Hirdetés
- Google Pixel topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Apple Watch
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Highground
aktív tag
Sziasztok!
Azt nem tudjátok, hogy a(z itt fellelhető) Diverzáns modban mitől lehet az, hogy pár mp.-enként olyat akad a játékom, hogy játszhatatlan? Rendesen "stuttering"-el, folyamatosan. A gépigényem bőven meg van hozzá. Full grafikám megy a játék, eddig próbáltam szisztematikusan kikapcsolgatni a dolgokat a grafikai beállításoknál, de nem segített. Próbáltam minden felbontáson, és próbáltam kikapcsolni az összes sgm opciót is. De akármit állítok az akadozás marad. Mi lehet ez? Mitől lehet?

Bocs, nem válasznak ment

Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi, MS4011
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

shield