- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Díjnyertes okosgyűrű érkezik júliusban
- Yettel topik
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iGO Primo
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aarpok
őstag
-
Dhampir
félisten
válasz
dodopek #36501 üzenetére
Amikor annak idején belekóstoltam az SGM-be, a Szkadovszk közelébe érve nem is értettem hirtelen, hogy ki lő rám és honnan. A láthatatlan zombik is furcsák voltak, ha jól emlékszem ebben találkoztam velük először, (vagy az AMK 2.0 Devolutionban?). Mindenesetre lépten-nyomon valamiféle fenyegető árnyék kísérte a szereplő csetlését-botlását.
-
Milos136
csendes tag
válasz
dodopek #36498 üzenetére
Fürge rendelésein drágítottak az alap játékhoz képest, pl egy assault rifle sem 20000, hanem 44. Viszont gyorsabban jön a pénz
Én angolul tolom, ott a rendes árát írja.
Viszont ha spórolsz még mellé valamennyit, és átmész jupiterre akkor valamelyik frakció exot megrendelve jobban jársz. Azokkal tuning nélkül is megy a sprint, és még mindegyiknek ezen felül van valami erőssége (pl dawn exo: + súly, duty: golyóállóság stb...)
Igaz egy mezei Merc suitban nehéz volt kihúzni odáig, de megérte -
Sensut
őstag
válasz
dodopek #36464 üzenetére
Nagy csodát nem kell várni ezektől a javításoktól, ezek inkább a textúrák meg az ilyen erőforrások kezelésében segítenek valamelyest, a laggolások pld megmaradnak. Sőt, a crashek se tűnnek el teljesen. Ezek nem 64 bitre emelt exek, csak kicsit bővítettek a 32 bites fájlokban a RAM szélességén. És nem is új cuccok, elég rég bukkantam rájuk épp ebben a topikban valahol.
-
sklopp
őstag
-
shield
Topikgazda
-
Papa Joe
tag
válasz
dodopek #35323 üzenetére
Én sajnos csak egy mezei felhasználó vagyok, így szakmai segítséget nem tudok nyújtani. Anno nekem is sok gondot okozott ez a rész. Visszavettem a nehézségi szintet minimumra, és messziről egy jól felhúzott Vintorezzel sokadik nekifutásra valahogy átvittem. Remélem neked is megoldódik valahogy...
-
dodopek
addikt
-
Antonius1978
addikt
válasz
dodopek #35308 üzenetére
Sajna nem tudom, annyira emlekszem csak xFreex oktato jellegu anyagabol, hogy valamelyik allomanyban le vannak irva a fobb karakterek, azaz hogy mit viseljenek, milyen fegyver legyen naluk, es milyen targyak, es talan ott - de biztosra nem tudom - lehet szo valami ilyen ertekekrol is, vagy ha nem is ott, de valahol lennie kell, mert en is lattam egyes modokban, hogy a karakter halhatatlan (epp azert gondolom, hogy nehogy elpatkoljon, mert akkor osszeomlik a szkript, vagy nem lehet tovabbjatszani a jatekot).
-
' Tzs ,
senior tag
válasz
dodopek #35289 üzenetére
Oké, de már az új oldalon nyomom majd. Közben elköltöztem egy gyorsabb, korszerűbb tárhelyre. Ideje volt...
Amúgy is tervezek új írásokat és linkeket megújítani is majdAddig is mostantól itt is eléritek a mod ajánlókat: [TzsWeb.Hu]
(Ha valaki a nézelődés közben nem működő/halott linket talál jelezze felém és javítom
)
-
-
-
sklopp
őstag
-
-
-
hubai38
aktív tag
-
SaGa59
őstag
válasz
dodopek #32250 üzenetére
Kétféle frekvencia tartományt tudsz megadni a gyártásnál, az egyik jó, a másik nem. A szöveg megadja a képletet is hozzá, amivel ki lehet számítani. Tényleg nem emlékszem rá, melyik a helyes, bár a megfelelő scriptben az is benne van, csak már annak sem emlékszem a nevére.
A lehallgatók elkészitése nem nehéz. El kell végezned hozzá az elektronikai kiképzéseket, ehhez a gépész még pénzt is ad. Beszerzed az alkatrészeket meg a szerszámot. A műszerrel beméred az alkatrészek értékeit és megadod, hogy szerinted ezekből melyik frekitartományhoz lesz jó a rádió. Ha a megfelelőt választod, át tudod adni a bolhapiacnál a stalkereknek őket, ha nem, akkor nem jelenik meg a szükséges beszélgetés. Ha nem akarsz számolni, mentesz egyet a legyártás előtt, elkészíted az egyiket, ha nem jött be, visszatöltöd és elkészíted a másikat. Nincs sok választás, mert az alkatrészek értékei mindig azonosak.
-
rétisün
veterán
válasz
dodopek #32250 üzenetére
volt már róla szó régebben, bár ahogy bogarászom a találatokat a 'halál ellen' mod isf felmerül, szóval nem tudom találsz-e használható hsz-t.....
-
Antonius1978
addikt
válasz
dodopek #32207 üzenetére
Udv mindenkinek, bo 2 hetig nem volt netem, latom itt is jo sok hozzaszolas keletkezett, a World of Tanks-ban pl 1200, 2 het alatt, na azt se fogom elolvasni...
Az elso vegigjatszasomkor volt ertelme, meg lehet talalni mind 3 keszletet, a kalibralo valoban ott a lepcsohazban, a tobbi mar nem emlekszem, 1 talan a mozdonyon masik fene tudja - talan Saga59 tudja, mert akkor nekem epp o ajanolotta, mert akkor o epp azzal jatszott - , egyszeruen mar nem emlekszem, nade a lenyeg az, hogy en valahogy visszajottem Kordonra, es leadtam mind a 3 cuccot, nagy dolgot ne varj, ahogy emlekszem sacc/kb 2 ev tavlatabol, par pancelt es fegyvert lehet csak fejleszteni, de a semminel az is tobbet nyom a latban.Es ugy dereng, hogy a Szemetteleprol mentem vissza, ha elmesz Pripjatyba, akkor lottek a dolognak, ugyanis ott be is fejezodik a jatek.Ennyire emlekszem, de a valasz az, hogy lehetseges a dolog.
Hoppa, ha a szerelo elhalalozott ? Akkor szerintem mar nem, vagy jon valaki, aki a helyere lep ?
Mindenesetre en szerintem az eredeti, kezdeti szerelonek adtam le a cuccot, szoval az a dolog nyitja, hogy az elso adando alkalommal visszamenj Kordonba, es akkor van ertelme a kalibralo cuccnak is, a masik ketto valahol Kordonon lesz, vagy a finom szerszamkeszletet a szemettelepen talalod ? Mind mondtam mar franc tudja, hatha Saga59 emlekszik meg ra... -
' Tzs ,
senior tag
-
' Tzs ,
senior tag
válasz
dodopek #32174 üzenetére
[Spectrum] Látom te is megszívtad ezzel. Mint ahogy írtam, totál véletlenül sikerült nekem is átjutni, majdnem töröltem az egészet, kissé ideges lettem. Úgy sikerült, hogy amikor betölt a map azonnal egy F1-et nyomtam hogy rögtön úgy induljon a futás hogy egy eü csomaggal helyre hozom magam. Csak így és véletlenül. Egyszer. A másik hogy tegyél le mindent ami túlsúlya Bárba menetel előtt, mert itt bizony gyorsan kell futni és kutyák támadása is nehezíti a feladatot, én épphogy bejutottam. Mikor átérsz elég messze van a védett hely, szinte minden másodperc fontos!
Nem tudom mi lehet a megoldás, de annyiban tudok segíteni neked, hogy küldök egy mentést onnantól amikor átjutottam oda, ha gondolod -
SaGa59
őstag
válasz
dodopek #32158 üzenetére
Nálam, a fordítás mellett lévő olvass-el.txt-ben:
Ha a játék az indítás után engine errorral elszáll és az appdata\xray_*.log fájl utolsó sorában az "item\item_?4.dds" hiányát jelzi, töröld ki a gamedata\textures\item mappa tartalmát és másold be helyette az ebben a fájlban találhatót. A probléma oka, hogy a latin "c" és a cirill "sz" betű ugyanúgy néz ki, de más a kódja. A modban a cirill betűvel van megnevezve a fájl. A hunfiles bemásolásakor ugyan bekerült a jó elnevezésű, de bennmarad a rossz is. A legjobb kitörölni mind a 6 fájlt és ebből a csomagból betenni azt a négyet, ami benne van.
-
dodopek
addikt
válasz
dodopek #32157 üzenetére
Telepítettem a SP, alapjáték nélküli változatban, de kidob a menü előtt. Valakinél olvastam, hogy orvosolható a hiba. Hogyan? Köszi!
LOG:
FATAL ERROR[error]Expression : file_handle_internal(file_name, *buffer_size, file_handle)
[error]Function : FileDownload
[error]File : D:\prog_repository\sources\trunk\xrCore\FS.cpp
[error]Line : 169
[error]Description : can't open file :
[error]Arguments : f:\s.t.a.l.k.e.r. - Ďóňü âî ěăëĺ\gamedata\textures\item\item_?4.thm -
Balathruin
veterán
-
Riot Gin
aktív tag
-
shield
Topikgazda
válasz
dodopek #31414 üzenetére
Ha elkezdted a CoC-t, érdemes lenne kipróbálnod:
A pénz fizikai megjelenítése elvileg ki is rakhatod a tárolódba.
Ha érdekel a Dinamic HUD
És itt van a 5.1 Surround erre kíváncsi lennék, hogy tényleg működik-e.
-
rétisün
veterán
-
SaGa59
őstag
válasz
dodopek #31408 üzenetére
Ácsi. Ha nincs gamedata mappa, akkor az egészet összecsomagolták. Ki kell bontani és lesz, benne a szükséges fájlokkal. A motort nem hiszem, hogy lecserélték, az meg csak azt a struktúrát érti, amit az alapjáték meg a többi mod.
A megosztásomon van egy működő extraktor. -
SaGa59
őstag
válasz
dodopek #31404 üzenetére
Ilyen "átnyálazzuk és egyenként összehasonlítjuk" feladatra a legjobb tool a winmerge. Megmutatja, hol tér el egymástól két fájl tartama, könyvtárstruktúrákat is kezel, megnézheted, melyik fájl nincs meg a másik oldalon, ami megvan és eltér egymástól azokat megnyitva megmutatja hol a különbség. Kicsit trükkös a kezelése, de fél-egy óra alatt rá lehet jönni és nagyon gyorsan lehet haladni. Fordításnál ezt szoktam használni, amikor verzió váltás van egy-egy modban, de azt is így keresem meg, hogy mi az eltérés az alapjátékhoz képest, mert ami egyszer már le lett fordtva, azt nem csinálom meg újra felelslegesen.
-
rétisün
veterán
válasz
dodopek #31399 üzenetére
először is, BUÉK mindenkinek, akit a Zóna 'elkapott'
konkrétan milyen segítségre gondolsz? mert a nyelvtudásom eléggé sekélyes, a tesztelésben tudnék segíteni, de amilyen keveset játszom mostanában, az se lenne sok segítség, de persze azért benne vagyok
itt van mindjárt a korábbi mentés betöltésekor kapott log fájl:
"FATAL ERROR
[error]Expression : <no expression>
[error]Function : CScriptEngine::lua_error
[error]File : ..\xrServerEntities\script_engine.cpp
[error]Line : 193
[error]Description : fatal error
[error]Arguments : LUA error: ... - call of chernobyl\gamedata\scripts\axr_keybind.script:209: attempt to call method 'KeyExist' (a nil value)stack trace:
0023:00B8717C xrCore.dll, xrDebug::fatal()
0023:00B87C82 xrCore.dll, xrMemory::mem_alloc()
0023:00B88337 xrCore.dll, str_container::dock()
0023:08B55BF4 xrGame.dll, CDialogHolder:seIndicators()
0023:67832F18 lua51.dll, lua_sethook()
0023:6783A54E lua51.dll, lua_loadx()
0023:67812C9D lua51.dll
0023:67817246 lua51.dll, lua_pcall()
0023:08B6B00A xrGame.dll, CDialogHolder:seIndicators()
0023:08B6BDA2 xrGame.dll, CDialogHolder:seIndicators()
0023:08B44BC2 xrGame.dll, CDialogHolder:seIndicators()
0023:08CF406D xrGame.dll, CDialogHolder::IgnorePause()
0023:77935C95 ntdll.dll, RtlAllocateHeap()
0023:08DD0159 xrGame.dll, CDialogHolder::IgnorePause()
0023:00B703A9 xrCore.dll, IReaderBase<CStreamReader>::find_chunk()
0023:00B8AD9F xrCore.dll, CInifile::r_string()
0023:00B87C82 xrCore.dll, xrMemory::mem_alloc()
0023:0906FF70 xrGame.dll, xrFactory_Destroy()
0023:71E936BD d3d11.dll, D3D11CoreGetLayeredDeviceSize()
0023:71E67DC4 d3d11.dll, D3D11CreateDeviceAndSwapChain()
0023:733616B9 dxgi.dll, CreateDXGIFactory1()
0023:6706B995 atidxx32.dll, AmdDxGsaFreeCompiledShader()
0023:66BD2047 atidxx32.dll, XdxInitXopAdapterServices()
0023:674674AB atiuxpag.dll, OpenAdapter10_2()
0023:71E65C40 d3d11.dll, D3D11CreateDeviceAndSwapChain()
0023:71E5FA38 d3d11.dll, D3D11CreateDeviceAndSwapChain()
0023:71E98F2E d3d11.dll, EnableFeatureLevelUpgrade()
0023:71E98F39 d3d11.dll, EnableFeatureLevelUpgrade()
0023:71E5FE37 d3d11.dll, D3D11CreateDeviceAndSwapChain()
0023:7336970F dxgi.dll, ApplyCompatResolutionQuirking()ez meg új játék kezdésekor, itt még addig se jut el. ameddig mentett állás betöltésekor:
! [SCRIPT ERROR]: .... - call of chernobyl\gamedata\scripts\alun_utils.script:1531: attempt to index local 'n' (a nil value)
FATAL ERROR
[error]Expression : <no expression>
[error]Function : CScriptEngine::lua_error
[error]File : ..\xrServerEntities\script_engine.cpp
[error]Line : 193
[error]Description : fatal error
[error]Arguments : LUA error: .... - call of chernobyl\gamedata\scripts\alun_utils.script:1531: attempt to index local 'n' (a nil value)stack trace:
0023:00B9717C xrCore.dll, xrDebug::fatal()
0023:09011A9D xrGame.dll, CDialogHolder::IR_UIOnKeyboardHold()
0023:08FFBDAB xrGame.dll, CDialogHolder::IR_UIOnKeyboardHold()
0023:08FFB7A6 xrGame.dll, CDialogHolder::IR_UIOnKeyboardHold()
0023:0902C443 xrGame.dll, CDialogHolder::IR_UIOnKeyboardHold() -
Antonius1978
addikt
válasz
dodopek #30460 üzenetére
Szia, udv ujra koztunk
Par eve en is lattam egy ehhez hasonlo jatekot, abban egy az egyben az eromuhoz kellett menni, nem volt valami nagy durranas, esztelen lovoldozos csojatek, igy nem jott be, a nevet el is felejtettem, az elejen amikor megneztem a videot, meg azt hittem hogy ugyanaz a jatek, mert epp ilyen volt. -
Dhampir
félisten
-
Telda
addikt
válasz
dodopek #29155 üzenetére
Köszi a munkád!
A STCoP Weapon Pack-ot bele lehetne még tenni? -
SaGa59
őstag
válasz
dodopek #28043 üzenetére
Ugyanígy meg lehet csinálni a notepad++-szal is könyvtárstruktúrákban lévő fájlokon a keresést (kiadod a gamedata-ra, bejelölve a *.ltx fájlokat és végigtúrja az összeset másodpercek alatt), én azt használom fordításra.
Nagy előnye, hogy átváltva a kódlapot ciril szövegre is lehet keresni, meg pár hete jöttem rá, hogy van magyar helyesírás ellenőrzési lehetősége is egy pluginnal meg az OOo magyar szótárával, azaz már fordítás közben mutatja, ha valahol elgépeltél valamit.
Emellett szépen kiemeli az ltx, xml és script fájlok szintaxisát, így lehet kiszúrni, amikor egy idézőjel lemarad, vagy egy tag nincs lezárva rendesen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- BestBuy topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- VR topik
- CASIO órák kedvelők topicja!
- World of Tanks - MMO
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nem viszi az USA-ba az adatainkat a Microsoft
- További aktív témák...
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB desert titanium sivatagi titán független Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 16 Pro 256GB white titanium fehér titán iStyle független Apple 3 év garancia
- Dell XPS 13 9380 Prémium ultrabook HUN BILL
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged