- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
válasz
Papa Joe #36151 üzenetére
Sajnos nem zsákoltam be. Részben felcsipegettem online. Néhányat pedig letöltöttem, de nem tartottam meg, csak a feltöltésig maradt.
Talán még néhány képet megosztanék itt, de csak akkor, ha nem bánjátok. Nem akarok "szemetelni" sem, csak a Stalker hangulat miatt.
Maszek munkának tűnik:
-
Sensut
őstag
válasz
Papa Joe #36151 üzenetére
Nálunk Erdélyben és úgy általában Romániában, a mintegy 3 és fél millió előfizetőjével a Digi az elsőszámú szolgáltató, lévén a romániai magyar főnökkel
Potom áron hozzák már vidékre is a netet + tv + mobil + fix, fénykábelen és a legkisebb sávszélesség 150 MB le és ugyanannyi fel. Nekem is az van már egy éve és csúcs minden téren. A második a Telekom, de rengetegen elhagyják mert szemétkednek az emberekkel. Náluk viszont a fix net nagyon gyenge. Legutóbb nekem csak a max 20 MB le és 1 MB fel volt tőlük jó drágán és egy szenvedés volt megválni tőlük még a szerződés lejárta után is. Ma ők Romániában az első számú közellenség
-
Dhampir
félisten
válasz
Papa Joe #36027 üzenetére
Lehet, hogy nem mindenkinek nehéz, de bizony a Szabad-játéktól kezdődően elég gyakran kellett moziznom egy-egy megoldhatatlannak tűnő feladat miatt. Itt kicsit egyértelműbbre vehettek volna ezt-azt, hogy ne kelljen minden egyes szöget-zugot átvizsgálni.
Nagyobbrészt videó nélkül is ment, például az első részben a találós kérdéses feladatok a kedvenceim voltak. A túlmilitarizált részletekből kicsit sok volt nekem, mert nem vagyok egy kimondott paintballos típus.
-
Dhampir
félisten
válasz
Papa Joe #36005 üzenetére
Köszönöm az ötletet!
Próbáltam SoundHund-al és zenefelismerő Google app-el is, de semmi eredményt nem hoztak.
Neten beírtam mondatrészeket, de valószínűleg nem a megfelelőket, így sokféle dalba belehallgathattam, de egyik sem volt a keresett.
Megpróbálom kikeresni a modifikáció fejlesztőinek elérhetőségét és tőlük megkérdezni.
-
Dhampir
félisten
válasz
Papa Joe #36002 üzenetére
Persze, a humora miatt linkeltem.
Ez egy szép előadás, sajnos Hvorosztovszkij már nincs közöttünk:
"Подмосковные вечера" - А. Нетребко - Д. Хворостовский. Красная Площадь.Apropó, erre a kérdésre esetleg tudod a választ?
-
Timstrike
tag
válasz
Papa Joe #35982 üzenetére
Mindenkinek ajánlani szeretném ezt a két megoldást:
Leshim elhagyott fegyvere itt a videóban 4.05-től
Valera doboza meg ugyanezen a videón 28.10-től (felsorolja a helyeket a térképen,ahol a lehetséges síroknál megtalálható) meg 28.40-nél megmutatja,hogy megtalálta.Isc a freeplayben eltűnnek a teleportok és csak területről-területre tudod majd megközelíteni a szövetséget Jupiter-Limanszk-Radar vagy Katonai Rak.--és Bár(Szövetség bázis)
-
-
Laris2
senior tag
válasz
Papa Joe #35976 üzenetére
A vörös erdőben a teleport környékén van Leshim pisztolya. Valera lőszerei a bárban, szemben a hangárral a déli előőrs felé az egyik sírnál. Kicsit macerás, az anomália miatt. De egy másik alkalommal az előőrs utáni sírok egyikében is találtam. Igazad van ezzel a valahol van témával, de ez valószínűleg azért van, mert a feladatok felvétele után szóban mindig adnak valami információt, de ezt csak az oroszul tudóknak segítség.
-
Laris2
senior tag
válasz
Papa Joe #35970 üzenetére
Ilyen esetekben nem kell foglalkozni a megrendelővel. Ha elvégezted a feladatot, később kapsz egy SMS-t, amiben megköszönik, és adják a rejtekhely koordinátáit, vagy a pénzt amiben megegyeztetek. Az SMS-t akkor kapod amikor a felszabadított területre megérkeznek, akik adták a feladatot. Ez több perc is lehet.
-
Sensut
őstag
válasz
Papa Joe #35966 üzenetére
Ez azért van, mert ha megtaláltad a cuccot, hozzá kell elvinned. Még lesz egy csomó ilyen megbízás, amikor a megbízót jelöli a térkép és akkor jól jön a nagy zűrzavarban a sok feladat között. Amúgy én sem találtam meg a lövedéketet, pedig többször is átkutattam a sìrokat. Nem tudom mit is kell keresni egyáltalán, mert ásásról beszél, de az hogy néz ki?
-
Sensut
őstag
válasz
Papa Joe #35940 üzenetére
Azt mondja, hogy a Cursed Village egy teljesen új sztori, ami 20 évvel a COP történései után játszódik, amikor már a klánok elhagyták a Zónát és az ott maradottak új szörnyekkel, új környezettel és új kihívásokkal kell szembe nézzenek. Új pályák lesznek benne (gondolom az alapjátékokból valók) és egy vadonatúj pálya is bemutatkozik, az Elátkozott Falu. Ahogy én látom, az egy lepusztult falu lesz a már meglevő pályák épületeiből összerakva. Tehát egy teljes, több pályás mod lesz egy új pályával bővítve, de még semmi kézzel fogható nincs belőle.
-
Dhampir
félisten
válasz
Papa Joe #35929 üzenetére
Messze-messze a Vörös erdőn túl éldegél egy sztalker, aki indiánnak hiszi magát és kizárólag anomáliákban edzett ágakból eszkábált íjával éldegél a Zónában. Hozzászokott a sugárzó bogyók elfogyasztásához és bő termés esetén mindig van nála egy tarisznyával, ezért a vele összeakadók el is nevezték Bogyós Tollnak.
Legnagyobb bánata, hogy nehéz hozzájutnia kovászos uborkához, pedig cserébe akár a csak egyik lábán megmaradt, fél pár rojtos mokaszinját is odaadná érte.
Nagyon bölcs ember, aki egy csapásra gazdag ember lehetne, ám ő mégsem árulja el a legritkább és legcsodálatosabb képződmény helyének a titkát. Szerinte az értéke túlmutat a világ összes árfolyamán, hiába versengenének érte tőzsdecápák, mogulok, rafinált tolvajok, erőszakos rablók.
Amikor létrehozták a Zóna sztalkerjainak összefogása mozgalmat, ő inkább az erdőkerülést választotta, nem volt kedve dörzsölt titkárok és kétszínű talpnyalók szerepét magára öltenie.
Ő maga a végtelen Zóna szabadságának megtestesítője.
-
sklopp
őstag
válasz
Papa Joe #35918 üzenetére
Én is ott dugtam el minden cuccomat, a megmentésem után szépen fel is szedtem mindent. Egyébként a banditabázist gond nélkül ki is takarítottam, a széfben hagyott cuccaim meg is maradtak. A másik biztos pont a konténer raktár melletti kis hídnál az 5 zsoldos kiiktatása, a cuccaik tuti jövedelemforrást jelentenek. Ahányszor útba esik, mindig biztos pénz.
Más, mikor sikeresen felrobbantunk az X5 laborban és szerencsésen átkerültem a túlvilágra, itt már jött néhány nem igazán tetsző történés. Mondjuk mindenem odalett, a ruhám meg a pénzem megvan (több mint 600 ezer), de hogy egy flaska víz van nálam, sőt már el is fogyott, az gáz. Néhány zombi lő rám, másikak nem törődnek velem. Aki lövöldöz, néhányuk lekéselhetetlen. Akit sikerül lemészárolni a híd környékén, hiába veszem el a cuccaikat, amint kézbe venném valamelyik fegyverüket, eltűnik. Most itt tartok, és ez a rész nem tetszik. Mondjuk nem kedvelem az efféle misztikus dolgokat. -
Timstrike
tag
válasz
Papa Joe #35906 üzenetére
Ott lesz abban pincében ahol majd meghal a Szerelő,a polcok mögött.
Dhampir itt a Janov lesz a Jupiter .
Ha megengeded javasolnám,hogy használd a FN 2000 fegyót mert jó pusztító ereje van meg ahol van O-tudatos ügynők ott lesz töltény is hozzá.
Ez a jó gyógyszer a mutánsoknak,nem a rohangálás és útána meg hamar megszomjazól -
Timstrike
tag
válasz
Papa Joe #35862 üzenetére
Nálam a túlvilági akcióban mikor csak egy terméket választhatsz a szétszórt termékekből és utána nyilnak a teleportok,akkor jelent meg.Egészen máshová teleportált mint ahogy kellet volna és ezért nem tudtam folytatni,tehát Új játék
A pozitiv oldala az egésznek az,hogy már tudtam mire számítani az események következésekor és hamar eljutottam ugyanarra a pontra ahol nem birta,hogy több a vízes flaska mint ahogy kellene
Mindenhol ahol zene szól kell,hogy legyen rádió(táska rádió,nagy régi készülék stb) .
Ha a közelükben érsz az F gombal ki lehet kapcsolni őket és kész nincs zenebona. -
Timstrike
tag
válasz
Papa Joe #35850 üzenetére
Nem jó ötlet a vizesflaska spawnolás mert majd el fog akadni a játékcselekmény és akkor meg tiszta lappal kell újraindulni,de legalább tudod mi fog következni.Sajnos én is elkövettem ezt a hibát amikor megtaláltam a spawn menüt. Ha szomjazol vagy tartalékolni akarod a vizet akkor javasolom a Stalker üdítőt ami nem is olyan drága és jó sokat lehet cipelni mert nem is olyan nehéz.A megvásárlási ára majd lassan csökkeni fog ahogy előrehaladsz a játékban.A pénz meg nem lehet próbléma,hiszen bandita vagy.
-
-
Sensut
őstag
válasz
Papa Joe #35791 üzenetére
Az a helyzet, hogy első sorban a fegyverek paraméterei vannak megnövelve. Pld. az AK 74 eredeti ütőereje (hit power) 0.31 és a modban ez 0.71-re van növelve, ami bármit a földhöz ver. A lőtávolsága eredetileg 200 de a modban ez 1150!!! és ugyanígy a pontosság stb. És talán a látótávolságok is módosítva lettek, de ezt nem hiszem. Hát ettől szednek le egyből vele, de te is ugyanúgy ezt az előnyt megkapod... szóval ezt visszaforgatva a te fegyvered hatékonysága is csökken. Örvendtem is, mert egy-két söréttel egy mutánst ki lehet végezni, nem kell tárakat ereszteni bele. A fejlövés meg abszolúte működik, csak fel kell fejleszteni a fegyverek pontosságát minél előbb. Vissza lehet őket állítani az eredeti paraméterekre de én inkább akkor egy jól meghamisított ruhára voksolnék, aminek a golyóálló és egyéb paramétereit felvered és azt viseled. De egy képződményt is be lehet állítani védelemre és azt viseled az öveden állandóan. Pepecs munka, de ki lehet kísérletezni.
-
Erdő
tag
válasz
Papa Joe #35459 üzenetére
Igen, az az Usas-12-es nagyon jó cucc! Először csak 10 sörét megy bele, Zatonon lehet továbbfejleszteni, akkor 20, és a teljes fejlesztés után 25. Azt érdemes megtartani végig, jó szolgálatot fog tenni. A másik a Cyclone kódnevű AK vagy mi, ami szintén jó lesz egy darabig. Egy távcső kell rá, amit dobozokban lehet találni vagy a Mocsárban, a sztalker-tábor melletti torony tetején szokott lenni. Azzal a Mocsárt le lehet gyakni.
-
-
sklopp
őstag
válasz
Papa Joe #35269 üzenetére
Sőt, ha a bankárnál van pénzed kamatra betéve, az is elvész. Viszont ha a kivonulás megkezdése előtt kiveszed, majd berakod megőrzésre, megmarad az egész, bár nem kamatozik, ellenben bármikor kiveheted, nemcsak este. Egyébként ha előre spejzolsz magadnak ruhát (ingyen kapsz a fegyverjavító fickótól) meg egy fegyvert, a többi cuccokat a mosodai privát ládádban hagyod, mindened megmarad. Amint a helikopterek elindulnak, visszarohansz a mosodába és ott vár minden cuccod + pénzed.
-
rétisün
veterán
válasz
Papa Joe #35269 üzenetére
gondolom ez volt az első SGM játékod, hogy így meglepett, hogy a kivonuláskor elveszik a cuccod. a továbbiakra, ha még játszanál SGM, Enot, sniper modokkal, itt a megoldás, és megmarad a felszerelés.
-
Aarpok
őstag
válasz
Papa Joe #35266 üzenetére
A kivonulás után még nincs vége a játéknak persze ha maradsz a zónában akkor rögvest kapsz 400 zombi likvidálására feladatot illetve Hermann prof is ad munkát illetve Garik is.Az átjárók a többi területre csak kivonulás után jelennek meg.Agropromba menetelről pedig értesítést kapsz.Nem hiszem hogy van olyan döntés a játékban ami befolyásolná a dolgok alakulását vagy is én ilyet nem vettem benne észre.
-
Aarpok
őstag
válasz
Papa Joe #35215 üzenetére
Nem változik semmi az a 3 tag valamiért fújt rád (rám is szoktak)de kilőhetők egész nyugodtan.A vezető (Cyborg) ad majd küldetéseket és ezáltal csatlakozhatsz is hozzájuk.Amint végeztél a feladataikkal az ezredestől felveheted a vulkán hadművelet küldetést és akkor leszámolhatsz velük.
-
Dhampir
félisten
válasz
Papa Joe #35173 üzenetére
Tényleg, már rémlik. Egy jó moddal még fel lehetne dobni, ennyi idő után már valahogy nem fogott meg az eleje.
Régebben nem is figyeltem fel arra, hogy ekkora frakcióháború zajlik az elején.
Máskor mutánsok hordában jöttek-mentek és azokra lövöldöztek, de itt nem tudom miért paprikázódtak fel ennyire a kedélyek. Még meg is sebesültem, amikor a harcolók közelében csámborogtam.(#35171) Aarpok
Szakállt sem kell félteni, a kormány formájú képződményért egyből fizetett Tonhalasnak.
-
Dhampir
félisten
válasz
Papa Joe #35169 üzenetére
Igen, mert amíg Szultánnal és Szakállal nem beszéltünk, elég gyakori a banditákkal való megütközés a környéken.
Magas pontot választva érdemes a csövekre felkapaszkodni, amúgy is van ott egy kis rejtekhely.
Régen hamar iparkodtam eljutni a Szkadovszkra, eddig sosem néztem körbe előtte, csak az Irányító barlangját kerestem fel az anabolikus szer miatt.Valaha párszor már végigvittem a játékot, de most új szemszögből tárult fel, ám egyelőre csak "belenyalok" a sztoriba, nem tudom hosszan folytatni.
Egyébként választottál, illetve a többiekhez is szólván, választottátok Szultán-féle megoldást a banditák mellé állva. Az vajon milyen fordulatot eredményezne a történetben és a küldetésekben?
-
sklopp
őstag
válasz
Papa Joe #35147 üzenetére
Pendrive-ot a kóddal találhatsz még Janovban a konténerraktárban a baloldalon (bejárathoz képest) a kerítés melletti zöld szemetes tetején, Zatonban a Sevcsenko egyik motorjának a tetején, más nem jut eszembe. Igazság szerint nekem még egyik sem nyitott egyetlen batyut sem. Így aztán későbbi játszások alkalmával már nem is kerestem. Ha batyut kérdeztél, Janovban az északi alagútban (ahol a két törpét kell elintézni) az egyik mozdony tetején, Zatonban a kotróhajó mellé kötött uszály fülkéjében, több nem jut eszembe.
-
shield
Topikgazda
válasz
Papa Joe #35134 üzenetére
Itt az a szerencsés helyzet, hogy kapsz választ, jó a társaság.
Nekem is kell mindig segítség, mert nagyon sok mindent elfelejtek. Vannak modok, amikre már végképp nem emlékszem. Az öregség nem betegség, csak rohadt kellemetlen.
Úgy néz ki, hogy hamarosan megint lesz sok időm, újra elő szedem a modokat. -
-
rétisün
veterán
válasz
Papa Joe #35126 üzenetére
úgy emlékszem, bárkás teste el szokott tűni, ha később mész el 'érte' amint megvan a feladat, egyből menni kell.
más is belefutott ebbe, ha jól rémlik, illetve azt hiszem én próbálgattam is annak idején, mennyire 'sürgős' megkeresni, és nem mindig volt ott, ahol lennie kell.
-
shield
Topikgazda
válasz
Papa Joe #35123 üzenetére
Azt írják, hogy mindenhol sugárzás van. A Legendary-ban volt, hogy vehettem fel kísérőt. Valószínűleg többet is lehetett volna, de én csak eggyel vittem végig a játékot, egymást védve. Nyerő volt amikor a kezdőként a Zöldfülűek falujában csatlakozott hozzám egy jól felszerelt exoskeletonos Stalker.
Ha a CoC fordítást is megcsinálná a Ficsoport, az nagy szám lenne. -
borovi
aktív tag
válasz
Papa Joe #34909 üzenetére
Szia! Nem emlékszem már, hogy honnan töltöttem a játékot. Itt a fórumon Sensut foglalkozott behatóbban a moddal, neki voltak ajánlásai, hogy melyiket érdemes, melyiket nem (több verzió van a modból, komplett, alapjátékkal, vagy csak olyan, amit az alapjátékra kell felhúzni stb.). Voltak linkjei, azok közül szedtem valamelyiken. A magyarításhoz larys adott linket szintén itt, a fórumon, mert ő csinálta.
Ja, és kicsit én is el vagyok tévedve, mert most ébredtem rá, hogy az a játék SoCh és nem CoP alapra van Tehát abban a fórumban kell keresni a linkeket, nem itt. Bakker, még nagyon szilveszter van nálam...!
-
Antonius1978
addikt
válasz
Papa Joe #34513 üzenetére
Na, akkor megvan a 7ik hatizsak, en ezt nem talaltam meg, marmint ami a bazison belul van, de asszem arra a helyre gondolhatsz, ha fejben jol lovom be a helyet, ahol van egy peron, amin van egy rakas villam, es ott mintha valoban lenne valami teherkocsi es mas roncsok.
Igen, a pisztolyos hatizsak megvan, ott van, azon hely kozeleben, ahol kezdodik a jatek az iranyitoval, egy kis mocsarszerusegnel, ahol van egy kifolyo, es annak a kozepen van a Desert Eagle, 150 hidroloszer, es EU csomag.
A tobbit megtalaltad? Mert meg van ezen kivul 5 rejtekhely
-
Antonius1978
addikt
válasz
Papa Joe #34451 üzenetére
Igen, sajnos benezted, hisz Porolyt meg a brancsat az eromuben kell kinyird, nem is ertem, mi tevesztett meg, az, hogy elkuldenek bal fele?!. De mikor az animacio megall, akkor megjelenik az uzenet, hogy iktasd ki Porolyt es csapatat, a legegyszerubb, ha mesz picitt elore, balra toled lesz egy Monolit exos ficko, ot kessel valahogy levagod, aztan a fegyvereivel valahogy megolsz par embert Poroly csapatabol akik kijonnek kodorogni, elszeded a cuccaikat, es akkor mar tobb eselyed van ellenuk puloverben
Latom akkor a teleportos anomaliak nem okoztak gondot, az egyiknel hibas helyre mutat a mutato, te kell araszolva kitapogasd a 2ik anomaliat.Ez az egyik hiba amire regebb felhivtam a figyelmet, de nem veszes, a gond a fixxel van, ha azt nem teszed ra, Pripjatyban a haztetos akcional kifagy.
Remelhetoleg palyankent csinaltal mentest, legalabb az eromube menetel elott, hisz onnan ujrajatszhatod, es kesz.
Az iratot az asztalrol ne feledd el felvenni, ahogy Laris mondta, ha kinyirod a monolitosokat.Az eromube nem lehet visszajutni, ugy tunik minden szkriptelve van, nincs lathato/hasznalhato atlepesi pont, pl Csernobil 1-be sem tudsz visszamenni Pripjatybol.
-
Antonius1978
addikt
válasz
Papa Joe #34434 üzenetére
Morituri te salutant
Itt csak annyi a kulonbseg, hogy 3x kell hangoljad a keszuleket.
Azaz megnyomod a bal gombot, utanna kattintasz a csuszkan az 1/4-enel, felenel, es 3/4-enel, ezt az oszcilloszkopon latod, marmint felul a kepen a hullamok valtozasat, mindig mas alaku, miutan latod hogy mas alaku a hullam, kattintasz a bal gombon megint, csuszka, bal gomb, csuszka, bal gomb, es jobb gombbal bezar.
Es kesz.UI: a csuszka a kepen legalul van, a bal sarokban alul meglatod azt a butykot, amit mozgatnod kell.Csak azert irom, mert ugy tunik elkerulte a figyelmed, azert nem jottel ra hogy mit kell csinalni. Ezt majd akkor javitani kell a feladatlistaban, azaz beirni, hogy senki se akadjon el a kuldivel.
UI 2: Shield, betettem azt az uj DDS-t, ami az uj kinezetelu kepzodmenyeket tartalmazza, es azok elso latasra tenyleg vaganyabbak, csak epp a lairas nem klappol az uj kepekkel, azaz ami Sejt kellene legyen az pl Homokora stb stb. Ezt hogyan lehetne javitani, mert annyit tudok Free-tol, hogy az adott kepzodmeny leirasanak tartalmaznia kell a kepzodmeny kepenek a koordinatait a DDS terkepen, ha senki nem ert hozza hogy belematasson, akkor nem javasolom az uj ikonok hasznalatat...
-
Antonius1978
addikt
válasz
Papa Joe #34401 üzenetére
Hat nem kellett volna leszedd, talan Sklopp-nak igaza van, lehet a DX okoz gondokat, en altalaban mindig DX9-en jatszom, es akkor normalisan fut, nem kell semmi DX10 vagy 11, azok mar olyanna alakitjak a grafikat, mint a fenyes muanyag, es az nem igazan tetszik.
De ha mar leszedted, akkor sokat nem kell varj a Cserno-bili kronikara
ugyanis a forditas az mar megvan, par napja amikor foglalkoztam vele, akkor atjavitottam a " ?" es ". " hibakat, de kozben lett emiatt par aprobb mas hiba, ahol pl ?! vagy ... volt, es meg nem irtam bele a szovegbe a rejtekhelyekre valo utalast, igy csomagoltam be, asszem az anomalias dolog is benne van mar, amivel egy hetig vacakoltam kb, de mindez azt, hogy jatszani tudj a moddal nagyon csekely mertekben befolyasolja, aztan majd johet idovel az ujabb rancfelvarras hozza.
Magyaran azt akarom mondani, hogy inditsad el a letoltest, es gondolom 1 oran belul atkerulok a masik gephez, es feldobom neked a forditast, es maris jatszhatsz, kiveve, ha jobban szereted a napsutest -
sklopp
őstag
válasz
Papa Joe #34397 üzenetére
Ha ilyen beragadással találkozol, az adott küldetést kezd teljesen elölről, akkor általában rendbe jön. Nem gyakran, de az is előfordul, többször neki kell futni. Ehhez hasonló beragadós feladat pl. az SGM2.2-ben mikor Sötétvölgyben kell 3 dokumentumot megtalálni, viszont gyakran csak 2 kerül elő. De érdemes kitartóan a végére járni, mert befolyásolhatja a további játékmenetet. A magyarításnak nem sok köze van hozzá, nekem is a 8. file van, nálam ez a hiba nem jelentkezett.
-
shield
Topikgazda
válasz
Papa Joe #33951 üzenetére
Parancsolj! A száma jelzi a mod verzióját.
CoC 1.2.24.25
Ehhez közeli verzió számú modot keress. -
-
rétisün
veterán
válasz
Papa Joe #33877 üzenetére
valakivel már beszéltél ezügyben, és mondta, hogy a szemételepen kell poloskázni? vagy mi alpján mentél oda?
nem lehet, hogy az elkészült poloskákat be kell tenni valamelyik 'zsebbe', ahová pl. a fegyvert vagy a kaját/medkitet/sugárzásvédőt/etc. kell tenni, hogy használhasd? (csak tippelek, én is nagyon régen játszottam vele)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Nagyrobogósok baráti topikja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Íme az új Android Auto!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RX 9070 XT 16GB Videokrátya! Bemutató darab!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest