megígértem, hogy az Anomaly-t is végig kell vinnem -és nem csak mert a fordító csapat tagja lettem-
. Meglátjuk...
-
' Tzs ,
senior tag
Azért amikor megnéztem a canirunit-en, hogy az én jelenlegi konfigom mit szól a Stalker 2-höz kicsit meglepődtem. Nagy fan vagyok, de nem fogok megint újítani gépet, pár hónapja újítottam...szal ha nem elég neki ez: Gigabyte Z790 AORUS ELITE DDR4, i5-12400F, GeForce RTX 3060 (12GB), 64GB Ram, nvME SSD stb. akkor nyaljanak sót az illetékesek
Márpedig a CPU kevés a Recommended-hez...
-
' Tzs ,
senior tag
válasz
' Tzs , #37764 üzenetére
[Return to The Zone]
Szal amíg friss az élmény: köszönöm Laris munkáját még egyszer! A kalandot most fejeztem be, mindkét végét láttam. A nehézségek ellenére tetszett a sztori és a koncepció! Még az alkoholizmust is meg tudom bocsájtani a karakternek -pedig NAGYON idegesítő- így, hogy tudom mi történt. Hiányoltam végig az AS-VAL/VSS Vintorezt a játékból (személyes kedvenc) és hogy eléggé szegényes az árú készlet az eladóknál, de seráfütty, jó kihívás volt.
Biztosan újra fogom játszani az egészet, mert Jupiteren és Pripyatban is kimaradt pár küldetés... hamarosan írok összefoglalót a tzswebre. -
' Tzs ,
senior tag
válasz
Laris2 #37763 üzenetére
Laris: Engem is!
[Return to The Zone]
Prypiat: Az egyiken PDA lesz. Öld meg a poltergeist és a zsoldosokat, vagy menekülj az utóbbiak elől. Menj vissza az apáthoz.Srácok! Itt azért szükség lenne egy kis javításra! Azok katonák és nem egyértelmű, hogy az Apáthoz vissza kell menni, mivel a marker végig sárgán villog a helyszínen. Vagy csak nekem nem volt az?
-
' Tzs ,
senior tag
válasz
Timstrike #37761 üzenetére
Kövesse a jelzőt, és találkozzon három sztárral, köztük Konstantinnal. A Lightning Adept hamarosan megjelenik. Végezzen vele. Ez egy veszélyes ellenség, amely képes teleportálni.
Kemény...azért kíváncsi vagyok mikor hal meg ez a tag. Bár a Cyborg után ez lightos reggelinek tűnik
Persze azért 1-2 órája már küzdök vele
-
' Tzs ,
senior tag
válasz
Timstrike #37753 üzenetére
Vidám gyerek ez a varázsló
A szörnyei amit ellenem küld, soha nem fogynak el ő pedig majdnem sérthetetlen!
Sőt, mi az, hogy amikor rálövök, még én kapok egy sallert? Akárhol állsz meg a falba is mögéd spawnol a szörny. Hány lehetséges módon akarnak kinyírni itt?
A telepről kimenni lehetetlen... meddig lőttétek a sunkót mire elpatkolt?
-
-
' Tzs ,
senior tag
"Vizsgáljuk meg a páncélozott szállítóeszközt. A bal első kerék alatt egy gránát rejtőzik. Tedd a tűzbe, és menekülj. A robbanás mindhárom banditát megöli."
Nyilván csak nekem nem sikerül ez... a gránát ami a dobozban van, egy fegyverbe való ugye nem lehet kézbe fogni. Odaállok a tűzbe eldobás, mindenhova esik csak a tűzbe nem...
szerk: amikor kiveszem egy hang jelzi hogy aktiválódik de semmi jele hogy a tűzbe esik. Robbanás és egyikük sem halt meg.TheVRJanit idézem most: "AKKOR HOGY? Akkor hogy?"
-
' Tzs ,
senior tag
Megint csak kösz mindenkinek!
Mit kell átírni az actorban akkor?
Én amúgy egy a "kereskedőknél legyen minden" cheatnek örülnék, mert alkoholistaként ebben a részben nem lehet vodkát venni és ha elsötétül a képernyő nem világosodik aki amíg nem cumunk be egyet. Ez több mint idegesítő kezdettől fogva... És nálam csak 1 db van már hárommal jöttem át az új területre. Mert közben kijutottam ám és itt tartok Tim linkje alapján:
"2. fejezet Az entitások szorzása:
Menj be a jobb oldali garázsba, a gondnok mögé. Két ZIL áll itt. Másszon át a motorháztetőn keresztül a bal oldali ZIL hátuljába, és vizsgálja meg a dobozt, hogy megtalálja a gyújtógyertyát . Ekkor mutánsok jelennek meg, amelyeket meg kell ölni."
Megvan a gyertya mutánsok sehol, akit magammal hívtam nyugodtan cigizik.
Szal nem tudom mi van. A kisegítő modot hamarosan bemásolom, kösz fiúk! -
' Tzs ,
senior tag
válasz
Timstrike #37739 üzenetére
Timstrike: Köszi!
Jelentkezzen az a személy akinek a koponyavihar elől sikerült elmenekülnie időben
Biztos velem van a baj, de az még hagyján hogy 1 mp-el mögötted van mindig, de a lépcsőn való botladozás
miatt eddig lehetetlennek tűnik időben feljutni a felszínre... (eddig 30 felett van a próbálkozások száma). Egy alkalommal úgy tűnt le lehet rázni...
-
' Tzs ,
senior tag
Laris, a Mega-n hol? Tág fogalom...
Timstrike, rossz a linked, javítsd please
-
' Tzs ,
senior tag
válasz
Laris2 #37724 üzenetére
Kénytelen vagyok előkeresni a videót, de hogy az a rész hol lesz ahol én vagyok...agyborulás lesz. Látom van valami csaj kép is...a vodka meg...ekkora alkoholisták vagyunk ebben a részben? Gyakorlatilag 10 percenként lehet inni egyet mer' ha nem feketedik a képernyő. Kaja szinte nincs sehol. Ennyire rég aggódtam egy játékban a főhősért mint ebben a részben pff
-
' Tzs ,
senior tag
válasz
' Tzs , #37721 üzenetére
Nos a gyűjtő rejtekhelyén vagyok, valami csonk alatt kell keresni. Milyen csonk? Egy lerobbant jármű van itt, meg sátrak...
Most aktiváltam a 4 műszert máris találtunk valami földalatti tömlöc bejáratot -elvileg- meg egy tűzálló dobozban robbanószert. Hova kell tenni ezt keresem épp most. -
' Tzs ,
senior tag
Királyok vagytok srácok, köszi a válaszokat!
Ez mind teljesen új amiket mondtok.
Antonius: megkeresem ezt a fejfát, köszi! Mindenki halott már csak a szél fújdogál kísértetiesen. A zombi horda most fog jönni akkor ezek szerint. (OFF: látom kell a vodka nagyon, mert ha nincs akkor elfeketedik a képernyő és balra kiírja h valami ital kell és a F3-ra beállított gyógyszer sem segít ezen.) A stalker bázisba már bementem kaptam is valami küldit amit meg is csináltam nekik. Ami idegesít az a gyenge felszerelés, a puskában már csak 2 töltény van és nincs utánpótlás jelen állás szerint, szal majd késelnem kell a zombik ellen kb. A mocsári anomáliából az ürge kiszabadítva, csak bánom hogy nem raboltam el azt a relikviát
emre: a LA-t én annó kijátszottam még a dev edition előtt az egész frankó volt, most nem tudom már hol tart az egész, de egy ideig tuti hanyagolom. Szerencsére egész fain gépet szereztem be az utóbbi időben, így talán a Stalker 2-vel sem lesz talán akkora gond.
Laris: fényképet nem találtam eddig sehol, többször körbementem már. De a titkos rejtekhely akkorát robbant, hogy majdnem ott maradtam
A labor nem csak a 2. részben van? Ejj a koponya nem rémlik majd megnézem.
-
' Tzs ,
senior tag
válasz
' Tzs , #37715 üzenetére
Nos 2. rész. Eddig felderítetlen helyszínen előfordulhat, hogy 2 mellék küldetés azért nem játszható mert dm_hello/dialog xy van. Az itt kisköcsögnek nevező katona (akit sajnos nem tudtam azonnal fejbelőni ezért
) is ad egy küldetést nézzünk meg egy generátort és a tudós is ad valamit de a mapon ebből semmi nem látszik illetve pittyenés hogy már készen vannak képek [link], [link]
Még valami! Az anomáliában ragadt tag aki a csapat összeállításához kell hogyan szabadítható ki? [link] A képen nem az a küldi van kiemelve bocs, a misson a map jobb szélén látható.emre: nyomod már?
-
' Tzs ,
senior tag
válasz
Laris2 #37714 üzenetére
A 2.ban is elakadtam sajnos... az elsőt kezdtem most újra, próbálok yt videó nélkül játszani, de sehol sem találom a lakat kulcsát ami kinyitja az azt ajtót ami a haranghoz vezet és meg kell kongatni. A mellékküldetéseket elvégeztem a lábatlan stalkertől, szal most itt állok jelenleg. Szal hol a kulcs?
Hol akadtál el? Pont itt?
A további fordításnak örülök!A 3. rész nagyon bejött! De a vége nekem furcsa, kettőt láttam. A 2. rész a szektások sztorirésze miatt eléggé is érdekes...
-
' Tzs ,
senior tag
Return to Zone [Mod]
Srácok "memória" küldetés legvége (?): Várd meg amíg a radar teljesítménye meg nem nő.
Meddig? Legalább 1 órája már csak azt az állandóan random spawnoló 8 katonát gyakom... a töltényeim fogynak a segítőim mind meghaltak.
(Ahova a marker mutat nem lehet semmit tenni, illetve beszorultam a barlangba...netán pont ott kéne állni ahova mutat? Az öngyilkosság lenne...)
Valakinek ötlet? -
' Tzs ,
senior tag
válasz
shield #37707 üzenetére
Ismerem a kis vöröst -sajnos nem személyesen-
de köszi a linket
Még meglesem a többi videóját is...
Nagy hülyeségeket nem akarok írni ilyen későn, de a 2. rész készül igen de nekem nem tetszett annyira a koncepció, nézz róla videót, már van elérhető. A full verziót úgy értettem, hogy a közelmúltban lett teljes a játék, minden DLC megjelent amit ígértek úgy tudom, van bónusz pálya is, azt hiszem még a fegyvertár is bővült, okosabbak lettek a katonák - ez egyeltalán nem baj, sőt (mivel csapnivaló volt az AI)!- stb. Ha érdekel hozok rendes infót ezekről. A játék magyarul jelent meg, még írtam is tiszteletteljes köszönőlevelet a lengyel srácoknak. Te kinek írtál?
Tudom igazad is van, de nekem indokolatlanul hosszúnak tűnt a táborral való foglalkozás, illetve a sok mindenféle tárgy összegyűjtése, ez vette el a kedvem némileg. A Zónában eléggé benne voltam már, de most hogy megjelent a teljes játék így lehet elkezdem elölről majd... talán.Laris, igen közben megnyugodtam és már ki tudtam most nyitni egyet
Ja a 3. részben a kiképző katona szövegei nincs nincsenek lefordítva (text 123 stb szövegek jelennek meg helyette) nem rosszból mondtam, csak gondoltam szólok, hogy kimaradt.
Reborn + Istok ne is mondd... Talán egyszer neki tudok állni azoknak is, mert eddig csak trollkodtam mivel többször is elakadtam benne. -
' Tzs ,
senior tag
válasz
speki1982 #37701 üzenetére
speki1982: OMFG! Meg a "furcsa" R betű is megkevert, vagy egyszerűen csak figyelmetlen voltam. Köszi a magyarázatot! Ma kipróbálom, ha felkeltem.
Amúgy a ST2-őt csak videókon láttam egyenlőre, de totál egyet tudok érteni veled.emre, SaGa: átírtam nem működik egyenlőre, de köszönöm a tippeket, átnézem a SaGa féle linket!
Laris köszi, hogy kiírtad én az Utazás-ban vagyok.
shield, köszi a yt videót! Bele fogok nézni! A Chernobylite-ot meddig vitted? Én abbahagytam a vége előtt, most hogy a full verzió kijött újra fogom kezdeni valszeg. Bár a tábor építési herce-hurca kivitte az arcomat, majdnem az miatt hagytam abba az egészet
-
' Tzs ,
senior tag
Hehe király vagy! Van vagy 15 trade file névreszólóan. trade sidor és a sidor.old A sidor file-al próbálkozom (nem tudom a .old mire jó) , az első sor:
[trader]
buy_condition = {+222} sidor_generic_buy, {-222} sidor_generic_buy
sell_condition = {+tp_secrettrader_task3_reward2} sidor_generic_sell2, {-tp_secrettrader_task3_reward2} sidor_generic_sellHa csak olcsón akarok vásárolni akkor a +222 rögtön lehet +22 akár?
Vagy keressem meg amire szükségem van (főleg egy rendes páncél a pulóver helyett);Áđîíčęč
novice_outfit = 1.2, 1.3
specops_outfit = 1.2, 1.3
military_outfit = 1.2, 1.3
stalker_outfit = 1.2, 1.3
scientific_outfit = 1.2, 1.3
exo_outfit = 1.2, 1.3
svoboda_light_outfit = 1.2, 1.3
svoboda_heavy_outfit = 1.2, 1.3
cs_heavy_outfit = 1.2, 1.3
dolg_outfit = 1.2, 1.3
dolg_heavy_outfit = 1.2, 1.3
greh_outfit = 1.1, 1.2
tp_scientific_outfit = 1.2, 1.3
ecolog_outfit = 0.5, 0.6Tehát az 1.2 helyett mondjuk... 0.5?
Nem akarok nagyot csalni, de ha egy ruha meglenne ahova a már 3 megszerzett artifaktot fel tudnám akasztani már jó lenne. -
' Tzs ,
senior tag
Arról emre
de itt álljunk is meg egy kicsit. Én nem innen szedtem, hanem az ap-ro-ról. Ez milyen verzió Laris? Ebből fordítottál te is?
Amúgy jó kis haverral futottam össze:
hehe
Nos, szal nekem itt van vége a játéknak egyenlőre:
[nagyítás]
[nagyítás]
[nagyítás]
A betűk cserélődnek ha elrontod. Kár, pedig lenne időm most, de a széf nem nyílik, az anomáliában ragadt tagot nem tudom kiszabadítani, a futkosós staker nem áll velem szóba. Így akkor el kell hagynom a Zónát és visszatérek az RtCW szerver fejlesztésekhez amíg a pénz csalás vagy ezen feladatok megoldása nincs meg. -
' Tzs ,
senior tag
válasz
Antonius1978 #37692 üzenetére
Totál igazad van. Ezért kérek most egy kis segítséget srácok! A mocsaras ürgét könnyű kiszabadítani, a mellette lévő gépen megnyomd a gombot és a gömb eltűnik. De van még egy ilyen a Kordonon azt nem vágom most! Ott kell gömböket rugdalni?
Plusz az eszeveszett Stalkert sem aki rohangál és nem beszél velem pedig kéne neki, hogy lehet szóra bírni? Sidor fő küldetése ez, nem lehet ignorálni a feladatot.A segítségkérés: írja már meg valaki please hogy hogy lehet a súlyhatárt növelni, de inkább azt hogy be kéne csalni pénzt a játékba. Egy pulóverben futkostam 16 bandita ellen 1 óra volt mire pisztollyal kinyírtam őket nem is akárhogy
Kéne pénz, mert az egyik fegyver 118 ezer Sidornál, ennyi pénzt lehetetlen összeszedni! Semmilyen ruhám nincs, eszméletlen drága, szinte megvehetetlen! A küldetések nem adnak sok pénzt, a hulláknál szinte alig van valami használható. De a legjobb az lenne ha azt az értéket írná meg valami amit át kell írni, hogy a full cuccok megvásárolhatóak legyenek Sidornál, mert ez a duplacsövű nem sokat ér! 4-6 vaddisznó, ezer macska, 6-8 Maurder... kitartok még a mod mellett, de a pénz cheat nagyon jól jönne. Mondom ezt úgy, hogy nem szoktam csalni játékokban, de ide most indokolt lenne erősen.
-
' Tzs ,
senior tag
Friss, hír: ezen a héten érkezik a stalker 2 első javítása
-
' Tzs ,
senior tag
Return to Zone [Mod]
!Spoiler alert!Egész jónak mondanám (5-ből mondjuk 3/4-es) nekem. A 2. küldetéssel foglalkozom a Szekta csapat, nyomozás fater után aki Kurcsatovban dolgozott stb.
A sztori tetszik nekem, egész frankó is az új map, jó küldetések is vannak tetszik ez a kicsit misztikus szál.
Most mondom, hogy aki ezzel nyomja majd 2 jelenetre készüljön fel, mert a Professzor kiszabadítása a Zsoldosoktól hogy is mondjam hát, 1-2 órámba került. Nincs olyan páncél vagy fegyver ami jó ellenük, ugyanis mind 4-es erősségű (a Reborn mod után szabadon) exoskeletonos, jól felszerelt figura és ebből azt hiszem 6 van. De megkönnyítem az utánam ezzel szenvedő játékos dolgát: egy winchester legyen kéznél, vagy az a hosszú csövű puska 100+ tölténnyel mert bármilyen meglepő is elég nagyot tud sebezni, meg egy géppityu sem árt és minimum 5-6 gránát. A terep viszonyok pont olyanok, hogy nem lehet elbújni -esélytelen is lenne- a közelharc felejtős! Dombtetőre fel, bujkálás, gránátozás, egyenként leszedés. Nekem csak így sikerült. Vagy távolból távcsövessel, de akkor is 250 töltény eltűnt pedig multiplayer játékosként nem adok rossz headshoot-okat.
A másik: a szektás főmufti kinyírására, a gödörbe leugrás előtt szintén ilyen felkészültséget igényel mert ott legalább (alsóhang) 15-20 ellen ront rád, szal gyorsan futva kell likvidálni a főnököt, megállás nincs, mert 2 mp-en belül megkéselnek.
A harmadik amire kíváncsi vagyok nagyon, hogy a Sidor féle tag a bázis alatt miféle küldetést ad a közös vodkázás gitározást követően, de a Kordonra ugrunk át és érdekesnek tűnik.
A rádiós anomália küldetés megvan érdekes egy új helyszínre visz és innen nincs tovább...mármint nekem.
Vedd ki az új fegyvert a széfből. Aki elmagyarázza hogy kell azt megköszönöm, mert sokadjára sem sikerült. Újfent.Antonius: király lenne ha belekezdenél, mert nekem eddig terjedt a széfek miatt a játék. Amúgy nem baj, ha nem nyitod ki a katonai kocsiban lévőt, mert a Rádiós anomália ugrást követően minden küldetés lenullázódik (wtf) szal akármi is van benne nem úgy tűnt, hogy kellhet.
Ha a figyelőt elkapod szólj, mert soha nem értem utol eddig...hiába vagyok egy gatyába ott minimál súllyal.shield: a minimapot remélem megoldják a modderek
Olvastam több kommentben is, nem csak nekem hiányzik
Nekem is tetszik eddig, de akárki akármit is mond nekem de az x-ray engine bármilyen "rossz" is, nekem jobban tetszett valahogy, jobban adta a feelinget mint ez az UE5-ös motor.
Ami biztos, hogy én megvárom a FI csoport honosítást és addigra a patch-ek is megjönnek stb. aztán majd akkor kezdek bele.SaGa: ez a felhős cucc nekem új, mondjuk Xboxom sose volt nem is lesz. Én világ életemben PC gamer voltam és maradok is
Még jó, hogy van ukrán szinkron
+ magyar felirat. Én csakis így állok majd neki. Biztos, hogy a fejlesztőknek lesz mit javítani ahogy látom, de az tuti hogy szívvel-lélekkel készült a game, tehát nem aggódok, hogy nem kerül minden a helyére
Laris: megkérhetlek annyira még, hogy a karakternevekre esetleg ránéznél még?
Nem életfontosságú, de a krix-kraxokból nehéz kihámozni hogy ki-kicsoda.Remélem mindenkinek reagáltam :)
-
' Tzs ,
senior tag
Srácok mindenkinek reagálni fogok holnap, köszönöm a válaszokat!
Egyenlőre nagyon felidegesít a 10 lépéses széfkinyitás a 2. küldetésben is és ez már a 3. amit az istennek se tudok kinyitni, egyeltalán nem egyértelmű nekem az R1 B2 stb. WTF?! Se az hogy hogyan kell se a sorrend se a kattintgatásOtthagyom a francba csinálok mást úgy felhúzott...ha valaki le tudja írni érthetően szóljon vagy küldök mentést nyissa ki please és küldje vissza a file-t.
-
' Tzs ,
senior tag
SaGa Mester, köszönöm a válaszodat!
shield: én ezt írtam most az egyik FB-os csoportba "a csávót nem tudom láttad-e aki másfél óra után azt mondja a videójában hogy egy játéknak 2024-ben nem így kéne kinéznie. Teszem hozzá életében nem játszott Stalkerrel. Nem sokon múlott, hogy a bús taknyos 3,14csába küldjem el
" A másik, hogy a minimap visszakapcsolható-e majd a 2-ben?
Laris: mindenképp jó, hogy fordítottál rá időt, köszönöm! Nem kötekedős kérdés, de a DeepL nem lenne jobb a munkára? A napi használataim során ezt vettem észre.
Ha már itt vagyunk, az első fejezet. Vak kutya küldetés. A nyamvadék széfet 2 órája próbálom kinyitni sikertelenül. Neked sikerült? -
' Tzs ,
senior tag
válasz
Laris2 #37660 üzenetére
Szia! Nagyon is jól időzítesz! Megcsináltad? Nagyon örülök!
Háhá! Most szedem le és belenézek majd laptopról. Az utóbbi időben eltűntem kicsit, de ezt meg a Rebornt megnézem. Az utóbbit ajánlottam az Anomaly fordító csoport egy tagjának, kíváncsi leszek, hogy birkózik majd meg vele
Amúgy tagja lettem a csoportnak, szóval bármilyen infót első kézből tudok mostantól szállítani a fordítással kapcsolatban
Köszi a munkádat! Mivel nem a saját gépem elől nyomom ez önálló mod akkor ugye? Nem kell hozzá a CoP?
Ja és kötelező kérdés újra: A Stalker 2 fordítás esetleg Laris + SaGa?
Ahogy láttam van angol is benne, talán könnyebb lenne. Vagy nekiáll esetleg a F.I. csoport?
-
' Tzs ,
senior tag
Hátha érdekel valakit ez a kis gyűjtemény a Magyar Stalker csoportból:
"Ha valakit érdekel az összes stalker mod. Ami számít. Akkor itt van minden is. Ajánlanám a " Secret Trails 2 OGSR" [link] -
' Tzs ,
senior tag
válasz
Antonius1978 #37643 üzenetére
Antonius1978, köszi a véleményt. Ezek tudatában le is mondok erről...
SaGa, Laris, mennyi az a pénz, amiért nekiálltok fordítani?
[S.T.A.L.K.E.R. 2: Серце Чорнобиля — Developer Deep DiveGSC Game World] -
' Tzs ,
senior tag
válasz
Antonius1978 #37638 üzenetére
Köszi, hogy belenéztél! Az Incubatorról még nem hallottam, de ez a videó alapján igen jónak tűnik!
-
' Tzs ,
senior tag
COP mod fordítások előfordulhatnak a jövőben esetleg? Van itt egy ilyen, ami nekem tetszetősnek tűnik: Return to the Zone.
" A Return to the Zone egy cselekmény-játékmódosítás, amelyben a játékos egy Mérnök nevű stalker történetét meséli el. A játék a Call of Pripyat eseményei után játszódik az eredeti három fő helyszínén, valamint egy tucat további pályán. A szerző számos mellékküldetést készített, amelyek közül soknak több lehetősége is van. Van néhány új mechanika, mint például a harmadik személyű párbeszédek, a berendezések frissítése fogyóeszközök vagy szkriptelt tulajdonságokkal rendelkező műtermékek használatával. A mod nem kemény, és minden játékmeneti bonyodalom átmeneti vagy könnyen leküzdhető. A mod fő egyedisége a különböző játékmódokban rejlik. Három történetmód közül választhatunk – a 10-15 órás kaland és a 3-4 órás memória. A harmadik mód, a Survival egy különleges dinamikus hardcore stílusban készült, de saját cselekménye is van, és az elejétől a végéig befejezhető. 2023. május 9-én egy másik történet-kiegészítés, a Journey jelent meg, körülbelül 10 órás időtartammal. "Nagyon pozitív véleményeket kapott, örülnék ha esetleg ez lenne a következő fordítás tárgya
Támogatnám a munkát anyagilag is ha szükséges!
Remekműnek nevezik, a játékmenet, zene, helyszínek, küldetések szempontjából is 10/10-et kapott!
Például:
- A „Return to the Zone” nem valamiféle módosítás , hanem egy teljesen teljes értékű játék. Egy játék a Stalker motoron, (javított) Stalker játékmenettel, a Stalker történetében – de teljesen független játék. Új karakterekkel és izgalmas cselekményekkel.
- Csodálatos történet. (szerintem ez a legjobb dolog egy stalker modban eleve!)
- Véleményem szerint ez határozottan az egyik legjobb stalker mod. Elkészítettem a fő történetet és az összes DLC-t, így megpróbálom objektíven értékelni a projekt erősségeit és gyengeségeit. Légkör. Leírhatatlan érzelmek az egyes helyszínek kezdete és vége után.Elvileg ez a Túlélő: Menekülés a zónából 2. része.
Ha van hozzá angol felirat esetleg megpróbálkozom a DeepL fordítással, bár még soha nem csináltam ilyent, vagy írok a gép monsteres srácoknak, hogy segítsenek ha nincs érdeklődés vagy szabadidő a modra ami elvileg önálló játékként is megállja a helyét.
Laris, SaGa please, rápillantanátok esetleg? Köszönöm!
-
' Tzs ,
senior tag
STALKER - ANOMALY
Egy kis infó egyenesen a fordítóktól:
"A fordító csoportban 8-an vagyunk jelenleg, eddig mindenki hozzá járult a maga módján az Anomaly magyarítás projekthez, és megteszi a tőle telhetőt. Az eddigi időkben általánosan 2 aktív fordító dolgozik, egy változó, kinek hogyan van ideje, ezt senkinek nem szabjuk meg és nem is szeretnénk, hiszen mindenki önszántából segít, amiért végtelenül hálásak vagyunk, szerintem beszélhetekj a Magyar Stalker közösség nevében is. A fájlok fordítása jelenleg cirka a felénél tart, ezután következnek majd az ellenőrzések, nyelvhelyesség, stb; azután pedig reméljük, hogy mihamarabb közzé tehetjük minél több portálon, hogy a játékosok használhassák. Abszolút nyitottak vagyunk az új, segíteni vágyók csatlakozására, személy szerint más fordításokkal foglalkozó csoportokkal való kapcsolatfelvételt szeretnék kezdeményezni a közreműködés reményében."
-
' Tzs ,
senior tag
Srácok!
Írom megint: kérlek küldjétek el nekem a munkáitokat (magyarítás+modok) és feltöltöm a TzsWeb-re!Nem vagyok itt mindig, nem feltétlenül veszem észre a linkeket, de nálam biztosan meglesznek még jó ideig (amig az oldal üzemel biztosan)! Emailt PM-ben adok (ki akartam ide írni, de nem jeleníti meg rendesen)!
Kérdés: mit gondoltok egy Magyar Stralker Discord szerverről? Már van ilyen tudom, de az kihalt... Ja és ha már itt tartunk, van még egy hírem! Aki annak idején fennvolt az UHSF fórumon, az hamarosan viszont láthatja!
Több éves keresgélés után Dezowave Group segítségével megszereztem Hispantól a fórum fájljait, tehát van esély a legendás Stalker fórum visszaállítására...
-
' Tzs ,
senior tag
Hubai: valahogy így akkor nem? [[COP] DIVERZÁNS [HYBRID] – HUBAI38]
Amúgy az összes poszt átnézve, hibás linkek javítva! -
' Tzs ,
senior tag
Igen 2 embernél, tudom is a nevüket. Dezo írt is nekik ez ügyben.
Az ISO installer mappa tartalmát kilistáznád?Más: pörgessük fel az adatok összeszedését srácok! Az összefoglalóban shield írja hogy ezek nincsenek meg [Pain of The Past magyarítás], [CoC 1.4.12 magyarítás]. Küldje már el nekem valaki akinek megvan (privátban adok egy címet) és feltöltöm a TzsWeb-re! Köszi!
-
' Tzs ,
senior tag
válasz
shield #37472 üzenetére
Erről már volt szó korábban, de igyekszem újra összefoglalni. Közben jött egy info beszéltem a Dezowave alapítójával, aki szintén támogatná egy magyar stalker közösségi fórum létrejöttét (már csak a stalker 2 jövőbeli megjelenésének alkalmából is) mondtam neki, hogy itt is van egy közösség, de jó lenne összehozni az egészet egy fedél alá. Ennek adhatna teret a TzsWeb, ahogy mondtam egy nagyobb cél érdekében. Nem csak Stalkert akarok hanem más játékokat is, filmes részleget, beszélgetős részleget nem csak játékokról stb. Igen szétbontanám (SoC, CS, COP) a modokat mindegyikhez írhatnánk ajánlót és linkelhetnénk a tartalmakat (ezeknek is adnék helyet 50Gb-ig mondjuk). Mivel minden modnak külön témája lenne sokkal könnyebben meg lehetne találni azt hogy épp melyik modról beszélünk hiszen a megfelelő topicba lehetne írni. Nem úgy mint itt, hogy van egy fő téma és ömlesztve minden és ember legyen a talpán aki itt megtalál minden infót 1-1 kérdéses modhoz, főleg ha nincs címke bejegyzés hozzá... egy átláthatóbb jobb rendszer lenne. Csak, hogy legyen még egy kis megfejelése az ügynek: emlékeztek az UHSF Stalker fórumra? Ha meglesznek a megfelelő fájlok akár újra is tudjuk éleszteni, ott rengeteg modról volt leírás, tapasztatalok stb. Tehát nem a nulláról indulhatna a dolog. "Valaki feldob egy témát és ...." - igen, arról külön topikokban tudunk beszélni, sokkal könnyebben nyomom követhetően és mindenki nyithat új/saját témát is akármiről is szeretne beszélni. Nagyjából ennyi. Ha van még kérdés válaszolok...
-
' Tzs ,
senior tag
Igazad van, részben. A fórummal nagyobb terveim vannak mint "csak" a stalker modok átvitele és fenntartása. Szeretek a széllel szembe menni és fricskázni a ma olyan nagy hangzatos fosbuk, tvitter, csinstagram és társainak. De ha maga a fórum nem elég ütős ma, csinálhatok egy fosbukhoz hasonló sosölmédia felületet is...bár attól nem érezném tól jól magam
Igen a fórumhoz Ti kelletek - a közösség - magamnak nem csinálnom meg kedvtelésből
-
' Tzs ,
senior tag
Köszönöm! Ez elég sok munka de szólok ha minden a helyére került! Akartam mondani, hogy tovább megyek. A nagy tárhely mellé előfordulhat, hogy megcsinálom a régóta akart közösségi fórumot is, amiben a Stalker is helyet kap természetesen. Egy pár emberrel itt már beszéltem erről. Lenne létjogosultsága, mit gondoltok? Támogatnátok ezt az ötletet?
-
' Tzs ,
senior tag
aztakqrva! nekem is van gyűjteményem, de nem ekkora
engem a COP mappa tartalma érdekelne elsőként. küldesz képet róla emailben?
-
' Tzs ,
senior tag
Megvettem az új tárhelyemet és arra gondoltam, hogy az összefoglalós linkek mindhárom stalker topic esetében -vannak amik már nem elérhetőek- jó lenne összeszedni őket és a tzsweb a jövőben is igyekszik majd fenntartani ezeket a közösség számára. A modok nagyrésze letölthető azokat nem kívánom tárolni (1-2 kivétellel), de a javításokat, magyarításokat (Laris és SaGa munkáit), patcheket mindenképp!
Ha van valaki aki segítene nekem összeszedni a halott linkek fájljait (ydisk, narod.ru, mega stb.) és eljuttatni hozzám azt megköszönném. Ma elkezdem a linkek ellenőrzését és a fájlok összeszedését van ami nekem is megvan. A tartalmak összeszedésével kapcsolatban szerintem emailben beszéljünk és ha minden megvan itt publikálni fogom. -
' Tzs ,
senior tag
Jelentem az oldalam ismét elérhető!
[link]
-
' Tzs ,
senior tag
NA! [S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl — Bolts & Bullets Trailer] Nekem a régi motorral akkor is jobban tetszene, de egyszer végig kell vinnem!
-
' Tzs ,
senior tag
válasz
SaGa59 #37421 üzenetére
shield: nem semmi ez a videó, hol találtad?
SaGa: biztos, hogy lesz!
Már megosztottam párat én is ami jó lenne...számomra mindig is a sztori modok voltak érdekesek és ha kicsit körbenéznénk az ap-pro.ru-n biztosan találnánk érdekeset. Pld. azt a Zsoldos-os küldetést amit korábban linkeltem, tuti izgalmas lehet.
Mostanában a munkám miatt sincs időm stalkerezni, szal egy nagyobb lélegzetvételű kihagyás lesz részemről, de továbbra is kipróbálnék 1-1 modot. Azt hiszem az egyiknek a 2. részét nem fejezted be csak elkezdted ugye? Valami Halál volt a mod címében ha jól rémlik. A weboldalt is majd egyik hétvégén fogom átköltöztetni, hétközben egyszerűen nincs időm rá sajnos. -
' Tzs ,
senior tag
válasz
Antonius1978 #37400 üzenetére
Antonius: igen...ha akarod tudom aktualizálni azt a fórumot is, az ingyenes tárhelyről áttenni a tzsweb-re. Én is ezt akarom, hogy megmaradjanak amiket írtam és innen is érdemes lenne pár hsz-t átvinni ám, mert az új fórum ötlete pont ennek a fórumnak a hiányosságaira is épülne. A könnyebb kereshetőség pld, mivel az itteni kereső funkció nekem nem jön be
Meg hát itt egy topicban van minden modhoz hozzászólás hatalmas a keveredés és átláthatatlan számomra.
SaGa: Boldog Szülinapot! Szép munka amit csinálsz gratulálok! Én még mindig várom évek óta azt a pillanatot amikor visszatérsz a mod fordításokhoz
Mint mondtam összedobjuk a pénzt a láda sör helyett ennyit szerintem a vérbeli stakkereknek megér egy modfordítás, vagy több
-
' Tzs ,
senior tag
válasz
Laris2 #37393 üzenetére
Laris: Ne vegyél mérget rá, hogy meddig tudom fenntartani
A TzsWeb nem azért szűnt meg, mert nem tudtam fenntartani, hanem mert más terveim vannak évek óta. A blog írás egy teszt volt, szerettem, de nem ez a tervem a továbbiakban.
Antonius1978: részben egyet tudok érteni veled. Én igaziból nem unom a stalker modokat, hanem alkalmanként kell szünet. Van hogy hetekig csak stalker modokat nyomok, mert magát a játékot szeretem, az utolsó pld a shield által fordított Diverzáns volt azt 4x játszottam végig. Az angol modokhoz nem tudok hozzászólni, neki sem állok és így sajnos sok élményen nem is esek át. A felesleges mászkálás idegtépő valóban -ne ezzel nyújtsuk ki a játék idejét- és " a SoC modok nem igazan vonzanak, valahogy nem tetszik a főhős menedzselese" nekem sem. Ha a menedzselős része hasonlítana a CoP-hoz akkor tetszene. Állítólag erre is van mod, hogy a SoC ilyen felülete a CoP-hoz hasonló legyen, de én még nem találtam rá. A szünet után pedig mindig nagy élvezettel vágok bele a Zónába.
Igen a fejléces dolog is jó lehet, de a már megírt tartalmakat nem fogom kidobniEgy ehhez hasonló fórumot akarok csinálni [link].
-
' Tzs ,
senior tag
válasz
' Tzs , #37389 üzenetére
Nem hiszem el, hogy másodszorra is szarul sikerült a link beillesztés...itt a közvetlen: [Csernobili Krónikák - magyarítás – TzsWeb]
-
' Tzs ,
senior tag
válasz
Antonius1978 #37388 üzenetére
Javítva a magyarítás link: [[Magyarítás – TzsWeb]]
Kell még egy kis idő hozzá...egyébként erre én is gondoltam már. Ha tényleg van igény erre a blogra akkor lehet kérek egy kis segítséget TőletekNem az feltétlenül az üzemeltetésben, hanem az adatok összegyűjtésében. Alapból az oldalt úgy szerettem volna csinálni, hogy minden modhoz legyen ajánló, 3 bemutatókép és a linkek, videók (ahogy illik ugye) de mivel elmaradtam a SoC modok tesztelésével így egy időre megállt a bejegyzések írása. Ami tartalom nincs fent de szeretnétek hogy meglegyen az "adatbázisban" privátban küldjétek el nekem. Igyekszem valami bemutatót írni majd hozzájuk, de a linkeket mindenképp megosztom majd, hogy elérhető legyen nálam is. Amit tudok feltöltök a TzsWeb-re is de nekem is vannak korlátaim, 10-20GB-okat nem tudok tárolni, de tudok rá megoldást csak szükségem lehet a ti támogatásokra is...A játékszerverek üzemeltetését is közösségi erővel hoztuk össze, itt is működhet ez, ha tényleg van igény erre
Egyébként Laris-t magyarításait is mind kiraknám az oldalra, ha segítetek összeszedni őket. Kiemelt fontosságú, hogy a magyarításhoz a hozzátartozó mod fájl, vagy a hozzáférési linkre is szükségem van! -
' Tzs ,
senior tag
válasz
Antonius1978 #37386 üzenetére
Szívesen. De hogy nincs: [[COP] CHERNOBYL CHRONICLES] itt eléred, itt pedig feltöltöttem a magyarítást: [Magyarítás – TzsWeb] Ezt én nem tudom, hogyan kell csinálni, de van egy nagy tárhelyem meg tudjuk oldani ha kell, vagy csinálunk egy FTP tárhelyet esetleg...
-
' Tzs ,
senior tag
válasz
Antonius1978 #37380 üzenetére
-
' Tzs ,
senior tag
válasz
Antonius1978 #37378 üzenetére
Ja hát ráment pár órám hogy visszaállítsam
... Örülök. Majd felteszem a végleges helyére ha eldöntöttem hova költöztetem az oldalt...
-
' Tzs ,
senior tag
válasz
Antonius1978 #37371 üzenetére
Kissé eltűntem az utóbbi időkben, multiplayer szerverekkel dolgozunk erősen
Antonius: örülök, hogy hiányolod az oldalam, ezek szerint van értelme életben tartani még.
A domaint nem hosszabbítottam meg, így elérhetetlenné vált, meg vannak a szolgáltatómmal is problémák, de az oldal megvan még igyekszem mielőbb feltölteni újból. Eredetileg egy nagy fórumot szerettem volna a blog helyett, de csak magamnak nem akarom beállítani, csak ha van igény rá, például ezen vagy más közösségnél.
Feltöltöttem gyorsan a linkeket, az oldalak visszaállításához még szükségem van némi időre[link] remélem megtalálod amit keresel
-
' Tzs ,
senior tag
Hátha valakit érdekel:
S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobil - Secret Trails 2 (OGSR motoron) (2023) [Repack, RUS] by SEREGA-LUS (frissítve 2023.04.23-tól)
frissítve 2023.04.23.2023.03.27-től (Patch: 08.04.23-tól).A régi mentés nem fog működni, új játék szükséges. [link] -
' Tzs ,
senior tag
válasz
shield #37311 üzenetére
[Diverzáns]
Örömmel látom! Most megint újra kezdtem, harmadszor veteránon!Örülök, hogy rendbe akarod tenni az ügyet
Sok angol van, de amit azonnal tudok az a Lemur küldetés teljes szála, a Nitrónál a duplázott gránátok küldi első beszélgetése, a szabotázs küldetés egy része, Varggal való beszélgetések egy része, a TELJES SÖTÉT VÖLGY! Mondjuk ez utóbbi nem sok, de jó lenne ha magyar lenne. Van pár képernyő mentésem nekem is de mostantól akkor erre figyelni fogok. Nincs mit
-
' Tzs ,
senior tag
válasz
hanS20 #37273 üzenetére
hanS20: Szia, nézz körül nálam, biztosan találsz érdekeseket: [S.T.A.L.K.E.R. - TzsWeb]
Dhampir: király ez a társasjáték! -
' Tzs ,
senior tag
Egy orosz streamer bosszúból kiszivárogtatta a S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl eddig nem látott változatát: [link]
-
' Tzs ,
senior tag
"2013 telén vagyunk. Kola-félsziget, Murmanszki terület. Itt, Polyarnye Zori városának erdős szélén található egy meteorológiai állomás, ahol két alkalmazott dolgozik rotációs alapon. Egy nap hirtelen megszakad a kapcsolat a külvilággal. Vagy meghibásodik a rádióállomás, vagy egy hóvihar miatt meghibásodik a rádiótorony felszerelése. A tisztességes sorsolás után az egyik partner elindul, hogy ellenőrizze, nincs-e meghibásodás. Soha nem jön vissza... A játék főszereplője, akit te irányítasz, elindul, hogy megtalálja őt... Tudja meg, mi történt. Fedezz fel új helyszíneket, és élj túl egy zord környezetben egy sor egyedi játékmóddal. Élvezze a gyönyörű és zord tél hangulatát..."
S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat - Alone In Windstorm, ez jónak tűnik!
-
' Tzs ,
senior tag
Mit szóltok? Én nem ájultam el tőle
[S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl — Enter the Zone Trailer].
Ezt meg nem is értem[S.T.A.L.K.E.R. 2 Dev Diary: Game Development During the War]
-
' Tzs ,
senior tag
-
' Tzs ,
senior tag
Na! Ez lehet megérdemelne egy magyar feliratot! ["S.T.A.L.K.E.R.: ДРУГОЕ ЖЕЛАНИЕ"]
Most találtam, mit szóltok? -
' Tzs ,
senior tag
Antonius, na örülök, hogy életben van a topic. Részemről elvitt az RtCW Multiplayer megint, teljesült az álmom sikerült nem kis melóval egy bot szervert beállítani a játékosoknak, ezzel is életben tartva a játékot. Ez mellett az Undying DX11-ben is működő verzióját állítjuk össze egy ukrán modderrel. Aztán felkértek többen, hogy lehetne a yt csatornámra gameplay videókat készíteni...na azért ezt át kell még gondolni
Közben "pihenésként" elővettem a Reborn modot azzal szórakoztatom magam. Ill csak szeretném, ha tovább tudnék jutni az elő mapról...
Milyen sorozatokat? Hogy áll a mod?Dhampir, az a szöveg!
-
' Tzs ,
senior tag
Srácok van valakinek mentése a Rebornhoz a második résztől? Töltse fel valahova ha igen pls!
-
' Tzs ,
senior tag
Bizony! Friss és ropogós ez is tetszik eléggé, hátha valaki kedvet kap a fordításhoz:
"Leírás:
A cselekmény körülbelül 2 héttel a STALKER Clear Sky eseményeinek kezdete után játszódik. Egy ismeretlen ügyfél négy zsoldos osztagot bérelt fel: a - "alfa", egy 7 tapasztalt zsoldos mesterlövészből álló osztag, y - "gamma", 10 zsoldosból álló osztag, q - "delta", 3 tapasztalt zsoldosból álló osztag és b - " béta ”, 5 tapasztalt zsoldos különítménye, akik közül az egyik főszereplőnk - egy szektor becenevű zsoldos. A négy csoport célja a Strelka csoport megtalálása és megsemmisítése. Úgy tűnik, hogy nem olyan nehéz feladat a négy egységnek, de minden ilyen egyszerű lesz, ismerve a "szövetségeseink" karakterét? Vajon bármelyikünk képes lesz -e elvégezni ezt a feladatot, megfeledkezve az emberiségről? Vajon minden zsoldos hidegvérű gengszter, aki nem törődik senki életével, csak a sajátjával? Kész -e a zsoldos bármire a pénz érdekében;A mod jellemzői:
1. Új cselekmény, bár zsoldosnak, de nem ugyanaz, mint más modokban. Lesz érdekes cselekményfordulat és elegendő számú macskajelenet.
2. Új karakterek, a mod átadásakor a karakterek kiderülnek, ha nem is mind, akkor sok.
3. Hangjáték a legtöbb karakterhez, amely megfelel a karaktereiknek.
4. A szerepjáték kis része - új páncélzat és új tárgyak. Manapság sokan szeretnek kölcsönkérni mások alkotásait, és az én modom sem volt kivétel. De van egy szerző is - valami, ami más módon nem volt. Ez különösen igaz a legtöbb új műtárgyra, amelyek nem más modokból származtak. És a páncél között van egy egészen új.
5. Régi chipek a "páncélok és pénzek eltávolításának képessége a holttestekből" kategóriából, de új érdekes funkciók is, mint például a telepített álló géppuskák használata bizonyos helyeken (amiért külön köszönet a @Bashy -nak) és a történet partnerei . Általában mindent kiegyensúlyozottan és stabil módon próbáltam megtenni.
6. Három új helyszín, amelyek még nem voltak módosítva.
7. A modban három végződés van - rossz, átlagos és jó. Nem tanácsolom, hogy hagyja ki a másodlagos küldetéseket, mert rajtuk múlik, hogyan tudja befejezni a játékot.
8. A szokásos sztori modok szerint sok új történetvágás és forgatókönyvi jelenet került hozzáadásra."[Call of Pripyat - Gone Soul] | [Call of Pripyat - Gone Soul]
...és ahogy már korábban modtam, hajlandó lennék némi összeggel is megtámogatni a fordítói munkát és másokat is erre bíztatok!
-
' Tzs ,
senior tag
Hey Stalkers! Több mint fél év kihagyás után beléptem ma a Reborn-ba, hogy üssem el az időt kicsit, úgyse jutok tovább. Aztán mégis! Aki játszott vele mondja m ár meg hogy kell tönkretenni a laptopot!
Van a Gestapo-s pálya, megérkezel, azonnal meg akarnak etetni a kutyákkal. Azon a pályán kell felrobbantani a tankot is. Az kész. Aztán irány a föld alá a Wermacht katonákat nyírni. Tedd tönkre a laptopot. Minden ajtón kilövöm a zárat, bejutok, sehol semmi. Aa kérdéses ajtó nem nyílik, kibugolnak rajta 4-en, bejutni lehetetlen. 5let valakinek? Esetleg feltöltöm a mentésem, ha ránézne valaki... -
' Tzs ,
senior tag
Jó kis gém ez a Chernobylite. Én is játszottam az early-vel, most a véglegesnek álltam neki. Ez a bázis építés nagyon nem a kedvencem, a többi mind oké. A Black Stalker először a frászt hozta rám...
Az árulót ki kell nyírni? Amúgy igen meg kéne nyitni a Chernobylite topikot tényleg
-
' Tzs ,
senior tag
Hátha érdekel valakit
Stalker MODS map. Updated. [link]
3255x1280. As high as I could get it because it is not mine, I got it somewhere else. https://yadi.sk/d/lZ0sn71VKcyYnQ
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Yettel topik
- Linux kezdőknek
- Könyvajánló
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-32GB DDR5! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest