- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Középkategóriást mutatott be újra az Oppo
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
shield
Topikgazda
Nem semmi csávók.
A Chernobylite -ben is benne van, küldetésben is. Játszottál vele? Nekem bejött.
Kicsit szokni kell a játékmenetet, másodszorra már tök jó.' Tzs ,
-
shield
Topikgazda
Ha jól emlékszem 3 helyen lehet.
1. A dombtetőn levő kis épület (kazánház)? mellett.
2. A dombtetőn levő nagy épületben. Ha a féltetős tároló felől mész be, akkor az ajtó mellett balra a sarokban. De általában nem látszik a pendrive, ezért a tárgy felvevő gomb lenyomásával próbáld megkeresni.
3. Ha a híd felőli kapun mész be, ahol a bandita őrködik. Ha jól emlékszem az út baloldalán kell keresni.
Nálam mindig a 2. verzió volt.
-----------------------------------------------------------
A szennyvíztisztítónál, az épület alatt, a víz felől az épület végénél van a csatorna bejárat. Ha jól emlékszem a csatornában 2x kell balra fordulni és ott van (nem biztos). -
PeL
addikt
GOG-on ha van accountod, ott kell regisztrálni a vásárolt kulcsot. Ezután letöltheted a gépedre a telepítőjét a GOG oldalról és bármikor telepítheted. Asszem van GOG Galaxy alkalmazás is, ami meg ugyanúgy működik mint a Steam kb. Modok menni fognak vele, bár a Shadow of Chernobyl esetében nem tudom mi van mert asszem 1.0006-os verzió van fent alapból, és sok mod van 1.0005 -re és 1.0004 -re, valahogy vissza lehet butítani de trükközni kell vele registryben asszem.
-
rétisün
veterán
úgy emlékszem, ez régen is sokaknak (nekem is) gondot okozott, akkoriban volt is egy hsz ezzel kapcsolatban, hol bukkannak fel a doksik. alighanem bug, hogy nagyon sok esetben csak 2 doksit lehet megtalálni, mert a 3. egyszerűen nem jelenik meg egyik helyen sem, többszöri visszatöltéssel lehetett csak előcsalogatni őket.
-
' Tzs ,
senior tag
Bizony! Friss és ropogós ez is tetszik eléggé, hátha valaki kedvet kap a fordításhoz:
"Leírás:
A cselekmény körülbelül 2 héttel a STALKER Clear Sky eseményeinek kezdete után játszódik. Egy ismeretlen ügyfél négy zsoldos osztagot bérelt fel: a - "alfa", egy 7 tapasztalt zsoldos mesterlövészből álló osztag, y - "gamma", 10 zsoldosból álló osztag, q - "delta", 3 tapasztalt zsoldosból álló osztag és b - " béta ”, 5 tapasztalt zsoldos különítménye, akik közül az egyik főszereplőnk - egy szektor becenevű zsoldos. A négy csoport célja a Strelka csoport megtalálása és megsemmisítése. Úgy tűnik, hogy nem olyan nehéz feladat a négy egységnek, de minden ilyen egyszerű lesz, ismerve a "szövetségeseink" karakterét? Vajon bármelyikünk képes lesz -e elvégezni ezt a feladatot, megfeledkezve az emberiségről? Vajon minden zsoldos hidegvérű gengszter, aki nem törődik senki életével, csak a sajátjával? Kész -e a zsoldos bármire a pénz érdekében;A mod jellemzői:
1. Új cselekmény, bár zsoldosnak, de nem ugyanaz, mint más modokban. Lesz érdekes cselekményfordulat és elegendő számú macskajelenet.
2. Új karakterek, a mod átadásakor a karakterek kiderülnek, ha nem is mind, akkor sok.
3. Hangjáték a legtöbb karakterhez, amely megfelel a karaktereiknek.
4. A szerepjáték kis része - új páncélzat és új tárgyak. Manapság sokan szeretnek kölcsönkérni mások alkotásait, és az én modom sem volt kivétel. De van egy szerző is - valami, ami más módon nem volt. Ez különösen igaz a legtöbb új műtárgyra, amelyek nem más modokból származtak. És a páncél között van egy egészen új.
5. Régi chipek a "páncélok és pénzek eltávolításának képessége a holttestekből" kategóriából, de új érdekes funkciók is, mint például a telepített álló géppuskák használata bizonyos helyeken (amiért külön köszönet a @Bashy -nak) és a történet partnerei . Általában mindent kiegyensúlyozottan és stabil módon próbáltam megtenni.
6. Három új helyszín, amelyek még nem voltak módosítva.
7. A modban három végződés van - rossz, átlagos és jó. Nem tanácsolom, hogy hagyja ki a másodlagos küldetéseket, mert rajtuk múlik, hogyan tudja befejezni a játékot.
8. A szokásos sztori modok szerint sok új történetvágás és forgatókönyvi jelenet került hozzáadásra."[Call of Pripyat - Gone Soul] | [Call of Pripyat - Gone Soul]
...és ahogy már korábban modtam, hajlandó lennék némi összeggel is megtámogatni a fordítói munkát és másokat is erre bíztatok!
-
Dhampir
félisten
Benne van.
Érdemes figyelembe venni, lefordítani az instrukciókat is. [link]
(#36966) Cheesus
Az itt leírtak alapján beállítható:
Несколько месяцев назад мы рассказывали вам про разработку неофициальной адаптации «GUNSLINGER Mod» на модификацию «Sigerous 2.2». Как и обещали, сообщаем, что сборку уже можно скачать! Помимо переноса оружия и всех геймплейных фич, игрок сможет выбрать установку дополнительных модов. Доступны разные версии локаций (из «Absolute Nature» и «Anomaly»), новая погода, замена интерфейса и прочие правки. Подробнее об установке модификации можно узнать на нашем форуме.
-
Dhampir
félisten
Ma már én sem látom. Elképzelhető, hogy csak regisztráció után válik láthatóvá, de én sem regisztráltam be. Tegnap még megjelent.
Itt egy másik letöltési lehetőség:
Сталкер SGM 2.2 + Gunslinger Mod (2020) PC | RePack от SEREGA-LUS
-
Dhampir
félisten
Régi hozzászólásra reagálok, mert nálam is jelentkezik ez a hiba.
Először játszok a nagyszerű Újságíró története CoP moddal (olvashatunk a játék főhőséről Alekszej Kalugin "Végzetes álmok" című könyvében).
Sajnos a gyorsmentések visszatöltésekor folytonosan kidobál a játék.
Nálatok is előfordult ez a probléma, és ha igen, akkor sikerült valahogyan orvosolni?
-
Dhampir
félisten
Ügyes vagy.
Cserébe két Stalker-videó:
S.T.A.L.K.E.R. | «Cheeki-breeki space program» [BANDITS] [STALKER] [SFM]
-
Timstrike
tag
Aki bent van a bunkerben az nem tudja mi történt kint.Ezért mikor becsöngetsz akkor még nem vagy ellenség és ha megelőzöd az ajtót nyító őrt befelé menet,akkor már észrevétlenül elemelheted a másik dobozt és csak utána azt amiért jöttél. Igy mindenki csendes és Oké. További szép napot kivánhatsz nekik és elhúzól onnan. Én így csináltam és bejött.
-
' Tzs ,
senior tag
Erdő: Elhiszem, nem gond. Nekem megfelelő volt a te fordításod, szerintem másnak is. Köszi!
Kár, hogy nem tudtam segíteni, csak a tesztben annó.Laris: ha átküldöd ezt a magyarítást, én tesztelném. A fordításban nem tudok segíteni sajnos. Milyen idő járt le?
Jó látni, hogy ennyien csatlakoztatok, hogy fizessünk a fordításért!
-
Dhampir
félisten
Igen, a gyógyszer és a vodka megvolt, plusz az összes rejtekhelyről a gyógyszerek és mi egyéb. Először végig a kezemben volt a detektor a faluban lezajló ütközetig, persze így nem sokáig bírta.
Drága az elemek ára és állandóan azt figyelni, hogy mikor merül le, valahogy nem jött be nekem. Az alap CoP-ban megszoktam, hogy nemcsak az anomáliákban botolhatunk képződményekbe, hanem ritkábban ugyan, de barangolás közben például akad Zatonban itt-ott, emiatt tartottam bekapcsolva.
Viszont ha már ennyire életszerűvé teszik a modot, akkor lehetne hasonlóan, mint a Lost Alpha-ban vagy az Ogse-ban, hogy vizet is kell inni, tartalékolni. Aztán ezt még a végletekig lehet fokozni. Na itt kell megtartani az összhangot egy játékban, megtalálni az arany középutat, hogy folyékonyan mehessen minden, mindamellett ne váljon túl könnyűvé, súlytalanná az egész.
-
rétisün
veterán
-
Dhampir
félisten
Shield oldalán a Diverzáns patch-elt mod-ra a magyarításon kívül rá lehet még tenni tzsweb honlapjáról a No Bust-ot?
Illetve kell még hozzá a Fix_Диверсант.22.04.rar is? -
rétisün
veterán
ha jól emlékszem, én pont a gun-addon miatt kezdtem egyszer újra az sgm-et, túl gyorsan lett túl sok pénzem a fegyverek eladásából (főleg az alpha csapat fegyvereiért lehet sokat kapni) nem tűnt nagy kihívásnak úgy játszani a moddal, hogy már az elején a legjobb fegyverekkel, páncéllal szaladgáltam, szinte isten módban....
amúgy az sgm ajánlott mod, illetve a szövetség ideje a másik, ami szintéén egy nagyon jó mod a CoP-hoz.
-
sklopp
őstag
A Vörös erdőben nem a bióknál találod a kódokat a szöveggel ellentétben. Lőszeres rekesz-szerű ládákban lesz a négy helyen, úgy van variálva, a legtávolabbi helyen fogod megtalálni az első darabját a könyvnek és a következő láda kódját is (irányító barlangja). Itt némi nehézség lesz kijövet a barlangból, egy helikopter akar eltörölni a föld színéről, szerencsére találsz lent egy RPG-t. Ha sikerült, sorra haladva megtalálod a következő helyen az újabb könyv darabot és a kódot, de természetesen soha nem a következő helyen, hanem random a sorrend. Sok sikert.
-
Antonius1978
addikt
Sajnos, nagyon halvany emlekeim vannak errol a modrol, annyi dereng -ha igaz- hogy Saga59 forditotta le, es hogy ezek a bionikus izek ismerosek a szamomra, de csak egyetlen kep maradt meg az egesz modrol, az a palya, ahol kijovunk az alagutbol a Wind of Time-ban.Egyelore semmi egyebet nem tudok felidezni, meg 1-2 kep, hogy a palya kozepen a hidnal levo epuletben kell valakiket kinyirni, de az is lehet hogy keveredik ez az emlek a Wind of time-al is.
-
Dhampir
félisten
A súlynövelést én is alkalmaztam. A többszöri újrafordulással nő a játékidő és közben újratermelődnek a mutánsok, gyötrelmesebbé teszik a sztalker létet, egyúttal csetepatékra kínálva lehetőséget. Sok cuccal elfutni sem lehet előlük.
Esetleg a letehető hátizsákok (ha volnának) jelentenének kicsit sorskönnyítő megoldást. -
-
sklopp
őstag
A Hajnalosokkal először találkozva a vasúti alagútnál még csak segíteni kell nekik a mutánsok támadását kivédeni. Ekkor felkínálják a belépést, de lehet még gondolkodni rajta. Viszont a kereskedőjüktől már megveheted 300 ezerért a jó kis EXO-t. Később bármikor beléphetsz, jó sok melót adnak. Ekkor kapod meg a mutánstámadás kivédéséért a jutalmadat is.
-
Laris2
senior tag
Ha megvan az eredeti nem magyarított misc fájlod, cseréld le. ugyanis ezt és a weapons fájlt nem ellenőrzi betöltéskor a játék. Lehet hogy van benne hiba, de az is lehet, hogy aki angolra fordította az vétett valami hibát. Ugyanis amikor felvetted ezt a küldetést, még nem szembesülhettél a hibával, csak akkor amikor megközelíted a területet, és elkezdi bespawnolni a személyeket, tárgyakat. De lehet konfigurációs hiba is, pl ha a logs fájl üres, vagy textúra hibát ír ki az is lehet, hogy egy ilyen "spawnoló" helyen lelőnek, vagy hirtelen mozdulatot teszel, és a hirtelen megnövekedett adatokat a gép nem tudja feldolgozni, és kidob de ez csak az én véleményem, tapasztalatom. Az elmentésedbe belekerül a bug is, ilyenkor a feladat felvétele előtti mentés viheti tovább a játékot.
-
shield
Topikgazda
Sajnos nem emlékszem erre. Ötször álltam neki, de egyszer sem jutottam át piripatyba.
Minden alkalommal meghaltak a mentéseim, így nem is tudtam leellenőrizni a fordítást. Jupiteren vége
lett mindennek. Nem jöttünk rá, hogy mi lehet a gond. Ha jól emlékszem talán hubai38 társunk töltötte fel nekem a saját komplett játékát, de azzal sem jutottam előrébb. Nagyon elvette a kedvemet a kudarc, pedig lenne még mit csiszolni rajta.
Lehet hogy egyszer még neki állok, de azt hiszem nem mostanában lesz.
De azért köszi a tájékoztatást. -
Dhampir
félisten
"Hey, Bro!"
Te fordítottad az egészet, vagy Antonius is?
Hálás köszönet a fáradozásért!
"Sztókörök", ez a mod ( Wind of Time / Ветер Времени) megérdemli a plusz figyelmet, simán a WiP mellé tehető.
Szerintem sokkal minőségibb, kidolgozottabb, hangulatosabb a Hullócsillagnál, habár azt csak a Kupoláig vittem, ezért nem tudom teljességgel megítélni.
-
Antonius1978
addikt
En azt tudom hogy nem tudost jelent, hanem hogy egy tudos, es eloszor a nevebol kialakult/kialakitott mertekegysegre gondoltam - a Farádra - de ez meg hulyebben hangzik mint a Faraday, a Faraday meg azert hangzik hulyen, mert egy angol nev, es nem lenne keresnivaloja a Zonaban,mellesleg semmit sem jelent, azaz nem beszedes nev, mint pl Lovesz, vagy Furge stb, ezert gondoltam arra, hogyha Faraday eredetileg egy tudos volt, akkor atvitt ertelemben a nevet lehetne forditani,atalakitani valami olyanra, aminek koze lehet egy tudoshoz, es a legkezenfekvobb otlet, az ugye az eszere szokott utalni, azert tetszik nekem a Langesz.Egyreszt mert jol is hanzik, nem is hosszu, csak 2 szotagbol all.
A Pukkancs azert nem tetszik nekem szemely szerint, egyreszt mert nem hangzik maga a szo frappansan, masreszt a szo hallatan nekem egy vadul ugrandozo oklomnyi pincsikutya kepe villan be.Az viszont igaz, hogy jobban utal egy robbanekony termeszetre, viszont mint mondtam, a pukkancsrol kutya villan be, a zabosrol meg ember, a zabos meg jol is hangzik es rovid is.
De majd szavazasra bocsajtjuk a neveket, sot emelle meg masnak is lehet valami frappans otlete, ami talan jobb lesz mindegyik javaslatnal
-
Blizzardking
őstag
Az SGM Enotban eléggé belementem a konfig fájlokba, mert alapból szarul volt egy csomó minden beállítva. Pl egy fegyó 3 tár után pirosba amortizálódott. Meg a medikit használata után éhes lett a csávó. Ilyenek voltak benne. Szóval ott a különböző lőszereknek valóban különböző paraméterei voltak, és a monolitosok a Pripjat pályán tényleg dőltek mint a kalász a páncéltörő lőszertől. Meg ott volt hangtompítós lőszer csökkentett lőportartalommal, az is másképp viselkedett, de azt alig használtam. Szóval teljesen szabadon konfigolható melyik fegyó melyik lőszerrel hogy viselkedjen. Én csak azt nem tudtam, hogy a sebzés csíkot hogy számolja ki a program, a nagyobb csík mindig egyértelműen nagyobb sebzést jelent-e. Illetve a fejlesztőtől elvárható lenne, hogy pl visszarúgásban, sebzésben totál másképp viselkedjen egy 7.62-es fegyver mint egy 5.56-os.
-
SaGa59
őstag
Ez alapvető tévedés. A páncéltörő egyáltalán nem „sebez” nagyobbat. Átüti a páncélt, mert kemény, de ha páncélozatlan célpontot ér, azon átsöpör és még két mögötte állón, de nem okoz nagy sérülést, csak akkor halálos, ha pontosan telibe talál egy létfontosságú szervet. Az FMJ lőszerek is ilyenek.
Egy „terjeszkedő” lőszer (nem összetévesztendő a dum-dum golyóval, az más kategória) viszont, amit a kevlár mellény simán felfog, mert szétlapul rajta, ha nem vagy páncélban, valóban kinyír, mert akkora sérülést okoz, szanaszét tépi a belsőségeidet. Ugyanis deformálódik, darabokra szakad, irányt vált a testben, stb…
-
shield
Topikgazda
Nekem akkor ez az egész kimaradt.
Nem volt a zsoldosok kinyírása sem. Valahogy nem adódott ez az egész, nem volt feladatom. Igaz több hosszas kihagyásokkal játszottam és nem vitt magával a történet. Majd egyszer újra elkezdem és próbálom egyhuzamban végig vinni. Esetleg van a modnak több befejezése is?
Amúgy radarra mikor kell átmenni, van valami utasítás?
Mondjuk egy rövidke leírás jól jönne azoknak, akik még nem vitték végig. Hogy alakul a történet, hogy következnek az események. Pl. én a Vöröserdőben nem kaptam a feladatot, hogy szedjem össze a cuccokat a szerelőnek. Hiába szedtem össze, nem kellett neki. Nekem valahogy hiányosan állt össze az egész játék..tzs182 Igazad van. Kénytelen leszek venni egy új vinyót és arra új rendszert rakni. Rengeted cuccot kellene átmásolgatni így egyszerűbb lesz. Nem gondoltam volna, hogy ez a meló így leamortizál. Állandóan fáradt és álmos vagyok. Dolgozok, alszok, dolgozok, alszok így nincs erőm játszani. Pedig már több éve csak a Stalker ment nap mint nap. Hiába, öregember nem gyorsvonat.
Na és valaki játszott már az új CoD-al? Jöhetne valami kis infó róla.
-
shield
Topikgazda
Végeztem a WoT-al. Szerintem nálam valami kimaradt. Nem kaptam exot Max-től és nem volt még egy olyan eset amikor kirabolnak, ahogy írtad.
Lehet, hogy ott csesztem el valamit, amikor Radaron a szűkös idő miatt lerohantam a laborba!? Gondoltam itt is meghalok ha fent maradok, mint a barikád mellett jobbra fent levő bunkerben. -
-
shield
Topikgazda
Akkor valamit benéztem, mert gondolom a vezérlőben is voltam. Volt ott, ha jó emlékszem 5 valami-akármi körben, de nem láttam ott kapcsolókat vagy ilyesmit. Akkor nagyon vakon voltam. Hol lehet lekapcsolni azokat az izéket, nehogy megint lyukra fussak?
Valaki próbálta már a legújabb CoD-ot? Visszatértek a ll.VH-hoz, már ideje volt?
-
shield
Topikgazda
Jól írja Yutani nagymester.
Van egy kis gondom, bejutottam az O-tudat bunkerébe, valamilyen láthatatlan alak dumált is nekem, csak a fegyvereimet nem tudom elővenni. A lámpámat és az éjjellátómat betudom kapcsolni, a cuccot feltudom venni és detektort is előtudom venni, de a kés már nem működik és a csavar sem.
Már újra betöltöttem a kinti mentést, de ua. van. Mi a kist.köm van ilyenkor?Yutani Sajnos én még nem tudtam ilyet kipróbálni és nem is igen van lehetőség rá. Mo-on ez nagyon gyerekcipőben jár. Pedig milyen jó lenne egyes "kedvenc" fegyvereket ki lehetne próbálni.
-
-
shield
Topikgazda
El is felejtettem mondani, hogy zsákmányoltam egy SVU-t, amikor Lukash leküldött a tanyához Max csapatát likvidálni. Megjavíttattam, nem is foglalkoztam vele. Irány Radar, de előtte rendeltem egy SVD-t csak nem vártam meg míg megérkezik.
Radaron nagy menően előkapom az SVU-t, ekkor jött a döbbenet, hogy a távcsöve nem lát el rendesen az első Monolitos állásig (kis ház). Csak annyira jó mint az egyik karabélyomé. (Az a zöld karabély távcsöve jó középtávra. Nem jut eszembe a neve.)
Pedig ezen is PSO-1 távcsőnek kellene lenni, mint a valóságban.
Most úgyis újra neki kell ugranom Radarnak, de megvárom az SVD-met. Kíváncsi vagyok azon milyen távcső lesz. Azon is PSO-1-nek kellene lenni-e.
Amúgy az SVU-ét javítani fogom, ami egy snipernek való.AZ SVD nekem annyira tetszik, hogy már rakom is félre a lóvét egy Full fém, fa replikára.
Ha meg lesz, sajnos a távcső nélkül, mert az is majdnem annyiba kerül mint a puska.
-
shield
Topikgazda
Tényleg, a francba! Nem jutott eszembe.
Hiába, ha az ember napokat ki esik a játékból, hamar ki zökken és nem figyel oda ilyen alapvető dolgokra.Majd én is küldök képeket a fordítatlan szövegekről. A Csapostól felvett küldetések nincs lefordítva, mondjuk nem fontos dolgok, hozz ezt azt.
tzs182 köszi, dolgozom rajta. 38 fájl kész, de van 10 nagyobb fájl sok szöveggel. Ebből a 10-ből 5-öt elkezdtem a másik 5 még érintetlen. Egy ideig elfog tartani, főleg amikor olyan részhez érek, hogy negyedét sem értem. Na mindegy, lassan de meglesz.
-
-
-
shield
Topikgazda
Igazad lehet, elnézek oda is és a Szabadságos bázisra is. Ha már el kell költenem a lóvét, akkor legyen is értelme.
Nem rossz a Vintar és az AsVal, elég halkak és a lőszerük miatt hatékonyak. Az AsValt szerettem más modban, mert kis távú csetepatéban hatásos volt a zsoldosok páncélja ellen. Ezért nem értem ezt a beállítást náluk.
A fordítást folytatod tovább? -
shield
Topikgazda
Ha jól emlékszem SKS volt. Amit Moreau árul.De a Vintar-on sincs.
Ami nagyon fura, hogy a Vintar-nak és az AsVal-nak kicsi sebzése, pedig ezeket szoktuk páncéltörő lőszerrel használni. Az SP5 - SP6 lőszerekkel 200m-ről át viszi a páncélt.
Ha lesz hozzájuk távcső, akkor korrigálni fogom a hatékonyságukat. -
shield
Topikgazda
Az a zsoldos megadta magát, én is vártam, hogy történjen valami. Legközelebb amikor arra jártam az álkutyák gyepálták, de nem halt meg. Én csak a kutyát akartam lelőni, de a zsoldos is kapott belőle és annyi lett neki. Lehet, hogy akartak valami feladatot adni neki a modderek, de elmaradt.
Az AK 102-vel kapcsolatban, azt nem is néztem, hogy az Erdész mellett levő épületbe be lehet menni, csak a padlástérbe ugrottam fel, mert emlékeztem más modból, hogy ott van rejtekhely. Sajna nincs a ládámban, így eddig lemaradtam róla. Ahogy elnézem különös gondot nem fordítottak a fegyverekre. Moreaunál sem volt most valami nagy választék. A snipert nem vettem meg, mert mekkora nagy marhaság, hogy nincs rajta alapból távcső, és nem is volt nála olyan amit rá lehetett volna rakni. Sniper távcső nélkül, olyan mint autó kerekek nélkül.
Van több irányzék is, de nincs mire felrakni. Pedig van 30 rugó feletti is. Úgy látszik nem szántak nagy jelentőséget nekik. Habár eddig nem igen volt jelentősége.
Ezektől eltekintve jó a mod. Nálam rettenetesen szaggat Bárban, így nem is tudnék harcolni ott, ha kellene. Igaz a minőségből nem vettem vissza. Kénytelen voltam a raktáramat is leköltöztetni a laborba, ott jobb a helyzet.
-
shield
Topikgazda
Múltkor beszéltetek valamiféle híd javításról és szerszámairól. Ez a limanszki híd lenne? Mikor van ez a feladat?
Először amikor még az angollal elkezdtem, akkor limanszkban legyaktam a zsoldosokat, akkor még az elején kaptam a küldetést a bányában összeszedni az elektronikai cuccokat, most hogy nem bántottam őket ezt a feladatot már nem kaptam meg az út menti táborban. És ha jól emlékszem, akkor írtátok, hogy valahol össze lehet velük futni.
Hamarosan viszem a Vöröserdőbe Vadásznak a rák elleni artit, majd megint próbálkozom a feladat felvételével.
Lehet, hogy random csinálja ezt a mod, mert én csak most jutottam Veles detektorhoz Agropromban, pedig Ti már előbb hozzájutottatok.
Nekem nagyon bejön ez a mod, kár hogy a rosztoki szaggatást és kilépést nem tudták megoldani. Igaz máshol nincs gond vele.Én nagyon szeretem a snipereket, ha van lehetőség használom is. Az AEK-971-re találtál távcsövet, mert én eddig nem. Egy Nato lőszeres távcsöves karabélyom van, jól jött Agropromban a katonai táborban, ház ablakából fejre mentem. Most megint megismételhetem a kirablás miatt. De most raktam le kötszert, eü.csomagot és sugárzás elleni gyógyszert is. Nagy g..ik voltak a katonák, jól beraktak az elektromos anomáliák közé.
De ezért ráb@sznak!
Mit mondjak, nagyon jól tetted hogy neki álltál lefordítani. Nem gondoltam volna, hogy ennyire bejön.
Walter nem emlékszem rá, hogy lenne. Na majd holnap megnézem. Ha nincs akkor veszek, nem hagyom veszni a 90 rugót.
Rosztokban van az a Moreau vagy valami ilyesmi nevű kereskedő, jól eldugva a hátsó épületeknél. Annál biztos lesz, mert drága cuccokat árul. -
shield
Topikgazda
Akkor elintézted Lukasht?
Nem tudom, hogy egyáltalán lehet használni a mesterlövész puskát? Eddig nem igen kellett volna.
Na végre van Velesem. Én még nem is tudom melyik fegyvereket fejlesszem jobban. Remélem lesz benne Saiga 12K, mert azt a sörétest nagyon kedvelem.
Az eddigi karabélyok közül még nem tudtam választani. -
shield
Topikgazda
Hogy azt a ku.......
Pedig gyüjtögettem valami jobb páncélra, mert az SSP-99M szkafanderben lófrálok még.
Akkor vissza Bárba, a hátul az eldugott kereskedőnél lehet drága fegyvereket és tartozékokat venni. Pedig milyen jó lenne egy exo. Akkor elverem a lóvét.
Köszi az infót -
SaGa59
őstag
Gyakorlatilag majd az összes modder saját leírásokat adott a fegyverekhez, még azokhoz is amin semmit sem változtatott. Az első négy-öt modnál még fordítgattam, de később felhagytam vele és csak a statisztikákat fordítottam, hogy az olvasható legyen.
Átemelni nem akkora etvasz, mint azt elsőre gondolná az ember. Persze van vele meló, de a winmerge használatával sokat lehet rajta egyszerűsíteni. Én úgy szoktam, hogy össze hasonlítom vele az alapjáték eredeti szövegeit és a modét. Ahol nincs eltérés az eredetihez képest, oda beillesztem az alapjáték fordítását, ahol van, ott fordítom a modét. A végén a neveket azért jó összeegyeztetni az eredeti fordításban és a sajátodéban, hogy elkerüljük a kettős névadásokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gitáros topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Synology NAS
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Konteó topic
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest