- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Apple Watch
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Timstrike
tag
válasz
Antonius1978 #37818 üzenetére
Ha onnan töltöd le a módot amit linkeltem akkor abban van egy javítás (gamedata) file . Különben a Laris magyarításban is van egy javítás file. Szerintem csak az egyiket kell telepíteni mert nálam be crashel ha mindkettő fent van.
-
Timstrike
tag
válasz
Antonius1978 #37815 üzenetére
-
Timstrike
tag
válasz
Antonius1978 #37812 üzenetére
Nem kell a CS alapjáték Retur of Scar 2- hoz csak a mód, a javítás és magyarítás.
-
Timstrike
tag
válasz
Antonius1978 #37804 üzenetére
Nem, ez SoC mod.
-
Timstrike
tag
válasz
Laris2 #37763 üzenetére
Szerinten csak ehez van végigjátszás mert a másik kettő nem annyira komplex.
--"Túlélés" mód. Hardcore dinamikus játékmenet, véletlenszerű ellenségek és véletlenszerű felszerelések.
--"Memory" mód. Egy egyszerű, nem kemény történetmód 3 további helyszínen.
--„Utazás” mód, amely további 3 helyszínen nyit egy további történetszálat, számos további feladattal. -
Timstrike
tag
válasz
Laris2 #37756 üzenetére
" ... Menj a bárpulthoz. Csevegj a szultánnal, majd öld meg a poltergeist az egészségügyi bárral. Menj fel az emeletre, és menj be a bal oldali szobába a széffel. Nyissa ki a széfet, hogy összegyűjtse a PDA-t és Beard notebookját. 18 355 rubelt és új helyet kap." -ez van a leirasban.
Sajnos meg nem vagyok ott a feladatokkal. Meg mindig a Farkas ugyet intezem. -
Timstrike
tag
válasz
' Tzs , #37740 üzenetére
Nekem sikerült 3-4-re!
Kell ügyelni,hogy ne legyél túlterhelve de azért vedd be a Mr.Muskolot és egy energia italat is.
Itt van egy kisegítő mód [link] . Sajnos csak utánna találtam.
Mit tartalmaz?
1. Súly 100 kg;
2. Javított minitérkép (csíkok eltávolítva, iránytű helyett pont);
3. Az állóképesség lassabban fogyasztódik és gyorsabban áll helyre;
4. A törött fegyverek és páncélok eladhatók kereskedőknek;
5. Repülés a V billentyű megnyomásával. -
Timstrike
tag
Itt van egy végigjátszás a Return to the Zone-ra [link] . Nekem sokat segített!
-
Timstrike
tag
Szeretném tudni,hogy a Return to Zone-hoz van működő magyarítás link mert amit találtam a Megan már nem működik? Ha van akkor légyetek szivesek és osszátok meg velem is mert kipróbálnám ezt a módot. Előre köszönöm!
-
Timstrike
tag
válasz
Antonius1978 #37608 üzenetére
Nagyon jó csak rövid! Pripyatban játszodik és a tudósoknak kell dolgozni...
Érdemes kiprobálni -
Timstrike
tag
válasz
FeketePok #37601 üzenetére
Igen,próbálgatom csak az a baj hogy nem igazán értem oroszul.
Innen töltöttem le de már a Fix 20-as verziót [link] .Még dolgoznak rajta
Ha van időm akkor ezt a végigjátszást szoktam nézni,hogy tudjam miről van szó a küldetésben.Véleményem szerint egy jó mód lesz ha mindent pontra tesznek.
Egy tapasztalt gyilkosként, Thomas, leszel felbérelve és ... de nem lövöm le a poént
Varjak helyett denevérek repülnek éjszaka,10 helyszín van,5 féle anomália érzékelő van stb... -
Timstrike
tag
válasz
Antonius1978 #37596 üzenetére
A ládákban levő cuccok mind jók és jól működnek a játékban,persze a fejlesztések nem mindenkinél egyformák lesznek. Ami nem zártkörű légzőrendszeres páncél az a "Napkelte"(vagy Napnyugta!?) is működik a tudósoknál semmi fejlesztés nélkül.
-
Timstrike
tag
válasz
Antonius1978 #37593 üzenetére
Valamit félreértettél mert nem azt mondtam,hogy az exo-k nem megfelelőek hanem hogy a Beryl 5M + Gázálarc nem elegendő a tudósok küldetéseinek elkezdéséhez.
-
Timstrike
tag
válasz
Antonius1978 #37585 üzenetére
Csak akkor veszek lőszert az árusoktól ha nagyon kell mert különben csak cipelnem kellene eladni a talált lőszereket semmi pénzért, így legalább felhasználom útközben.
Zatonon a fürészmalomnál találtam 7.62x39, 9x39
A zsoldos exo azért van rajtam,hogy a tudósoktól tudjak munkát válalni.
Általában minden Stalker játékban csak a Sevat viselem, de itt valamiért nem tetszett meg és kikaptam a ládából egy nem túl jót meg nem túl rosszat
Minden játékos szerepjátékban van lényegében, de még ilyenre nem gondoltam,főleg ha tudom,hogy semmi nem történik ha a játéktervezők nem engedik.
Pl: nem akkor veszed fel az exot mikor akarod hanem csak akkor mikor kiérdemelted.
Különben ugrik a küldetés eredmény
Jelezted,hogy javaslatokat elfogadsz a mód fejlesztéséhez.
Ha igen, akkor nekem volna:
-a kés ütőereje/sebzése növelése (a papír dobozokat alig vágja szét)
- túl sok minden jó van a Szkadovszk tetején levő dobozban,ami rákényszeriti a játékost a laza játékra.
-túl nagy az összeg kezdéskor,inkább az eladási árakat kellene növelni
-hátizsákokat betenni a rejtekhelyekben,árusokhoz amelyekben saját lerakatott lehetne készíteni bárhol bármikor.Akár GPS-jeladóval.
-rádió hangját kicsit halkabbra venni mert űvölt a füledben az árusoknál.
- a Svarog detektor fényeit beállítani,hogy jobban láthatóak legyenek az anomáliák(Habár lehet,hogy az én gépem gyenge és ezért nem látszik jól)
...azt hiszem egyelőre itt megállok mert már igy is hosszúra sikeredet. -
Timstrike
tag
válasz
Antonius1978 #37580 üzenetére
Hogy melyik lenne a kedvencem? Hát legtöbbször amelyikhez van lőszerem.
Ahogy már írtam a Hiúz, amit most az AK-55(dóbtáras)-al használok és eddig minden jó.
Nehezebb a lőszerek beszerzése de már találtam még zombiknál is.
Ha olyan a küldetés vagy a terep akkor még a SPASA-14 viszek magammal.
Jelenleg csak Janovban kószálok és itt ez a 3 megfelel. [kép]
Nagyon megszoktam,hogy mutánsokra meg a zombikra általában a terepen talált fegyvert meg lőszert használok. Ha durva a helyzet akkor veszem elő az említett mesterhármast -
Timstrike
tag
válasz
shield #37575 üzenetére
Én is szeretek mindent felkutatni és gyűjtögetni de nem éri meg cipelni az olyan fegyvereket amelyek javítására többet vagy ugyanannyit költenék mint az eladási ára.
Lőszerekböl meg soha nem szűkölködtem,nem az én stilusom.
Nagyon jó fegyverek vannak a módban és ha nem Rambo módra játszom akkor egy-egy jó lövés megoldja a konfliktusokat. Persze néha futni/bújni is kell!
A fejlesztésekre meg össze lehet kaparni a pénzt akár mutáns darabokból vagy rejtekhelyeken talált dolgokból és műtárgyak eladásából.Viszont más harcosok konfliktusából maradt áldozatok is jövedelmezők lehetnek. -
Timstrike
tag
válasz
Antonius1978 #37567 üzenetére
Igazad van, nem fontos a súlyhatár mert nem érdemes annyi lerobbant fegyót cipelni.
Pénzre meg nem kell koncentráljak mert kezdéskor már van elég.
Ezt nagyon jól megoldottad.
Kóborláskor arra szoktam járni ahonnan lövöldözést hallok és a holtestekből fedezem a költségeimet.
A Gepárd M6 Hiúz meg annyira profi,hogy 1 lövéssel két mutáns is fekszik.
Minden Stalker módban (persze csak amelyikben van) a Hiúzt szoktam használni mert jobb mint a Vintar vagy Val.
Okapi ,ha visszaolvasol [link] akkor itt megtalálod az Antonius: Turul mód linkjét
-
Timstrike
tag
válasz
Antonius1978 #37563 üzenetére
Köszi a tippet, egy egész arzenált találtam a tetőn [kép]
.
Nem szoktam használni a dinamikus zenét de most majd bekapcsolom.
Próbáltam kibontani a játék fájlokat (steames CoP),hogy állítsak a súlyhatáron de kinai meg krikszkrakszos ltx-et kapok.Ha meg másik CoP gamedata mappát teszek be akkor nem indul a játék.
Tud valaki megoldást rá vagy ennyire levédték a játékot?
Rég nem játszodtam a CoP-al és már nem emlékszem,hogy volt rá megoldás!? -
Timstrike
tag
válasz
Antonius1978 #37561 üzenetére
Köszönöm és gratulálok.
Nagyon jó lett minden: zene+betöltés+menü.
Már vártam,hogy az NPC-k magyarul fognak megszólalni -
Timstrike
tag
válasz
Antonius1978 #37558 üzenetére
"Ha mar Turul..."
Ezt én is kipróbálnám (persze ha nincs erőst grafikailag feltuningolva mert nem birja a gépem) -
Timstrike
tag
Boldog és békés új esztendőt kivánok minden Stalker játék kedvelőknek!
-
Timstrike
tag
válasz
Antonius1978 #37350 üzenetére
Itt a nem Megás Pain of the Past magyarítás [link]
-
Timstrike
tag
válasz
shield #36217 üzenetére
Igen, jól értelmezted.
Ez volt az élső rész «Thorny Way» - Тернистый путь,
A második rész,valamikor 2020 tavaszán fog megjelenni «Sunken into Oblivion»
Ez meg a harmadik rész "Doomed to Eternal Torment", amit hamarabb kiadtak mint a második részt.
A történek kezdete:
2013-ban, egy évvel később, az eredeti Call of Pripyat cselekményét követően a zsoldosok csoportja, Morgan vezetésével, elvégzi a rájuk ruházott feladatot - dokumentációt
találni az O-tudat tudósai által tervezett reneszánsz projekthez az X8 laboratóriumában.
A laboratóriumba menve a főszereplő talál dokumentumokat, de ismeretlen személy beavatkozása miatt elveszíti a dokumentumokat. A feladat sikertelen volt.
Emiatt hősünk kénytelen volt elhagyni a zsoldosok sorát.Két év múlva,azaz 2015-ben Dan szabad Stalkeré válik, egy régi uszályt választott a Zatonon „lakóhelynek”.Gondtalan életet keres a zóna kerületén kívül, de hirtelen üzenet érkezik egy ismeretlen személytől, aki arra kéri őt, hogy kövesse az alállomási üzletekbe.
Mi lesz a találkozó a hősünk számára?
Ezt kell megtanulnod a "Thorny Way" módosításából. -
Timstrike
tag
válasz
Antonius1978 #36204 üzenetére
Sajnos nincs legalább angolosítása sem és oroszul meg nem tanultam az iskolába annyit,hogy most elboldoguljak.
Valami nincs rendben a vele mert alig tudtam uninstalálni.Ugyanis az uninstall parancsra kattintva az írja ki,hogy nincs hozzárendelve file (legalábbis nálam!) -
Timstrike
tag
válasz
Antonius1978 #36165 üzenetére
Nagyon örvendek,hogy székelyföldiekre találtam.
Én Maroshévízi vagyok de Gyergyószentmiklósi születésű. -
Timstrike
tag
Ebben az esetben (sajnos) a likvidátor szó azt jelenti: "feláldozható szerencsétlen lelkek a meleg fotelunkért".
-
Timstrike
tag
Aki bent van a bunkerben az nem tudja mi történt kint.Ezért mikor becsöngetsz akkor még nem vagy ellenség és ha megelőzöd az ajtót nyító őrt befelé menet,akkor már észrevétlenül elemelheted a másik dobozt és csak utána azt amiért jöttél. Igy mindenki csendes és Oké. További szép napot kivánhatsz nekik és elhúzól onnan. Én így csináltam és bejött.
-
Timstrike
tag
válasz
hubai38 #36099 üzenetére
A szökőkútnál megiszod a vodkát és megjelenik egy teleport,majd a kenyeret kell megenni hogy megjelenjen a teleport és csak utána kell a gyógyszert felvenni.Persze,hogy csak a Hernestes dolgokat kell használni.
Erdő,jól mondja Dhampir. Szerintem is így lesz jó,de ezt csak te döntheted el.
-
Timstrike
tag
válasz
Dhampir #36053 üzenetére
Ha majd átmész a szarkofághoz (CPP) akkor a katonai bizotság parancsnokával komoly fogadásokat lehet kötni.Jó ideig el lehet szórakozni vele.Még annyit élárulok,hogy jó ha ismered a terepet ...
A monolitos "Macska" története nagyon jó csak kár,hogy rövid.Szerintem majd lesz még jobb is idővel
-
Timstrike
tag
Nahát ez az OGSE 0.6.9.3 egy rakás bug-halmaz. Már nem emlékszem melyik verzióval játszodtam régen de gondoltam ez már egy javított verzió és biztos nem lesz annyira bugos.
Hát nagyot tévedtem.Bocsánat ezt a Shadow of Chernobyl topikban kellet volna írnom.
-
Timstrike
tag
válasz
hubai38 #36042 üzenetére
A mostohaapád tanítja meg hogyan kell lopni Bubble ajánlására.Le lesz írva mit és hogyan ,ha jól emlékszem. Gugolva vagy mélygugolásban közelítsd meg a karaktert és meg fog jelleni egy felirat amelynek a végén csak az ellopni való dolog lesz magyarul leírva(pl PDA vagy Bubble stb). Vigyázat mert ha nem megfelelő a közelítés a meglopni kivánt egyénhez akkor a beszélgetési lehetőség lesz csak elérhető.
sklopp az Exo-t kell csak megtartani,mert csak az lesz a hasznos!
-
Timstrike
tag
válasz
sklopp #36040 üzenetére
Igen a gorgon-hoz kell egy egy jó pszi-védelemmel ellátott ruha. Hol található? Itt van egy másfél perces videó [link]
Dhampir a Valera küldetés megoldásához random jelenik meg a csomag helye és szinte minden játékosnál különbözik a megtalálási hely.
Tehát nem lehet megmondani/kijelenteni,hogy itt vagy ott található lesz a csomag.Különben ezt már egy jó pár hozzászólással ezelőtt is jeleztük. -
Timstrike
tag
válasz
Papa Joe #35982 üzenetére
Mindenkinek ajánlani szeretném ezt a két megoldást:
Leshim elhagyott fegyvere itt a videóban 4.05-től
Valera doboza meg ugyanezen a videón 28.10-től (felsorolja a helyeket a térképen,ahol a lehetséges síroknál megtalálható) meg 28.40-nél megmutatja,hogy megtalálta.Isc a freeplayben eltűnnek a teleportok és csak területről-területre tudod majd megközelíteni a szövetséget Jupiter-Limanszk-Radar vagy Katonai Rak.--és Bár(Szövetség bázis)
-
-
Timstrike
tag
Végre működik a Multiplayer Extension: "Defense" a Call of Pripyat | Patch: 1.6.02 -höz.
Video -
Timstrike
tag
válasz
Sensut #35928 üzenetére
Egyetértek,hogy semmivel sem gonoszabbak csak jobb a felszerelésük.Pripyatban még a Szabad Stalkerek is megtámadnak ha kiszúrnak/észrevesznek valahol.Erre még figyelmeztetnek a Szövetség emberei is,mielőtt Pripyatban érnél,hogy ott csak banditaként fognak ismerni és ellenségként minden frakció.
-
Timstrike
tag
válasz
sklopp #35919 üzenetére
A robbanás után a Stern világában csöppensz(hála a Mária által beadott gyógyszernek) és csak a Halál Pengéjével tudsz ölni.Semmilyen másik fegyver nem hasznos,csak terheli a leltárodat.A Stern világában szigorúan csak arra figyelj amit mondanak azok a karakterek amelyek szóban állnak veled.Itt úgyanis olyan karakterekkel fogsz találkozni akik már meghaltak. A robbanáskor meglévő cuccokat majd mikor kikerülsz ebből a párhúzamos világból fogod majd (teljesen) visszakapni Máriának egy ládájából.
(#35924) Dhampir ott is ellenségek csak éhesek és ezért állnak szóban.
(#35921) lsc sőt még néha mélyguggolásban is,mert csak így működik.
-
Timstrike
tag
válasz
Dhampir #35915 üzenetére
Lehetőleg minél több pénzt kell gyűjteni mert a javitások meg fejlesztések hamar leszivják a pénzed. Javasolni tudom,hogy a Jupiter üzem közelében levő zsoldosokat minél töbször kell likvidálni(elég jó cuccok vannak náluk) vagy artikat gyűjteni és eladni(persze az olyanokat amelyek nem annyira fontosak és hasznosak).A zsoldos meg a napkelte ruhákat is eladhatod,hogy egy jobb felszerelést tudjál vásárolni a Bárban levő kereskedőtől.
A Jupiteri támadásnál én a testvér mellé álltam és még mielőtt a Sherkán-al való találkozásra indultam minden jó cuccót elraktam mert tudtam(persze azelőtt már egyszer én is megszívtam),hogy mi vár rám.Később meg ugyanott megtaláltam mindent.
-
Timstrike
tag
válasz
Papa Joe #35906 üzenetére
Ott lesz abban pincében ahol majd meghal a Szerelő,a polcok mögött.
Dhampir itt a Janov lesz a Jupiter .
Ha megengeded javasolnám,hogy használd a FN 2000 fegyót mert jó pusztító ereje van meg ahol van O-tudatos ügynők ott lesz töltény is hozzá.
Ez a jó gyógyszer a mutánsoknak,nem a rohangálás és útána meg hamar megszomjazól -
Timstrike
tag
válasz
' Tzs , #35880 üzenetére
Lehet,hogy a letöltéskor nem sikerült mindent letölteni és nem teljes a telepítő.Próbálja meg újra letölteni,lehetöleg ne legyenek a háttérben fútó programok amelyek a nettet megterhelik.
Lehetséges,hogy a letöltött fájlt ki kell csomagolni egy új mappában és onnan telepíteni. -
Timstrike
tag
válasz
Papa Joe #35862 üzenetére
Nálam a túlvilági akcióban mikor csak egy terméket választhatsz a szétszórt termékekből és utána nyilnak a teleportok,akkor jelent meg.Egészen máshová teleportált mint ahogy kellet volna és ezért nem tudtam folytatni,tehát Új játék
A pozitiv oldala az egésznek az,hogy már tudtam mire számítani az események következésekor és hamar eljutottam ugyanarra a pontra ahol nem birta,hogy több a vízes flaska mint ahogy kellene
Mindenhol ahol zene szól kell,hogy legyen rádió(táska rádió,nagy régi készülék stb) .
Ha a közelükben érsz az F gombal ki lehet kapcsolni őket és kész nincs zenebona. -
Timstrike
tag
válasz
Papa Joe #35850 üzenetére
Nem jó ötlet a vizesflaska spawnolás mert majd el fog akadni a játékcselekmény és akkor meg tiszta lappal kell újraindulni,de legalább tudod mi fog következni.Sajnos én is elkövettem ezt a hibát amikor megtaláltam a spawn menüt. Ha szomjazol vagy tartalékolni akarod a vizet akkor javasolom a Stalker üdítőt ami nem is olyan drága és jó sokat lehet cipelni mert nem is olyan nehéz.A megvásárlási ára majd lassan csökkeni fog ahogy előrehaladsz a játékban.A pénz meg nem lehet próbléma,hiszen bandita vagy.
-
Timstrike
tag
válasz
sklopp #35842 üzenetére
A "Kormánykerék" pontos helye : [kép]
Videó: [link]Dhampir, gondolom a free play csak az olyanoknak van akiknek tetszett a mód (Pl:nekem
)és még nem tudják abbahagyni,mert itt csak másodlagos fő küldetések vannak és rengeteg mellékküldetés mint ahogyan Sensut is leírta.
Sensut, én próbáltam alakítgatni az Atmosfear-t,főleg a fények viszonyát az éjjelátó használatkor. Eleinte csak akadozott a játék de még lehetett játszani visszont mikor már a "túlvilági"(Halál Pengéje) küldetések kezdődtek már be sem akart tölteni a játék.
Irtad,hogy kikapcsoltad a kitöréseket, ezután még termelődtek műtárgyak az anomáliákban?
Mert úgy tudom,hogy csak kitörések után termelődnek újabb artifaktok. -
Timstrike
tag
válasz
' Tzs , #35830 üzenetére
Sajnos nem tudtam spoilerezni ezért igy tettem be:
Ezzel a Spawner móddal bármilyen tárgyat szerezhet a játékban, a gyógyszerektől és lőszerektől kezdve a ritka tárgyakig. Ez a spawn nagyon hasznos lesz azoknak a játékosoknak is, akiknek bármilyen problémája van a flash meghajtókkal vagy a küldetésekkel. Könnyen elkészíthet bármilyen küldetést magának, a lényeg az, hogy megtalálja azt a tételek listájában ...
Hogyan kell telepíteni és használni a Spawn Menüt:
A spawn menü telepítése nagyon egyszerű, kövesse ezeket az utasításokat, és nem lesz problémája és felesleges kérdése.1) Töltse le az ingyenes archívumot a fenti linkre kattintva.
2) Másolja a gamedata mappát egy mappába a játék móddal, vállalva a fájlok cseréjét.
3) menjen be a játékba, és töltse be a mentését.(*kell legalább egy saját mentés)
4) Ezután lépjen a főmenübe (Esc) és nyomja meg az F1 billentyűt a mód aktiválásához.
5) Váltás a fülek között, válassza ki a kívánt elemeket, és közvetlenül a hátizsákjába találja majd őket!Ha gondolod,hogy jó igy akkor használhatod.Ha meg nem, akkor alakíthatod ahogy megfelel.
-
Timstrike
tag
válasz
' Tzs , #35823 üzenetére
Most már tudom mert sokat szivatott de megoldottam.
Itt van a SPAWN Menu linkje, de ez még mindig orosz csak átneveztem.
Jó szórakozást! -
Timstrike
tag
válasz
Laris2 #35821 üzenetére
Szerintem ritka az a Stalker játékos amelyik játék közben nem állítja át a gyári beállításokat (persze bizonyos kereteken belül), de nem csalás képpen hanem egy küldetés vagy esemény elvégzéséhez.Pl a karakterem ugrását minden játékban átírom, ha csak 6-os.
Szövetség ideje 3
Nem találtam még egy kereskedőnél sem eladó hálózsákot.Lehet,hogy csak megadott helyeken lehet aludni? -
Timstrike
tag
válasz
Sensut #35809 üzenetére
Köszönöm a javítást,most már tényleg működik.Igaz,hogy nem igen jön be nekem ez a fegyver de jó hogy van.Inkább a SVU feltuningolva a kedvenc sniperem.
A Jupiteri helikopter lelövését vállalta már el valaki? Csak azért kérdem mert még 7-8 találat után is vígan repdes.Azt hiszem majd állítani kell az RPG tűzerején,hogy le tudjam lőni.
Nálatok is ilyen nehezen lehet le rpg-ni a helikoptert vagy nálam lett bugos valamiért? -
Timstrike
tag
Egy nagyon bosszantó beállítás szerkesztésére keresek megoldást.
Általánosan minden Stalker játékban megjelenik az a jelenség,hogy egy gyengén páncélozott
NPC-t nem lehet egykönnyen megölni (főleg gyengébb fegyverrel),de viszont egy NPC (akár zombi is) 400-500 méteren belül akár egy shotgunnal,PM-el stb halálos sebeket ejthet a saját karakteren 1-2 lövéssel.Tudna valaki olyan beállítási szerkesztést ajánlani,hogy ezt egyensulyózni lehessen?
Azt tudom,hogy a saját fegyver tűz errőségét lehet növelni de az nem igazán jó,mert akkor az ellenségnél található ugyanolyan fegyvernek ugyanaz a beállítása lesz.A különbség csak annyi volna,hogy Ő meg tudna ölni egy-két lövéssel én meg őt nagyon nehezen, legalább egy tárat kellene bele pumpájak.P.S. Tudom,hogy a fejlövés halálos és ezt kellene használni de sajnos ez nem mindig jön össze.
-
Timstrike
tag
válasz
' Tzs , #35747 üzenetére
'Tzs
A bandita bázison kell majd kapjál az ifjú dokitól egy leírást a műtárgyról.
A ventilátor műtárgyat elő kell állitani. Amikor átteleportálsz a Bár-hoz(itt megtalálod a pilotát is) akkor a javító műhelyben meg vásárolsz egy használt ventilátort és a báros csajtól egy darab jeget(ügyelni kell mert a jég hamarosan olvad!). Vissza teleportálsz a Jupiter-e és a vonat belsejében levő anomáliában(majd jelzi,hogy hova) kell bele dobni és várni 3 órát.A Garik pendrive ott kell,hogy legyen mert nem találtam más fórumokon sem problémát a megtalálásáról.
Dhampir
Cheeki-breeki ! -
Timstrike
tag
válasz
' Tzs , #35740 üzenetére
Sajnos nem játszodtam még a móddal de az orosz végigjátszásban láttam,hogy egy Ventilátor műtárgy megszerzése után már nem fog kelleni annyi víz [link]
Laris én szivesen segítek a kicsomagolásban, ha megmagyarázod,hogy melyik mappában találhatok azok a db fájlok amelyek kellenek.Amint látom itt mappákban vannak a db fájlok kategorizálva és igazán nem tudom,hogy melyik volna neked a fontos/hasznos.Az sem baj ha az egész kell
-
Timstrike
tag
Készül az online verzió a Call of Pripyat-hoz.
[link] -
Timstrike
tag
válasz
Antonius1978 #34548 üzenetére
Köszönöm,most már jó!
Gondolom, egyes nevek nincsenek lefordítva mert (pl:a bárban levő személyek) a nevek csak krix-krax-osak. -
Timstrike
tag
válasz
Antonius1978 #34546 üzenetére
Azt csináltam, de a csaposnál nem ad be semmilyen küldetést, csak Ladik adja az anomaliák felkutatását a stalkerekkel .
Megpróbálom majd újra telepíteni a játékot,hátha úgy jó lesz. -
Timstrike
tag
Elöször is köszönöm a magyar fordítást a Csernobili krónikákhóz!
Sajnos gondjaim akadtak,mivel ugy értettem,hogy a teljes játék le van fordítva ezért szeretném tudni,hogy
a Chernobyl Chronicles melyik verziójával működik jól a magyarítás?
Most jelenleg az eredeti verzióval játszom és nem az 1.1-el, de a csaposnál a párbeszéd első sora csupa krix-krax.
Majd ha lejön az 1.1-es angol patch akkor majd azzal is ki fogom próbálni.Itt van egy kép:
[kép] -
Timstrike
tag
válasz
Antonius1978 #34528 üzenetére
Semmi értelme Patchelve inditani (nekem nem működik). A gamedata mappát megkapjuk az angolosításból de ez persze, nem teljes. A database kicsomagolása meg erre a segítség.
Blizzardking
Sokkal egyszerűbb, ha a játék parancsikonjának tulajdonságaiban hozzáadod
a -dbg az útvonalhoz. Például: "D: \ Games \ Dead Air \ xrEngine.exe" -dbg, a mentés betöltése után a főmenübe nyomd meg az "S" billentyűt és majdnem mindent megtalálsz a spawn menükben. Csak azért mondom,hogy egyszerűbb, mert nem kell idöt tölteni az átírásokkal meg szerkesztésekkel. Nem beszélve arról,hogy szerkesztés esetén bármikor crash-elhet a játék. -
Timstrike
tag
válasz
Antonius1978 #34526 üzenetére
Nem tudom, mert igy nem próbáltam. A mód szerzői azt ajánlják,hogy csomagoljuk ki a dbl fájlokat.
Különben sem fontos kicsomagolni mert igy is kellene mükődni a játéknak és nem igazán lehet szerkeszteni a gamedata adatokat mert cheat ellen le van védve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Synology NAS
- OLED TV topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Revolut
- iPhone topik
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- OLCSÓ MONITOROK
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest